Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Ami nekunk tobbieknek mar elkopott dolog, az uberbossok, a monster power mostmar public gameben is, meg a legfrissebb a craft tuning. Mindrol talalhtasz hivatalos leirast.
nade: valaki okostól kérdezném, hogy áll a játék azóta, hogy jópáran léceltünk? ez kb. az elsõ legendary-s patch elõtt volt, még mielõtt bekerült ez az X player mód, és hasonlók
a problémánk az volt, hogy untuk az ahzást, farmolni meg nem volt kifizetõdõ, sem élvezetes
azóta mizu?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Izgalmasnak tûnnek a unik változtatások <#eplus2>#eplus2>
Lehet az AHban elorehoztak az ejjel kezdodo karbantartast<#idiota>#idiota>
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
utojara irom le, aki esetleg ertelmezesi problemakkal kuzkodik!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
csak kérdem, mert úgy látom egy ideje, hogy kevés ez a moderáció....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Na akkor en is leteszem a voksom... es akkor fejezzuk be, mert minden ilyen iranyu hszt csuklobol torolni fogok es lehet meg buntit es kap melle az illeto! (szemelyeskedo alapu hsz-re ertem)
Sunrider:
ad1: en is unom a 178x feltett ugyan olyan iranyu kerdeseket (persze ez nem indok ha valakinek esetleg serto modon valaszol), valaki csinalhatna mar egy faqot 😊
ad2: aki meg idepottyant ujonc (vagy legyen topikveterean, tok8) csipobol leoltja forumtarsunkat az kicsit olvasson vissza, mert a bokajaig sem er fel egyik trollkodo sem... melyikotoktol lattam theorykat, kreativ otleteket, tanacsokat, segitseget topiktarsaink fele?
ad3: ha nagyon meg szeretne valaki mondani a magaet, inkabb irja le neki kulturalt formaban privatban, de ne a topikot rondiCCSa be, plz!
tessek egy kicsit kulturaltabban forumozni, ha megkerhetnelek titeket (igen ebbe MINDENKI beletartozik)
koszonom!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
https://www.twitch.tv/sp1gu
Ja meg az dexes volt nem str... 😊
https://www.twitch.tv/sp1gu
Neked komoly problemaid lehetnek azzal a szoval hogy vita. Nekem nincsenek. A kulonbseg amikor egy vita ertelmes vagy nem az. Mar korabban is rajottem hogy veled a vita nem az, mert bar te allitolag nem vagy megmondoember ennek ellenere pont jol megmondod nekem a tutit
Azt mondod nem engem kerdeznek, rendben is van, nem is valaszoltam Localnak, ott volt, megmutattam az eredmenyt par hozaszolassal korabban.
A kulonbseg kettonk kozott az, hogy en, ha kell irok konkret dolgokat, te meg alarasztod a hozzaszolasaidat altalanositasokkal.
Az en hetkozi elfoglaltsagom az, hogy irkalgatok ebbe a topicba is(vannak meg masok is)ha olyan kedvem van masok helyett bearazok cuccokat priv/itt forumban, build kerdesekben/akarmiben ertekezek. Ha neked ezzel problemad van irtam egy egyszeru megoldast, el tudod tuntetni a hsz-eimet.
Amivel nekem van problemam hogy
-Devil kijelentette hogy van jobb jatek mint ez, es neki is ugrottak azonnal, sajna nalam landolt a dolog mert felrecimeztek a valaszt. Rola csak annyit kellene tudjal hogy boven tobbet segitett ebben a topicban mint amirol te almodsz
-Local elment mas jatekot jatszani de visszairkal ide flamet generalni.
-ket emberke egyezkedne egy targy ertekesiteserol ami azert esik kutba mert Fyrex elefantmodra elmondta a tutit.
-eLokerulsz te a semmibol es meglovagolod ezt az egeszet, de nem, te aztan nem akarsz kitunni, se nem vagy megmondoember.
Ki itt a vicces mar nem azert.
Az utolsó mondatodra pedig tényleg csak annyit tudok mondani, amit jólenne ha végre megértenél: nem, senki nem kérdez téged, nem is kell tovább írni a mondatod.
Avanti Crociati!
Adott a lehetoseg, gyere legyel te a topic bolcs atyja es osszad az eszt, mert nekem az jon le hogy te jobban tudnad. Lassuk. Nehogy majd megfekudje a gyomrodat. Ha felunt volna neked, mind a 2-3 "sertett" messze tullepett azon, hogy egyszeruen csak gondolatokat kozoljon itt a forumon, mindenfele elvarasait nem kapta meg(Fyrexre nem nezett fel senki ahitattal, hogy keni vagja az AH-t, Local-nak nem sugta meg senki azonnal hogy a cuccat mennyiert rakja AHBa, lehetne folytatni) azonnal ment a szemelyeskedes. Te meg pont erre a vonatra szaltal fel es maris "szurja a szemedet a jelenseg ami nap mint nap megy itt". Az a vicces hogy boven voltak idoszakok, amikor napokig meg se szolaltam es akkor is elokerultek ilyen megnyilvanulasok. Akkor vajon megsem az en szemelyem a hiba? Vitatkoztam modikkal hogy miert kell ez a feljelentgetosdi, mert ez nem a felnott emberek szintje es a valasz az volt hogy marpedig de. Jelenleg ez a felnott emberek szintje.
Ha valaki engem kerdez, nekem meg az szur szemet amikor ismeretlen emberek bejonnek a topicba igazsagot osztani, ne hidd hogy te vagy az elso.
Avanti Crociati!
" nekem van endgame karim a hozzad hasonloknak meg altalaban nincs".
Ezzel nincs is gond, de amikor te megkerdojelezed az en gondolataimat, olyankor valojaban nem vagyunk egy szinten a jatekbeli tapasztalatokbol. Nem nezlek le ezert, de forditott helyzetben te se veregetnel valon ha a SC2 aggalyaidat kapasbol felresepernem en, aki meg nem is jatszottam az elozo reszekkel sem.
Nem az idok valtoznak, hanem az emberek. Szerintem.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nolifer, ja igen ezt mar megkaptam tobbszor, mert hogy lehet az hogy ha jatszok akarmilyen jatekot nekem van endgame karim a hozzad hasonloknak meg altalaban nincs, szerencsetlenkednek a jatekban valahol kozpetajt. Es Ahelyett hogy megkeresnek a sajat lassu haladasuk/problemaik okat elso kezbol nolifer, get alife meg a tobbi hasonszoru okorseggel nyitnak 😊
Ki kell abranditsalak ez se nem uj, se nem eredeti.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
"
And all the bottom line is, you wouldn't play if you didn't like a game same as you would stop paying if you didn't like the service.
Pardon me but i got tired of all the moaning around here. I am playing the game since 1 month after the launch. It's been great, and it's going to be greater 😊 People who do not believe this should simply quit..."
The people who are still playing this game and are complaining, are people who have great love for the Diablo series and/or the games Blizzard has produced in the past. Ofcourse there are some who think this game is great. I mean, some people still love Pacman, the first Mario Bro's, Jewels, or whatever. The point is: Diablo used to be a lot of things, but mostly an ARPG. Now it has been demoted to just a Hack and Slash game... (and I won't even sum up the poor game design choices)
The reason why some people keep visiting these forums and complain, is because they hope for retribution of a failed Diablo game. But I have some good news for you: the mass complaining will stop very soon. Diablo 3 will be ported to consoles and remain a Hack and Slash game in the near and in the long future. You and many others will think this is fine, but Blizzard will have lost their old community. Then the question remains: what is a good and loyal community worth?
De írd már le, hogy miért játszol a d3-al, hogyha bármit csinál a blizz, akkor jössz ide sírni. Már nem tudom hányadszorra kérdezem....
Gondolom a TERA topicban is majd lekocsogozod oket amikor a sokadik hatvakaraszasadora nem ugrik azonnal valaki. Sok sikert, fenyes karrier var rad ott.
Full nem komolyan írtam. De te meg mindig itt tartasz.
Mi az h raakaszkodok mindenkire aki neked beszól? Nem is értem ez honnan jött. Inkább azt szûrd le, hogy egyre több ember van, akit irritál az itteni viselkedésed. Folyamatos sírás, okoskodás.
De megint megkérdem, minek játszol d3-al???
Mert mindig bõgsz h téged ver a blizz. Faxnak születnek ennyire idióták.
Egyébként a TERA (mert így írják) nagyon is bejön.
Nyilvan van end game karim, ezert tudok velemenyt mondani rola. Senki a PoE forumrol/forumon nem jott ilyen nyekergessel, mint te itt most( vagy akivel most egy gyekenyen akarsz arulni) Ez a kulonbseg. Te is felnohetnel mar, jonehany ember nem kap azonnal valaszt a kerdeseire, megsem hisztizik itt tobb hozzaszolason keresztul es nem kocsogozi le a nepet utana, mert nem szolgaltak ki azonnal. Neked egy ilyen utan a hozzaszolasi erteked nulla.
@Fyrex - kedves forumozotarsam, orulok hogy megtalaltad a modjat hogy ezentul ne keljen veled is bajlodnom, hiaba na, kell 1-2 hozzaszolas amig az ember "rutinosabb" lesz.
Komolyan mondom van egy kis szabadidõm, felnézek, hogy mi a helyzet, de ez állandóan okoskodik, meg pattog. Komolyan mondom az életben valaki megnevelhetné már...
mindig azt hiszi majd Õ megmondja a tutit, fikázza a játékot megjelenés napjától, de aktívan játszik, hiszen állítása szerint az összes cucca, dropp... POE-t is lehúzza, de azért ott is van egy high karija. Nem tudom láttad-e azta filmet hogy Birkanyírás. Abban volt egy feka srác (ugyan ilyen idióta volt mint te, persze Õ csak a szerep maitt) aki mindig meg akarta mondani a tutit.
De megkérdezem újra, Te kinek hiszed itt magad??? Nem veszed észre, hogy irritálod a népet?
De írhatod, hogy én már úgyse játszok, meg minek jövök ide, de nekem meg ne mondd már hogy mit csináljak...
Avanti Crociati!