Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Ez így biztos nagyon élvezetes lehet^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Lammer
ha nem is feltetlen jobbat, de nagy makkal esetleg hasonlot (jobb vileokra ertem)... 290 str, 150 vit pl... es akkor ugye armor meg nagy regen... van mar ilyen rare craft? 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Elusive

Elusive
én is rendkívül örülök ennek, fõleg h peccs után esett ez: valakinek?

Hedgehunter
A vile ward-oknak hogy megy az ara lefele amiota lehet jobbakat kovacsolni.....
SLICK
123 + 68 Brismtone + AH-ban van bidként 11 milla kb

Amúgy sikerült eladni egy nem túl táp IK chestet 40 milláért szóval jól jártam a tegnapi kulcsozással is 😄 Öröm és bódottág van ^^

Elusive
nem lehet

esgerus
Azt hiszem várok 😄 Lenne mit ápgrédelni a barbimon. 😊
Mellesleg még mindig nem lehet meglévõ karakter nemét megváltoztatni?

Elusive
itt a lehetõség <#hehe>

esgerus
nagyon csábító 😄 sose volt még 40 millánál több egyszerre nálam, pedig 700+ órám benne van 😄

Elusive
hess <#vigyor>

Carlos
101 + 1 brimstone <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Lammer
101 <#idiota>

Elusive
ha türelmetlen lennél, nekem van rá kb 100 millám... <#vigyor>

esgerus
köszi mindenkinek, megpróbálok türelmes lenni, talán az a legjobb, amit tehetek 😊

Acidlich
Igy van, ne legyel turelmetlen, milliard ertek ala ne menj sztem egy darabig, biztos lesz ra vevo elobb-utobb

Elusive
nem sok az érte, de ne várd h 5 perc alatt elviszik annyiért. hagyd kint hétvégéig, ha akkor sem kell senkinek, még csökkentheted az árát

Nem egészen, wicked windnél fontos a breakpointok elérése.

Carlos
az egyik maxos a másik nem. Kábé ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

Acidlich
A 0.24 es 0.25 kozott ekkora kulonbseg lenne? nem kotozkodes, csak kivancsi vagyok

Carlos
tehát kábé senkinek sem jó ennyiért... 😊

Þór vígi þessi rúnar

tugyiti
Egyrészt szerintem sok igen ,másrészt aki ww buildhez veszi az a tick miatt inkább a 0,25 as-t fogja keresni aki meg archon builddel van az nem cw-t fog venni.
esgerus
Nem nagyon bidelnek rá (egyáltalán nem).
120/210 euróért raktam be, ami ugye köbö 800 milla lenne aranyban.
Mohó vagyok, hogy ennyiért gondoltam szerintetek?

tugyiti
kár ,hogy nem +0,25 AS :/
Acidlich
Mar miert ne tudnad, ekkora dpsel nincs is socketes chantodo az Ah-ban.

esgerus
Vagy 2 hónapot kihagytam, erre esik egy ilyen. 😄
Kellett már, csak most meg eladni nem tudom... 😄

Bobby bácsi terve: diablo konzolra -> wow konzolra -> titan kozolra - > sc konzrolra -> iw-treyarch féle váltómunka felállítása mindegyikre hogy jöhessen évente 😊

devlking
Irányításról már beszéltek, hogy remekül mûködik konzolon. A két hálózat összekötése meg megoldható gondolom.
Adna egy löketet rmahnak, az biztos. 😄
skinnyman
Arra leszek kivancsi h a PC-s vilaggal egyben lesz-e (akar cross platform multival) vagy full el lesz-e szeparalva... Meg persze az iranyitasra, nehezen tudom elkepzelni h ertelmesen meg tudjak oldani.

Regards,

devlking
Rofl jön a failgame ps3/ps4-re.
Lammer
😄D

mostani run vege (stonefort az uccso allomasom...) azon agyalok, hogy semmi sem esett... rohangalok a roppant idegesito kek shamanok utan... erre diiiing 😄 kar, hogy ruppot sem ernek... de jol mutatnak ^^

azert az vicc, hogy ezek mar semmit sem ernek :S ID kozben viszont talaltam egy egesz jo kis sarga gagyot:
165 dex, 136 vit, 55 AR, 35 LR, 2 lik... gondolom a lightning second resire gyuros monkoknak ez jo lesz, nem? 😊 (innaig)

tugyiti
továbbra is azt gondolom hogy kabbe 😄DD
Lammer
nyah... lenyomta a craft a csupasz talalt trifecta kesztyumet is 😊

old:
archon volt az is, 348 armorral
ias: 9%
chc: 9.5%
CD: 47%
(extra gold meg return dam volt rajt)

new:
str: 228
ias: 9%
chc: 10%
dex: 80
int: 168
phys res: 46%

hogy rohadjon meg a dex meg a vit... mehetett volna CD meg allresre (jo tudom, ekkora int mar "szamolhato" allresnek 😄)<#sniffles>

+3.3K op meg br mellett... Yetit meg nem neztem 😊

nah te aztan kivesezted a karim rendesen.
thx.
probalok belolle par dolgot.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Acidlich
Fasza, h meg mindig lehet time roll back-el csitelni AH-ban valahogy
[/url][/img]

Lammer
igen en is gondoltam ra elso korben, de ha nem tevedek, akkor armor>p.res nem?
(reflect tekinteteben)

mas: egyebkent ez a forced march oriasi (eddig valahogy elkerulte a figyelmemet)! 3-an toltunk par runt (kepen masik baretom mar offolt)... es nagyon halas volt 😊

A fizikai resi jol jon majd, amikor a reflect lesz a legnagyobb problemad mert tul nagy a dps-ed 😛
Lammer
nyah... utoljara hagytam chestet... most elqrtam ra 10 misit...

kicsit hagytam a storyt, mert el voltam kenodve, mint a szemfestek... es most par run utan raszantam magamat, hogy meg adok eselyt 15 rollra... harmadszorra rng megszant 😄

de kar, hogy phys res nem ment pure armorra, viszont pont pickup volt elozon... az mondjuk hianyzott volna xD... na de ne legyunk telhetetlenek xD

Looooser
bocs elkattintottam #63792 re akartam írni

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Looooser
Hali!

Ez az én barbárom, én is csak próbálgatom hogy hogy lehetne erõs a karim, jelenleg a standard critem 400-500K teszem ezt mp3-on HotA-Smash-el 1m+ érdemes megpróbálni, mondjuk ez még a pecs elöttre volt hangolva act3 mp0-2 farmra, szingliben, stun partiba sprint-forced march változtatással

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

oneal1
3 hónapja nem játszottam, hogy mûködik a duell? hogy lehet indítani?

!Forza Ferrari!

Vegulis, ha neked ez mukodik akkor hajra.
A rend azért került be, mert mp7-en kulcsot gyûjtöttem meg mp6-on übereztem és oda jobban bevált.
Berserk-el az a gondom, hogy csak Thrive on chaos rúnával látom értelmét, de ez nem illik az én játékstílusomhoz, ugyanis szépen akkurátusan felszedek minden rare cuccot meg gem-et, tudom hogy hülyeség, mert emiatt fele olyan gyorsan jön az XP meg a leg/set, de akkor sem tudom másként, próbáltam és nem megy, kövezzetek meg érte, de nekem ez a fétisem. <#buck>
Insanity-val meg az gondom, hogy annyira még én sem ölök lassan, hogy ne jöjjön elit mikor épp CD-n van még a berserk, és akkor már inkább a rend az legalább mindig ott van. Tudom akkor menjek HotA buildet, de valahogy az sem volt az én pályám, ezért maradt ez az amorf rend-es whirlwind bulid.

A buildeden igazitsal annyit, hogy a Rend-et kidobod a fenebe es rakd be a Wrath of the Berserkert, es eldontheted hogy Insanity runaval nagy burstot akarsz, vagy ha kened vagod a fury managementet akkor Thrive on chaos runaval jo sokaig vadulsz. Lenyeg, berserkbe immunis leszel jailer fear, frozen-re, es ez neked, ahogy irod, eleg fontos. A standard whirlwind jatekmenthez ugysem kell a rend, az a HotAhoz tartozik.
Köszi a tippeket mindkettõtöknek, a HP alacsony mivolta nekem is feltûnt, mp5-ön egy jail néha egyenlõ a halállal...

Carlos
Énis hanyagolom. Elment rá pár 1-2 misi, azt még bevállaltam, megkapták a henchek a szart. 😊

Þór vígi þessi rúnar

én kb 15-öt próbáltam, de mindegyik moslék volt.Úgyhogy, hanyagoltam/om.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Acidlich
Nekem kb ennyibol lett, amit nemreg postoltam. Akkor ugy latszik nagy szerencsem volt.)

Carlos
aztakurva... Én kifogytam a brimstone-ból.

Þór vígi þessi rúnar

devlking
84-bõl nulla.