78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#78867 Nem tudom milyen lesz a PoE2 endgame grindje, de amikor PoE-ben mapozol, akkor izomreflexbol nyomod a gombokat, mert a kepernyon semmit sem latsz az aoetol :) Ez most itt letisztiltnak tunik, de lesznek meg kaotikusabb harcok is szerintem.
Onzo modon en nem banom, hogy a D4 nem PoE (vagy annak a szintje), mert igy amikor megunod a D3-4 adott szezonjat, mindig van ertelme visszaterni az aktualis poe ligahoz, es igy van legalabb ket kulonbozo jatekom, ami szorakoztat (ideig-oraig). :) -
#78866 ahogy nézem nekem is jobban bejön a látvány, nem anynira villog fénylik minden nem anynira kapkodos mint a diablo. amikor egy egy nagyobb varázslatot vagy fegyvert használ akkor nem villan az egész kijelzö fénybe .Lehet látni végig a karaktert ,hogy mit csinál bármekkora is legyen a harc .
A diablonál ha sok szorny volt és sok varázslat akkro márcsak találomra katintott az ember, hogy valahol ott lehet valami ,mert nem lehetett kivenni a sok villogo mozgo dologtol.Ez itt sokkal onszolidáltabb. a katakombák maradnak a harc alatt is sötétek és darkos hangulatuak ,nincs kapkodás. -
#78865 nézegetve a Path of Exile 2 béta(alpha?) vidiket legalább ennyit kellett volna tudnia a dia4 nek
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Caliph, 2023.12.07. 15:40:36 -
#78864 Pedig a sok hibás döntés alatt ott van egy technikailag jó játék, megfelelő art direction végre a színes-szagos D3 után, jó grafika, elfogadható sztori stb.
A Blizzardnál nem fejlesztőket, hanem designereket kéne cserélni,de nagyon gyorsan. -
#78863 Én már a BP felénél meguntam a játékot és inkább elmentem játszani mással. :D
Nem való ez nekem már. :( -
#78862 "Amúgy annyira balfaszok a blizzardnál, hogy az valami hihetetlen. Nem lett volna nehéz dolguk, csak az ezelőtti részek (kivéve Immortal) erősségeit kellett volna elővenni / lemásolni, akkor a konkurensektől is lehetett volna ellesni ezt-azt, plusz tettek volna bele új dolgokat is a részükről."
Egyebkent jah. A WoW eleve igy indult, de meg most is, 20 evvel a premier utan lopkodja a tobbi piacon levo mmo erossegeit es jol is teszi, ami jo, azt le is kell nyulni. D4-nel valahogy elmaradt, bar tegyuk hozza, hogy egesz gyorsan faragjak es alakitjak a jatekot, igy aztan ebbol meg barmi is lehet. Ahogy figyeltem egyebkent a hireket, eleg sokminden erkezik majd a D3-bol, ha nem is egy az egyben, de feature szintjen.
En meguntam a BP-t vegigtolva, ennyiben megegyezik a D3-as karrieremmel, hogy az utobbi idokben ott is csak a season feladatok vegeig jatszottam, aztan pihi :)
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.11.16. 21:20:33 -
#78861 jaaaaaaa, hogy ez csak a steames D4 játékosok statisztikája :D
Mert oké, hogy alig játsszák, de ezek a számok még nekem is drasztikusan kevésnek tűntek :D
Amúgy amit lentebb írt lwb és MerlinW, nekem is ezek a legidegesítőbb bajaim a játékkal. Egy teljes stat és loot/itemizáció rework kellene a játéknak, mert ami most van, az egy hulladék. Totál megöli az élményt.
A többi javításra váró dolog még nálam: a túl közeli kamera, stash és inventory bővítés, érdekesebb bossok, eventek, dungeon-ök kellenének, sőt az egész dungeon rendszert át kéne dolgozni, mivel ez az újított layout is botrányosan szar. Akkor a Drudida még mindig túl dagadt. A skillrendszer is elég silány. Kicsit nagyobb testreszabhatóság ráférne a játékra.
Amúgy annyira balfaszok a blizzardnál, hogy az valami hihetetlen. Nem lett volna nehéz dolguk, csak az ezelőtti részek (kivéve Immortal) erősségeit kellett volna elővenni / lemásolni, akkor a konkurensektől is lehetett volna ellesni ezt-azt, plusz tettek volna bele új dolgokat is a részükről.
Annyira jó játék is lehetett volna... lehetne is még. Csak hát eléggé elvesztettem a hitem feléjük, nem hiszem, hogy ezt ki tudnák pofozni. Legalább is a mostani fejlesztők semmikép, mert azok totál világtalanok.. :\ -
#78860 November 20-tól 27-ig 35% bónusz az XP-re és a Goldra.
-
#78859 steamchart-on tobbek kozott, de van a steamdb-n is hasonlo -
#78858 ezek az adatok hol érhetőek el? -
#78857 Meg a száz tök értelmetlen stat (* when slowed, frozen, chilled, injured, stunned, burning, meg még 20 másik) bezsúfolása, csak hogy működhessen a lusta és primitív loot és kraft rendszerük.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.11.16. 15:13:04 -
#78856 Ha jól tudom a D4 a megjelenésekor minden idők legjobban fogyó Blizzard játéka volt. Aki akarta már megvette, ezért akciózzák, nincs itt semmi látnivaló.
Az már másm kérdés, hogy ma már nem nagyon játszanak vele az emberek, mert az endgame nem túl jó sajnos. A season 1 katasztrófa volt szerintem, a 2 jobb, de nem annyival.
Számomra a D4 legnagyobb hibája olyan, amit sose tudnak peccselni: zavaros és értelmetlenül túlbonyolított a rendszere. Ahol más játékban annyi van, hogy a tárgy vagy skill ad +10% tűzsebzést, ott a D4-nél az van, hogy +10% túz sebzés, ha a nap fent van és piros nadrágot viselsz és tőled balra 123 cm-re áll valaki félig háttal neked. Ennek mi a retkes lófsz értelme volt? Olyan, mintha a matekszakkör fejlesztette volna a játékot. Nem mindenkinek áll fel egy excel spreadsheetre. -
#78855 Gennyesre kerestek magukat a nyaron, rekordszamban vittek a jatekot az elso hetekben, milliard feletti rekorgyorsasagu bevetelt termelve par nap alatt. Gondolom az ev vegi bonusz a mikrofos felvasarlassal egyutt mar zsebben, igy aztan lehet adni kavicsert is a cuccot amig be nem kerul a game passba.
Ami erthetetlen, hogy a bnetes verzio helyett/mellett 13k jatekos miert vette meg steamen. -
#78854 Nemigazán xD
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.11.16. 01:23:36 -
#78851 Mindegyik Diablo IV verzió 40%-ot kapott. Ezek szerint a Steam-es megjelenés sem dobott sokat a játékosbázison? -
#78850 D2R 13EUR
D4 Standard 40 EUR
nem fogy? :) -
lacuska51 #78849 Majd a következő kiegészítőben... Valamivel azt is el kell adni. -
#78848 Jövő év végére ígérik. Legalább egy prime evil lesz végre a játékban, így is a D4 az egyetlen Diablo, amiben nincs Diablo. Ezt egyébként azóta sem értem hogyan gondolták. Szívesen ott lettem volna azon a meetingen, ahol ezt a nagy koponyák megszülték. Csinálunk egy Diablo nevű játékot, de ... ne legyen benne Diablo! Ugyan volt az 1-ben, a 2-ben és a 3-ban is. Mindenhol ugye ő volt a főgonosz (kiegészítőket nem számítva), mert hát róla van elnevezve a játék, de sebaj, a 4. részben nem lesz. -
#78847 igen -
Dodo55 #78846 Kurast? -
#78845 -
#78844 -
#78843 2024 végén érkezik az első kiegészítő!
Diablo IV: Vessel of Hatred címmel.
(új class is érkezik benne, ami a korábbi játékokban nem volt, a történetet is tovább viszik, új területre is megyünk, illetve sok új boss lesz). További infókat később fognak majd megosztani.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.11.03. 19:53:38 -
#78842 Meg lehet talalni (igaz, neha cska nyomokban) a D3/D4 jatekban is azt a "diablo erzest", amit en speciel keresek mindig egy diablo vagy a diablo "klon" jatekban, legyen az PoE, Titan, Helsing, Epoch, Torch, barmelyik mufajbeli tars.
Ami valtozott, az jatekos helyzete, emiatt a jatekban eltoltott orak szama, vagyis en magam :D
Anno a D2/LoD esetben kvazi abban eltunk, irc mellett msn/icukan kommunikaltunk es orrverzesig nyomtuk a runokat, mintha nem lenne holnap (sokszor nem is volt, szo szerint). Nagyon jol szorakoztunk.
A mai jatekoknal ugyanugy megvan ez a hangulat es jolleso erzes, csak nem tart olyan sokaig.
Miert nem? Nalam speciel azert, mert alig par tucatnyi ora utan elfogynak azok a celok, amikert jatszok es amelyek nelkul unalomba fullad szamomra az egesz. Regen is ugyanezt csinaltuk, de akkor azert nem volt unalmas, mert relative nehezebben ertel el a celodhoz, kvazi mindig lebegett valami az orrod elott, egy jo runa, egy jo junik, a max szint elerese, barmi.
Ma a rohano vilagban mar hamar elersz oda, ahol mindened van es mindent is lattal - mert ugye mai fejlesztoi policy egybecseng a jatekosok elvarasaival, miszerint ha a jatekos fizetett a jatekert, akkor meg kell neki mutatni mindent, meg ha hikomat verzioban is, olyan nincs, hogy valamibol kimaradjon - erdemes errol egyebkent a BG3 es a Starfield fele elemzest elolvasni, miszerint a BG3-ban van 10 oranyi extra tartalom ugy, hogy a jatekosok 0.1%-a fogja csak elerni, mikozben a Bethesda meg ugy van vele, hogy mindent csinalhatsz parhuzamosan, nincs a kontentnek feltetele.
Es ha mindened van es mindent lattal, onnantol mar csak azert harcolsz, hogy a Tier120-bol Tier121 legyen, az AP-d 9000 helyett 9010 legyen, a paragon pontjaid 700 helyett 710 legyen, stb. Celok ezek is, persze, de mivel annyira minimalis a fejlodes, hogy ezek a babra melok igy mar annyira nem kotnek le, vagyis egy ido utan felmerul a kerdes: minek is csinalom, tenyleg azert a +10 statert grindelek es szopok?
Megjegyzem, nem votl kevesebb a grind anno, se a szopas, egyszeruen tovabb tartottak ki a celok, amelyekert hajtottal, nehezebben szedtel ossze mindent es doltel hatra, hogy akkor "meg is vagyok".
Nekem ez a kulonbseg. a D2 es a D4 kozott.
Es valahol baromira skizo a helyzet, mert egyszer kivanom, hogy lekosson a D4 hosszu tavon is, meg nem is. Jo lenne vele honapokig jatszani egy-egy nagy dolgot megcelozva, de aztan magammal tolnek ki, mert nincs mar ra annyi idom, mint egykor. Tudnek csinalni, de ebben a rohano vilagban ahhoz kb otszor annyi mindenrol kellene lemondani, mint anno az egyetem alatti gondtalan evekben.
Most pl a D4 season 2 nekem ket hetig tartott. blizz+orb sorcimmal vegigdaraltam mindent, majd amikor jott, hogy csak 4 orankent a WB-k vagy a nagyobb nm dungik dobnanak par stattal jobb cuccokat, akkor megkoszontem, kivaltottam a BP nyeremenyeit es viszlat januarban. Ha jon a csalad vagy haverok jatszani, beszallok, de mar nem kot le ez a season. De, amig elertem ide, szorakoztato daralas volt, nem bantam meg.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.10.31. 16:37:15 -
hawkie22 #78841 Ezt cáfolnám részben. Vannak olyan játékok, amiket minden korosztály élvezettel játszhat és sikeres. Lásd pl. most konzolon a Spider-Man 2. Iszonyat feeling, gyönyörü grafika, élvezetes harcok, irányítás jó, egyszerüen szuper csak simán hálóhintázni a városban. De lehetne még említeni Horizon Zero Downt, God of Wart, de ott volt pl. PC-re a Witcher 3, Baldur´s Gate 3, Jagged Alliance 3 stb. De a Diablo nagyon félrement szerintem. :( -
#78839 Elég csak megnézni a konkurenciát. Ha nem is a PoE-t, mert az egyrészt nem casual-oknak készült, mint a Diablo, meg van is jó pár év előnye, de pl. ott az early access Last Epoch, aminek már az első évben olyan endgame-je volt, amit a D4 megirigyelhetne. Mert a ezenknél nem pénz meg a hájp a lényeg, hanem a játékélmény / játékminőség, míg Blizznél fordítva van.
De komolyan, aki még nem tette meg, próbálja ki a LE-t. A Diablo és a PoE közötti aranyút komplexitás terén. Baromi élvezetes crafting rendszer, több száz órányi endgame, rengeteg valid build variáció, jó bossok, stb. Februárban 1.0 release.
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2023.10.31. 01:44:52 -
TomStorm #78839 Pedig ez így van rendjén ahogy alakult.
Az akkori gamer társadalom igényelte a multiplayert,dinamikusabb harcokat,jobb grafikus motort stb..
Ha mi nem tartunk igényt ezekre lehet másképp alakult volna az egész de adtuk a hype-ot,mindegyikünk.
Toltuk a pénzt a játék piacba,nem keveset.
Így generáltuk meg a mai csilli villi grafot es D4-et is:)
Én semmiképp nem bántam meg mert a beállítottságom ez felé hajaz.
Valahogy nem sírom vissza a Crt-t meg pentium pc-ket se a régi konzolokat:D
Tény,hogy a régi játékkészítők eltűntek.Értették a dolgukat az biztos!
Nekem D4 még simán belefér a Diablo hangulatba. -
#78838 ha egy kicsit hozzászolhatok a témához.
Sztem , a legnagyobb probléma, hogy változnak az idök nagyon. és nem csak egy részlete hanem több oldalon is.
Az egyik, hogy amikor még D1-2 korában. a PC-s játékokat pár ember készitette akik maguk is játszottak és a haverok sztoriait vagy igényeit is szem előtt tartva alakitották ki a játékokat.
Abban az idöben nem volt multi meg internet vagy nem az volt a jellemzo. nem voltak segitségek . napokat heteket csak azzal töltött az ember, hogy egy egy pályát továbblépjen és kitalálja , hogy kell megoldani.
Ha valahol el akadt az ember akkor meg keleltt kérdezni a haverokat vagy esetleg várni egy havi ujság megjelenésre amiben volt valami leirás vagy kod .
MAnapság már a fejlesztő studiok olyan nagyok, hogy szinte a fejlesztök nem is látják egybe a játékot amig ki nem adják, csak valmi kis részletét csinálja amit épp meghatároznak.
Tele vannak a játékok segitséggel és nyilakkal ,h ogy épp merre menjél mit csinálj, szinte csak a bal gombot kell kattintani, hogy valami interakcio legyen. ha nem ilyen a játék a mai fiatalok már dobják is el.
ÉS annyira felgyorsult minden ,hogy hiába a szép grafika, ha a sok effect és a gyors játékmenet miatt nincs idö rá körül nézni , hogy hol vagyunk.
ÉS itt van a másik nagy faktor, hogy mi akik még a D1-2 idejében kezdtunk játszani , azt a régi élményt keressuk minden játékban, és ami már nem hozza azt a szintet az már nem az igazi.
Viszont a mai fiatalsáűg akik nek ez a kezdő játékuk azoknak meg ha nincs segitség nincs pörgés nincs internet multi játék azok meg rá se néznek.
ÉS elég nagy a kontraszt a két tábor között, hogy lehessen egy kompromiszumos megoldást csinálni, igy vagy az van, hogy a régi egyre csökkenö játékosoknak készitenek játékot vagy a mai fiatalságnak amivel több bevételt tudnak termelni . -
dantor7 #78837 Mondjuk igen, amikor legelőször vittem a kampányt az király volt, bár lehetett volna nehezebb.
Ugyanezt érzem a WT ugrásoknál is, illetve.. már anno norm/hm/hell is végülis "ugyanaz csak nehezebb", itt meg szinte pont a forditottja történik, nem kelünk-fekszünk és vért izzadva leszünk méltó ellenfelek, hanem olyan kikúrt gyorsan vagy mi döglünk oneshotokba, vagy a mobok.
Tehát nem lejtett pályáról indulva leszek hősharcos :D, hanem gyilkológépből alakulok át egy két képernyőt ledaráló atombombává. -
#78836 A Diablo-t nem a Blizzard fejleszti, hanem a fejlesztőcsapat. D4-en egyetlen olyan ember sem dolgozott, aki a D2 / D3-on. Teljesen új csapat, nincs meg a régi vízió, látszik is a játékon és a campfire stream-eken is a teljes inkompetencia. Ugyanez van egyébként a többi címükkel is, a WoW is haldoklik évek óta, Overwatch, Heartstone sztoriról biztos hallottatok, stb. A Blizzard amit szerettetek már rég nem létezik. Idén még ott van a jóhírű Bobby a cég élén, januártól már ő sem lesz és nem lesz más a Blizz mint a Microsoft frissen felvásárolt startup cége, tele zöldfülüekkel, ami a régi címekből próbál majd megélni valahogy. -
#78834 Immortal a legpofátlanabb, leggusztustalanabb játék a piacon. Olyan szinten P2W, hogy ha nem fizetsz loot sem esik. Kimaxolni egy karaktert pedig kb 600 ezer dollárba (200 millió Ft) kerül. Ha nem akarsz fizetni, kb 500 évig kell farmolnod napi 24 órában. A PvP innentől halott, a bálnák pénztárcaméregetéséről szól, a PvE meg kb értelmetlenül vontatott, lassú. Meg persze ott van a mobilos 70 különböző menü, fél percenként egyesével kattintgatni való, minden képernyő valódi funkciója áruház, stb. Szomorú, hogy bárki is játszik vele. -
TomStorm #78834 Miért hozod fel D2-t.Azért játszok D4-el mert új.
Ha D2-t akarok elindítom.
Szerinted D3 után mi kellett volna jöjjön?Még egy D2 remake+?
Nem is értem mit hordasz itt össze. -
#78833 Látom nem én vagyok az egyetlen, akinek ilyen megérzései vannak.
Nem baj, a mai 14+-os korosztályt meg tudják venni, nincs Diablo múltjuk, ezzel kezdenek :)
Az Immortal is nagyon pörög, pedig hogy szidta mindenki, sztem olyan bevétele van a Blizzard-nak vele, hogy nem kell szégyenkezniük.
-
hawkie22 #78832 Én anno megvettem, még egy karaktert se sikerült 100-ig elvinnem (HC-n játszom), de kb. 70 körül vagy elhullott a karakter vagy a kedvem ment és untam meg a játékot. Season 1-et elkezdtem, kb. lvl 10-en hagytam abba, season 2-ben elvittem egy sorcit 27-ig, de valahogy nem vonz, hogy belépjek és továbbvigyem. Nincs meg az az érzés, mint D2R-ben, hogy akkor most lenyomunk még pár Mephi-runt, hátha esik Arachnid, Shako vagy akármi. A D4-ben nincs emlékezetes cucc. Marad a D2 nálam. Ez már nem az én világom, a D4, úgy érzem így 40+-on. -
#78831 Hát én a free weekenden lvl6 körül abba is hagytam.
Nem lesz ebből vásárlás, engem nem köt le.
Nektek pedig élvezetes jó játékot, és régi D2 feeling adta boldogságérzetet :)
-
#78830 "Az a felfedezgetés, komorság és "veszélyérzet" ami anno a D1-2-ben volt, teljesen kimúlt a harmadik résszel. "
A "veszélyérzet" resszel vitatkoznek, de csak egy picit. Nem veszett ki, csak koncentralodott, szerintem.
Arra gondolok, hogy D2-ben vegig, a nm diablo/baal utan (jatektol fuggoen) kezdve folyamatosan zabszem votl a seggedben hellen, mert barmikor belefuthattal egy olyan groupba - barmelyik zonaban -, ami ket utesbol agyonvagott, ha nem figyeltel. Szintezes kozben es endgame jatekban ugyanugy, zonaban, runokon, bocin, barhol.
D3 es D4-ben ez a felelem megszunik egy ido utan es csak nagyjabol a GR-re es a NM dungikra korlatozodik, mert egy szint utan a kulvilagban mar nem is harcolsz, mert minek, se loot, se kihivas. Lenyomod 3 orankent a world bosst meg farmolod a hellitdet picit a junik summon nyersanyag miatt, de se a boss, se a helltide spawnok nem ellenfelek, elobbi 10 secig el, a masik egy loves es szeded a shardokat. Az privat bossokat sem tudod farmolni, mert elotte grindelned kell summon cuccokat.
Meg kellene oldani, hogy olyan 70-es szinten ne legyen hirtelen ures es felesleges minden, az addig grindelt eventek es tennivalok ne valjanak okafogyotta. Foleg amikor 90+ szinten az eventes ladak/rewardok sacred cuccot dobnak, lol, a Tree sarga sacredes szarjairol, obocsanat, rewardjairol nem is beszelve - akkor ott felteszed a kerdest, hogy akkor ezt miert is csinalom? Es a valasz, hat nem csinalom :)
Marad a nm grind meg az uberek vagy a speci bossok summonjahoz szukseges vackok grindje.
Valahogy a 65/70 utani jatekba kellene pici eletet vinni, mert ott valik iszonyu lapossa es monotonna az egesz.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.10.29. 15:19:14 -
dantor7 #78829 Elgondolkodtatott a kommented, és igazad van, de inkább úgy mondom, hogy rossz helyen keresgélsz.
Az a felfedezgetés, komorság és "veszélyérzet" ami anno a D1-2-ben volt, teljesen kimúlt a harmadik résszel. Ez a negyedik pedig a 3-nak a zúzását próbálja tovább vinni, csak komorabb, horrorisztikusabb kinézettel.
Egész biztos vagyok benne, hogy a D2 sikere egy baromi nagy véletlen volt csupán, semmi igazi "gondolat" nem volt az itemizáció mögött. Beraktak pár erős cumót, de semmi szükséged nem volt rájuk hogy hellen végig vidd a játékot (ide értem a kieget is természetesen).
Itt meg tűpontosan ki-excel-ezett dolgokat látsz, az rng-től kezdve addig hogy mi-mit dobhat.
Nem egy játszóteret kaptunk sokféle játékkal, hanem egy labirintust amiben akárhová mész, oda jutsz ahová a fejlesztők akarták. -
#78828 Hát vagy én vagyok ehhez öreg, vagy nem érzem már azt a régi Diabló feelinget.
Olyan, mintha ez lenne az első Diabló játékuk, és nagyot akarnának durrantani vele.
Szép is, jól is fut de valahogyan az első fő város utánni pusztákon és dungeonokban sem érzem az összhangot.
10-20 másodpercig mászkálok, és csak őzek futkosnak, vádákat nyitogatok, majd egyszerre belefutok egy 15-20+ fős mindenfélét tartalmazó csapatba.
Hogy jönnek össze a Fallenek a Spectre-kkel med a Moon Lordokkal vagy mikkel.
Köpnek savat villámot meg toljáka berserk támadásokat együtt.
Nincs összhang, ezek nem élhetnek meg egymás mellett.
És ez lvl 5-7 körül a játék elején.
Nem találom a main quest logot, csak azt mutatja a map amit felveszek mellékküldit.
Lehet én vagyo a béna...
A modellek collosionján is lenne mit csiszolni.
Pl az elején, amikor feltesznek a taligára hogy levágjanak, a köpenyem a földön csúszott, a deszkákon keresztük, én meg mint a vaj a serpenyőben a talicskán :)
Utoljára szerkesztette: coolpet, 2023.10.29. 08:48:27 -
#78827 ssd?
Nalam egy aranylag kozepes (i7@8700) + 3060 egesz szepen viszi, sosem esett 60 fps ala vagy lagolt a jatek, pedig par effektet leszamitva maxon van minden. Betaban volt, hogy nagyobb varosba teleportalas utan szaggatva toltotte be, de az a premierre mar elmult.
Egyedul akkor vacakol a jatek - de ez szerverhiba -, amikor bizonyos "telitett" zonakban van a blood harvest, akkor a latencym a zona egyes alteruletein 50ms-rol felmegy 300-400-ra is es jon a "gumikotelezes". Mas zonaba atugorva megint tokeletes. -
#78826 Igen, de sajnos csak PC-n és a 20-as szintig.
PS5-ön megnéztem volna az irányítás/stabilitás/teljesítmény miatt, mert nálam PC-n néha egész érdekes dolgokat művel ez a játék (menük/térkép baromi lassan nyílik meg néha, lag hegyek és durva FPS dropok Legion eventnél vagy World Boss-nál). Persze nem mostani gépem van, de abban a grafikai felbontásban (FullHD) és minőségben (Medium-High), szerintem probléma nélkül vinnie kellene egy RTX3080-nak.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.10.27. 15:17:57