Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Disclaimer - nem irtak le, hogy meg fog jelenni ebben az evben, ez az en spekulaciom, ami tobbek kozott olyasmire alapoz, hogy mar aktivan kerdeztek ki mit szeretne a kiegeszitoben latni, regebbi blizz utemtervek a D3 jovojerol stb...
Arrol mar ne is beszeljunk, hogy az uj craft hazavagta a kint levo itemek nagy reszet, amik a craftolhato targyakkal megegyezo slotra valok. Hiaba a blizzard ezzel a jatekkal mar csak ilyet tud, remeljuk a kiegeszito majd rendberakja, mert most csak rossz es kevesbe rosz valasztasok vannak.
Az volt a kerdes, hogy ha maradni szeretnek a WT barbaromnal, akkor mennyi eselyem van az uj amuletbol craftolni egyet, amin a (most meglehetosen suru) trifecta kombo melle ott vigyorogjon a WT fury reduction. Amit eddig talaltam, annak alapjan az eselyem nulla, ennyit arrol hogy a blizzard tamogatja a build valtozatossagot...
@Sunrider: ne rakd be hogy amulet csak hagy all armoron és a garantált tulajdonságokkal szûkítsd. Pl most rákerestem hogy all armor types legendary str dex int crit critdmg weapon throw, a keresés eredménye 1 db mara's és semmi más.
Ha viszont olyan skillt keresel ami amúgy armoron nincs, pl meteor akkor ez sajnos nem mûködik.
In space no one can hear you scream.
Ez csúnya volt 😊
Egyszerû: ami alapján nem tudsz rá keresni az AH-ban az nem lehet<#vigyor5>#vigyor5>
Srácok ezek az új patchel jöttek?(bocsi a hülye kérdésért,lehet csak én nem tudom sõt...) és mik ezek pontosan? 😊
In space no one can hear you scream.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Igen, odateleportal, mondjuk nehez pontosan iranyitani mert csak egy bizonyos tavolsagbol csinalja. Nem kivitelezhetetlen, csak idegesito hogy a tobbi olyan siman megy, ennel meg sokszor tobb halal utan sikerul csak, sztem elegge elmereteztek annak a szarnak a sebzeset.
Regards,
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
A muslincás lehellet ellen jó élettöltéssel és annyi védelemmel és life-fal kell rendelkezni, hogy ne egyhiteljen. Barbárként a rend élettöltése kezeli a többit. Monk más tészta. Az meg nyakra teleportálva támad, nem? Gondolom valahogy helyezkedni kell és módosítani a "becsapódási szöget" hogy ne találják meg a legyek. 😊
Nekem amugy pont abbol van most 2, es a masik 2-bol meg semmi 😊
Regards,
Eladnám a Diablo 3 játékom,akit érdekel privit írjon!
Jár ez egyébként vmilyen hátránnyal? Valamiért hardverapron tiltott dolog,de gondolom csak azért,mert a vevõre nézve lehet,hátrányos,hogy az eladó átírja a jelszót vagy nem tudom....
||| I5 2500K@4ghz |8 GB RAM|HD 7850 2GB OC||| Battlelog,PSN ID:PetiSX
Avanti Crociati!
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Gazember-2932/hero/1408449
Kedvencem az volt, amikor egyedül maradtam, mert 3-an feküdtek. Aztán 1 percig rohangáltam mire fel tudtam valakit húzni, mert a némber rámküldte a legyeit.
Aztán az a ribanc sose dobta a szarját. Clio-ék tudnának errõl mesélni. Az utóbbi 10-15 magda sose dobta.
Þór vígi þessi rúnar
Regards,
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
70 str
213 dex
79 int
38 vit
59 cold res
211 armor
17 extra gold
Szoval elvileg dobna ra dex-et + 5 random propertyt, de ezen osszesen 7 van.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
van-e Magyar chat kulon?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319