78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Zenszkij #67427 Pontosan mikorra várható a kieg? -
#67426 majd a loot 2.0-ban :) -
#67425 Ilyet honnan lehet szerezni? :P Echoing Fury helyett pont jó lenne a wizardomnak :D -
#67424 ez egy kicsit combosabb :D -
sata75 #67423 de a Thunderfurynak eszmei értéke van, ha wowoztál lvl60-on akkor tudod:)
ha nem akkor meg mondom, hogy ez bizony a mai napig a játék legszebb kardja, már csak ezért is érdemes beszerezni:) -
eXequtoR #67422 Én inkább megnéznék egy az inventoryba látható halál-sátán láncos buzogányt legendásba ! -
sata75 #67421 need! most! -
eXequtoR #67420 -
#67419 Hat ha fele annyi tartalmat hozzaad mint amennyi van a PoE-ben, akkor lehet visszaterek... -
unusual #67418 Instant buy,és szabi! ;) -
#67417 HC-n:
+keszytu
+gatya (nemreg net. 32M sargat)
+chest (nemreg net. 24.6M lev.req sargat)
+talan meg shield -
Lokker #67416 Szerintem azért várjunk még vele. :) De egyelőre jónak tűnik. -
#67415 Azt a kurva, jó lesz ez a kieg én asszondom :D -
pimpi001 #67414 reszemrol amit felveszek:
egykezes fegyo
ring
amulet
es persze a legendary-k
ahogy eszrevettem csak ezeknek van valami ertekuk.
ez csak az en velemenyem persze -
Culram #67413 Torchlight-ban is Enchanting. -
kukubenko66 #67412 Ezt neked kell eldönteni.
Én erősen szűröm az itemeket, de a kriptában esett például 400m-t érő rare Saif is, ami nem lvl63-as item.
Hogy értve honnan kezdem a kriptát ? Drowned Temple-ről leszaladok, ha nincs kripta restart. Ha van kripta, 5 valor összeszed, Drowned Temple-ről megint leszaladok be a kriptába. Végigjárom a 2 szintet és kész. Restart, kriptakeresés. Amivel még lehet egy kis xp-bónuszt szerezni, hogy amint belépek a kriptába, publicba teszem a játékot, mindig szoktak jönni. :-) Több karakter több xp. -
#67411 30 goblin 1 helyen :DD -
#67410 Tegnapi preview panel:
-
Savmacska #67409 eléggé a wow vonalat vették fel ! -
0:30 :D -
cleric #67407 1 paragon pont +1% CHD vagy +0.20% CHC. Nagyon kíváncsi vagyok a pontképzésre.
A mutatott fegyver is elég táp, szimpi a +916 vitality lehetőség :)
Jó az új WP térkép is, az új játékmódok. Ahogy Matula bácsi mondta: "Ebből alighanem lesz valami..." :) -
Savmacska #67406 Jah, es bocsi, de a kriptát honnan kezded ? -
Savmacska #67405 ÉS csak a 63ilvl-es itemeket erdemes felvenni? -
eXequtoR #67404 -
Zenszkij #67403 -
kukubenko66 #67402 Érdemes mp0 felett menni, mert akkor már sokkal több az ellenfél, jobban lehet darálni. Jó cucc bármelyik szinten eshet. Mostanában igen népszerű a kriptafarm, én is szoktam csinálni. Drowned Temple-ből leszaladok Fields-re és ha ott a Defiled Crypt, akkor visszamegyek, összeszedem az 5 valort és végigverem a kriptát. Rengeteg ellenfél van, xp-ben is sokat lehet fejlődni. Utána ha még van kedvem, végigjárom a teljes Fields-et is. -
Zenszkij #67401 MP0-án kevesebb a mob. MP1-től infernon növekedett a mobok létszáma. Fields of Misery ACT 1 nagyon jó, vagy ACT 2 dalghur oasis. -
Savmacska #67400 Farmolni szeretnék barbárral (nem hc) mp 3-on tudok ugy ahogy haladni. Érdemes egyáltalán mp3-on mennem vagy feleslegesen szenvedek es mp0-n is esik jo cucc ? Illetve merrefelé érdemes körözni ? Köszi -
kukubenko66 #67399 Az a rövid idő sokat tud segíteni. :-)
Amivel én még taktikázni szoktam, az a Thunderclap. Mivel odateleportál ahhoz az ellenfélhez akit meg akarsz ütni, nagyobb gáz esetén ráteszem a kurzort egy távolabbi ellenségre és simán kiránt például plague-ból, desecrator-ból. A hatásokat nem érvényteleníti, de kikerülsz a bajból vele. -
MrRAP #67398 Kösz a válaszokat! -
ricsa008 #67397 ez hülyeség... :/ -
Cortinaar #67396 Csak egy kis tapasztalat. :)
Első karakterem Barbár volt, mai napig azzal játszom, HOTA builddel.
Kellemes a vele való harc, MP7-8-ban szoktam vele menni, csak ritkán halok, könnyű haladni.
Indítottam egy monkot, ami szintén nagyon tetszik, csak egy bajom van vele, hogy míg a barbárnak ott van a Berserker, aminek az erőssége főleg abban rejlik, hogy nem hat rá sem hold, sem freeze, semmi olyan hatás, ami fagyasztaná, vagy bénítaná, addig a monknak nincs ilyen és ez a nagy különbség, ezért többször halok vele, pedig imádok vele harcolni, mert látványosan lebontja az ellent. Nincs valami megoldás arra, hogy ne érvényesüljenek ezek a hatások? Csupán a Serenity-t szoktam aktiválni, de az rövid ideig tart. -
#67395 BlizzCon 2013 live itt -
#67394 ez egy átbaszás. Egyik volt munkatársam mondta, hogy mikor voltak ezen a rendezvényen akkor az egyik WoW kieget akarta megvenni, de csak akkor lett volna érvényes az akció ha valamely más játékot is megvásárolja mellé... Önmagában az akciós játékot nem vehette meg. 2-3 éve legalább is úgy járt.
Hogy azóta is ezt csinálják-e, nem tudom... -
#67393 Alapjáték akcióban:
-
#67392 valahol lehet nézni streamen? (ingyenesen persze) :) -
#67391 remélem hogy mutatnak pár újdonságot (amivel ugye okosabbak nem leszünk mert a megjelenésig még 100x átalakítják :) -
#67390 Vagy lesz majd mp20 sima egyenes aranyos novekedessel,ahogy most is. -
#67389 Mi az a loot 2.0?
En csak paragon 2.0t lattam.
Amugy ha bevezetik a paragon 800at meg az oszthato plusz pontokat,mar sokkal erosebb lesz a kari gear valtozas nelkul is. A balance lesz a kerdes,hogy hogyan lovik be. Remelhetoleg nem szurjak el annyira.
Ha lesz lvl70es item,tuti az ellenfel is erosebb lesz,hiszen most 63assal is elegge oda lehet vagni. -
cleric #67388 Most nem fejlesztheted a wizardot a kiegészítő utánra... Március 18-án kiveszik az AH-t. A loot 2.0 ekörül jön majd ki, utána, ha minden igaz. Utána jön a kiegészítő, a lvl70-es itemekkel.
Nincsenek időpontok, de 5 hónap még az AH kivétele is, szóval ha addig játszani akarsz, akkor vásárolj.
Most persze mindenki azt várja, hogy Diablo jobb lábszára is über 1h weapon lesz, de inkább majd utólag bontsunk pezsgőt. Ha hirtelen mindenki 1-hitel majd mp10-en, akkor meg azért megy a sírás, szerintem olyan giga különbségek nem lesznek.
De persze minden csak találgatás, nincs hivatalos infó.