Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devlking
Te még hiszel a csodákban? 😄
9 év után sem tudják még a wowban sem szûrni, pedig ott nem ilyen trágya chat van.
Inkabb csak szerencses. Pedig a blizz azt kerte hogy azonnal jelentsuk es akkor fene tudja hogyan ki tudjak majd szurni ezt a fajta spamm-ot. Mert a generalon levo spamm ellen meg mindig semmit se tudnak tenni.
Carlos
sose kaptam még ilyet... Lehet, hogy kispályás vagyok.

Þór vígi þessi rúnar

j0nNyKa
na az zsír, ezen az elven talán a3 eleje jó lehet, nem? ott rengeteg creep van

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

j0nNyKa
teljesen érthetõ, a 2 link is, köszi <#eljen>

Amikor belogolsz vagy akar jatek kozben jon a friend request, de amikor megnezed akkor gold seller oldalt reklamoz.
Carlos
Engem még sose találtak meg...

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
nekem a legjobb eladásra szánt cuccaim, meg néhány amit használok sima mobokból estek, tehát XP miatt is + esetleges jó cuccok is eshetnek belõlük, legyen az akár Legend vagy Rare item...

SLICK
gold spammerek rendszerint megtalálnak engem is

TurboX
csak most olvasom...

lassan de biztosan fejlõdik a játék, kieg.-el már egész addiktív lesz a dolog azok számára is akik mára sajnos már beleuntak
Na kozben visszakerestem, amiket meg tudni akarsz majd:
Infernal machine/Uber boss
Monster power
Hat, a valaszom az, hogy alacsony monster poweren elitekbol jonnek a legendaryk, magasabb mp-n meg a white mobbokbol. Az optimalis farmolasi sebesseget tekintve meg az a legjobb mp szamodra, ahol az elit pakkot leolod 15 masodperc alatt, ha ennel tovabb tart akkor mar nem optimalis szamodra, lelassit. A hatekonysag filozofiaja az lett valamelyik korabbi patchben(talan 1.05), hogy minnel tobb lootot szerezni az adott ido alatt, vagyis minnel tobb szornyet megolni, ezt extrapolalva kapod hogy mindent oneshotolnod kellene a maximalsi hatekonysaghoz. A hatekonysag meg azert fontos, mert valojaban a nagy szamok torvenye kedvez a legendary droppnak nem az mf sem semmilyen mas hiedelem.
Remelem nem lett nagyon bonyolult.
j0nNyKa
köszönöm <#eljen>

gondolom még mindig az elit pakkokat éri meg vadászni - azokat... szóval azokat azért nem kéne 1-shotolni, vagy igen?

j0nNyKa
köszi a hszt, de természetesen nem szarozta le a cuccaimat, nagyon jól tudja, hogy mikortól meddig játszottam, értette a kérdésem lényegét, és válaszolt is rá

Ha érdekel, hatékony dh build, írd le privibe mit szeretnél konkrétan és azalapján összedobunk egyet.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Hm, az utobbi par napban ujfent kapom a friend requestnek alcazott gold seller spammet. Nem ugy volt hogy ezt mar fixalta a blizzard?
Tehat a legutobbi patchben megreformalta a blizzard a craftolast(is)
Patch 1.07, letekersz a crafting reszhez es akkor mar erteni fogod, amugy BoA azaz bind to account. Mivel 5 slotra tudsz ilyet craftolni, chest, gloves, shoulder es bracer + amu ezeket a slotokat igy hivjak, jelen pillanatban azon megy meg a vita hogy a BoA craftok egyuttal Best In Slot is mindegyik esetben.
Vendorozni azt jelenti, hogy eladod vendornak az ertektelen szemetet, azaz mostmar a craft miatt megsem, mert kell majd a crafthoz.
Az mp belovesevel meg az a legegyszerubb, hogy ahol mindent oneshotolsz es olyan gyorsan haladsz, hogy folyamatosan csak futsz, nem alsz le, az a gearednek megfelelo nehezseg, ha ez mp3 akkor az, ha mp1 akkor meg amaz. Ahol mar lealsz mobozni es 15 secnel tovabb tart , sot meghalsz az mar nem eri meg az adott idoregysegre juto xp/loot szempontjabol. Ez a hateknysag definicioja a blizzardnal valahol azt hiszem 1.06nal ez lett az uj jelszavuk.
finoman szólva lesza.ozta a cuccaid, amiért nem is oly rég még nekem esett. szánika vagy sunika!
j0nNyKa
tudom hogy vérciki, de a felét nem értettem :C
BoA slot az mi, és hogy jönnek ezek az archon cuccok?
a venodozás az.. megint nem tudom hogy mi

a többit értem köszi <#eljen>

és ja, ha elkezdem, akkor ilyen mp1-2 act3 farmra gondoltam pontosan

Ize, amit irtam inkabb long term goal, nekifogni paragont/lootot farmolni teljesen jo a cuccod es eleg magas az mf-ed is. Kerdes hogy mit birsz vele, az atlagos mp1-2es act3as farm ha megy akkor minden jo. Azon kivul mar csak egy nagy kalap szerencse kell.
Szemre a fegyodon kivul a tobbi nagyjabol vendorozni jo. Van a 4 BoA slot arra majd ramehetsz kezdesnek, az archon armor chest, gloves, bracer es shoulder, fegyonak calamity 1h/manticore 2h, offhand dead mans legacy, nat set 2es bonus gyuru+cipobol, de 4esre is nekimehetsz, inna naci ha futja es witching ov, olcso Andi fejes kezdesnek, hat igy hirtelen.
TurboX
ha jelenleg nem tudsz jobbat venni miért ne lenne értelme? am kuka kategória

sajnos semmi lényeges infó nincs a kiegészítõrõl, 2014 elejére datálom (fõ az optimizmus jeligével)
j0nNyKa
yay, maximus mester visszatolta a dizájnt
errõl jut eszembe: a cuccaimnak van még bármi értelme manapság, vagy teljesen kukának számít?

másik: felmerült bennem még 1 kérdés tegnap, el is felejtettem: jött-e az elmúlt pár hónapban bármilyen infó arról, hogy mikorra terveznek kiegészítõt kidobni, és kb. milyen konktenttel?

Carlos
ja

Þór vígi þessi rúnar

Ja hogy már volt <#falbav>

Ehh a francba, elfelejtettem hogy recent players csak 15 poziciot tud, es WDvel azert mentem jopar publicot Lammer unszolasara, ugyhogy nincs meg a DH mar mind barbarok, WD-k meg magusok vannak a listan....
Azert nem adom fel, hatha oszefutok meg egy olyannal.
TurboX
elöntött a nosztalgia 😄
Carlos
Hálistennek kikapcsolható!

Þór vígi þessi rúnar

Jó lett a téma, grat.

Annyit tudok hogy regi nat 4set korulbelul ugyanazt adja mint az uj nat 4set, amenyiben eleri vele a jatekos az 50 disciplinet. Ez egy olyan treshold feleseg, ha megvan egeszen uj jatekstilusok nyilnak meg altala. De mondom, DH az egyik legkevesebbet fogalkoztatott karim ezert a temat se porgettem annyival tobbet.
devlking
Bátyám már mutatta ezt pár hónappal ezelõtt tactical adv/vault, movementes strafe, meg régi nat setben. Na úgy tényleg gyors. :p
Ki fogom próbálni, mert változatosságnak sem rossz, de így a videó alapján ennél most gyorsabban megyek végig mp5-ön. Megmérem majd idõre, kíváncsi vagyok.
Akit en lattam vele, az meglehetosen gyors volt. Annak ellenere hogy az 4 emberes mp5ot o meg en ketten vittuk, a masik 2 delikvens Lammer szojarasa szerint eron felul jelentkezett es tobbnyire vizszintesbe pihente ki a faraszto grindelest.
Apropo, azt eszre vetted hogy:

Strafe also got the ability to WW through mobs.

Amint hazaerek megprobalom viszakeresni a listabol, hogy mi a pontos build, addig csak ennyit tudok mondani, ennek egy modositott verziojaval tolta.
devlking
Ez gyors akar lenni? 😄
Na meg talaltam whirlwind dh, ugy tunik ennek egy variaciojat hasznalta az altalam is emlitett dh publicban. Nem toltam aktivan DH-t mar jo ideje, de gondolom ott is lehet jatszadozni runakkal/skillekkel ugy, hogy az eredeti elgondolas megmarad. Aztan hatha kozben elokerul Whoami7 es mond valami tartalmasabbat, mint aki aktivan DH-n tolja a jatek megjelenesetol szamitva.
Lehet hogy ez az, a cimbi, aki említett játék közben, azt mondta, hogy paragon szintezésre kiváló. Megnézem amit linkeltél, kíváncsi vagyok a másikra is, köszi!
Nem tudom ha arra gondolsz, nekem a strafe+vault kombo jutott eszembe a kerdesedrol. Gyorsan korbegugliztam, de speedfarm temaban multi+strafe amit talaltam. Ha ez erdekel akkor itt. Meg nezelodok, hogy az amit en mp5 publicba lattam, strafe+fok+caltrops+vault arra valahol talalok egy teljes buildet es akkor majd azt is berakom. Teny, hogy a csoka p85+ volt es irgalmatlan tempoban haladt. De lehet hogy te nem egeszen ezt keresed.
Hallottam róla, hogy van olyan új speedfarm build dh-nak, ami annyira gyors, hogy senki nem tud vele lépést tartani. Valaki belinkelné, én nem találom... Köszi!
sz4bolcs
Én is jövök vissza, csak megvárom, amég lesz benne Enigma...<#vigyor>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

tugyiti
Lammer véleményére ne adj 😄 neki a lakcímhez bindingeltek 200% luckot jó hogy van kedve bmeg bármikor bármivel bármeddig tolni,állítom csinál egy lvl 1 karaktert és elsõ lootra esik neki 1 billás ef normálon XDD
j0nNyKa
ja igen, akkor hagytuk abba mikor jött a paragon level, akkor nem sok apropója volt, csak a faszméregetés

összefoglalva tehát jó úton járnak, patchrõl patchre elérnek oda, ahogyan ki kellett volna adni?! <#vigyor>

lammer: na a te véleményedben biztos voltam <#idiota>

Par hetig elleszel vele, aztan jon majd az 1.08as patch, addig lekot majd a paragonozas amit elfelejtettem emliteni, a craft, par uj dh build. Szerintem.
Lammer
worth a try...

(persze en ugye addict vagyok 😄)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

j0nNyKa
köszi <#eljen>
annyira 50-50, hogy van-e értelme visszatelepíteni, mer amit leírsz, az jó, kérdés, hogy mennyire

Ugy jobb farmolni, hogy lehet varialani a karaktered buildjet annak fuggvenyeben, hogy mit akarsz. PL az en WD_m reggel meg mp1-et tolta acid rain builden es ennel tobbre nem is tartottam, de Lammer felkert hogy menjek freeze doctornak a csapataba mp7-8-9 kulcsfarm/uberrezni. Kicsit atvarialta a buildemet es ment a dolog, meglehetosen szorakoztato volt. Vannak build specifikus itemek/legendaryk is amik tovabb tamogatjak hogy pl WT/HoTa builden farmolj barbarral ne az unalomig ismert whirlwind buildet hasznald. Minden mas class eseteben is ugyanez van.
Ha igy nezed akkor jobb farmolni, de a nota a regi, rng is rng, lesz jo sok brimstone-od, ami masreszt nem baj mert az uj amulet crafthoz pont az kell. Perpill a 4 BoA craft farmolasa a legszorakoztatobb, porgetni a godly rollokig.
Pvpben nem tudok nyilatkozni, nem erdekelt egy percig se, most brawlingnak hivjak valojaban duell nem igazan tagabb ertelemben vett pvp. Baromira kiegyensulyozatlan annak alapjan amit olvastam rola. Nek the brawler nevu npc-nkersztul bemesz egy haveroddal es mehet a bunyo. Ha kettonel tobben mentek free for all combat.
Frank99
hali
honnan is kerültél elõ?

szóltak hogy rendet kell tenni?
<#nevetes1>

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

devlking
Most hogy lepaterolták azt a gyökeret, rögtön jön a hír, hogy az item rendszert visszaállítják d2 félére.
Vicces.
j0nNyKa
tényleg, a mûködõképes buildek hiánya... jó tudni hogy javult
farmolni jobb?
pvp?