Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
tevagy kulabá? 😄DDD

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

tugyiti
Bár lenne egyáltalán crites 😄DD
Acidlich
A crit 6os pedig eleg sokat er abbol

Carlos
Az az amu még nekem is kéne bazz!

Þór vígi þessi rúnar

tugyiti
Én a qrva storm crow-val vagyok így -.- 4. esik ma ,már kínomba röhögve töröm be ,ha lehetne unid törném idegbõl...
Lammer
az az amu odatesz! <#ijedt><#worship>

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Tudnátok tanácsot adni, hogy aprópénzbõl - ami esetemben 20 millát jelent - mit lenne érdemes fejleszteni a barbáromon? Tudom, hogy a legjobb lenne gyûjteni hozzá még minimum 200 milliót, de az én droprate-emmel (+0 mf-el nem csoda) kb para80-ra jönne össze...
http://eu.battle.net/d3/en/profile/KulaBa-2484/hero/21322627

Egy pont van ami biztos benne, az 4. kísérletre craft-olt amu, a helyett tuti nem kapok jobbat 20m-ért, de lehet 500-ért sem. :-)

Lammer
lol, 1 oran belul (kajaltam meg minden) masodik 300-as spear ^^
persze mindketto brim... es mindketto 700 DPS alatt (1 lik, 1 nem)... -.-

szerk: feladom... megjott a harmadik, de ez Empyrean xD

Carlos
igen

Þór vígi þessi rúnar

Még egy "csodálatos" kérdés. Infernó után mi van? Szabadon lehet bármilyen fokozaton és helyszínen játszani? De ez most is így van, nem?
rohadjak meg, de nálam nem mindig.De lehet abban van a logika, hogy ha 3.jára köpi ki, akkor már hamarabb ott a csillag...ezt viszont még nem néztem, de biztos így van.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
koszi 😛

ize... tudod, hogy MF freak vagyok es a hota az mp8-9-10-hez meg uberhez kell csak ^^

szerk: ha esetleg eltalal egy valamire valo jobb WH, akkor viszont johet valami hasonlo LS cucc 😊

Arulokkal nem targyalok, itt linkelgetted korabban a HotA meg a a fene se tudja milyen buildjeidet...

Nem ertem a kerdest, en stabilan mp5on megyek, es ha nem huzok ossze 3 elit pakkot, amiben mind a 3 fast affixes occultist akkor nem izgat hogy micsodak is tulajdonkeppen, es ehez annyi LS van amit az IK ov ad.
Lammer
MESTER!

WT-ben kernek segitseget, dilemma vanik 😊

ha killings. es battler. be van kapcsolva akkor natur 216K dps vanik fury melletti spearrel amin nincs CD de van 2.4 LS

vs

fury melletti mighty w. 235K a DPS, ott nincs LS, de van 100% CD...
(Yetis dpst most nem tudok)

tiprodom, hogy melyiket... tesztelgetem, de nem tudom na 😊

melyik a hosszutavon a jobb, ha mondjuk stabilan mp4-en megyek? ertem ezalatt, hogy igaz magasabb dps, de mondjuk ott kiesik bizonyos mennyisegu LS ugye... meh...

buildem, ez-e, packig elrohanos, neha furyt gyujtos build:
WT-e!

Igy van, ezert is nezem mindig a minimapot. Miota Devil felhivta a figyelmem a rendes map-ra, mostmar azt is nezem.
Carlos
Perszehogy azonnal megjelenik, mert a gamelogic azonnal legenerálja a loot-ot, aztán a mapra rajzolás gyorsabban megtörténik mert csak egy ikon kirakása, mint a gameplay animáció.
Ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Ne keress benne logikát, szerintem. 😊
Például tegnap, kb. egy órán belül hullott tal rasha és natalya armor, ezt megelõzõen hetek óta semmilyen set...

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

joci. lv23 paragonom hogy atugorjon lv24-re, kell 40 milla xp. eddig megvan belolle 38 milla, de ez alatt egy darab legendas sem pottyant. kis karim lv3 paragonon van, ma azt toltam mert nem akarok besokallni a barbival. lv3 paragonja van, nem is mf szett van rajta mert csak unalomuzeskent tartom, neki durvan 50 perc alatt 3 legendas esett. igaz kuka mind a 3 nade nah. szal erdekes ez.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Hej te, mar a ping idejen is ez volt, ha egy ladabol( a pelda kedveert) esett 10 cucc es a legendas az 5 vagy 6ik volt a listan, a minimapon azonnal megjelent a ping ahogy a ladat kinyitottad es elkezdte kopkodni a cuccot kifele, nem varta meg, amig a legendas is kiesik a foldre.
Lammer
most direkt figyeltem, tenyleg xD

Acidlich
Magic findot kigyurod, amennyire csak birod, meg leped a paragon szinteket, aztan majd potyognak

Carlos
szeirntem csak mák kérdése.

Þór vígi þessi rúnar

Nem a tudatlanságomat akarom reklámozni, de set-es, legendary és jobb receptek csak infernó befejezése után hullanak? Legendary-val találkozok mint a fehér hollóval, set-es cuccot pedig még az aukciós házon, és az itt lévõ képeken kívül nem találkoztam. Szinthatárt elhagytam és infernó kétharmadán járhatok.
sz4bolcs
asztamocskos

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem sokszor, hanem mindig.
vicces amúgy, hogy soxor a csillag hamarabb megjelenik, mint ahogy az itemet kiköpné a mob 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Holland Kemence
<#worship>

clio1616v
igen, ezt akartam én is írni egy vesszõ lemaradt

most cseréltem le egy acc bound 70vitás 250str 6.0chc bracerre, a lenti lacunit

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Lammer
kinek ugye...

nekem WT-vel (fury+mighty w.) battle rage es overpowerrel egy:
lacuni 3.5 chc, 9ias, 99 str... ez 18.5M
----> -6537 DPS!

hota+rend skornommal:
-4574 DPS!

szerk:
500M lacuni, 6 chc, 9ias, 93 str
lol!
skornos: +2050.6 dps
huha 😊
azert az MS hianyzik, no 😊

clio1616v
3.5% crit és 96str 9ias ennél jobb 😊

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

SLICK
Grat!

#63727: Én az Enchantresst használom barbárral. Itt meg tudod nézni: Profilom

én templart szoktam vinni mf miatt, a skilleket meg rádbízom.
Holland Kemence
egy ww abrbárhoz valami followert mondjatok már skillekkel meg felszereléssel legyetek szívesek

devlking
Na, az szép. Talán még jobb is mint egy crit/stres lacuni(összehasonlítást kérünk full str/6crites lacunival ty). 😄
Lammer
F*CKYEA!

picit lehetett volna jobb all is, de befogtam <#zavart1>
mint MF freak, nekem ez most nagyon pozitiv roll 😊

Szerintem egy rozsaszin, ugrandozo poni lenne a legjobb <#idiota>
Acidlich
Csillag helyett brimstone ikon talalobb lett volna.

Ejha, szoval a mapon mutatja, csak a minimpon nem, jo tudni, kosz az infot.
Leave game, start game(meg veletlenul sem resume game). Addig, amig elkezdenek "varazslatos" modon potyogni. Korulbelul ugyanaz az okorseg, mint anno a "loot szervereknel".
devlking
Nem latod az egesz zonaban, legfeljebb ha act3 tower stilusu, max 2 kepernyo tavolsagon mutatja, probald ki, a minimapodrol el fog tunni es nem azert mert mar nem ferne ki rajta, egyszeruen ennyi a hatar
Acidlich
KAmu, akkor honnan tudod h csillagot rak a helyukre a mapon😄D

Acidlich
Tudom nem nagy vigasz, de nalam mp5-on minden korben esik legalabb 1

devlking
Tudom hogy a legendaryk "nagyon ritkák", de az azért már egy kibaszott vicc hogy 93 milliónyi xp alatt egy darab brimstonere való sem esik 350 mfel...
devlking
Mostmár kis csillagot rak a legendary helyére mapon, amit egész zónában látsz.
Acidlich
JAh meg lehet h a barbarral olyan gyorsan szaladsz, a legjobbakat elhagyod😄

Acidlich
Azert esett ott mas is, ha olyan szep dps-ed van😊
Nekem pl mempo nem is esett meg...mikor esik legendary helm, mindig a szaros andariel. Jo azert annyira nem sirok, mert esett mar par igen szep item is, de nem mostanaban. Igy visszagondolva, nekem a legjobbak akkor estek, amikor tavaly novemberben 2 honap utan ujra kezdtem jatszani az accomon...na akkor esett egy uber witching, 100M+ weapon, nagyon szep amu, meg gyuru, azota meg mint a feher hollo.

Lammer
aha! es nem, nem botozok!

ma meg szerintem elerem 70-et es utana kicsit lelassitok 😊 mar megint atestem a lo tuloldalara 😄DD

szerk: -> megneztem: 01.08 progame rendeles, masnap atvettem, es azota... 😊

tugyiti
5 hete kezdted a barbárt lvl 0-ról?
Lammer
jah, annyira vagyok makos, hogy eddig talan 7x millios vile volt a legjobb eladasom... -.- jah, meg nagyon jo trifecta kesztyut (ias9, ch9.5, cd47) talalok... stat meg allres nelkul -.- meg elso hf ringem: 249 str, 51 vit, 21AR, 19 mf, 5chc... bond... + ugye be tudok rollolni nem rossz cuccokat szinten account bondra... szokasos dolgok maradtak, mindent vasarolok... a kesztyumet meg az mfes IK csukat talaltam, oszt ennyi... most mindent bekapcsolva 351K a dps encsivel 😊
az utobbi idoben talaltam vagy 3 mempot, persze crit nelkul 😊

remek... <#sniffles>

van egy olyan osszeeskuves elmeletes theorym, hogy meg nem adtam el euroban semmit, ezert szar a drop is 😄DDD (persze hulyeseg)
anno eladtam goldot es utana csunyan megnyilt a csap -.- es ez meg a droprate noveles elott volt...