78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#66827 Király, akkor jővöre visszatérek a játékhoz a kérdés csak az miért nem a kezdetektöl igy csinálták... -
Zenszkij #66826 Ez a lehető legjobb hír!! Még életemben nem láttam, hogy a Blizzard beismerte volna a hibáját és ilyen lépést tett volna. Ha ez igaz massive respect nekik! -
#66825 amúgy majd érdekes lesz venni gemeket is, tuti lesz sok átbaszás így... -
#66824 ezek szerint márciusban várható a Loot 2.0....
Na kíváncsi leszek az árakra, most hogyan fognak változni :D -
#66823 Diablo III Auction House is Shutting Down -
#66822 Ha érdekel valakit az alábbi Triumvirate, akkor legyen szíves írjon privát üzenetet.
-
ErrOrHUN #66821 az lehet, de a +min max dmggel valszeg többet fogsz sebezni -
#66820 PC Humor topicból:
-
#66819 úgyis lemennek az árak az új patcheknél akkor veszek egy bivalyabb Mantit... a crit meg kell mert anélkül keveset sebzek sajna... -
undY1ng #66818 Tyűh, de úgy látom, hogy DH-nak ez a Elemental Arrow - Ball of Lightning még mindig megmaradt mint területi.. Ennyire jó lenne? És mi a helyzet a Multishot Fire at Will-el? Továbbá main weaponnek a Calamity-t? Manticore nem jó? Még egy utsó kérdésként... :D
Esetleg milyen más cuccot kéne még fejleszteni / esetleg lecserélni?
Link -
Dodo55 #66817 Tényleg, akkor ez az oka az SSD igényes (klasszikus winyóval erős gépen is stuttert okozó) asset loadingnak! Egyszerűen eddig nem értettem miért nem lehet előtölteni a loading screenen több dolgot, de így már érthetőbb egy fokkal a dolog, gondolom nem akarnak a szerverre ereszteni egyhuzamban akkora forgalmat (hiába az erős szerverek, azért azoknak is jobb a kiegyensúlyozott terheltség), inkább adagolva, on-demand küldi le a dolgokat.
Mondjuk azért így is a questválasztás (act és a q progress alapján várható következő combat zone) alapján szerintem nem lenne lehetetlen megjósolnia a kliensnek milyen asseteket érdemes betölteni, plusz a skill effektek on-demand betöltését sem értem (mert jellemzően akkor is beakad a játék, ha egy még abban a játékban el nem lőtt skill-t tol el valaki). -
#66816 Szerintem se bánkódj. Ott vannak a haverok, segítenek majd újra. Most pár napig pihentesd a játékot, csajozz, sörözz stb:) aztán vágj bele újra.
Bár igaz, hogy ilyen hiba miatt meghalni, baromi szar lehet...:( -
who am I 7 #66815 Szerintem ne bánkódj, ettől még nem kell eldobni..nézd meg Lammert :D Bár ő számol ezekkel :D Ha meghal, újra kezdi :D Én még mindig azt mondom, amíg HC mód-ban ennyire függ a connectiontől és a bliz szerverektől a játék, addig nem lesz igazán élvezhető.Nem tudom, miért nem elég egy folyamatos auth és item check, a többi meg mehetne offline, de legalábbis a játék elején jobban betöltene mindent utána pedig, minimalizálná a kapcsolatot. -
Azur92 #66814 Lehet h tulzasba vittek az itemeket en meg nem talalkoztam ilyen dolgokkal. Annyi tuti h inferno mp szinten itt is olyan konnyeden megtudnak enni hogy neha csak lesek... :) az editor meg nem izgat . Az tuti h ebbe is belerakok egy keveske orat aztan majd johet a kieg is mert tuti jo majd az is psre :) -
cleric #66813 Hát ennyi volt... :(
RIP Kitiara
Warrior's Rest, milyen stílszerű... :(
Lefagyott a játék, kép megállt, csak a hang stutterelt, task manager... A társam se tudott mit csinálni, plague/arcane, én is kite közben voltam.
Már csak a HC miatt érdekelt a játék, meg ritkán übereztem, de itt a vége. Indíthatnék újat, de nincs értelme. Ha én bénázom el, semmi gond, persze sajnálom, de tanulok belőle. De így...
Nagyon sajnálom a lányt, szerettem vele játszani. Kár a gear-ért is, nem volt egy nagy szám, de egy részét barátoktól kaptam, a gemeket craftoltam.
Felhúztam a többi class-t is 60-ra, az achik miatt, de így velük sincs kedvem játszani. -
mikromanus #66812 Már van hozzáű editor. Valami 4k DPS-es Azurewrathot is csináltak,l meg egy rakat jó cuccot. Ugyanaz, mint a Diablo 2 offline mód, scak itt csalás nélkül is túlhúzták a dropot. Nem csak, hog yjó cuccok esnek, de a PC-s verzióhoz képest sokkal magasabbak is azonos szinten az értékek minden jellemzőn. Például a +610 minimum damage? Ez valami vicc? :)
Egyrészt gondolom macerásabb irányítani és sokkal veszélyesebb az a kevés ellen ami a konzolon van. így szükséges is. Meg kell a kitérés és az automatikus célzás is. De azért bárhogy is nézzük Azur92 ez nagyon-nagyon casual friendly game. Nem hiszem, hogy komolyan ekkora item túltápolásra lenne valójában szükség. Meg azt sem, hogy ez annyi időre leköt bárkit is, mint a PC-s verzió. 1-2 év után a PC-s is azzá vált/válik amit akartunk. A kieggel meg ezt is teljesen átszabják minden szinten. -
Azur92 #66811 Sztem az h a konzolos verzio kinek valo abba ne menjunk bele. Probald ki eloszor. Masik meg: Diablo 3 nallam konzolon az amire vartam sok sok evig... Az igazi d3 elmeny :) -
who am I 7 #66810 Jóóó :D van benne valami :D Zod rune se esett a 2. mobból D2-ben.Egyébként tényleg ott van a konzolos verzió, ott potyoghatnak a cuccok, mezei júzernek való, olyan lesz mint a pc-s krekkelt d3, 10000 dps-es 1 karos cuccokkal majd :D Tulajdonképpen, akár egy item editort is csatolhattak volna hozzá. -
#66809 Arról nem is beszélve, hogy kiegben normális lesz végre a multishot is, meg egy rakás jó cuccot kap a dh. -
kanduhr #66808 Itt az én DH-ám. Még nincs kész, de a skillek már maradnak így. -
ErrOrHUN #66807 ez a jó a DHban, hogy 3 különböző fegyver, rengeteg build hozzá. Hand crossbow -
ErrOrHUN #66806 a mantiba nem lenne jobb egy piros kő az egyik zöld helyett? -
Lokker #66805 Én is csalódtam, hogy a blizz ennyire erőlteti ezt a holy témát, de talán 6-7 év múvla a köv kiegnél kapunk egy druidát.
A másik meg egy vicc a para100 portré ikonja. Nem lehet lecserélni arra amit para90-től ad? -
#66804 mióta mindenki HC-n tolja úgy kicsit alábbhagyott a kedvem. Igaz tanfolyamra is járok így az időm lecsökkent játék terén..
Majd ha levizsgáztam, egyik haverom is jön játszani, úgyhogy majd megint aktív leszek. Amúgy nem untam meg, azért nem toltam vele többet, mert a barbáromat akartam/akarom elvinni para 100-ig mindenképp a patchek előtt...
Egyedüli karakter amit soha nem kezdek el az a Monk, egyszerűen nem jön be. Kicsit csalódott vagyok hogy a kiegben nem egy Druida lesz az új karakter... de a 2. kiegben még azért bízok ilyen téren. :)
Diablo 2-ben volt paladinom úgyhogy a Crusadert is elkezdem majd :) -
undY1ng #66803 Végül meguntad a DH-t? Mert látom, hogy nem sok Plevelig vitted el. :)
Igazság szerint most nézelődöm a karaktereket között, hogy melyiket vinném szívesebben tovább.. Aztán gondoltam meglesem a DH*t, hogy mizu vele, mert már jó régóta megvolt. -
#66802 nézd meg az én DH-mat. Nem a legtáposabb viszont ezzel a builddel voltam a legéletképesebb és hatékonyabb is: Demon Hunter -
undY1ng #66801 Valaki DH-zik? Aki igen és "pro" benne az légyszíves ajánljon egy normális skill buildet, mert egyszerűen a top DH-k között nem tudok kiigazodni.. mindegyik tök mást használ.. -
#66800 Nyilván nem, de azért 1,5%-nál egy kicsit többet vártam... -
#66799 De akkor maskor ugy kene eladni a jatekot,hogy Diablo 3-The AH simulator -
Azur92 #66798 Hát akkor ezek szerint a konzolos verzióhoz nem kell "kis kufa skill" mert ott érdekes módon ugyanazzal a játékmóddal játszom és esnek a jobbnál jobb itemek ahogy kell :) -
#66797 diablo topik dizájn csak nálam rossz? fehér a banner és a hsz-ek mögötti háttér. (sg alapot használom, csak ccleaner után dizájnt vált) -
who am I 7 #66796 A legok esése, nem órához kötött.Nekem az új accon 50 óra alatt (0-áról számolva), rengeteg esett..köztük, witching hour is, manticore, zuni settek,IK settek, echoing...szóval, nem függvénye igazán az eltöltött óra.Meg kell érteni a működését . Igaz volt egy kis boost..de egyébként, ha nem értetted meg a működését, miért is szeretnél end geart?Lammert is megkérdezheted a dolgokról
Az igaz, hogy az első fehér mobból nem esik ki az end gear normálon, de ha valaki tudja mivan, akkor össze tudja szedni magának a cuccokat, és az a lehetőség is megvan, ha szeretsz kereskedni, vagy ha olyat találtál, ami neked nem kell, de jó cucc és másnak kellhet, akkor kényelmesen feltudod tenni az AH-ra.Nem 1000%-os példa, de nem otthon barkácsolod össze a kocsidat sem, és minden műszaki cuccot, hanem boltból megveszed, ha kell.. . Sajnos a D3-hoz egy kis kufa skill is kell már, nem csak zombinyusziuser , az most mind sír, hogy nem esik semmi. -
#66795 ....
Miért mit hittél? Az a +10% c dmg mennyit ad? 30k-t?? -
Aspyrin #66794 Az szép! :P -
#66793 Tényleg. -
b0ss #66792 és még meg sem próbáltad kivenni a cuccból :D 5M -
#66791 Végre sikerült elkészíttetnem a Marquise emeraldot, erre csak kb. 3000 dmg pluszt jelent a jelenlegi felszerelésemmel. :( Hetvenöt millióba került a fejlesztés a Radiant starról. -
eXequtoR #66786 Az AH és a dropról az infók igazak, semmi összeesküvés elmélet és társai. Nézzél vissza d2be és megérted.
-
#66785 jó hát itemek tekintetében meg sok egyébben is ég és föld a két játék.
Az a baj egyszerűen csak mák faktor az hogy találsz-e cuccot vagy sem... Az hogy csak azért esne jobb cucc mert kevesebben játszanak és az AH pang sztem hülyeség...
Ebben a játékban kár mindenféle összeesküvés elméleteket gyártani.
Szerintem a loot 2.0 után a Blizzard is jobban látni fogja, hogy mennyire lesz szükség az AH-ra, hogyha egyre több account bound-os cuccot gyártunk akkor úgyis értelmetlenné válik.
-
Sunrider924 #66784 Bashiok az AH es a loot kapcsolatarol
Ajanlom figyelmedbe az utolso mondatot. Gondold vegig hanyszor nyult bele a Blizzard a jatekba, karakter nerf, gear reset, gold aranak a megvaltoztatasa, csakhogy fenntarthassa az AH-t. Tedd hozza, hogy kijelentettek, nem lesz AH nelkuli realm a kiegben, es nevess azon, hogy szerintuk az always online azert kell, hogy megvedjek az accountodat, nem pedig azert, hogy az Aht beleeroltessek a jatekba...