Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TBTPumpa
Ez a hiba:

Gondolom az Authenticator nem tetszik neki. Más Blizzard játékba be tudod jelentkezni, csak ebbe a szutyokba nem...
Valószínûleg, ha eltávolítom az Authenticatort, nem tudom késõbb újra aktiválni. Így viszont nem tudok játszani ezzel.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Acidlich
Tegnap reggel 8 fele mar be tudtam lepni, szoval azota nincs, valami mas a gondod.

Acidlich
inkabb az idopont szamit, mikor jar le

TBTPumpa
Még mindig Karbantartás van?
Mióta beregisztráltam a Heart of the Swarm CE-t, nem tudok bejelentkezni... WTF Blizzard?

Sziasztok.
Pár napja beraktam az RMAH-ba aranyat eladásra minimális (0.25 euro/1millió gold) áron, de eddig még senki se vette meg.

Számít az, hogy kis részletekbe (pl. 5 milliónként) rakom be, vagy egybe 191 milliót ?
AkAfinucsi

HC barbárom chestje (craftolt)

1 hiba van vele! 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Lammer
ehhh, azert a feeling ott volt...

(nem er kerdezni, hogy mik azok xD boxkesztyu+burning axe)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Köszönöm, akkor ezért nem találkoztam még ilyennel.
SLICK
ugyan az a módszere mint a sima betörésnek... Csak épp vagy dob Brimestone-t vagy sem... az esélye, hogy dob 0,1%, tehát írtó kicsi

Ezt a képet hogyan kell értelmezni? Be lehet úgy zúzni, hogy más lesz belõle?
Tudom, a tudatlanságom...
clio1616v
nekem kék itembõl lett brimstone

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

AkAfinucsi
Kiégtem!: DDDDD<#banplz><#banplz>

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

A többi pár rézgarasért is megszerezhetõ az AH-ból. A mellvértek fixen 1,5 milláért vannak. Azért AH-ban veszik drágábban is. <#taps>
skinnyman
Asszem a chest armor receptjet lehet/kell venni, a tobbit dobjak.

Regards,

Ezek azok a speciális receptek, amiket a kislány eladónál látni?
skinnyman
Account bound cuccokat lehet csinalni, 100-bol 1-szer bejon, a maradek 99 persze szemet es csak vendornak tudod eladni 😊

Regards,

Valamirõl biztos lemaradtam megint. Több helyen láttam a craftolást emlegetni. Én kb. négy hónapja próbálkoztam utoljára, de annyira vacakok voltak, hogy elment a kedvem.

Van/lett valami lényeges változás?
Belebotlottal a szerda reggeli karbantartas nevu szornybe, amit mar tegnap ota hirdetnek a login oldalon.
TBTPumpa
Csak nálam ír ki 14009-es hibát a játék bejelentkezéskor?
Tegnap is próbáltam belépni, akkor is ez volt. Lehet az Authenticator megkeverte a dolgot?
StarCraft 2-be minden gond nélkül be tudok jelentkezni... WTF?

tugyiti
0,1% a találati arány egyes rare shoulderbõl meg egyes rare itemekbõl ez mindig is így volt.
sz4bolcs
bazz <#idiota><#idiota>

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lammer
nyah...

NEM tiltakozom, csak egy kis erdekesseg 😊

iszonyat sok oram van a gameben, aki topiklako, az tudja 😊 nekem ez uj... igaz az uj patch elott, nem nagyon tortem be rare itemet, sot szinte soha 😊

<#taps><#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Carlos
arcane sentry <#banplz>

Þór vígi þessi rúnar

Ombika
Monk-nal milyen varazslatra erdemes ramenni?

Ehh, az arcane sentry rohadtul idegesito, mert hatalmas kulonbseg hogy a sugara talal el es kibirsz 2 ticket, vagy pont aladpakolja a gombjet es az viszony folyamatosan sebez, kiprobaltam sc-be par masodperc alatt lenullaz, iszonyatosan durva(787k ehp-m van barbaron).
A craft hirnek orulok, akkor rafekszem majd kicsi, egyelore keves a penzem <#rinya>(mar azon is agyaltam, hogy sc goldot valtok at hc goldra, mert scbe ugy sem kell semmire)
Systore
act 3 mp0, szûk helyen voltam arreat crater 2-be, befagytam 2x az arcane sentry közepébe, közben meg a dárdákat kaptam az arcomba. unstable anomaly életben tartott kb. 1 másodpercig.
azt hittem én leszek a menõ, azt mentem elõre archonba, szal valamennyire az én hibám is. amúgy craftokból jó upgradeket lehet szerezni, stashemben maradt 46 essence még. 😄
Kivancsisagbol kerdezem, mibe halt meg/milyen mp? A monkommal mp0an farmolgatok, nagyon lassan jonnek az upgradek de legalabb nem halok es valamennyire dc proof a karim. Erdekesseg szamomra, hogy mar jo egy honapja nem tapasztaltam dc-t, ezert is vagtam bele a hc farmolasba. Mp1 sajnos meg magas labda, multkor majdnem rabactam, dupla pull summoner+waller+arcane, el is csattant a near death, futottam amerre a szemem latott, de legalabb megmaradt a kari. Kurva nagy turelem kell hc-hoz nekem meg nincs mindig ezert is nem full time hc-zok. Aztan csak jonnek majd azok a droppok is, remelem.
Carlos
EPIC.
<#taps>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
Én sem vergõdöm mp7 fölött. mp7 még megy, ezen szoktam egyedül kulcsozni. De ha csak úgy funkodok, akkor mp5. Nem kell annyira figyelni, de ha bebambulok meghalok, és azért tudok is haladni.

Þór vígi þessi rúnar

sz4bolcs
Kár érte. Kiváló ügynök volt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Lammer
en mp10-en szoktam act1-ben szolozgatni... ugyanolyan vacak a loot rare teren, mint alatta 😊

Köszi az infókat, marad max mp5-6. 1x jólesõ érzés volt végigmenni 10en, de nem kihívásnak mint kínlódásnak tûnik inkább....

BDragon#2117

A nepszeru felfogas az, hogy csak az a nagyfiu, aki mp10-en kaszalgatja a mobokat(hatekonysag itt nem jatszik, meg unbuffed 500k dps-el sem, egyszeruen tulsagosan elszall a mobok hp-ja.) Mivel cseppet sem hatekony de meno, melle csapjak a loot legendat is, ie. mp10en esik a fat loot. Ennek kicsit ellentmondot a blizz kek postban, ahol kerek perec kijelentette, hogy nem mp10en esik a jobb loot, mp10 azoknak van, akiknek kihivas kell a jatekba, cserebe nesze semmi fogd meg jol, bonus loot a feher mobokbol, meg mf bonus a 300% capen tul szinten feher mobokra, eliteknel meg mindig 300 mf a cap. Ez a bonus dropp azonban nem garantalt legendary, lehet poti, gem, gold es item. Ha rare item akkor min 4 affixes.
Tehat ennyit kell tudni mp10rol. Dontsd el te hogy neked mi kell es csinald azt.
Sokan leírtátok, hogy az a megfelelõ mp szint, ahol gyorsan haladva lehetõ legrövidebb idõ alatt legtöbb elit csoport hal... monkomnak ez mp5-6 volt, elég jó dropokkal, elég sok barnával meg zölddel... fegyver drop viszont kb nulla. tegnap "szaladtam" egy teljes mp10 act 3 at, 3 elég passzent (900+ dps, socket vagy chd +, ls + magas attri.) fegyver esett, legalábbis idõarányban mp5-6 hoz (200+ óra) képest... A kérdésem az lenne, van e értelme itt erõlködnöm, vagy ez csak a szokásos újdonság varázsa beetetés, mint amikor 2 hét pihi után játékbalépéstõl számított 5-7 másodpercre 1zöld1barna esik 3 fehér mobból? mp10-en WoL spammel nem annyira gáz a haladás....persze min. duplája mp5-6 nak... Aki próbálta huzamosabb ideig mp10 et mit tapasztalt drop-idõ összefüggésben ill. drop ok használhatóságában?

BDragon#2117

Lammer
ma reggelre az is elment^^

netto 67.99M <#vigyor3>

Systore
haver is ma halt meg, akivel játszottam, csak még elõttem
majd felhúzok egy wizardot újra, de nagyon nincs kedvem fejlõdni :/
SLICK
Láttam szinte csak õt húztad most. Sajnálom, hogy eddig tartott. :c

Lammer
nem lenne annyi turelmem!<#worship>

kar erte <#szomoru2>

Systore
RIP 😞

skinnyman
Az egy par 10 misit biztos meger 😊

Regards,

Csibusz
Sziasztok!
Win8 alatt nem indul el a D3 😞
Elindul, de fekete képernyõ, és töltés jel... De sehova tovább.. Tudnátok segíteni? Ha egyáltalán lehet...
tugyiti
Amit innen töröltek a modik vagy a hg 😛PP vagy amu volt a tököm se emlékszik már rá 😄DD
Lammer
damn...

vegre megint egy normalis loot:

inna gagyesz:
9 iAS
64 AR
96 dex
453 armor

Lammer
milyen ring? 😛

----

mas: mint lathato mp10... volt par zombianyu xD
(nem haltam meg 😛)

Sziasztok, van egy eladó D3 accom, ha valakit érdekel esetleg. 6db mátyáskirályt kérek cserébe! 😊
tugyiti
Grat 😊 a gyûrû mennyiért ment el végül ?
Lammer
el sem hiszem, ELMENT!

tokre orulok <#vigyor2>

picit levittem igy netto: 63,665M

Köszönöm, most már világos.
LocalPatriot
Az annyira szar, hogy vendornak se lenne pofám eladni. Kidobnám a földre, és logolnék ki.
Ha sapkán nincs socket -> kuka!