78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
undY1ng #78949 Nem egy nagy pukk a sztori. Szerintem a D1 és D2-t egyik se fogja überelni. -
#78948 youtubeon megnezed es kb annyi :) egyszernezos/vegigjatszos, onnantol skip campaign minden karakterrel. -
#78947 A storyline milyen? Az ami elsősorban érdekelne. -
undY1ng #78946 Üdv!
Így az S5-re már tényleg egész jól összerakták a játékot, az endgame még mindig unalmas tud lenni de számomra tetszik. Nemsokára "újítanak", méghozzá úgy hogy COPYPASTE D2+D3 elemek. :DDDD Rúnák és Greater Riftek......... -
#78945 Hali!
Mint Diablo veterán még mindig nem vettem meg a 4. részt, keddig 30 Euro a Steamen. Summa summárum milyen lett, megéri megvenni? -
#78944 valahogy igy -
Sunrider924 #78943 Sorc id dead btw literally unplayable
es akkor mar lvl 157 pit boss
-
Nomad90Hun #78942 Előző szezonban elején nagyot ment a necro, akkor is beleestem abba a hibába, hogy azt kezdtem szerencsére akkor még időben váltottam.
Most nekikezdtem megint az ügyeletes op buildnek épp a sorcival, erre megint eltelik 1 hét és jön a nerf. Szerencsére meglettem már előtte 100 és meglett a mythic-eken kivűl minden, így tudom tesztelgetni, és érzésre olyan 25% sebzés ment a levesbe, de lehet lesz az 50% is, mert nagyon nem hozza amít eddíg, hiába lightning spear dmg buff.... értem én hogy valamivel kompenzálni akartak, csak kevés, mert rohadtul nem érzem, a frozen orbokat most hogy kb 5-öd annyi van, és robban el azt viszont erősen érezni... Asszem ebből megint váltás lesz...
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2024.08.16. 12:18:39 -
#78941 diablo böngászőben -
#78940 Bemutatkozott a Spiritborn Class:
A teljes VOD anyag:
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.07.18. 21:43:27 -
undY1ng #78939 Szabályosan félelmetesek ezek az AI trailerek.... :D -
#78938 2 kezes vs 1 kezes = modifier variáció. Ha elég az a modifier stack/aspect (előnyöd van a kétkezes aspect bónuszából) ami a fegyveredben van akkor kétkezes. Ha további mod-ra van szükséged mint cdr és/vagy plusz aspect-re, stb akkor két egykezes. Ez minden class-ra igaz. -
hawkie22 #78937 Summoner Necronak HC-ban kétkezes fegyó vagy inkább egykezes + pajzs a jobb?
Tegnap hülye voltam, lvl85-ön bementem haverral Tier100 NM-be, megálltam dungeon elején, majd rámspawnoltak a lvl152-es mobok, onehiteltek. :D
De ma már megint lvl86 vagyok, ilvl925-ben. Lassan meg kéne már csinálnom az elsö lvl100-as karimat, a játék megjelenése óta nem sikerült. Mondjuk a season 1 óta nem is játszottam a játékkal. :) De most a summon nekró nagyon tetszik.
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2024.07.02. 16:15:21 -
#78936 Ha a Diablóból film lenne az 50-es évek Amerikájában :D
-
#78935 gondolom majd azt követi Baal (lord of destruction) -
hawkie22 #78934 Way of Destruction? Nem a Vessel of Hatred jön? Vagy valamiröl lemaradtam? -
#78933 Már alig várom a Way of Destruction kieget :D
..utána jöhetnek a lesser evilek majd a dio5 és kezdjük előröl -
#78932 Semmi ilyen nincs a Diabloban, a mobok szemeben a petnek nincs threatje (legalabbis eddig nem volt, a D4-es verziot este probalom ki, meloban nem kezdtem bele) :)
Egyszeru QoL feature az egesz, hogy ne neked kelljen porszivozni a tobbszaz mobot levagva, mint eddig, hanem majd kis utanfuto pet osszeszedi neked. Pusztan gazdsagi es esztetikai okokbol kapott testet es skint ez a dolog, a jatekmenethez sok koze nincs, sot, siman lehetett volna automatikus a folyamat. De ha mar megjelenik melletted az utanfuto, akkor azt skinekkel testreszabhatod, es a skinekert elkert es szerzett dollarok szep bevetelt generalnak a teljes iparagban, itt is.
A legtobb esetben kepernyon kb 20-30+ mob tartozkodik / masodperc, majd olod meg ugyanennyi ido alatt, az plusz egy (a pet) mar nem oszt, nem szoroz, se fps, se atlathatosag szempontjabol.
Fizetni nem fizetnek erte en sem (ahogy a lo vagy egyeb armor es fegyver skinekert sem, nem en vagyok a celkozonseg a hellbarbizashoz), de ha ingyen kapok egy kenyelmi ficsort, az johet barmikor.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.10. 16:48:36 -
#78931 ja nem magamra értettem, hanem a fiatalabb generáciot, akik esetleg játszanának vele. Ott szokott ez elöjönni, hogy dehát a másik ostálytársamnak is vett az apukája neki ilyet akkor én is akarok.
Engem nagyon nem érdekel az ilyesmi, sőt az se hogy skinért fizessek vagy bármi másért, de még a játékért se nagyon fogok.
Meg amugy is feleslegesnek érzem, hiszen ugy is tultelitett a képernyo mindennel igy is, hogy azt sem látni, hogy ki hol mi van, felesleges, hoyg még egy lábalatt lofrálo valami még bezavarjon. Főleg ha rá is reagálnak a szörnyek és te mondjuk nem akarod, hogy felfedezzenek, de a pet meg már pont bemegy abba a sávba ahol reagálnak rá a szörnyek akkor onnantol meg lehet b*szni.
Utoljára szerkesztette: repvez, 2024.06.10. 15:40:16 -
#78930 Tudtommal a petek ingyenesek, csak a csili-vili skinert fizetsz, ha akarsz, ami pusztan kozmetikai. Ugyanugy szedik a random hasznos aprosagokat (gem, ilyesmi), mint a D3-ban.
ui: surgosen csereld le a "haverjaidat", ha emiatt egonek erzed a szituaciodat :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.10. 14:51:04 -
#78929 egy kicsit elvesztettem a fonalat, hoyg ki kivel van a történetben már. meg ezek a pet-k mik? csak mint vizuális lények vagy van valakmi hasznos tudásuk is vagy esetleg felnönek idövel? vagy mint a tamagocsit gondozni kell? termpészetesn fizetni kell érte, hogy ha akarsz egyet és ha nem akarsz a haverok elött leéni akkor külteni kell rá.
Ez a mikrotaranzakcio,meg, hogy a textura skinekért fizessek ez nekem nagyon nem tetszik. -
#78928 Deluxe lesz, de megvarom, amig vegere erunk ennek a szezonnak, mert nem bizok a sracokban es felek, hogy a mar kesz (premium passos) szezonra aktivalnak a tokent. Tudom, hogy nem ugy mukodik es manualis az aktivalas, mint az alapjatekhoz kapott token, de inkabb biztosra megyek, mert siman kepesek elcseszni :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.06.10. 09:47:48 -
#78927 azért az milyen szánalmas már, hogy már most ennyire az arcodba tolják a shop tartalmakat.
Én egyelőre biztos nem veszem meg, még megjelenés után is várni fogok vele, amennyiben nem javítanak ki még rengeteg dolgot a játékban.
A bemutatott képek alapján a Mercenaryk sem tetszenek, komolyan egy imp szerű lényt raktak bele?? A dzsungel is olyan rajzfilmesként hat látványra.
Nem jó az irány megint.
-
#78926 A kiadások tartalmai:
Sima 40, Deluxe 60, Ultimate 90 euró.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.06.09. 20:09:25 -
#78925 Diablo IV: Vessel of Hatred. Októberben érkezik!
2024. október 8.
Mephisto megérkezett. RIP Neyrelle... vagy ki volt az a lány, aki az alapjátékban elvitte a követ. GG Blizzard. :D Leah után ezt is hazavágtátok.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2024.06.09. 19:47:44 -
TomStorm #78924 -
#78923 Jól kinyírták a Barit,köszönjük -
TomStorm #78922 Na ez a hónap halasztás jól jött a Destroyer-hez:) -
Akra #78921 Teljesen-megvaltozik-a-diablo-iv-ime-a-reszletek-magyarul/ -
#78920 Gondolom fotózni szeretne. -
#78919 . -
TomStorm #78918 Nem lehet.De itt HUD nélkül nem is érvényesülnél. -
#78917 Sziasztok,
el lehet tűntetni a HUD -ot a játékba? -
#78915 Jon elvileg GPassba is ho vegen, ahogy az varhato volt. -
TomStorm #78915 Betették Geforce Now-ba Battle Net-et akit érdekel már indítható onnan is D4 nem csak Steam-ről. -
TomStorm #78914 Ja tényleg,köszi! -
#78912 craftolj?
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2024.02.17. 18:58:55 -
TomStorm #78912 Tier 3 szezon vault Sigil-t hogy találok?
Úgy tudom az kell a Kulle Heart küldetéshez.
T1-2 van dögivel de ott nem esik a journal es 2/5-ön áll -
undY1ng #78911 Nekem ez nagyon bejövős volt, végig a videó hatása alatt voltam (ami már elég rég volt játéknál)!
Ugyan egy 150 órát belenyomtam az EA-be is és minden tetszett amit láttam, kivéve csak az újra és újra végigjátszandó és nem átugorható kampányt...
Tuti ott leszek startnál!! :) -
#78910 Az itemizáció változtatásba beleértem a statok módosításait is, hisz attól beteg az egész alapja. Nem is értem hogy lehetett így szétszedni a statokat, vagy egyáltalán minek.