78989
  • mucsácsó
    én még ennyit nem toltam, úgyhogy ennyire nem láttam bele, nekem csak lvl43-as a karim, de én eddig nagyon élveztem :)
    valszeg azért is tetszik, mert én tényleg SOHA nem játszok kb. mobilon, de így abszolúte, és ott felülteljesítette az elvárásaimat (PC verza az ... hát egyelőre mehh) - de akkor endgame során tényleg zsebbenyúlós a story... én szerintem így tuti nem fog maradni hosszútávon, mert a kutya se fog ennyit fizetni érte és elfordulnak az emberek teljesen a játéktól - pár hónapja a GT7-nél is hasonló felháborodás volt, aztán azért normalizálódtak a dolgok..

én sztem biztos át fogják szabni ezt a gáz modellt, mégha Activisionről is van szó.. :D
  • Plata
    Passz,most olvastam egy cikkben.

A 10 év nem úgy tíz év,hanem tiszta játék idő.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.06.05. 22:22:32
  • Sunrider924
    Az a 10 ev hogy jott ki? a ket hetente egyszer craftolok random 1-5 star legendary gemmet az 10 ev alatt tutira kiadja mind a 6 slotra a kivant 5 star gemmet?
  • Sunrider924
    Ez a video tipikus streamer bullsht, a legendary crest garantalja a legendary gemmet anelkul meg csak % eselyes. De nem is ez a vicc, nem ettol pay to win ez a termek, a lenyeg az awakened legendary items meg a resonance na oda kell lapatolni a zsetont kemenyen. Meg a charmot es a rank 6+ legendary geart is ha nem 5 random szar attributumal akarod, hanem a karidra is megfelelo family attributumokkal, akkor azt fizetos itemel lehet csak reforgeolni, jo esetben a battlepassban levo egy szem legendary reforge stone talan jo lesz a karinak, de az csak 1 porgetes neked meg 4 kell. Az igazi pay to win az a bundle-k, Champions trove 40 euro olcsoert(hehe), battlepass 5 euro(az semmi), a tobbi service, boon of plenty 10 euro meg Prodigy path 20 euro, hajaj mennyinel is tartunk mar? es nem, ezeket nem lehet megkerulni farmolassal ez tenyleg vegytiszta pay to win. Sajna en nem latok akkora end game tartalmat ami igazolna ezt a koltekezest per karakter... a Shadow/immortal faction resz egyelore nem mukodik, az emberek nem ertik mit miert es igy nem halad a dolog sehova igy nem lehet hozzaferni a vendorokhoz es akkor is a legendary crest/mati vasarlas erosen limitalt az emlitett fizetos bundlekhoz es servicekhez kepest. Hat ize, Blizzard szerintem tul nagy kanallal akar meriteni egybol, ezt nem igy kellene, hanem fokozatosan es inkabb pay for convenience az ami ma meg meno nem a pay to win/progress...

Jah viszonyitas keppen Lvl 11es paragon karim van 855as combat rating 2395 dmg, van par oram benne.
  • Plata
    Állítólag 110 ezer dollárba fáj ha fullozni akarod a karaktered,vagy 10 évnyi játék időbe ha ingyenes vagy.
  • hawkie22
    Ezen miért lepödik meg? Sárga Crestekért sárga itemeket kapsz, legendary Crestért meg esik a legendary gem. Ha meg nem raksz be semmilyen crestet, akkor is eshet sárga meg legendary, csak sokkal kisebb eséllyel. Ezen mi a p2w? Nem kötelezö venni. Nyilván meggyorsítja a fejlödésed, de ez mobilos játékok esetén mindig így volt. Nem értem, miért akad fenn valaki a 21. században azon, hogy vannak p2w játékok.
    Én töredelmesen bevallom, megvettem a játékban a Battle Pass-t kemény 5 euróért, de ettöl nem érzem magam p2w-játékosnak. Annyival nem lettem erösebb attól a pár gemtöl, lvl46-on még mindig csak 424-es combat ratingem van.

P.S.: egyébként hogy rakott be 10 legendary crestet? Nekem csak 3-at engedélyez per Rift.
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.06.05. 21:59:58
  • hawkie22
    Azért az 1.7-es mutató elég túlzó. Ennyire nem lett rossz, simán el lehet vele ütni pár órát, én momentán rettentöen unom a D3-at, az utolsó 3 szezonhoz már nem volt gyomrom, a D2R pedig nagyon repetitív. Dio4-ig kihúzom az Immortallal. Meg van amúgy is rengeteg más játék a piacon. De az 1.7 az tényleg túlzás.
  • TBTPumpa
  • undY1ng #77837
    Ahogy írták is lentebb, amíg az emberek veszik a mikrotranzakciókat (akár a drágább videókártyákat), mindig lesz rá igény bármennyire is tré a dolog... :/
  • TBTPumpa
    Best Diablo game ever!

A Blizzard második legjobb játéka a 2020-as WarCraft III Reforged után. Kötelező darab mindenki számára!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.05. 09:47:33
  • Synchronous
    PC-n lehet valahogy felbontást állítani? Sehol nem látok az Options-ben resolution setup-ot, és igazából azt sem tudom, hogy nálam mekkorán fut. De a grafika elég mosottnak tűnik, szóval tuti nem lehet valami magas.
  • Sunrider924
    Az en megyujtott lampamat kikapcsolta a masik 4 lelkes kivulallo, mert partyzni ugye az baszik...ezert nem ertettem miert nincs tageles vagy chanelek es akkor mindenki eldonti mit akar, sok marhat akarom mondani jatekost egy helyen vagy egyedul questezni amikor ugy jo..
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.04. 23:13:03
  • savior666
    A lámpagyújtogatást mindenki magának csinálja, csak ha egyet meggyújtól akkor a mellette levők is kigyúlladnak/kialszanak.
  • __Jacek__
    Nálam egyszer elindult, resetelte a gépet az intro elején, azóta el sem indul:D Frissíthetek bármit, game start felirat az ablakban a végtelenségig.. minőség ezt jelzésnek veszem hogy hagyjam is :D
  • hawkie22
    Persze, simán megy egyedül is, viszont van olyan küldetés, amit csak partyban tudsz megcsinálni, lásd Lassal megölése. De egyébként jól elvan az ember egyedül is, én most vagyok 40-es, eddig majdhogynem solo volt végig, a Rifteket csinálom csak partiban, mert úgy gyorsabb, de az is menne egyedül is.
  • repvez
    egyébként lehet egyedül is játszani ? ugy értem, hogy nem kell hozzá másokkal közösen csinálni a dolgokat? nem akarok közösködni vagy klánba belépni
  • Sunrider924
    Ebben a jatekban nincs, egyelore nem lattam csak egykezeseket azokbol eleg sok megvan mar.
    Mas.
    A Blizzard miota lett olyan segghulye hogy 8 emberes raidet ad ki - Lassal- amihez kell minimum 420 combat rating, de a questbe ezt az apro informaciot mar nem teszi bele, minden tokkelutott akarja, de semmi gearje nincs egy 3 millio hp-s bosshoz amire van 5 perc ha jol lattam... arrol nem is beszelve hogy a tobbseg azt se tudja mi az a combat rating neadjisten hol kellene megnezze a sajatjat..
    Az elbaszott bounty mob spawn rate is egy sikerstory lesz mert kb senki nem akar partyzni hozza es 50 mobot kellene megolni amibol ketto! spawnol percenkent es 5 marha ugrik ra egybol... a Zoltan Kulle runaja is franko mert ugy kellene meggyujtani a lampakat hogy akarhany masik random is belepiszkal es sok sikert hogy vegigcsinald igy a helyes szekvenciat... istenem mintha nem is a Blizzard lenne hanem valami garazs melyerol maszott volna elo ez a 'fejlesztocsapat"...
    Ja es ok hogy a PCs verzio hivatalosan is beta de lagos...
  • undY1ng #77828
    DH-nak nincs valami 2kezes bow/xbowja itt? :(
  • Sunrider924
    Helltrapper Cage first legendary
    Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2022.06.03. 00:35:35
  • TBTPumpa
    Egy kis CGI Trailer a megjelenésre:

A fejlesztők pedig elmondják, hogy miért lesz jó neked, ha most azonnal elkezdesz játszani a játékkal:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.02. 20:47:24
  • PiszkosFred
    Eloben jobban neznek ki, foleg a wing, de a munkahelyi gepen csak ennyire futotta :)
  • TBTPumpa
    Köszönöm a jelzést!

Mindenkinek jó játékot kívánok az Immortalhoz!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.02. 18:51:51
  • PiszkosFred
    Teljes helyfoglalás:
    összesen 28 079 315 484 byte 957 fájlban,
    263 almappában

(= 27 421 206k, 26 778M, 26G)

Tényleges helyfoglalás (tekintettel a kluszterméretre)
    a forráslemezen: 28 081 664 000 byte,
  • coolpet
    PC mekkora, mert telón már lehúzott 10GB-ot, és még látszólag vagy 5-6 hátravan
  • TomStorm
    Elindult PC-n!
  • Sunrider924
    Koszi
  • PiszkosFred
    Ha most belépsz a D3-ba, akkor jön egy kis kozmetikai lom.

• hawkie22
    Kénytelenek voltak szerverekre bontani, szerintem nem lett volna megoldható másként. Viszont ahogy nézem, itt is közös loot meg közös mobok vannak, ha nem vagytok partiban, akkor szó szerint elviszed a mobot a másik elöl. Voltam partiban "instában", mindketten bontottunk ládát a végén, dobott is sárgát, party-member nem is volt a közelemben, azt mégse én vettem fel a cuccot, pedig Autolootra van állítva. Szóval van még 1-2 érdekes dolog, de összességében el lehet vele szórakozni D4-ig, illetve D2R mellett, föleg akkor, ha már unod a D3 unalomig ismert contentjét, ami minden szezonban csontra ugyanaz. :)
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2022.06.02. 10:27:37
  • PunkZoli
    vannak kasztok mint d3ban pont

egy dolgot nem értek, hogy nem találom az első karakterem a szerverek között...
    Amire claimeltem csomó dolgot :D

Ez így kurvaszar, hogy szerverekhez van rögzítve a kari...

Viszont a game meglepően okés.
  • lwb
    Aki próbálta már mobilon: a kasztoknál a nem választható (mint D3-ban) vagy fix (mint D2-ben)?
  • hawkie22
    IPhone 12-ön elég elviselhetö, bár én is várom a ma estét, hogy PC-n játszhassak vele, jelenleg 15-ös barbárral megyek, egyelöre tetszik a game, bár kicsit szokni kell. :)
  • cleric
    Félórát pötyögtem mobilon, hangulatos az kétségtelen és nagyon szépen néz ki, jól is fut. Nekem viszont nagyon apró minden a kijelzőn, a betűk iszonyú picik és elég sötét az egész, kicsi fény és már semmi sem látszik. Lehet tabon jobban látható, de a telóm kijelzője is 6,9"...
  • PiszkosFred
    #77811 #77812
    Koszonom. Valoszinuleg nem kinlodok vele, megnezem inkabb a PC-s verziot.
  • TBTPumpa
    Minimum 9 GB valóban, de utána még folyamatosan fog tölteni tartalmakat hozzá (600-1500 MB-os csomagokat töltöget a játék nálam - új területek).
    Ha jól számolom közel 15GB körül lesz a végére. Eléggé combosnak tűnik.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.01. 16:03:02
  • repvez
    A leirás alapján 9gb, de téynlegesen nem tudom, nincs ennyi szabad helyem se :(
  • PiszkosFred
    Mennyi hely kell neki androidon?
  • TBTPumpa
    Diablo Immortal már játszható Android/iOS rendszereken (EU szerverek már mennek).
    PC-ről nem tudok nyilatkozni.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2022.06.01. 14:36:13
  • Running
    Ha van igazság a Földön, akkor bukik akkorát mint az új BF. :)))
  • JaSoN HuNTeR #77807
    Sziasztok. Diablo Immortal
    Eu szerverek közül a magyarok a The Void szerverre, szóval ha jól tudom akkor oda gyuljon a Magyar közösség.
  • PiszkosFred
    Utobbi.