Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
http://eu.battle.net/d3/en/profile/KulaBa-2484/hero/21322627
Egy pont van ami biztos benne, az 4. kísérletre craft-olt amu, a helyett tuti nem kapok jobbat 20m-ért, de lehet 500-ért sem. :-)
persze mindketto brim... es mindketto 700 DPS alatt (1 lik, 1 nem)... -.-
szerk: feladom... megjott a harmadik, de ez Empyrean xD
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ize... tudod, hogy MF freak vagyok es a hota az mp8-9-10-hez meg uberhez kell csak ^^
szerk: ha esetleg eltalal egy valamire valo jobb WH, akkor viszont johet valami hasonlo LS cucc 😊
Nem ertem a kerdest, en stabilan mp5on megyek, es ha nem huzok ossze 3 elit pakkot, amiben mind a 3 fast affixes occultist akkor nem izgat hogy micsodak is tulajdonkeppen, es ehez annyi LS van amit az IK ov ad.
WT-ben kernek segitseget, dilemma vanik 😊
ha killings. es battler. be van kapcsolva akkor natur 216K dps vanik fury melletti spearrel amin nincs CD de van 2.4 LS
vs
fury melletti mighty w. 235K a DPS, ott nincs LS, de van 100% CD...
(Yetis dpst most nem tudok)
tiprodom, hogy melyiket... tesztelgetem, de nem tudom na 😊
melyik a hosszutavon a jobb, ha mondjuk stabilan mp4-en megyek? ertem ezalatt, hogy igaz magasabb dps, de mondjuk ott kiesik bizonyos mennyisegu LS ugye... meh...
buildem, ez-e, packig elrohanos, neha furyt gyujtos build:
WT-e!
Ennyi.
Þór vígi þessi rúnar
Például tegnap, kb. egy órán belül hullott tal rasha és natalya armor, ezt megelõzõen hetek óta semmilyen set...
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
most cseréltem le egy acc bound 70vitás 250str 6.0chc bracerre, a lenti lacunit
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
nekem WT-vel (fury+mighty w.) battle rage es overpowerrel egy:
lacuni 3.5 chc, 9ias, 99 str... ez 18.5M
----> -6537 DPS!
hota+rend skornommal:
-4574 DPS!
szerk:
500M lacuni, 6 chc, 9ias, 93 str
lol!
skornos: +2050.6 dps
huha 😊
azert az MS hianyzik, no 😊
picit lehetett volna jobb all is, de befogtam <#zavart1>#zavart1>
mint MF freak, nekem ez most nagyon pozitiv roll 😊
Nekem pl mempo nem is esett meg...mikor esik legendary helm, mindig a szaros andariel. Jo azert annyira nem sirok, mert esett mar par igen szep item is, de nem mostanaban. Igy visszagondolva, nekem a legjobbak akkor estek, amikor tavaly novemberben 2 honap utan ujra kezdtem jatszani az accomon...na akkor esett egy uber witching, 100M+ weapon, nagyon szep amu, meg gyuru, azota meg mint a feher hollo.
ma meg szerintem elerem 70-et es utana kicsit lelassitok 😊 mar megint atestem a lo tuloldalara 😄DD
szerk: -> megneztem: 01.08 progame rendeles, masnap atvettem, es azota... 😊
az utobbi idoben talaltam vagy 3 mempot, persze crit nelkul 😊
remek... <#sniffles>#sniffles>
van egy olyan osszeeskuves elmeletes theorym, hogy meg nem adtam el euroban semmit, ezert szar a drop is 😄DDD (persze hulyeseg)
anno eladtam goldot es utana csunyan megnyilt a csap -.- es ez meg a droprate noveles elott volt...