Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kellett már, csak most meg eladni nem tudom... 😄

Adna egy löketet rmahnak, az biztos. 😄
Regards,
mostani run vege (stonefort az uccso allomasom...) azon agyalok, hogy semmi sem esett... rohangalok a roppant idegesito kek shamanok utan... erre diiiing 😄 kar, hogy ruppot sem ernek... de jol mutatnak ^^
azert az vicc, hogy ezek mar semmit sem ernek :S ID kozben viszont talaltam egy egesz jo kis sarga gagyot:
165 dex, 136 vit, 55 AR, 35 LR, 2 lik... gondolom a lightning second resire gyuros monkoknak ez jo lesz, nem? 😊 (innaig)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
old:
archon volt az is, 348 armorral
ias: 9%
chc: 9.5%
CD: 47%
(extra gold meg return dam volt rajt)
new:
str: 228
ias: 9%
chc: 10%
dex: 80
int: 168
phys res: 46%
hogy rohadjon meg a dex meg a vit... mehetett volna CD meg allresre (jo tudom, ekkora int mar "szamolhato" allresnek 😄)<#sniffles>#sniffles>
+3.3K op meg br mellett... Yetit meg nem neztem 😊
thx.
probalok belolle par dolgot.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
(reflect tekinteteben)
mas: egyebkent ez a forced march oriasi (eddig valahogy elkerulte a figyelmemet)! 3-an toltunk par runt (kepen masik baretom mar offolt)... es nagyon halas volt 😊
kicsit hagytam a storyt, mert el voltam kenodve, mint a szemfestek... es most par run utan raszantam magamat, hogy meg adok eselyt 15 rollra... harmadszorra rng megszant 😄
de kar, hogy phys res nem ment pure armorra, viszont pont pickup volt elozon... az mondjuk hianyzott volna xD... na de ne legyunk telhetetlenek xD

pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Ez az én barbárom, én is csak próbálgatom hogy hogy lehetne erõs a karim, jelenleg a standard critem 400-500K teszem ezt mp3-on HotA-Smash-el 1m+ érdemes megpróbálni, mondjuk ez még a pecs elöttre volt hangolva act3 mp0-2 farmra, szingliben, stun partiba sprint-forced march változtatással
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Berserk-el az a gondom, hogy csak Thrive on chaos rúnával látom értelmét, de ez nem illik az én játékstílusomhoz, ugyanis szépen akkurátusan felszedek minden rare cuccot meg gem-et, tudom hogy hülyeség, mert emiatt fele olyan gyorsan jön az XP meg a leg/set, de akkor sem tudom másként, próbáltam és nem megy, kövezzetek meg érte, de nekem ez a fétisem. <#buck>#buck>
Insanity-val meg az gondom, hogy annyira még én sem ölök lassan, hogy ne jöjjön elit mikor épp CD-n van még a berserk, és akkor már inkább a rend az legalább mindig ott van. Tudom akkor menjek HotA buildet, de valahogy az sem volt az én pályám, ezért maradt ez az amorf rend-es whirlwind bulid.
Þór vígi þessi rúnar
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
(mármint amitõl fejlõdtem volna. Trifecta nem lett egy sem)
Þór vígi þessi rúnar
Ha mégis kérdéses, akkor ennyi a válasz:
A DPS-ben már benne van a fegyver IAS értéke is. A CHD és a socket nincs benne a megjelenített DPS értékben, mert a plusz sebzés változó. Azért drágább a socket + chd, mert több sebzést ad. Azonos AH DPS mellett lesz +50-100% chd közti többlet (attól függõen mennyi suskája van a felhasználónak a drágakõre).
A:ias +100%chd
B:100%chd +socket
Azt kerdezte, hogy A miert mindig olcsobb mint B.
#63776: ez engem is erdekelne, logikusan amugy azt gondolnam, hogy nem
Tobbieknek: ok, koszi. Mondjuk az alapanyag ara egy ilyen cuccnak kb 200k (+a demonic amit nem is lehet venni), szoval igazabol tenyleg hulla mind1 h eladom 2 ezerert vagy kapok belole valami hasonlo ertektelen cuccot, egy mob dob ennyi penzt.
Regards,
Szerintem nem éri meg idõt fordítani az agyalásra. Válaszd ki az egyik módszert, aztán mehet a semlegesítés!
zozo6726
Ha 100% chd van rajta, akkro az nem hinném, hogy olcsóbb, mint a socketes. Ha igen, akkor mázli. Alapból a gyengébb chd azért olcsóbb, mert nem is lehet több. Ha socketes, akkor belerakhatsz egy 100% chd kavicsot, de ha 70% chd van fixen, akkor az sose lesz több. Lényegében a sebzésmaximalizálás a cél a fegyvernél.
[/url][/img]
Account bound szoval AH-ban semmit, salvage-al jon valami belole vagy csak siman adjam el kovacsnak?
Regards,
Fegyver cseélendõ lesz majd komolyabbra: a Bul KAthos elég átlagos. A fegyverfejleszté ssajna igen költséges tud lenni. Optimális main handben valami jó kis Echoing Fury lenne (socket smaragddal + main stat legyen rajta). Az offhandre a legjobb talán valamilyen kard. Dagger is jó, de az egy bizonyos DPS fölé már nem mehet és igen drága. Az offhanden socket, chd, LoH vagy life steal, esetleg main stat kereshetõ. A legjobb kombó a legjobb DPS-en. Minden fegyvernél ügyelj, hogy +min és +max sebzése legyen és ne elemi (pl +300-500 arcane. Ilyen ne legyen).
Egyéb DPS források: Ringeken és gyûrûn chc, chd, átlagsebzés, main stat, AS jellemzõkbõl minnél jobb legyen összehozva. Amun a CHD kiemelt, mert abból sok lehet (100 max). chc-chd-as kombó irreálisan magas áron van az értékéhez képest. Jobb átlagdammal és main stattal ügyeskedni és kettõ legyen még a háromból.
Sisakon chc lehet. Olcsó DPS buff lehet az Andariel sipka. Vagy all reses, vagy socketes az optimális. Lehetõleg minnél alacsonyabb tûzsebzõdéssel. Drágább megoldás a mempo minnél több statponttal. A legdurvább áron a mempo van chc-vel.
Bracersen chc-allres-main stat kombó a leghasznosabb, Ha van armor, vagy vita, akkor jó, ha nincs az se baj. Nagyon jókat lehet craftolni is. (200+ str alapból lesz mindegyiken)
Skillezésnél minnél kevesebb védõ skill a jó. (már ha így életben maradsz). A két chc növelõ és mellé vagy az életszívó, vagy egy armor skill a legoptimálisabb talán.Revenge magasabb nehézségen haszontalan már. Sok a HP és nem jó ha sokáig ütnek. Ha kell védelem, akkro warcry + allres rúna a legjobb. Ha megvagy nélküle, akkor hasznos egyéb beleférhet. A Yeti skill (Wot😎 minden agzsongító elit ellen jó (fagy, stun, para). Ha tudod folyamatosan termelni és fogyasztani a furyt, akkro végtelenségig fenntartható az utolsó rúnával Ha ez nem megy, akkor eseti jelleggel az Insanity veszett erõs buffot adhat. A rend az életkezelést megoldja. Egy fury spender skill még beleférhet. A legerõsebb sebzést a Hammer (HotA) adja. A seismic slam is jól tudja aprítani az ellent, de ehhez kell néha kis helyezkedés, hogy minnél többet eltalálj. A ww skill hatékony, de gyengébben sebez. Sprint skillel együtt nagyon ütõs tud lenni (élettöltés, LoH, vagy life steal kellhet hozzás).
Chc növelésre jó még a lövész kisérõ (+3% chc skill), esetleg az OverPover (6 secre +10% chc-tadhat). A yeti is 10% chc-t ad.
Perssze mehet küzdelmesen is. Vagy hajigáló barbiként. Ahhoz viszont megfelelõ öv, és egy amu, vagy ring kell, ai csökkenti a weapon Throw költségét és némi chc ahhoz is kell.
igazi ínyenc vagy!
😄
Carlos kollega igazat szólt, medzsik és gold find-es cuccok helyett megéri az általa említett statokra koncentrálni😊
2x1h megy csak akkor ha kiesik egy perfect közeli echo
Meg úgy általában olyan tárgyakat keress amin mindhárom finomság rajtavan:
Crit Chance, Crit Damage, Attack Speed.
De legalább kettõ legyen!
Þór vígi þessi rúnar
epito tanacsot en is elfogadok a nagyoktol gear ugyben. mp4-mp5 itt szoktam farmolni, mert ez jol megy. feljebb mar lassabban megy, vagyis ugyanannyi ido alatt kevesebb pack. ergo inkabb haladok 4- illetve 5-os szinten, de tobb igy a leolt pack aranyom.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
@Mittudomen - a geared rendben van, egyedul a hp-d van a beka segge alatt. A penzed ne koltsd, farmoljal es ha esik upgrade orulj. Ez az a valasz, amitol minden baratom kiakad amikor gear tanacsot ker tolem. Te dontesed hogy jatszol vagy Ahbol feloltozol. A geared okes, persze minden slotra lehetne kicsit jobb mint amid van, de idovel es kitartassal megjonnek azok a droppok is.
Neki kell eldönteni mit szeretne szerintem javítania a felszerelésén.
Én csak a gatyára 2 lehetõséget is írtam. Azt már Õ dönti el, hogy melyiket válassza, esetleg marad a régi mellett, vagy egy negyedik lehetõséget választ ezeken kívül.
Ezek szerint ha valaki a plafon közelében szeretne járni annak muszáj
mp 9-10 körül játszani. Ezt okosan kitalálták!
Egy érdekes dologra lettem figyelmes tegnap este játszás közben.
A magic find-om mp8-an 575 volt. Szintet léptem és nem változott meg, azaz nem nõtt 3-mal csak a gold. Úgy tudtam, hogy 625 a plafon. Tévednék?
Mert paragon 100 az ugye 300, a valor 75, az mp10 meg 250. Ezt összeadva jön ki a 625. Vagy valamit elcsesztek az 1.07 frissítéssel vagy lekorlátozták 575-re. Várom az észrevételeket!
Az amu-n nekem is koppant az állam az asztalon mikor kijött, fõleg hogy negyedik próbálkozás volt, laza +27k dps-t adott az addigihoz képest. <#vigyor2>#vigyor2>