Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Már elolvastam a leírását, de aszerint úgy kéne mûködnie ahogy gondolom.
Vagy rosszul gondoltam a használatát?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
mp5 publi... es bejon egy para7-es nem egesz TIZENHETEZER dps-u varazslo...
come ooooooon...
szerk: azt elfelejtettem irni, hogy belepett, mig en neztem a profiljat, bement ugye crater1, eees instantslain xD
remelem elviszik...
szerintetek? 84.9M
Amúgy az MP 5 nyúzására magam jöttem rá, nem kellett teóriákat olvasgatnom. MP-7ig kipróbáltam a szinteket, több kört is mentem direkt és szemmel láthatólag az MP5 vált be. Azóta Barbárral csak ott farmolok, viszonylag jól halad és idõben alig több mint MP2-3on.
Lammer ugy eri el azt a dps-t, hogy a legvegso hatarig fesziti az adott build resource igenyet/buffokat. Ha ismered az alap HotA buildet,akkor latni fogod hany ponton ter el tole es hogyan. Van az a gear amivel jatszatova valik.
Az mp-re meg mindig a regi szabaly ervenyes, ha mar nem oneshotolod a mobokat hanem elhuzodik a fight, akkor neked mar nem eri meg xp/loot szempontjabol.
Kihasznalva Lammer kepessegeit/nem akarmilyenjatektudasat a barbar es a wd classokrol, mp7-8on farmolunk azzal a sebesseggel, hogy az elitek meghalnak mire lejarnak a buffok, amiket a wd-mtol kap. Ez igy korekt, hivhatjuk farmolasnak. Magasabb szinten nem tudok eletben maradni es akkor o is bukja a buffot. Menni ugy is megy, de az mar nem farmolas. En igy ertem a dolgot, tovabbra is mindenkinek ezt ajanlom, ahol a leggyorsabban halad, azt az mp-t farmolja.
Értettem Lammer mondanivalóját is természetesen, Mp5 publicban azért kicsit keményebbek lesznek a mobok, tehát ha egyedül van nagy dps-sel akkor igen csak izzadni kell, mire túlhalad rajtuk. Fõleg, hogy az említett emberkék összecsuklanak mint a colostok.
Én csak azért nem megyek MP7-8-on mert kevés a dpsem (buffolva is 151k), holott túlélem a komolyabb harcokat is, mivel rengeteg Loh-em és 6 % LS-em van. Egyedül akkor cumizok ha befalaznak és a desecrator, plagued, Arcane mobok.. ledarálnak, mivel nem bírok mozogni.
Régebben King Kongorral voltam egy Farm körben + még 2 másik nézõvel. Ott is volt egy Wizard 340k dps-el. Elég táp cuccai voltak, köztük a trifectás Hellfire Ring amit craftolt. A Ringet meg tudom mutatni, ha elérhetõ még a profil (tegnap nem volt az, tugyiti-nek akartam megmutatni, mivel neki is elég táp Wizardja van, hogy kb mennyit dobna neki a Hellfire Ring), viszont a többi cuccát már eladta az illetõ, miután elérte a Paragon 100-at.
😛
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Nekem a stabilan fentarthato dps-em vlahol 240k korul van. Melott ezen elcsodalkoznal, a jelenlegi gear/skillsetuppal mp6 solo mar nyogvenyelosen megy csak vele. Igy akkor meg mar nem is olyan nagyon sok az a dps.
Tegnap Lammer mp5 partyjaba belepett egy unbuff 390k dps wizard, akkor arra mit mondanal?
aztán még nem nagy szám asszondja 😄
nyitottam par mp5 erossegu act3-as publit...
egybol lepnek is be a 35K, 43K, 5xK dps-u versenyzok... lepek is ki... most ok, en sem vagyok egy nagy szam (para85, 201K unbuff a max mf erdekeben)... de azert konyorgom.....
poenbol nyitottam egy mp1-es erossegut... mar percek ota megy a malmozas...
miert akarnak eron felul jatszani?

mindenki ezt kapja, vagy csak engem tisztel meg ezzel a game?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Fel se fogtam, hogy erre miért nem csaptak le, pedig ahhoz képest tényleg egész jó. Néha egész fasza cuccokat sikerül elcsípnem tök olcsón. A Wizardom Witching Hourja 26,5 m volt, pedig amilyen statjai vannak érhetett volna 60-70-et is bõven szerintem.
Viszont amin kiégtem, tudni kell rólam, hogy én finnyás vagyok a külsõségrekre, tehát szeretem, ha normális gönc van a karaktereimen. Éppen ezért a DH-nak egy lvl 62-es Shoulderst akarok venni All Resest.
Megláttam milyen árakon kínálják nem csak azokat, hanem az összes normálisabb vállast, hát majdnem dobtam egy hidat helybõl. Mintha DH-nak nem lehetne craftolni normálisat. A Barbárom régi vállasát alig akarták elvinni 800k-ért. A Dexesek meg 5 millánál kezdõdnek és még volt bent 60 Milliós is. Tiszta vicc.