Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
350ezer gold.500ért már 1476-os van és -2 a hotabol
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Sziasztok!
Végre találtam valamit ami talán nem csak bontásra érdemes 😊 Segítenétek nagyjából belõni, hogy mennyibe kerül? Csak mert láttam AH-n pár ezerért is kirakva ilyet, meg majd 10 milláért is.
Köszönöm a segítséget!

Végre találtam valamit ami talán nem csak bontásra érdemes 😊 Segítenétek nagyjából belõni, hogy mennyibe kerül? Csak mert láttam AH-n pár ezerért is kirakva ilyet, meg majd 10 milláért is.
Köszönöm a segítséget!

Arra tippelek hogy rossz skilleket hasznalsz, monknal szinte sose lehet tul sok spirit, 3 masodpercente nyomogathatod az overawe-t (+48% sebzodes minden monsternek a kozelben), csomoszor sweeping wind is, melle pedig blinding flash 15 masodpercente, breath of heaven 45 masodpercente, serenity szukseg eseten. A probb mondkok 90%-ban ugyanazokat a skilleket hasznaljak. Bar patch ota lehet hogy vannak mas mukodokepes buildek is, nem tudom.
A thunderclap-et amugy a teleportalasi kepessege miatt is sokan szeretik, nagyon hasznos lehet h siman gyorsabb legyel tole plusz tamadasok kikeruleseben.
A thunderclap-et amugy a teleportalasi kepessege miatt is sokan szeretik, nagyon hasznos lehet h siman gyorsabb legyel tole plusz tamadasok kikeruleseben.
Regards,
köszi a választ, igen a sever lesz a ludas 😊
Én anno konzolon vittem végig a Dungeon Siege 3-mat. Kipróbáltam pc-n a szebb grafika miatt, de a nem igazán volt kényelmes az irányítás, jobban ment controller-el és kényelmesebb is volt. Mondjuk ahány játékos annyi szokás. Egyelõre jobban tetszik a conroller-es megoldás.
Monkot epitgetek es latom sokan a fist of thunder-t hasznaljak? Miert?
Tudom hogy az jobban termeli a spiritet de en a spiritet csak a breath of heaven-re meg a serenity-re hasznalom arra meg van eleg minding. A sweeping wind-et (ami "draga") meg csak elitnel veszem elo..
Nalam a crippling Wave megy tail kick-el (scorpion sting-el)...
Tudom hogy az jobban termeli a spiritet de en a spiritet csak a breath of heaven-re meg a serenity-re hasznalom arra meg van eleg minding. A sweeping wind-et (ami "draga") meg csak elitnel veszem elo..
Nalam a crippling Wave megy tail kick-el (scorpion sting-el)...
Megnézném, hogy a hulladék controller-el, hogy fog elõre menni egy ww barb 😄
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Van egy item rajta (vagy a kezében) ami "rest in peace" tulajdonságú. A legutolsó ütés (halálos) valami irreális-giga-hiper-szuper nagy lesz. EZ akkro jó ha van life leach a karakteren. Bármennyi élete is van a karakternek tuti maxra ugrik 😊
csak nem ez van a kezében?
Hogyan lehet az hogy haveromnak 10millás critet irt ki!Nem photoshop és 85K-s barbár..
Urak segitsetek már pls. barbárnál mennyit számít az árban az extra health from globes ?
nem találok hasonlót AH-ban :/
nem találok hasonlót AH-ban :/
Nem, akit en lattam az caps lockban arulgatta a gearjet, de a 4 craftolt sloton kivul az osszes tobbi nem ert egy hajitofat se. Persze a dps-t a craft slotok fujtak fel, miutan felkertem hogy unequipelje oket, hat erosen elolvadt az az uber gear.
Na ja enyhen tuloztam...<#vigyor>#vigyor> De hasonlot valoban a toredekeert..
Talalkoztatok mar a kovacsolt amut arulo fazonokkal?? Publicban lattam vagy 3-at aki probalta eladni nagyon olcson a jobbnal jobb amukat...<#vigyor3>#vigyor3>
Talalkoztatok mar a kovacsolt amut arulo fazonokkal?? Publicban lattam vagy 3-at aki probalta eladni nagyon olcson a jobbnal jobb amukat...<#vigyor3>#vigyor3>
Ez így biztos nagyon élvezetes lehet^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ha nem is feltetlen jobbat, de nagy makkal esetleg hasonlot (jobb vileokra ertem)... 290 str, 150 vit pl... es akkor ugye armor meg nagy regen... van mar ilyen rare craft? 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
123 + 68 Brismtone + AH-ban van bidként 11 milla kb
Amúgy sikerült eladni egy nem túl táp IK chestet 40 milláért szóval jól jártam a tegnapi kulcsozással is 😄 Öröm és bódottág van ^^
Amúgy sikerült eladni egy nem túl táp IK chestet 40 milláért szóval jól jártam a tegnapi kulcsozással is 😄 Öröm és bódottág van ^^
Azt hiszem várok 😄 Lenne mit ápgrédelni a barbimon. 😊
Mellesleg még mindig nem lehet meglévõ karakter nemét megváltoztatni?
Mellesleg még mindig nem lehet meglévõ karakter nemét megváltoztatni?
Igy van, ne legyel turelmetlen, milliard ertek ala ne menj sztem egy darabig, biztos lesz ra vevo elobb-utobb
nem sok az érte, de ne várd h 5 perc alatt elviszik annyiért. hagyd kint hétvégéig, ha akkor sem kell senkinek, még csökkentheted az árát
Nem egészen, wicked windnél fontos a breakpointok elérése.
Egyrészt szerintem sok igen ,másrészt aki ww buildhez veszi az a tick miatt inkább a 0,25 as-t fogja keresni aki meg archon builddel van az nem cw-t fog venni.
Nem nagyon bidelnek rá (egyáltalán nem).
120/210 euróért raktam be, ami ugye köbö 800 milla lenne aranyban.
Mohó vagyok, hogy ennyiért gondoltam szerintetek?
120/210 euróért raktam be, ami ugye köbö 800 milla lenne aranyban.
Mohó vagyok, hogy ennyiért gondoltam szerintetek?