Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
vs
http://dl.dropbox.com/u/43247418/Diablo3_Screenshot001.png
Diablo 3 CE "szárny"
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Létrehoztam egy másik felhasználói fiókot és azzal indítottam el a Diablo-t.
Így kért egy új Authentikátor kódot, amelyet beírva azonnal be is tudtam jelentkezni.
Ezután kijelentkeztem, átváltottam a régi felhasználói fiókomra és azzal indítottam a játékot. Ott is sikerült bejelentkezni.
Megoldódott a probléma! Gond nélkül megy már a WarCraft 3, StarCraft 2 és Diablo 3 (és még az Authentikátoros védelem is aktív)!
Köszönöm a segítséget!
Sajnálatos módon valaki vissza él a nevemmel.
Amennyiben a következõ játékosok szerepelnek a friendlisteden javaslom
töröld és tiltsd le õket:
Róka# szám ismeretlen
Hrothgar# szám ismeretlen => már banolták is az accot elvileg.
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
windowsban csinálj egy új felhasználói fiókot, lépj be a játékba aztán kiléphetsz és törölheted azt a felhasználói fiókot. menni fog a game.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A játék szabályai szerint olyat lehet csinálni, hogy megadom a bankszámlaszámomat annak (esetleg valamelyikõtöknek), akit érdekel a sok-millió arany, és akkor forintba elküldené banki átutalással ?
Csak mert legalább 10 000-et ér, vagy még többet, mert most baromi drága az euro.
Nem tudom, mi az az ebay, de szabálytalan dolgot nem akarok csinálni, mert nem szeretném, ha a Blizzad kirugna.
Lehet, hogy vennem kéne valami jó cuccot aranyért, és azt eladni euroért ?
Csak ezzel az a bajom, hogy nem értek a tárgyakhoz, hogy mi mennyit ér pontosan.
Talán vmi büntit kéne kitalálniuk ezeknek az eladóknak, h nem árusíthatják a blizz goldját 3rd partin keresztül, csak AH.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Utoljára márc 8-án sikerült eladnom 13millát (péntek reggel 4:50-kor).
Ha jól emlékszem 100millát raktam ki és péntek 06:20-kor járt le.
Azóta semmi.
gem árakat érdemes megnézni rmah-n
Gondolom az Authenticator nem tetszik neki. Más Blizzard játékba be tudod jelentkezni, csak ebbe a szutyokba nem...
Valószínûleg, ha eltávolítom az Authenticatort, nem tudom késõbb újra aktiválni. Így viszont nem tudok játszani ezzel.
Mióta beregisztráltam a Heart of the Swarm CE-t, nem tudok bejelentkezni... WTF Blizzard?
Pár napja beraktam az RMAH-ba aranyat eladásra minimális (0.25 euro/1millió gold) áron, de eddig még senki se vette meg.
Számít az, hogy kis részletekbe (pl. 5 milliónként) rakom be, vagy egybe 191 milliót ?
HC barbárom chestje (craftolt)
1 hiba van vele! 😄
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
(nem er kerdezni, hogy mik azok xD boxkesztyu+burning axe)

Tudom, a tudatlanságom...
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Regards,
Van/lett valami lényeges változás?
Tegnap is próbáltam belépni, akkor is ez volt. Lehet az Authenticator megkeverte a dolgot?
StarCraft 2-be minden gond nélkül be tudok jelentkezni... WTF?
NEM tiltakozom, csak egy kis erdekesseg 😊
iszonyat sok oram van a gameben, aki topiklako, az tudja 😊 nekem ez uj... igaz az uj patch elott, nem nagyon tortem be rare itemet, sot szinte soha 😊
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?