Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ehh, az arcane sentry rohadtul idegesito, mert hatalmas kulonbseg hogy a sugara talal el es kibirsz 2 ticket, vagy pont aladpakolja a gombjet es az viszony folyamatosan sebez, kiprobaltam sc-be par masodperc alatt lenullaz, iszonyatosan durva(787k ehp-m van barbaron).
A craft hirnek orulok, akkor rafekszem majd kicsi, egyelore keves a penzem <#rinya>(mar azon is agyaltam, hogy sc goldot valtok at hc goldra, mert scbe ugy sem kell semmire)
Systore
act 3 mp0, szûk helyen voltam arreat crater 2-be, befagytam 2x az arcane sentry közepébe, közben meg a dárdákat kaptam az arcomba. unstable anomaly életben tartott kb. 1 másodpercig.
azt hittem én leszek a menõ, azt mentem elõre archonba, szal valamennyire az én hibám is. amúgy craftokból jó upgradeket lehet szerezni, stashemben maradt 46 essence még. 😄
Kivancsisagbol kerdezem, mibe halt meg/milyen mp? A monkommal mp0an farmolgatok, nagyon lassan jonnek az upgradek de legalabb nem halok es valamennyire dc proof a karim. Erdekesseg szamomra, hogy mar jo egy honapja nem tapasztaltam dc-t, ezert is vagtam bele a hc farmolasba. Mp1 sajnos meg magas labda, multkor majdnem rabactam, dupla pull summoner+waller+arcane, el is csattant a near death, futottam amerre a szemem latott, de legalabb megmaradt a kari. Kurva nagy turelem kell hc-hoz nekem meg nincs mindig ezert is nem full time hc-zok. Aztan csak jonnek majd azok a droppok is, remelem.
Carlos
EPIC.
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én sem vergõdöm mp7 fölött. mp7 még megy, ezen szoktam egyedül kulcsozni. De ha csak úgy funkodok, akkor mp5. Nem kell annyira figyelni, de ha bebambulok meghalok, és azért tudok is haladni.

Þór vígi þessi rúnar

sz4bolcs
Kár érte. Kiváló ügynök volt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lammer
en mp10-en szoktam act1-ben szolozgatni... ugyanolyan vacak a loot rare teren, mint alatta 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Köszi az infókat, marad max mp5-6. 1x jólesõ érzés volt végigmenni 10en, de nem kihívásnak mint kínlódásnak tûnik inkább....

BDragon#2117

A nepszeru felfogas az, hogy csak az a nagyfiu, aki mp10-en kaszalgatja a mobokat(hatekonysag itt nem jatszik, meg unbuffed 500k dps-el sem, egyszeruen tulsagosan elszall a mobok hp-ja.) Mivel cseppet sem hatekony de meno, melle csapjak a loot legendat is, ie. mp10en esik a fat loot. Ennek kicsit ellentmondot a blizz kek postban, ahol kerek perec kijelentette, hogy nem mp10en esik a jobb loot, mp10 azoknak van, akiknek kihivas kell a jatekba, cserebe nesze semmi fogd meg jol, bonus loot a feher mobokbol, meg mf bonus a 300% capen tul szinten feher mobokra, eliteknel meg mindig 300 mf a cap. Ez a bonus dropp azonban nem garantalt legendary, lehet poti, gem, gold es item. Ha rare item akkor min 4 affixes.
Tehat ennyit kell tudni mp10rol. Dontsd el te hogy neked mi kell es csinald azt.
Sokan leírtátok, hogy az a megfelelõ mp szint, ahol gyorsan haladva lehetõ legrövidebb idõ alatt legtöbb elit csoport hal... monkomnak ez mp5-6 volt, elég jó dropokkal, elég sok barnával meg zölddel... fegyver drop viszont kb nulla. tegnap "szaladtam" egy teljes mp10 act 3 at, 3 elég passzent (900+ dps, socket vagy chd +, ls + magas attri.) fegyver esett, legalábbis idõarányban mp5-6 hoz (200+ óra) képest... A kérdésem az lenne, van e értelme itt erõlködnöm, vagy ez csak a szokásos újdonság varázsa beetetés, mint amikor 2 hét pihi után játékbalépéstõl számított 5-7 másodpercre 1zöld1barna esik 3 fehér mobból? mp10-en WoL spammel nem annyira gáz a haladás....persze min. duplája mp5-6 nak... Aki próbálta huzamosabb ideig mp10 et mit tapasztalt drop-idõ összefüggésben ill. drop ok használhatóságában?

BDragon#2117

Lammer
ma reggelre az is elment^^

netto 67.99M <#vigyor3>

Systore
haver is ma halt meg, akivel játszottam, csak még elõttem
majd felhúzok egy wizardot újra, de nagyon nincs kedvem fejlõdni :/
SLICK
Láttam szinte csak õt húztad most. Sajnálom, hogy eddig tartott. :c

Lammer
nem lenne annyi turelmem!<#worship>

kar erte <#szomoru2>

Systore
RIP 😞

skinnyman
Az egy par 10 misit biztos meger 😊

Regards,

Csibusz
Sziasztok!
Win8 alatt nem indul el a D3 😞
Elindul, de fekete képernyõ, és töltés jel... De sehova tovább.. Tudnátok segíteni? Ha egyáltalán lehet...
tugyiti
Amit innen töröltek a modik vagy a hg 😛PP vagy amu volt a tököm se emlékszik már rá 😄DD
Lammer
damn...

vegre megint egy normalis loot:

inna gagyesz:
9 iAS
64 AR
96 dex
453 armor

Lammer
milyen ring? 😛

----

mas: mint lathato mp10... volt par zombianyu xD
(nem haltam meg 😛)

Sziasztok, van egy eladó D3 accom, ha valakit érdekel esetleg. 6db mátyáskirályt kérek cserébe! 😊
tugyiti
Grat 😊 a gyûrû mennyiért ment el végül ?
Lammer
el sem hiszem, ELMENT!

tokre orulok <#vigyor2>

picit levittem igy netto: 63,665M

Köszönöm, most már világos.
LocalPatriot
Az annyira szar, hogy vendornak se lenne pofám eladni. Kidobnám a földre, és logolnék ki.
Ha sapkán nincs socket -> kuka!
A soul harvest runa nelkul annyit csinal, hogy minden enemy aki a hatosugarban van ad 130 intelect-et pluszba, es ez a hatas 5x nel maximalizalodik, efole nem mehet. Ha olyan runat valasztol akkor tovabbi sebzest okoz(Vengeful runa), ha masikat akkor hp-t tolt(Siphon runa), ha pedig a mana toltos runat valasztod(Swalow runa) akkor manat fog tolteni, DE csak ezzel a runaval.
Leírná valaki pár mondatban, hogy a soul harvest hogyan mûködik? Mert beválasztottam, gondoltam jó lesz mana pótlónak, de nem tölti vissza mindig a manát. Élniük kell a szörnyeknek, vagy nagyon közel kell menni. Van amikor megjelenik a jelzése és van benne agy szám, van hogy nem.
Már elolvastam a leírását, de aszerint úgy kéne mûködnie ahogy gondolom.
Vagy rosszul gondoltam a használatát?
Úgyhogy lassacskán bidelhetsz az egyik éneddel a másikra, hogy elmenjen, vagy kérd meg láma haverodat 😄
annyira jó lehet az a mask, hogy még senki nem bidelt rá 😄 😄
Lammer
i love kulturalt viselkedes!!!!4

i love cenzúra!!!!
Lammer
😄DDDD

(csak ennyi)

Valóban alacsony a vita, de +12% life figyel rajta. Ettõl függetlenül szerintem is vendor.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lammer
crittel milliomos lennel... remenykedjunk, hogy elmegy igy is!

tugyiti
Zombie dogs cooldown reduce miatt elmehet.
Nem nyert.
devlking
Nincs crit, nincs socket, low vit, low int. Vendor max?
Nem szoktam ilyen jellegu kerdeseket feltenni, de kivancsi vagyok az itt forumozo WD_k szerint ennek mennyi lenne a realis ara. 15mila bidre tettem be.
Lammer
nem mindig van igy, de eleg soxor 😊

Ne lepõdj meg az ilyeneken. Para34-es monkal voltam múltkor 30k+ DPS-e volt,és nagyon sok ilyen van MP5+ on is.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

SLICK
de minek mész akkor Publicba, hogyha mindig ez van?

Lammer
most volt a legalja!

mp5 publi... es bejon egy para7-es nem egesz TIZENHETEZER dps-u varazslo...

come ooooooon...

szerk: azt elfelejtettem irni, hogy belepett, mig en neztem a profiljat, bement ugye crater1, eees instantslain xD

Hedgehunter
A monkonmak jol allna...

Ha nem utaznek elkernem hogy negnezzem mennyit segitene...Monk
Hm hm, dexes, TR monkok magas mp-n nem tudom mennyire kepesek ervenyesulni, probald meg, hatha.
Lammer
na VEGRE normalis l00t!!!!44

remelem elviszik...

szerintetek? 84.9M

tugyiti
Az igen <#gun><#finom>
SLICK
Amúgy itt az említett Hellfire Ring, Diablo progressen még él a profil:

Trifecta Hellfire

<#eljen>
SLICK
Okés most már világos, mit akartál mondani.

Amúgy az MP 5 nyúzására magam jöttem rá, nem kellett teóriákat olvasgatnom. MP-7ig kipróbáltam a szinteket, több kört is mentem direkt és szemmel láthatólag az MP5 vált be. Azóta Barbárral csak ott farmolok, viszonylag jól halad és idõben alig több mint MP2-3on.

Latod ez az, mindenki ezt veszi alapul, fut a dps meg a paragon 100 utan, aztan valahogy "kieg" utkozben, es mire eleri azt a pontot, ahonnan el kellene kezdjen jatszani(p100) mar hanyingere van az egesz monoton grindelestol.
Lammer ugy eri el azt a dps-t, hogy a legvegso hatarig fesziti az adott build resource igenyet/buffokat. Ha ismered az alap HotA buildet,akkor latni fogod hany ponton ter el tole es hogyan. Van az a gear amivel jatszatova valik.
Az mp-re meg mindig a regi szabaly ervenyes, ha mar nem oneshotolod a mobokat hanem elhuzodik a fight, akkor neked mar nem eri meg xp/loot szempontjabol.
Kihasznalva Lammer kepessegeit/nem akarmilyenjatektudasat a barbar es a wd classokrol, mp7-8on farmolunk azzal a sebesseggel, hogy az elitek meghalnak mire lejarnak a buffok, amiket a wd-mtol kap. Ez igy korekt, hivhatjuk farmolasnak. Magasabb szinten nem tudok eletben maradni es akkor o is bukja a buffot. Menni ugy is megy, de az mar nem farmolas. En igy ertem a dolgot, tovabbra is mindenkinek ezt ajanlom, ahol a leggyorsabban halad, azt az mp-t farmolja.