Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A craft hirnek orulok, akkor rafekszem majd kicsi, egyelore keves a penzem <#rinya>#rinya>(mar azon is agyaltam, hogy sc goldot valtok at hc goldra, mert scbe ugy sem kell semmire)
azt hittem én leszek a menõ, azt mentem elõre archonba, szal valamennyire az én hibám is. amúgy craftokból jó upgradeket lehet szerezni, stashemben maradt 46 essence még. 😄
Þór vígi þessi rúnar
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
BDragon#2117
Tehat ennyit kell tudni mp10rol. Dontsd el te hogy neked mi kell es csinald azt.
BDragon#2117
netto 67.99M <#vigyor3>#vigyor3>
majd felhúzok egy wizardot újra, de nagyon nincs kedvem fejlõdni :/
kar erte <#szomoru2>#szomoru2>
Win8 alatt nem indul el a D3 😞
Elindul, de fekete képernyõ, és töltés jel... De sehova tovább.. Tudnátok segíteni? Ha egyáltalán lehet...
vegre megint egy normalis loot:
inna gagyesz:
9 iAS
64 AR
96 dex
453 armor
----
mas: mint lathato mp10... volt par zombianyu xD
(nem haltam meg 😛)
tokre orulok <#vigyor2>#vigyor2>
picit levittem igy netto: 63,665M
Ha sapkán nincs socket -> kuka!
Már elolvastam a leírását, de aszerint úgy kéne mûködnie ahogy gondolom.
Vagy rosszul gondoltam a használatát?
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
mp5 publi... es bejon egy para7-es nem egesz TIZENHETEZER dps-u varazslo...
come ooooooon...
szerk: azt elfelejtettem irni, hogy belepett, mig en neztem a profiljat, bement ugye crater1, eees instantslain xD
remelem elviszik...
szerintetek? 84.9M
Amúgy az MP 5 nyúzására magam jöttem rá, nem kellett teóriákat olvasgatnom. MP-7ig kipróbáltam a szinteket, több kört is mentem direkt és szemmel láthatólag az MP5 vált be. Azóta Barbárral csak ott farmolok, viszonylag jól halad és idõben alig több mint MP2-3on.
Lammer ugy eri el azt a dps-t, hogy a legvegso hatarig fesziti az adott build resource igenyet/buffokat. Ha ismered az alap HotA buildet,akkor latni fogod hany ponton ter el tole es hogyan. Van az a gear amivel jatszatova valik.
Az mp-re meg mindig a regi szabaly ervenyes, ha mar nem oneshotolod a mobokat hanem elhuzodik a fight, akkor neked mar nem eri meg xp/loot szempontjabol.
Kihasznalva Lammer kepessegeit/nem akarmilyenjatektudasat a barbar es a wd classokrol, mp7-8on farmolunk azzal a sebesseggel, hogy az elitek meghalnak mire lejarnak a buffok, amiket a wd-mtol kap. Ez igy korekt, hivhatjuk farmolasnak. Magasabb szinten nem tudok eletben maradni es akkor o is bukja a buffot. Menni ugy is megy, de az mar nem farmolas. En igy ertem a dolgot, tovabbra is mindenkinek ezt ajanlom, ahol a leggyorsabban halad, azt az mp-t farmolja.