Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amúgy sikerült eladni egy nem túl táp IK chestet 40 milláért szóval jól jártam a tegnapi kulcsozással is 😄 Öröm és bódottág van ^^
Mellesleg még mindig nem lehet meglévõ karakter nemét megváltoztatni?
120/210 euróért raktam be, ami ugye köbö 800 milla lenne aranyban.
Mohó vagyok, hogy ennyiért gondoltam szerintetek?
Kellett már, csak most meg eladni nem tudom... 😄

Adna egy löketet rmahnak, az biztos. 😄
Regards,
mostani run vege (stonefort az uccso allomasom...) azon agyalok, hogy semmi sem esett... rohangalok a roppant idegesito kek shamanok utan... erre diiiing 😄 kar, hogy ruppot sem ernek... de jol mutatnak ^^
azert az vicc, hogy ezek mar semmit sem ernek :S ID kozben viszont talaltam egy egesz jo kis sarga gagyot:
165 dex, 136 vit, 55 AR, 35 LR, 2 lik... gondolom a lightning second resire gyuros monkoknak ez jo lesz, nem? 😊 (innaig)

old:
archon volt az is, 348 armorral
ias: 9%
chc: 9.5%
CD: 47%
(extra gold meg return dam volt rajt)
new:
str: 228
ias: 9%
chc: 10%
dex: 80
int: 168
phys res: 46%
hogy rohadjon meg a dex meg a vit... mehetett volna CD meg allresre (jo tudom, ekkora int mar "szamolhato" allresnek 😄)<#sniffles>#sniffles>
+3.3K op meg br mellett... Yetit meg nem neztem 😊
thx.
probalok belolle par dolgot.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
(reflect tekinteteben)
mas: egyebkent ez a forced march oriasi (eddig valahogy elkerulte a figyelmemet)! 3-an toltunk par runt (kepen masik baretom mar offolt)... es nagyon halas volt 😊
kicsit hagytam a storyt, mert el voltam kenodve, mint a szemfestek... es most par run utan raszantam magamat, hogy meg adok eselyt 15 rollra... harmadszorra rng megszant 😄
de kar, hogy phys res nem ment pure armorra, viszont pont pickup volt elozon... az mondjuk hianyzott volna xD... na de ne legyunk telhetetlenek xD

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ez az én barbárom, én is csak próbálgatom hogy hogy lehetne erõs a karim, jelenleg a standard critem 400-500K teszem ezt mp3-on HotA-Smash-el 1m+ érdemes megpróbálni, mondjuk ez még a pecs elöttre volt hangolva act3 mp0-2 farmra, szingliben, stun partiba sprint-forced march változtatással
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Berserk-el az a gondom, hogy csak Thrive on chaos rúnával látom értelmét, de ez nem illik az én játékstílusomhoz, ugyanis szépen akkurátusan felszedek minden rare cuccot meg gem-et, tudom hogy hülyeség, mert emiatt fele olyan gyorsan jön az XP meg a leg/set, de akkor sem tudom másként, próbáltam és nem megy, kövezzetek meg érte, de nekem ez a fétisem. <#buck>#buck>
Insanity-val meg az gondom, hogy annyira még én sem ölök lassan, hogy ne jöjjön elit mikor épp CD-n van még a berserk, és akkor már inkább a rend az legalább mindig ott van. Tudom akkor menjek HotA buildet, de valahogy az sem volt az én pályám, ezért maradt ez az amorf rend-es whirlwind bulid.
Þór vígi þessi rúnar
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P