Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak egy otlet, szanj ra egy napot es huzd fel a gemjeidet perfect star-ig legalabb, fegyoba megerne a radiant star.
not bad.Az már a blizznek is egy 50-60 juró kapásból a semmié 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

SLICK
fordulna fel az ilyen. Bár az meg simán fasz aki megveszi annyiért. Az biztos hogy RMAH-n max csak goldot vennék, semmi mást nem.

Amúgy AH. Nem értem hogy mi a picsáért kerül 13-15k-ba 1 darab Flawless square Emerald, az összes többi gem meg 1000 Gold alatt vannak.
Semmi nem indokolja azt, hogy annak irreálisan drágának kell lennie.

devlking
Valakinek nagyon megy az üzlet. Reggeli 3 dupolt manticore-ból már csak 1 van ahban (200+ euro volt mind).
devlking
Nem véletlen, hogy az intes lacuni ára a béka segge alatt.
SLICK
Razorspikes az nekem is hamar jó sikerül. Ma tán 3-4. alkalomra dobott egy egész jót DH-nak. Igaz 3% Crit chance-el, de hát a Sharpsooter felnyomja azt úgyis.
De az Archon vállasok is nagyon jók szoktak lenni.
Egy nyomorult amulet nem jönne össze a Barbáromnak meg a Wizardomnak. 3. amuletem a DH-nak nagyon jóra sikerült.
Meg kellene még kesztyû a Barbárnak meg Wizardnak szintén + egy chest a Barbárnak. Ezekkel nincs szerencsém sajnos 😞

Acidlich
ez odabaszos, gz😊
(wizardom kicsit irigy is lett😄)

Systore
egyre jobbakat ad 😄
pickup range is telitalálat, csak kevesebb picit

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
devlking
Csak az volt benne, ami eddig is nyilvánvaló volt (hogyan használható az ah, meg hogy nem).
Tegnap afk-oltam a menuben(lobby), act2es hatterkep Lut Gholein, es ujra azon melaztam hogy (a felig animalt?) kep eszmeletlen hangulatos. Semmi perc alatt elropitette az elmemet abba a lore vilagba, mint amivel az egyes karaktereket bemutattak. Szerintem oriasi a kulonbseg az ingame megvalositasban, valahogy nem adja, noha a DemonHunter tortenete ota egeszen mas szemmel latom pl Fields of Misery-t. ELobb utobb raszanom magam a barbar es a WD tortenetenek az elolvasasara is, de nem akarom elrontani a hangulatot, amit a magasztos Monk es a mar emlitett horrorisztiuks-de ettol meg nagyon jo DemonHunter eredettortenet megalapozott.
A blizzard természetesen nem akraja hogy ilyen gonosz dolgot tegyél hogy kizárod magad az rmahból.

j0nNyKa
köszi <#eljen>
érdekes, act2-t vártam a legjobban (a játék ÖSSZES eleme közül, komolyan), és végülis act2 az, ami nagyon nem tetszik, úgyhogy ha lehet, az inkább kerülõs

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Mivel engem hidegen hagy az RMAH, szamomra abszolute semmi, azon a minimalis bosszusagon kivul, hogy ha decline gombra kattintok akkor nem tudok belogolni.
Kicsit meg a temanal maradva, ilyenkor miert nem el az az opcio, hogy annak idejen a jatek indulasakor nem volt RMAH aktivalva, es csak azutan aktivalodott hogy elfogadtak a jatekosot a ToS-t. Most miert nem lehet viszafele, teszem azt engem idegesit, amit a Blizzard varial az AH korul, mindenhonnan le kivanja vedeni magat arra az esetre, ha "jogosan" nem szolgaltat vissza valamilyen targyat az AHbol, neadjisten banol vkit mert "illegalis" targyat tett az AHba, szoval nekem ez nem kell, katt a decline gombra, inaktivalja nekem az RMAH-t, mindenki boldog.
Carlos
volt benne valami érdekes?

Þór vígi þessi rúnar

Ja igen, mindenkinek tetszett a felujitott Terms of Use? Tegnaptol ha valaki jatszani akart, elobb el kellett fogadja a felujitott verziot, foleg AHval kapcsolatos valtoztatasok.
Ha JW lett volna a problema akkor kirugjak nem pedig athelyezik, szerintem.

@tugyiti - van meg mas hasonlo baromsag is, a build diverizitas annyira meg van tamogatva, hogy hota fury bonust nem lehet keresni, nem letezik ilyen filter, eljen.
Ha így folytatják (és lesz is az ígéretekbõl valami) lehet hogy a végén még én is elhiszem hogy JW volt a probléma 😄

tugyiti
Szépnek hangzik ha be is tartják egész használható lesz az AH is pl.bár még mindig megmarad az a zavaró baromság hogy pl. witching hournál nem lehet chd-re meg as-re szûrni.
visszajott jonnyka es vele egyutt a regi megjelenes is.
udv "itthon" ujra. rafert mar az oldalra egy kis odafigyeles. 😛

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

SLICK
De még annyit hozzá fûznék, hogy Act 1-2n növelve lettek a mobok számai. Bár van hogy nem érzõdik, de a következõ körben meg lehet több van. Sajna nincs egy optimális eset.
Mindegy, amit mondani szeretnék: Act 2-n ezeket a helyszíneket puculd ki: Alcarnus környékén szerezd meg az 5 Valort, onnan Oázis, ha akarsz lemehetsz a 2 szintes járatba, meg a Dungeon-be. A kis házak pincéibe felesleges lemenni, egyetlen egy van ahol állandóan van egy fix elit pack. az általában északkeletre van egy falból nyíló pince ajtó.
Ha Oázist kipucultad akkor irány a Desolate Sands, itt meg "all in one" kipuculsz mindent. Ezután még megölheted Zoltunk Kullet, ha van kedved.
Nekem néha Monster Power 4-5-ön szoktak egész jó számban esni Legend/Set itemek. A Barbárom IK set Helmje és a DH-m Natalya csizmája is Act-2-s loot. Megnézheted az Armory profilomban.
Act 3-n meg végülis az összes nagyobb területet ki lehet puculni. Én egyedül a Stonefort elõtti részbe nem megyek be (a jelzõtüzes quest van ott) és a Bastion's Keep-bõl kilépve, mielõtt a Battlefieldre mennék van még egy két szintes járat a Barracks, oda se megyek le, mert ott kicsit kevesebb a mob, de 5-6 Elit van ott is általában.

MP 1-2 szinten szoktak XP-t farmolni, bár egyesek szerint ezen a szinten több Legendary is esik mint a nagyobb szinteken, de személyes tapasztalatok alapján mindegy milyen szinten megy az ember. Én MP 5-n farmolok általában. Ha meg az über bossokhoz akarok kulcsokat szerezni akkor MP 6-7-en megyek a Key wardeneknek (ha ezek a Wardenek is kimaradtak neked akkor itt találhatod meg õket: Act 1 Fields Of Misery, Act 2 oázis, Act 3 Stonefort, Act 4 meg vagy az Izual elõtti vagy az utáni részen van, de ez a Warden az Über bossokhoz való Portál receptet dobja, de ritkán. Elég tápos is, tehát vigyázni kell vele.)
Ha esetleg van még kérdésed, szivesen segítek.

SLICK
ez teljesen kiszámíthatatlan, volt hogy valor nélkül a 2-3 csapatbó lesett egy Natalya Cloak, vagy más egyéb Legend vagy Set item. Van hogy hosszas öldöklés után esik az elsõ komolyabb item. De nem feltétlen jó a drop, gyakran brimestone lesz belõle, bár az sem baj, mert a craftolható amuletekhez az kell.

Carlos
valaki felnyomott akkor.

Þór vígi þessi rúnar

tudjátok mi poén? engem bezzeg wowban betaláltak. 2 "hirdetõ" accom is ráment . magyarul toltam kulturáltan néha néha 1-1 sor .

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

devlking
Te még hiszel a csodákban? 😄
9 év után sem tudják még a wowban sem szûrni, pedig ott nem ilyen trágya chat van.
Inkabb csak szerencses. Pedig a blizz azt kerte hogy azonnal jelentsuk es akkor fene tudja hogyan ki tudjak majd szurni ezt a fajta spamm-ot. Mert a generalon levo spamm ellen meg mindig semmit se tudnak tenni.
Carlos
sose kaptam még ilyet... Lehet, hogy kispályás vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
na az zsír, ezen az elven talán a3 eleje jó lehet, nem? ott rengeteg creep van

j0nNyKa
teljesen érthetõ, a 2 link is, köszi <#eljen>

Amikor belogolsz vagy akar jatek kozben jon a friend request, de amikor megnezed akkor gold seller oldalt reklamoz.
Carlos
Engem még sose találtak meg...

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
nekem a legjobb eladásra szánt cuccaim, meg néhány amit használok sima mobokból estek, tehát XP miatt is + esetleges jó cuccok is eshetnek belõlük, legyen az akár Legend vagy Rare item...

SLICK
gold spammerek rendszerint megtalálnak engem is

TurboX
csak most olvasom...

lassan de biztosan fejlõdik a játék, kieg.-el már egész addiktív lesz a dolog azok számára is akik mára sajnos már beleuntak
Na kozben visszakerestem, amiket meg tudni akarsz majd:
Infernal machine/Uber boss
Monster power
Hat, a valaszom az, hogy alacsony monster poweren elitekbol jonnek a legendaryk, magasabb mp-n meg a white mobbokbol. Az optimalis farmolasi sebesseget tekintve meg az a legjobb mp szamodra, ahol az elit pakkot leolod 15 masodperc alatt, ha ennel tovabb tart akkor mar nem optimalis szamodra, lelassit. A hatekonysag filozofiaja az lett valamelyik korabbi patchben(talan 1.05), hogy minnel tobb lootot szerezni az adott ido alatt, vagyis minnel tobb szornyet megolni, ezt extrapolalva kapod hogy mindent oneshotolnod kellene a maximalsi hatekonysaghoz. A hatekonysag meg azert fontos, mert valojaban a nagy szamok torvenye kedvez a legendary droppnak nem az mf sem semmilyen mas hiedelem.
Remelem nem lett nagyon bonyolult.
j0nNyKa
köszönöm <#eljen>

gondolom még mindig az elit pakkokat éri meg vadászni - azokat... szóval azokat azért nem kéne 1-shotolni, vagy igen?

j0nNyKa
köszi a hszt, de természetesen nem szarozta le a cuccaimat, nagyon jól tudja, hogy mikortól meddig játszottam, értette a kérdésem lényegét, és válaszolt is rá

Ha érdekel, hatékony dh build, írd le privibe mit szeretnél konkrétan és azalapján összedobunk egyet.

Hm, az utobbi par napban ujfent kapom a friend requestnek alcazott gold seller spammet. Nem ugy volt hogy ezt mar fixalta a blizzard?
Tehat a legutobbi patchben megreformalta a blizzard a craftolast(is)
Patch 1.07, letekersz a crafting reszhez es akkor mar erteni fogod, amugy BoA azaz bind to account. Mivel 5 slotra tudsz ilyet craftolni, chest, gloves, shoulder es bracer + amu ezeket a slotokat igy hivjak, jelen pillanatban azon megy meg a vita hogy a BoA craftok egyuttal Best In Slot is mindegyik esetben.
Vendorozni azt jelenti, hogy eladod vendornak az ertektelen szemetet, azaz mostmar a craft miatt megsem, mert kell majd a crafthoz.
Az mp belovesevel meg az a legegyszerubb, hogy ahol mindent oneshotolsz es olyan gyorsan haladsz, hogy folyamatosan csak futsz, nem alsz le, az a gearednek megfelelo nehezseg, ha ez mp3 akkor az, ha mp1 akkor meg amaz. Ahol mar lealsz mobozni es 15 secnel tovabb tart , sot meghalsz az mar nem eri meg az adott idoregysegre juto xp/loot szempontjabol. Ez a hateknysag definicioja a blizzardnal valahol azt hiszem 1.06nal ez lett az uj jelszavuk.
finoman szólva lesza.ozta a cuccaid, amiért nem is oly rég még nekem esett. szánika vagy sunika!
j0nNyKa
tudom hogy vérciki, de a felét nem értettem :C
BoA slot az mi, és hogy jönnek ezek az archon cuccok?
a venodozás az.. megint nem tudom hogy mi

a többit értem köszi <#eljen>

és ja, ha elkezdem, akkor ilyen mp1-2 act3 farmra gondoltam pontosan

Ize, amit irtam inkabb long term goal, nekifogni paragont/lootot farmolni teljesen jo a cuccod es eleg magas az mf-ed is. Kerdes hogy mit birsz vele, az atlagos mp1-2es act3as farm ha megy akkor minden jo. Azon kivul mar csak egy nagy kalap szerencse kell.
Szemre a fegyodon kivul a tobbi nagyjabol vendorozni jo. Van a 4 BoA slot arra majd ramehetsz kezdesnek, az archon armor chest, gloves, bracer es shoulder, fegyonak calamity 1h/manticore 2h, offhand dead mans legacy, nat set 2es bonus gyuru+cipobol, de 4esre is nekimehetsz, inna naci ha futja es witching ov, olcso Andi fejes kezdesnek, hat igy hirtelen.
TurboX
ha jelenleg nem tudsz jobbat venni miért ne lenne értelme? am kuka kategória

sajnos semmi lényeges infó nincs a kiegészítõrõl, 2014 elejére datálom (fõ az optimizmus jeligével)
j0nNyKa
yay, maximus mester visszatolta a dizájnt
errõl jut eszembe: a cuccaimnak van még bármi értelme manapság, vagy teljesen kukának számít?

másik: felmerült bennem még 1 kérdés tegnap, el is felejtettem: jött-e az elmúlt pár hónapban bármilyen infó arról, hogy mikorra terveznek kiegészítõt kidobni, és kb. milyen konktenttel?

Carlos
ja

Þór vígi þessi rúnar