Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudok belépni 3006 -os hibával kidob, ha végre sikerül a bejelentkezés, az összes gomb inaktív, majd fél perc és megint disconnect. Valami probléma van a szerverrel ?
Az új fiókom: DevLupius
A minap egy olyan tárgyat láttam az ah-ban, ami 0 goldért volt fent, buyout nélkül. Csodálkoztam rajta, de gondoltam megpróbálok rá bidelni. Nem meglepõ módon failed-et írt rá. 😊
Milyen szerencse, hogy már egy hete nem tudok bidelni ahban, mert failedet ír. De azt látom a botoknak megy, és viszik a fél milliárdos cuccokat 150 millióért.
Végülis egy hét alatt ilyeneket nem lehet javítani, meg nem is kell.
Végülis egy hét alatt ilyeneket nem lehet javítani, meg nem is kell.
Persze, hogy érdemes! Minden új craftolható cuccnak az az egyik alapja.
Statokra lebontott craftolható cuccok vannak: Shoulders, Bracers, Chest Armor, Gloves és amulet.
A Chest armorok a kiscsajnál megvehetõk, a többi recept véletlenszerûen eshet, de a fõbb Bossok MP 5-ön, 5-ös Valorral 50%-ban dobhatnak recepteket.
Statokra lebontott craftolható cuccok vannak: Shoulders, Bracers, Chest Armor, Gloves és amulet.
A Chest armorok a kiscsajnál megvehetõk, a többi recept véletlenszerûen eshet, de a fõbb Bossok MP 5-ön, 5-ös Valorral 50%-ban dobhatnak recepteket.
Hali skacok! Esett egy kesztyû mondom az értkékeit, mert rászûrtem AH-ba és semmi közelit nem dobott ki... Szerintetek mennyit érhet?
Int: 220
vit: 78
Atk speed:9%
Crtit hit dmg:20
Crit hit chance:6%
Elõre is köszi a választ...
Int: 220
vit: 78
Atk speed:9%
Crtit hit dmg:20
Crit hit chance:6%
Elõre is köszi a választ...
In space no one can hear you scream.
Hi srácok!
Demonic Essence mihez kell? Sivatagban kiscsajnál van 1-2 plan, amit meg lehet venni és ahhoz kell azt tudom, de azon kívûl? Érdemes gyûjteni?
Demonic Essence mihez kell? Sivatagban kiscsajnál van 1-2 plan, amit meg lehet venni és ahhoz kell azt tudom, de azon kívûl? Érdemes gyûjteni?
Igaz. EZt benéztem. Az ilyen minõségi cuccokból jó alapanyag lesz. Csak a többi közkedvelt legendary drop infernon nem jó tûzlasztinak (az iLvl 58-59-esek).
Én meg bezúztam legalább négy 60-asat a napokban. Ajjajj, buktam 80-100k goldot vele. No mindegy 😊
Én meg bezúztam legalább négy 60-asat a napokban. Ajjajj, buktam 80-100k goldot vele. No mindegy 😊
"köszi, akkor brimstone lesz belõle!"
Nem, nem lesz. EZ még ahoz is szar (csak iLvl 60) <#eplus2>#eplus2>
Nem, nem lesz. EZ még ahoz is szar (csak iLvl 60) <#eplus2>#eplus2>
Szerintem semmit. Kétkezes és csak 845 dps-e van. Még az int is elég kevés rajta. De majd az okosak megmondják. 😊
Na igen de en nem az vagyok aki 3 mp-ent akarja nyomogatni a gombokat jatek kozben...<#vigyor3>#vigyor3>
Az overwave "csak" 24% extra-t ad 3 mp-ent.
Igazabol en a egy csapatra specialialodott monkot epitenek aki fogja az ellen-t a gyengebb elettel rendelkezo karaktereknek..
Van egy 35 all-reses Natalya embrace-em 167 dex 66 vit-el ha valakit erdekel... <#wink>#wink>
Az overwave "csak" 24% extra-t ad 3 mp-ent.
Igazabol en a egy csapatra specialialodott monkot epitenek aki fogja az ellen-t a gyengebb elettel rendelkezo karaktereknek..
Van egy 35 all-reses Natalya embrace-em 167 dex 66 vit-el ha valakit erdekel... <#wink>#wink>
Ma full act1-4 mp3 run kisebb nagyobb afk-vel (fõzés ilyesmi),kíváncsi leszek nap végén lesz e valami használható 😄
Köszönöm a válaszokat!
Sejtettem, hogy azért annyira nem csúcs, a battle.net-es adatlap alapján, de ez a pár százezer is valami 😊
Sejtettem, hogy azért annyira nem csúcs, a battle.net-es adatlap alapján, de ez a pár százezer is valami 😊
350ezer gold.500ért már 1476-os van és -2 a hotabol
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Sziasztok!
Végre találtam valamit ami talán nem csak bontásra érdemes 😊 Segítenétek nagyjából belõni, hogy mennyibe kerül? Csak mert láttam AH-n pár ezerért is kirakva ilyet, meg majd 10 milláért is.
Köszönöm a segítséget!

Végre találtam valamit ami talán nem csak bontásra érdemes 😊 Segítenétek nagyjából belõni, hogy mennyibe kerül? Csak mert láttam AH-n pár ezerért is kirakva ilyet, meg majd 10 milláért is.
Köszönöm a segítséget!

Arra tippelek hogy rossz skilleket hasznalsz, monknal szinte sose lehet tul sok spirit, 3 masodpercente nyomogathatod az overawe-t (+48% sebzodes minden monsternek a kozelben), csomoszor sweeping wind is, melle pedig blinding flash 15 masodpercente, breath of heaven 45 masodpercente, serenity szukseg eseten. A probb mondkok 90%-ban ugyanazokat a skilleket hasznaljak. Bar patch ota lehet hogy vannak mas mukodokepes buildek is, nem tudom.
A thunderclap-et amugy a teleportalasi kepessege miatt is sokan szeretik, nagyon hasznos lehet h siman gyorsabb legyel tole plusz tamadasok kikeruleseben.
A thunderclap-et amugy a teleportalasi kepessege miatt is sokan szeretik, nagyon hasznos lehet h siman gyorsabb legyel tole plusz tamadasok kikeruleseben.
Regards,
köszi a választ, igen a sever lesz a ludas 😊
Én anno konzolon vittem végig a Dungeon Siege 3-mat. Kipróbáltam pc-n a szebb grafika miatt, de a nem igazán volt kényelmes az irányítás, jobban ment controller-el és kényelmesebb is volt. Mondjuk ahány játékos annyi szokás. Egyelõre jobban tetszik a conroller-es megoldás.
Monkot epitgetek es latom sokan a fist of thunder-t hasznaljak? Miert?
Tudom hogy az jobban termeli a spiritet de en a spiritet csak a breath of heaven-re meg a serenity-re hasznalom arra meg van eleg minding. A sweeping wind-et (ami "draga") meg csak elitnel veszem elo..
Nalam a crippling Wave megy tail kick-el (scorpion sting-el)...
Tudom hogy az jobban termeli a spiritet de en a spiritet csak a breath of heaven-re meg a serenity-re hasznalom arra meg van eleg minding. A sweeping wind-et (ami "draga") meg csak elitnel veszem elo..
Nalam a crippling Wave megy tail kick-el (scorpion sting-el)...
Megnézném, hogy a hulladék controller-el, hogy fog elõre menni egy ww barb 😄
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Van egy item rajta (vagy a kezében) ami "rest in peace" tulajdonságú. A legutolsó ütés (halálos) valami irreális-giga-hiper-szuper nagy lesz. EZ akkro jó ha van life leach a karakteren. Bármennyi élete is van a karakternek tuti maxra ugrik 😊
csak nem ez van a kezében?
Hogyan lehet az hogy haveromnak 10millás critet irt ki!Nem photoshop és 85K-s barbár..
Urak segitsetek már pls. barbárnál mennyit számít az árban az extra health from globes ?
nem találok hasonlót AH-ban :/
nem találok hasonlót AH-ban :/
Nem, akit en lattam az caps lockban arulgatta a gearjet, de a 4 craftolt sloton kivul az osszes tobbi nem ert egy hajitofat se. Persze a dps-t a craft slotok fujtak fel, miutan felkertem hogy unequipelje oket, hat erosen elolvadt az az uber gear.
Na ja enyhen tuloztam...<#vigyor>#vigyor> De hasonlot valoban a toredekeert..
Talalkoztatok mar a kovacsolt amut arulo fazonokkal?? Publicban lattam vagy 3-at aki probalta eladni nagyon olcson a jobbnal jobb amukat...<#vigyor3>#vigyor3>
Talalkoztatok mar a kovacsolt amut arulo fazonokkal?? Publicban lattam vagy 3-at aki probalta eladni nagyon olcson a jobbnal jobb amukat...<#vigyor3>#vigyor3>