Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Igen, odateleportal, mondjuk nehez pontosan iranyitani mert csak egy bizonyos tavolsagbol csinalja. Nem kivitelezhetetlen, csak idegesito hogy a tobbi olyan siman megy, ennel meg sokszor tobb halal utan sikerul csak, sztem elegge elmereteztek annak a szarnak a sebzeset.
Regards,
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
A muslincás lehellet ellen jó élettöltéssel és annyi védelemmel és life-fal kell rendelkezni, hogy ne egyhiteljen. Barbárként a rend élettöltése kezeli a többit. Monk más tészta. Az meg nyakra teleportálva támad, nem? Gondolom valahogy helyezkedni kell és módosítani a "becsapódási szöget" hogy ne találják meg a legyek. 😊
Nekem amugy pont abbol van most 2, es a masik 2-bol meg semmi 😊
Regards,
Eladnám a Diablo 3 játékom,akit érdekel privit írjon!
Jár ez egyébként vmilyen hátránnyal? Valamiért hardverapron tiltott dolog,de gondolom csak azért,mert a vevõre nézve lehet,hátrányos,hogy az eladó átírja a jelszót vagy nem tudom....
Avanti Crociati!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gazember-2932/hero/1408449
Kedvencem az volt, amikor egyedül maradtam, mert 3-an feküdtek. Aztán 1 percig rohangáltam mire fel tudtam valakit húzni, mert a némber rámküldte a legyeit.
Aztán az a ribanc sose dobta a szarját. Clio-ék tudnának errõl mesélni. Az utóbbi 10-15 magda sose dobta.
Þór vígi þessi rúnar
Regards,
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
70 str
213 dex
79 int
38 vit
59 cold res
211 armor
17 extra gold
Szoval elvileg dobna ra dex-et + 5 random propertyt, de ezen osszesen 7 van.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
van-e Magyar chat kulon?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
rts terén a hörtofdöszvormal szemezgetek, de azt már csak kazsuál szinten😊
#63607:igen, elképzelhetõ😊
#63606: köfi!
és DING!
a végét már csak becsületbõl csináltam (d2-ben nem tudtam kimaxolni egy karaktert sem 😄)am. már rég abbahagytam volna
viszont cél híján teljesen értelmét vesztette a beloginolás persze lehetne a gíren még mit finomítani de most inkább határozatlan idõre kényszerpihenõre megyek😄
A peccs óta 10 teljes órát játszottam, valor5 Kulle ill. Ghom runok, MP2, max 10-15 percesek, paragon 50, kimaxolt mf. Tegnap a legelsõ kettõnél esett egy-egy recept, és utána semmi. Semmi. Egyetlen árva legendary sem, sehol, sem recept, demonic essence is kb. 10db.
Most egy ideig pihentetem, mert felnyomott kicsit.
😊
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu
Redu helyett x-x dmg és jó is lenne=D

Közben azért kiesett az str-es amu recept is. 😊
Olyan kérdésem lenne,hogy odaadnám másnak az accountomat,akkor tudok nevet változtatni,e-mailt,jelszót,hogy full az övé legyen?
"Jabar sa bu eeda murishani!"
These plans (excluding the chest piece) will drop randomly in the world and have a chance to drop off the following bosses when you have 5 stacks of Nephalem Valor:
Skeleton King
Spider Queen
Maghda
Zoltun Kulle
Ghom
Cydaea
Rakanoth
Izual
The drop rate from the above bosses will also scale according to your Monster Power level:
MP 0: 20%
MP 1: 23.2%
MP 2: 26.912%
MP 3: 31.218%
MP 4: 36.213%
MP 5: 42.007%
MP 6: 48.728%
MP 7: 56.524%
MP 8: 65.568%
MP 9: 76.059%
MP 10: 88.228%
The Archon Armor recipe can be purchased from Squirt the Peddler for 1.5 million gold each