Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Meg akkor ha már minket támadnak a jogállamiság sérelmével, akkor egyébként nyugatabbra hol van az ártatlanság vélelme, a jó hírnévhez való jog, stb... ??? Mert ezek valahogy az említett mozgalmak által sugallt kollektív bűnösség elvével kissé paradoxonnak tűnnek...
Tegnap 2 órán át játszottam (a karbantartás előtt és utána 1-1 órácskát) és szerintem a performance jobb volt, mint a bétában. Arra figyelni kell egyébként, hogy a játék hajlamos az options menüben végzett változtatások során kidobni az asztalra, de a játékban nem volt gond - miután végre engedett kreálni és/vagy csatlakozni másokhoz.
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: Sir Cryalot, 2021.09.24. 12:38:06
De itt csak több oldalnyi hülyeséget lehet olvasni.<#wilting>#wilting>
A tegnap kijött játékkal offline karaktert indítottam, mert külön van az online-tól. Kijött a játékhoz az új nvidia driver feltettem, gépet is cseréltem, de semmi gondom nem volt. Azokból a hibákból amit fent leírtam nem tapasztaltam semmit. Ment ahogy kell. Online részével kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, de más fórumokon szidták mint a bokrot. 😄
Nyilván az is rendben lesz, csak lerohanták a szervereket. Egyébként a CoD-ba is nehezebben tudtam belépni. Azért ez elmond mindent, szegény battle.net kapta az ívet. 😊
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2021.09.24. 12:15:21
"Cosby testified that he had given Constand Benadryl, and that he had separately provided Quaaludes to women he wanted to have sex with"
nézd meg a videót hogy mi erről a sztori.
Minek foglalkoztok a sráccal? Gondolom, a csaj és a barátai (ha vannak) már megunták, hogy a lentiekhez hasonlókkal traktálja őket, így muszáj máshol kiadnia magából..
Egyébként milyen a játék teljesítménye a bétához képest? A béta kapcsán sok panasz volt erre (pc és konzol tekintetében is).
Remélem a Modern Warfare és Warzone van annyira jó, hogy ezt az új Vanguard eladásai megérezzék. Most először érzem azt, hogy nincs szükség új CoD részre idén. Arról nem is beszélve hamarosan érkezik az új BF. Ki fog ezzel az új CoD-al játszani?
Inkább ahogy eddig is, gyártsanak tartalmakat a MW és Warzone-hoz, aztán ha már lementek róla az emberek, felőlem jöhet új CoD.
"Cosby testified that he had given Constand Benadryl, and that he had separately provided Quaaludes to women he wanted to have sex with"
Ja, én is Benadrylt meg nyugtatót szoktam adni a nőknek, akiket felhívok magamhoz... És ezt ő ismerte be. Cosbyt nem azért engedték ki, mert kiderült az igazság, hanem mert a fenti bizonyítékot nem törvényes eszközzel, hanem trükkel csalta ki tőle az ügyész. Azzal, hogy azt nem fogják büntetőügyben felhasználni. Felhasználták. Emiatt, egy eljárási szabálysértés miatt úszta meg Cosby a börtönt. Az ügyész elcseszte.Megjegyzem, ez is amerikai sajátosság, nálunk ilyen nincs, simán elítélték volna, mindegy hogy szerzi az ügyész be a bizonyítékot.
Egyébként Kotick kurvára megérdemelné, hogy eltakarodjon, de nem ezért. A világ egyik legtúlfizetettebb CEO-ja, miközben az activisionnél leépítenek ő milliós jutalmakat tesz zsebre. A játékiparban meg a legrosszabb, legkapzsibb megoldásokat terjesztette el. Az activision valaha egy kreatív, újító kiadó volt, mára a neve egyet jelent az unalmas éves szarokkal, a multis lehúzással, a mikrotranzakciókkal és társaikkal.
De Kotick széke nincs veszélyben. Amíg a birkák veszik évente a Codokat meg a többi szart, addig ő termeli a pénzt és a board elégedett is lesz vele.
Sir Cryalot: te tipikusan az a fajta "ember" vagy, aki az ongyilkos Blizzard alkalmazott temetesen siman odamegy a lany szulojehez es elkeri a halott lanya battle.net-es login-passt, mert "az mar ugysem hasznalja". Aztan ha eppen pofan akarnak verni emiatt, akkor sem erted miert, "biztos politika ez is."
"Trumpnak ehhez semmi köze."
" a srácok vagy hogy az egyik menedzser a szállodai szobáját ízlésesen Cosby-szobának hívta. Bill Cosby után. Googlezd ki."
ugyanaz a taktika :
https://youtu.be/lJvijmbWOvk?t=189
2. Bobby Koticknak ehhez annyi köze van, hogy a csúcs tetején ő van, de a Blizzard belső problémái az amúgy autonóm Blizzardot érintik, ahol le is mondott a CEO, aki nem Bobby Kotick (J Allen Brack).
3. Trumpnak ehhez semmi köze.
" a two-year DFEH investigation of the company’s workplace practices"
Hiheto hogy kozben ezek noket matattak (lol).
Az a helyzet hogy Bobby Kotick Trumphoz kotheto es ott szivatjak ahol tudjak kaliforniai donteshozok.
Ez a botrány egyébként nem twitteren indult, hanem a bíróságon. A közösségi média és a sajtó már csak a konkrét vádakat kapta fel.
😄DD Miért, előre legyen feljelentés, mielőtt megtörtént volna a bűncselekmény? 😄DD Oké, fejezzük be. Ez kezd vicces lenni.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Elso unique nem epp haszontalan joszag, par szintre megjarja 😊 Lassan jonnie kell egy Sigonnak is, nem volt meg karakter, hogy ne essen legalabb a gauntlet 10 korul.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.09.23. 21:42:26
+ online: minden belépés után új térképet kapsz, akkor is ha ugyanolyan nehézségi szinten játszol, míg offline fix és csak nehézségi szint váltáskor generál új térképet.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Online: tudsz csapatban játszani, max 8 játékossal egyszerre egy "térképen", valamint tudsz cserélni, húzni másokat vagy boostolni magadat, illetve később lesz ranglétra, mert van akinek ez is fontos, míg offline ezek kimaradnak, csak egyedül játszol.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Nem aktív a start gomb, refund? 😊
szerk: már aktív
Utoljára szerkesztette: Sheltem, 2021.09.23. 17:08:25
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
csak ez az okádék cancel culture... érdekes, 1-2 évvel ezelőtt a lőtéri kutyát nem érdekelte az ilyen faszság, most meg ezen megy a csámcsogás meg tapsikolás hozzá... 😄 szomorú, hogy ez begyűrűzött a gamingbe teljesen mára..
na de el kell engedni, mert mindjárt 17:00 óra, és nyílnak a felturbózott pokol kapui!!!!44!!!!NÉGY!!! ^^
...aztán várhatjunk a queue-ban, meg szentségelhetünk holnapig a szar szerverek és laggok miatt, ahogy az szokott lenni - HC karit ne kezdjetek még <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2021.09.23. 16:35:46
*Inkább az itt igazi probléma hogy páran kinézték ebből a sleppből hogy ezek PROFI játékfejlesztők, most persze nagy a csalódottság hogy nem hogy nem profik 😄D...
A blizzardnál ehelyett munkahelyi visszaélések voltak, ami miatt töb nő feljelentést tett. Ne mossuk már össze a kettőt.
Ez, amit az activel uznek meg Chris-el a "dogpiling"
https://en.wikipedia.org/wiki/Dogpiling_(Internet)
Mert az erkolcscsoszkodesnek ez a velejaroja ha nincs min megbotrankozni akkor talalnak ra, koltenek hozza, megszelloztetnek stb.
A posztmodern korszellem sajnos a "nagy" egyenlotlensegre pozitiv diszkriminacioval valaszol (ami persze nem letezik, mert az mindig negativ lesz a masik felnek) es a kis mertekben nem kozepen allo ingat, teljesen eltolja az ellenkezo oldalra...
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ja igen, + elmebeteg japanok, "eros erv" <#buck>#buck>
És még nekünk is kicsit szól. A Blizzard se fog beleremegni.
De eza csipkerozsika szintu narrativa eleg esetlen 😄