Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
persze nem ebbõl fogok meggazdagodni, de el vagyok vele
viszont nem nagyon tudok bearazni egy sun keepert:
dps: 911.9
int: 313
vit: 107
mf: 44
elite bon.: 9%
lik!!!
hmmm....
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
vegre egy jo loot:
kar, hogy mar lehet craftolni...
(23.99 juro, realis szerintetek?)
>inferno: kotelezo mp1 minimum
impossibru 😄
HC karit inditani. Megkotesek:
-NEM lehet AH-bol geart vasarolni, amit magadra tudsz rakni kozvetlen
-Minden mast, kavicsokat, osszetevoket, recepteket stb. lehet
-NEM lehet elfogadni mastol ajandekot sem (SEMMIT)
-Partyzni NEM lehet infernoig, max +/-1 level kulonbseggel, elkerulven a powerlevelt... utana mar paralevel nem szamit (bar ez is elegge kiskapus, na mind1)
Tehat csak craft, vagy talalat jatszik gearelodesnel... (challenge elotti targyak is ernek, amennyiben only talalat es craftolt, de nem ajandekba kapott)
-Barmit el lehet adni AH-ban... hisz az arany ugye kell repairhoz meg crafthoz 😊
normal: kotelezo mp10 (igen, fobossoknal is)
nm: kotelezo mp7 minimum
hell: kotelezo mp4 minimum
inferno: kotelezo mp1 minimum
😊
(rad van bizva mennyire tartod be a dolgokat, de szerintem balanszos-jo kis challenget lehetne csinalni akar itt a topikban is)
main goal: lenyomni soloban az osszes fobosst, diabloval egyutt minnel kevesebb jatekido alatt, tobbi az csak raadas...
BlazeH és mindenki más, aki kihívásra vágyik:
Menj magatalálós karakterrel és semmit ne vegyél AH-ban (meg ne kraftolj, max abból, amit az "újrakezdésbõl" találsz)
Vagy csak a vicc kedvéért vetkõztesd le a karid és egy szál....-ban kezd el inferno mp0-n a játékot elõröl. A csicskádon hagyd meg a felszerelést, mert Te 1 ütésre meghalsz. Komolyan mondom, a fehér cuccnak örülni fogsz :-) A kék az már huhhú... Persze ha már magas a paragon szinted, akkor hamar eshet "jóság", csak nehogy reflexbõl kukázd.
Magatalálósként a minimumos grandfather-nek szerintem jobban örültem, mint sokan az akármilyen vett cuccnak.
Nekem most még az mp2 is kihívás és az überekre be sem merek nézni.
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
Hat sajnalom, remelem eszedbe jut a valasz es nem kell szopodjal a sok azonositosdival.
mar kicsit keszulok a jobb ilvl6x lidless wallokra (remelem a hotas propot is felbuffoljak 3-rol 5-re infernon)... azzal mekkorakat lehetne (majd) tankolni normalis affixekkel ubereknel akar^^
igaz kb. 1 / 300 , de upgrade esett 😛
BDragon#2117
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)