Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

clio1616v
és azt tudtad, hogyha az ahban jobbklikkelsz valamelyik ládádban lévõ itemre, akkor rá tudsz keresni az ahba feltett cuccokra illetve beteszi a propokat is?

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Carlos
LoL. Ezt én sem tudtam... hehe...

Þór vígi þessi rúnar

Ismét tanultam valamit...
Systore
meg lehet változtatni, tabon jobb klikk
A ládádnak a fülecskéi miért olyanok amilyenek?
Acidlich
hopp elszoltam magam tegnap, ez ma 1 a3 korben 4 bs hiphiphurra
az elso egybol, ahogy kileptem a wp-rol elso trashbol<#guluszem1>

Acidlich
Nem csinalsz semmit rosszul, van ilyen. Majd lesz olyan is amikor esik tonnaszam. Ha meg nem lenne meg, emelle a paragon szint melle durvan 200 MF dukal meg a geareden.

kigyi
Sziasztok! Én nem tudom mit csinálok rosszul, de paragon 20 óta 1 leg esett összesen és most 25-ös vagyok. Játszottam mp1-5 között mindent már, de semmi. Toltam csak act3-at folyamatosan, de semmi. Már agy...-t kapok, nem tudom mi a gond. 2 óránál többet egyszerre nem nagyon tudok játszani ez igaz, de csak nem lehet probléma.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Na vegyuk at megegyszer, es hidegfejjel, segitseget kaptal meg ha nem is erted. Mi ertjuk hogy turelmetlen vagy, de ha mar belecsoppentel ebbe a problemaba akkor kis turelmet meg. Tehat azt irod most masodikra hogy IP cim csere miatt a D3 accountodrol ki vagy lockolva. Ez nem uj vedelem, mar tavaly nyaron is ez volt, sokan panaszkodtak ugyanigy, dolog megoldasa marha egyszeru: fogod magad es felmesz a bnet oldalara es a cant log in-locked out of my account opciot vegigcsinalod, lenyege, hogy password resetet kersz, amihez a biztonsagi kerdessel kell igazold, hogy te vagy az igazi tulaj. Ha mar egyszer megcsinaltad, utana elvileg tobbet nem fogja kerni, de ha megis akkor majd megint kersz reseteled a passwordot. Nekem a 2ik vagy 3ik utan nem kerte tobbet.
Carlos
"I believe the defense mechanism for the game is being triggered. Usually by a drastic change in IP address.
I believe it is Blizzard's first defense against a hacked account."

Þór vígi þessi rúnar

doggy888
Oh jaj nem mondod ? szerinted nem próbáltam ?...Azt hittem más is találkozott ezzel a problémával ezért írtam ide, kerestem rá a megoldást google-ben is, dehát konkrétat senki nem mondott, csak találgatások vannak kb. tavaly szeptember óta nem logoltam be dióba sc2-be annál inkább azóta el is költöztünk írták hogy új hely új gép okozhat ilyen problémát IP miatt de nem vágom mit kéne csinálni hagytam ticketet a blizzardnak...mást nemtudok tenni, sc2 mûködik érdekes ez az új védelem..

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Systore
rmah-ban veszik a level reuqirementes cuccokat, utóbbi két napban hármat adtam el :o
Carlos

Þór vígi þessi rúnar

doggy888
Hali ! Problémám lenne, nem tudok belogolni diablo 3 ba de sc2 be meg igen..ezt írja "our login system has detected a change in your access pattern and your accunt has been locked... Additional verification is required you to log in...

Elvezetett utána a battle net re elvégeztem a recovery pass reset etc. kb már vagy 6x de a probléma az hogy nem enged belépni ugyanezt a szöveget írja.. valaki tud rá valami gyógymódot ?

Ha látsz egy jó lépést, keress egy még jobbat !

Jah emlekszem, jo fogas volt.
SLICK
a Barbárom a fõ karakterem, egyelõre õt akarnám jobban feltápolni, csak most kell egy kis változatosság is és húzom a Wizardot meg a DH-t. Gemeket ezért nem akarok még fejleszteni. Amennyit megyek arra elég ez is. Maradt kb 47 millióm a 140-bõl. Ügyesen próbálok gazdálkodni, ami eddig többé kevésbé jól ment, pl a trifecta dexes kesztyû a DH-nak 5k goldért, +10k dmg jött is vele 😊)

Popec kis kari csak a gemjeidet huzd fel, fegyoban mindenkepp radiantig, a tobbi perfect starnak is elmegy, nagyon sokat dob majd rajtad.
SLICK
na jó nem panaszkodom kb a 80. razorspikes craftom a wizardomnak jól sikerült, végre all resest dobott 6% cc-vel és még a Pick up yard is van! Igaz az elõzõhöz képest 5k dmg-et buktam, de legalább all res van.

Lammer
skacok!

nem csinalunk olyan versenyt, hogy kinek dob hosszabb nevet? <#idiota>

kezdenem:

otlet onnan van, hogy ideje feltunt, hogy ilyen extrem hosszu neveket dobal kekekben neha nekem...(ugye nem unid default) most mar figyelem xD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Acidlich
Ilyen burstoket en is tapasztaltam sokat...regebben, amig alacsonyabb paragon voltam, mostanaban igy kozel a 100hoz altalaban lofax<#fejvakaras>

Arent you thankfull? <#idiota>
SLICK
végre kiesett az elsõ Witching Hourom és természetesen szar is 😄

Lammer
igy hirtelen... eleg sok volt most a szunet... igy suritve passz... de most ilyen burst effekt volt... volt 10 meteren belul 2 (lol volt, mert egy ghoul aki felmaszik ugye towerben a falon abbol nagyfater, masik meg valami hasonlo trash abbol brimpox...) ketszer volt fel ora alatt 3... 😊 goblinbol ma 1-1 zold-sima stb... publizgatok mp5, onnan is par 😊 de nyugi, nem ket ora alatt 😊

tugyiti
Az tuti 😄DDD azonnal gyógyszer után nyúltam volna
Acidlich
na es hany ora alatt? mielott meg valaki azt hiszi h konnyen jon a legend😄

<#eljen>
Lammer
most ezt MA mar elkefeltem, mert nem szamoltam, de 10 felett voltam ma megint... 😊

Acidlich
Akkor meg szivrohamot kaptal volna, ha mind2 6 crites😄

Systore
lesz rendes netem rákockulok hc wizardra megint, huhu 😊
Systore
wd-t szokták mondani legtöbben, mert hogy az halhatatlan, gondolom a loh proc rate miatt. bár én sose mennék wd-vel, mert nem tetszik (elcsesztem wd gearre 100 millát sc-n, azóta is bánom)
Carlos
én a wizardot inditanék vagy barbárt.

Þór vígi þessi rúnar

tugyiti
Inditottam egy wd-t meglátjuk 😄
Erre senki nem tud helyetted valaszolni. Nekem a monk mukodott es most probalkozom barbaron, jonnyka regen 2 dh-t huzott infernoig, jatekostol fugg, nezd azt mivel tudod konyebben iranyitani/kezedben tartani az esemenyeket. A melee karakterek, monk es barbar meg mindig birjak a 30% dmg reductiont, rangedeknek meg mindig nem jar.
tugyiti
Srácok még egy kérdés: HC-n mit érdemes indítani mert a második DH hullik el (hozzá teszem az én balfaszságom miatt)?
Nem rossz. Lammer hazi rekordja 13 leg/nap volt a regi accountjan 😊
Carlos
Nekem a hétvégén összesen 21 legendary/set esett. Egy sem esett hullából/ládából/impbõl/fatörzsbõl. 15 kábé kommersz fehér mobból a többi elitbõl.

Þór vígi þessi rúnar

Soha roszabbat

@Mutans Zombie- nem tudnam megmondani hany honapja azon filozofaltam sanyii forumozotarsammal, hogy a blizzard valamiert nem feltetlenul csak ptr-en tesztelgeti a beallitasait, hanem ugy tunik hogy elesben a jatekosok keze alatt is "valtozik" a jatek. A nagy tobbseg forumozok jobb hiszemuek, nem ertik(es igazabol en sem ertem) mi szukseg lenne erre, ezert elutasitottak ezt a feltevesemet, de megszoktam hogy nem mindig hisznek nekem, en tudo amit tudni velek, es igen, van patch ota nem egy legendasom, hullabol(nata gyuru), fatorzsbol(zuni cipo) stb.
A haver akivel partyztam azt kerdezte hogy szerintem miert, az en valaszom az volt hogy ugyebar most akarjak egy szintre kalibralni az actokat. Hangsulyozom, szerintem. De neha nem art olvasni a (kek/blue) sorok kozott is.
tugyiti
Nem hanem ,hogy 2 mempo is esett röviddel egymás után ,de persze hogy hulladék mind a kettõ 😄DD
devlking
Azon lepõdsz meg, hogy szar esett? Azon kéne inkább, ha jó esett volna. 😄
tugyiti
Egy körön belül kb. 40 perc eltéréssel ,azt hiszem hivatalosan is a pofámba röhögött a játék.

SLICK
viccen kívül olyan ez mint az 5-ös lottó, bármikor bejöhet. Hordóból esett már Fire walkers csizma. A többi helyrõl még nem nagyon esett legend/set nekem legalábbis. Sima normal mobokból és elitekbõl viszont potyog néha-néha.

Mutans Zombi
Mint egyszerû (szigorúan magatalálós) földi halandónak, annyi kérdésem lenne a mesterekhez, hogy módosítottak valamit a játékban az utóbbi patch-ek a dropp-ot illetõen? Mármint hogy nagyobb eséllyel hullhat unique/set hordóból, vázából, hullából, vile lesion-bõl stb., mert nekem 2 unique és 1 set ilyenekbõl esett a legutóbb (persze nem egy helyrõl).
Titkon érdekelne, hogy volt valami változás ezen a téren, vagy csak 3x bejött a 0,1% x 16-s paragon lvl mf x mp1?

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Köszönöm a válaszokat,remélem rendezõdnek majd az ügyek...
devlking
Akár 3 napig is eltarthat, hogy megkapd a cuccot ahból.
Grimiku a community manager neve, aki a hc communityvel kommunikal, majd megkeresem a tobbi referenciat is.
Megneztem a linkelt topicot, ott annyit ajanlanak hogy a hsz-ben adjal meg minden adatot ami majd segit rendezni az adasvetelt, ez a hozzaszolas tunik a leghasznalhatobbnak.
Amint idom engedi utananezek, de amit elso kezbol tudok, hogy a hardcore jatekos kozosseg kapott egy dedikalt blue postert, aki csak hardcore mode-ban tolja, es pont azert helyeztek ki, mert ugy talaltak, hogy a hardcore community meltatlanul el van hanyagolva. Elso lepesuk volt megoldani azt a griefing problemat, amivel coopban csupan szorakozasbol megoltek jonehany gyanutlan hc jatekost: kapott a szerencsetlen elite fight kozben egy vote kicket ami 10 secre lockolta a karit helyben.
Az AH problemat nem tudtam de megnezem en mire jutok, idom most mint a tenger, mire nem jo a betegszabadsag...
Elnézést, de fõleg HC játékosoktól kérdezném, hogy az utolsó patch óta nem volt olyan problémátok, hogy az item vásárlása után az összeget levonta, de nem kaptátok meg a cuccost?

Legalább 5-6 esetben volt olyan probléma nálam, amikor csak késõbb, vagy egyáltalán nem kaptam meg az itemet...
A technical support fórumám is jelezték, ahogy látom, de nagy meredek ívben lexarják, nem válaszolnak.
Valami bug is lehet a HC/AH-ban, mert idõnként egy késõbbi idõpontban szerencsés esetben megkapom...

Hogy érthetõbb legyen a dolog és nem mellébeszélek:EZT érdemes elolvasni

Amennyiben már volt szó errõl itt a fórumon, akkor elnézést kérek, de most jelentõs összeget buktam éppen, így kissé ideges vagyok visszaolvasni...
Carlos
Énis válaszoltam neki poénból. Jópofa volt. Persze lófaszt se küldtem hülye nem vagyok, tudom hogy megy ez. Megirtam neki, hogy viszont szivesen kiutazom hozzá. 😊
Persze érdekes módon az "valamiért" nem volt jó neki. 😊
Vicces volt az egész.

Þór vígi þessi rúnar

SLICK
munkatársamnak is írt egy szõke orosz bige. Ugyanúgy hirtelen beleszeretett, levelezgettek majd mikor az utazáshoz terelõdött a szó ugye kellett neki X Euró. Mondjuk nekem már az elsõ email is gyanús volt, de hát munkatársam még rutintalan volt a netes marhaságok terén, még lelkes is volt 😄

Carlos
Elõször google fordítós magyar. Aztán angol. Röhely volt az egész. Annyira szánalmas. De jó csaj volt. (legalábbis a képek amiket küldött)

Þór vígi þessi rúnar