Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
hTTp://ror.hu/
szoktam nezegetni a top dps karikat... ezen megakadt a szemem 😄
hsz-em keltekor vilag harmadik legjobb soft dps karija
es leirom, ha esetleg modositana, mert eddig nem szolt neki senki, hogy ez nem nagyon fog menni 😄
asszonja:
"Want to Sell:
Hellfire Ring (!!!)
min price:500,000,000 gold
bo:500,000,000 gold"
<#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
Olyan gondom van hogy nightmare szinten senkivel sem jutok tovább BÁL-NÁL pedig 11000 életpont 2000 pajzs, és mikor jönnek ezek a zöld sziklák az égbõl igen rövid idõ alatt lenullázódok. sejtelmem szerint valamelyik immunitánst kell fejlesztenem.
A válasz annyi lesz kb mint nekem, hogy ne légy lusta, nézd meg az AH-t. De az ilyen gyökérnek eszébe se jut hogy az ember megnézi, csak elég nagy a szórás, vagy kevés hasonló van bent.
És szimpla tanácsot kér. Sok itt a gyökér. Nem is nézek föl már sûrûn...
Get a life!
210K dps mellett nekem sose volt gond a reflect dmg.
F
Get a life!
Ha nem tudsz válaszolni a kérdésre, kár volt írnod.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
+ az accom? 😊 Cuccal/anélkül,természetesen az ár változik ha cuccal együtt megy a dolog.
bnet acc
Þór vígi þessi rúnar