78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#78909 Tudom, megvettem, azt tolom egy ideje már -
#78908 Itt a legfrissebb LE 1.0 trailer pimpelt graffal, akit érdekel:
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.02.17. 00:03:18 -
#78907 "Nem tudom ki hogy van vele de engem orulten zavar amikor egy jatek nem kepes sajat/egyedi tartalomra hanem mas altalam ismert jatekbol kolcsonoz"
Ezek szerint nem játszol a játékok 99%-val :) -
dantor7 #78906 poe2-ig ajánlom a jövő héten megjelenő Last Epoch-ot (már most is játszható, de egy jóó nagy 1.0 patch-el jelenik meg 21-én, és csak 35 euró. én már tűkön ülök) -
#78905 Én elbohóckodok vele, mert jól néz ki, de szerintem sajnos menthetetlen. Itemizáció nem segít a teljesen agyhalott alaprendszeren, ahol 35829 féle stat van meg egyéb össze-vissza kavart hülyeség, hogy az embernek öt percig kell vakargatnia a fejét, hogy most ez a skill vagy az a passzív vagy item az most neki egyáltalán jó-e vagy sem.
PoE2-ig jó lesz. De már most azt tervezem, hogy D2R vissza és újra indul a kedvenc auradin karakterem nulláról. :) -
#78904 Remélem a 64 dolláros lovat mindenki megvette a boltban :)
Ezek szerint még mindig van lejebb. -
#78903 ha a főbb problémás dolgokat nem javítják ki, akkor ezt a játékot a kieg sem fogja megmenteni.
Az itemizáció javítva lesz a következő szezonra, remélem jól megcsinálják. Ha ugyanúgy szar lesz, akkor azzal a lendülettel törlöm is lefele.
Utoljára szerkesztette: SLICK, 2024.02.16. 17:28:55 -
#78902 D4-nél? Nem hiszem. Ha kijön a kieg, megugrik majd a játékosszám is. -
#78901 Ezt úgy értem, hogy úgy tűnik, hogy a Blizzardnak az eddig összeharácsolt játékosbázist sem sikerült megtartania, még az első kiegészítőig sem (ez azért nagy teljesítmény a Blizzardtól). Persze ideig-óráig jó kis játék lesz majd ott, de 1-2 hónap és a GamePass-os játékosok is továbbállnak. Utána valószínűleg jön majd a F2P modell, amivel - ahogy az Overwatch 2-nél is megtették - szembepisálják az addigi vásárlókat. De akkor legalább még jobban fog pörögni a Shop. Az Overwatch 2-nél is bejött a F2P modell, csupán a régi játékosok nem játszanak már vele.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.02.16. 09:33:29 -
#78900 Szerintem meg egy rakás új játékos pont életet fog lehelni a játékokba. De én leginkább a D1-et várom, mert azt a modern gépen nem vettem még meg és szeretném újrajátszani. A többi megvan. -
#78899 Blizzard játékai jönnek az XBox GamePass-be. Az első fecske a Diablo IV lesz március 28-án. De esélyes, hogy a World of WarCraft is be fog kerülni majd a The War Within kiegészítővel.
Ahogy a WoWHead oldalon is írták, ez már a vég kezdete...
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.02.16. 09:13:59 -
#78898 Pedig akkora sisak van legtobbszor a kis boszin, hogy ki se latszik alola szegenykem, csak a kis gonoszkodo dumaja miatt mondanad meg, hogy female :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.13. 17:41:25 -
Sunrider924 #78897 Nem butabb mint az enyem: a jatek indulasakor a party loot shared volt(lehet most is az) es egy szamomra rettenetesen rovid ido allt a rendelkezesmre hogy felkapkodjam mielott a party is hozzafert, es nekem ez egy zavaro plusz volt amire mindig figyelni kelett, hogy a haver ne vegye fel az en droppomat es forditva, es nekem ez volt hosszu evekig a problema ezert is inkabb nem jatszottam, aztan jott az SSF es az lett a megoldas. Kozben viszont a jatek annyira tulfejlodte magat hogy az lett visszatarto ero, A5 Sirius utan megkoszontem a resztvetelt, Maven az mar nekem tul sok volt.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2024.02.13. 17:44:28 -
#78896 PoE2 nagyon várós, igen. A PoE nekem egy - nagyon buta, elismerem - indokból nem jött be: mindig castert szoktam csinálni, de nem szeretek női karakterrel indulni. Igen, tudom, máshonnan is oda lehet érni, ahhoz a skillekhez, de ez nekem kb megölte a játékot a legelején. -
Sunrider924 #78895 Nem rosz de nem is jo. Kell hozza par szaz ora es karakter mire rajosz hogy akkor mar ezzel az erovel inkabb PoE. Az agyondicsert craft az kb 95(?)%ban a PoEbol lett atemelve, egymas melle teszed a PoE es a LE craft matijait es 100% az egyezes csak a neve mas. Nem tudom ki hogy van vele de engem orulten zavar amikor egy jatek nem kepes sajat/egyedi tartalomra hanem mas altalam ismert jatekbol kolcsonoz. A LE fejlesztoirol meg kozismert hogy a PoE-t gyurjak es "felhasznaljak" a tapasztalataikat.
A masik nagy gondom vele hogy a szalloige hogy vegyel egy tetszoleges skillt es epits ra buildet ez kb a vegjatek masodik feleben megy a kukaba, az empowered monolith pont annyit valtoztat az egeszen hogy ez mar igy nem lesz igaz, ha nem figyel oda az ember nagyon gyorsan kimattolja magat a halon es eddig meg barkit kerdeztem nem volt ra ertelmes megoldasa, azon kivul hogy maskor el is kell olvasni a modositokat nem csak vakon klikkelni. Namost a jo hir hogy amig ezzel a problemaval szembe talalja magat az egyszeri jatekos addig szo szerint parszaz orat tud a karakterekbe belepakolni es meg jol is szorakozik szemben a Diablo 4 okorsegeivel, szoval azert a 35 dodoert kurva jo vetel, de ha valaki engem kerdez oszinten akkor en nem a PoE lite-ra szavazok. Halistennek jon az ev kozepen(?) a PoE2 na az majd megkavarja az allovizet.
Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2024.02.13. 15:00:06 -
#78894 Jövő héten 1.0-val jön grafikai és engine update. Továbbá a fejlesztők pont a napokban mondták, hogy továbbra is folyamatosan dolgoznak a játék kinézetén.
A PoE 1-nél jobban néz ki, mondjuk számomra a grafika pont 100-as rangú tényező egy ARPG-nél. Grim Dawn, Titan Quest sem szép, mégis a legjobbak közt vannak a kategóriában.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2024.02.13. 12:01:24 -
#78893 A Last Epoch nem rossz, mechanika terén sokkal előrébb van, mint a D4, de mielőtt mindenki fejest ugrik bele arra azért hívjuk fel a figyelmet, hogy a grafika azért messze nem D4 szint, de szerintem még PoE szinte sem. A karakterek is fixek, nincs olyan - minimális - karakterkreálás sem, mint a D4-ben.
Akit ez annyira nem zavar, annak ajánlom a LE-ot, mert tényleg nem rossz, bár egyelőre csak pár órám van benne. Nagy előnye, hogy nem full kockák csinálták a mechanikát, tehát nem "+3% lucky hit chance hason fekvő ellenfelek ellen, ha te éppen a képernyő bal alsó sarkában vagy félig jobbra fordulva" bónuszok vannak, hanem +x% villámsebzés mondjuk. -
Akra #78892 level 100 után maxoltam vaultokból Glypheket. Most Legion, World boss, Eventek farmolása a materialok véget. Majd XY über boss rota. Kedden patch és végre lehet majd übert készíteni ha lesz hozzá alapanyagod. Szépen alakul ez. S3 pókja meg szuper kis killer lett :) -
#78891 Zseniális :) -
#78890 Hat, az egyik "lababan" van egy Adrenalin (egyelore csak ket supporttal, mert genesis meg nem esett ki) a masikban Tempest kavics, utobbinal (harom modositoval, egyik a resource a vegtelen mana miatt), igy aztan barmerre is koszal a draga (mert sosem ott van, ahol kellene), de buffol es ad annyi extra resourcet, hogy konnyebben tudjam szpemelni a Blizzardot.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.12. 15:26:12 -
#78889 Hát, nekem már később van és még mindig eléggé haszontalan. A season meg dögunalom: vaulttól megyek vaultig, gyűjtögetem ezeket az izéket, de minek? Az egész sztori olyan, mintha egy nap alatt muszájból dobták volna össze.
Inkább újrakezdtem level 1-ről a főszálat egy rugóval, az legalább leköt. -
#78888 -
#78887 Majd kesobb beindul a pet, eleinte teljesen haszontalan. -
#78886 Lehet ezek a dio seasonök is olyanok lesznek, mint a windows: minden második jó. :D
Na, legalább tudom, hogy nem most kell az ajándék battle passt aktiválnom. -
hawkie22 #78885 Én még csak lvl 27-en vagyok summoner necroval, egyelöre tetszik a season 3, a vaultok viszont k.rva erösek a szintemhez képest, ezt nagyon túltolták. A pet pedig tényleg useless. Van egy rakás token vag mi a tököm hozzá, használom is öket, de a pet kb. nem csinál semmit. Olyan, mintha ott se lenne. Elöször HotA barb-al akartam fejlödni, de iszonyat nyögvenyelös volt Tier I-en. A summoner necro T2-n viszont majdhogynem mint kés a vajban. :) -
Nomad90Hun #78884 Én még nem tudtam nekiállni, mert amikor elkezdtem volna hirtelen nem engedett be valami 300202-es hibával, azóta meg Enshrouded meg Palworld jobban leköt, minthogy D4-nek álljak neki. De igen megy a neten a hiszti rendesen miatta, hogy egy kicsit túltolták azt a bizonyos talicskát a blizzék a mechanikákat illetően, és a pet meg állítólag kb. useless. Én még nem láttam, de majd nekiállok sztem most hétvégén. -
#78883 Emberek, mit szívnak ezek a Blizzardnál? Ki találta ki, hogy ezek a csapdás vaultok jó ötlet lesz season 3-re? Wtf ... Ezek szándékosan akarják beleállítani a földbe a játékot? -
#78882 Azért ray tracinghez nem kell annyira új vas, már a kettővel ezelőtti 2xxx széria is tudta. De az nyilvánvaló a számomra is, hogy az nvidia sok gyártónak konkrétan fizet az ilyen feature-ökért, mert ezzel adják el a vasat.
Ha nem kérnek érte pénzt, akkor nekem nincs ezzel bajom. Ingyen van, opcionális, akkor meg hadd jöjjön. -
#78881 itt nem az a hangsuly, hogy játszhato e nélküle vagy nem. Mert a legtöbb ember 5 fps növekedésért is már gépet cserél akkor szted nem vesz másik VGA-t, hogy ö is kihasználja ezt a featuret?
De ha még nem is akarja, akkor egyrészt azért a pár emberért belefeccolnek energiát ,hogy beletegyék ezt meg ugy általában vannak dolgok amiben felesleges tudnia is. És ilyen az RTS , mert egy ilyen isometrikus nézetü apro karaktereknél, most 20adrangu, hogy a fény a valoságnak megfelelöen törik meg a tárgyakon vagy sem. Szemben egy FPS vagy egy TPS nél ahol még lenne is értelme .
Én ezt nem értem, hogy ez igy nem sokat ad hozzá csak az árat növeli és azt generálja, hogy uj alkatrészeket vegyenek a felhasználok. -
undY1ng #78880 Végül az utóbbi hetekben belemerültem a PoE-ba is és bejövős lett a dolog, így várós mind2!!! -
#78879 Aki nem akar 80€-s Diablo kieget venni:)
február 21: Last Epoch 1.0
június 7: Path of Exile 2 beta -
#78878 Azt tudod ugye, hogy lehet RTX nélkül is játszani a játékkal és úgy nem változik semmi? -
ugy látom errül még nem lett betéve video. nem tudom ki hogy van vele, de egy RTS játéknál sztem felesleges a raytracing és csak azt érik el vele, hogy a gépigény csak még nagyobb lesz feleslegesen . Gondolom valahol ez a cél, hogy a hardvert is vegyék hozzá, nehogy már a régebbi VGA-val is lehessen játszani a uj játékokat. Pedig nem hinném, hogy egy RTS szintu játéknak 3xxx és felette lévo VGA-t igényelne a futtatáshoz . -
#78876 Bejelentésre került a harmadik szezon!
Diablo IV | Season of the Construct | Announce Trailer
-
TomStorm #78875 Persze D4 is tetszik de úgy veszem észre Diablo hangulat már nem az igazi de ettől függetlenül el lehet lenni vele. -
TomStorm #78874 Elindítottam most D2R-t,valahogy olyan érzésem volt vissza kellene nézni rá.Azonnal elkapott a Diablo hangulat.Ez örök!
Kár hogy nem ezt a vonalat viszik.Sajnos már minden fejlesztő a Tech-re,látványra megy rá túlzó szinten.
Ennek örömére még a Gonosz ösvénye könyvet is előveszem kicsit megsárgulva a könyv de újraolvasom:D
-
#78873 Ingyen ajándékok a shopban:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.12.19. 21:52:06 -
undY1ng #78872 Amikor még nem steames volt, bele raktam 90-100 órát és tetszett. Aztán lett egy jó nagy szünet majd visszatérve már valamiért nem olyan érzés fogott el, mint amikor először próbáltam. Lehet nem kellett volna hirtelen sokat játszani vele. :d -
undY1ng #78870 Nem volt életenergiám rááldozni 1000 órát, hogy épkézláb saját buildet csináljak hozzá ergó ment a copypaste a netről.... Az meg úgy mehh.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.12.08. 21:36:42 -
undY1ng #78868 Csak ne az a passzív skill fa rendszere legyen...