Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
---
es egy kis napilol!
az egy dolog, hogy mar jo par scene ota permaarchonban vagyok, mar 20x kifogytam alolam a buffok, mondom lenezek kulcsorzohoz xD
-mp0
-wizardnak nezzetek miket dobott xD
<#idiota>#idiota>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"So yes as was stated above Wrath isn't the problem, Thrive on Chaos and the assist duration extending mechanic of Archon are the problems."
'nyad?
ezt is el akarjak qrni, remek... <#ijedt>#ijedt>
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Amúgy sokan fikázzák a diblo 3-at és néhol okkal, de mindig is hangoztattam a véleményemet, hogy end game tekintetében olyan lehetõség van a játékban, hogy namég és a supportnak hála könnyen a legjobbá válhat végül a kategóriában.
Az en tippem ennel konspirativabb, a muki olyan dolgokat huzott elo a cilinderbol, ami a blizzardeban is ott van, csak nem patchbe jon hanem majd az elso expansionben valamikor. Igy hamar le kellett torni a lelkesedest.
Ja es bocs hogy az utolso oldalt linkeltem, remelem aki el akarja olvasni elorelapoz az elso oldalra az indito hozzaszolashoz.
de megerzem peldaul a prismatic megletet meg archonban IS! (mp3, hsz-em irasakor act3)
Amugy a statjaid bövene eleg jok ahhoz mogy mp 1-2n (feltéve hogy lifesteales fegyod van ami ugye archonhoz mindenképp ajánlott) scramblett használ, blur helyett evocationt, ds helyett teleportot és archonhoz teleportot. Annyi a trükk ha a pálya elején, amikor még frissen váltasz archonba ha elit pakk jön akkor azokat húzd oda egy rakat sima mobhoz.
most atraktam prismatic armorra meg ugye diamond skin... kulonbseget zongorazni lehet tuleles szempontjabol 😊
ehh 6-os paragonon meg is van az elso jo kis talalat... persze jobb is lehetne :S
60-as amu: dam: 17-45, 122 dex, iAS: 9%, chc: 9.5%, reduces ranged attack 4% es ami rohadtul kell ra: life aek... (<-CD-re nem lehetne kicserelni? <#idiota>#idiota>)
Mp5-6on faszan lehet igy haladni, ha meg jobb cuccaid lesznek, akkor johet a teleport archon.
armor: 4162
res: 654-756 (ez archonban olyan 1000 kozeli ugye)
dps: 184.7K
hp: 34.3K
life/sec: 666 <#vigyor1>#vigyor1>
meg agyalok a teleportalos runan... bar akkor vesztek ugye damot...
de szerintem vissza fogom rakni a diamond skint, mert sajnos a reflect meg necces nekem es/vagy az allreses armort 😞
mivel nem akarok inhuvelygyulladast kapni, ezert nalam csak is archon jatszik...
mit tudtok arra javasolni, hogy ne "fogyjanak el" a buffok, mig archonban vagyok? vagy alljak meg 'oszt ujra archon?
Ezt a buildet hasznalom
most betettem a galvanizinget, mert a pancel fogyott el nekem leghamarabb, ugye... pancel runa kellene, mert ez a scramble oriasi szerintem 😊)
(nemtom hogy számolta).
Þór vígi þessi rúnar
Ha állsz a tûzben, méregben, és pörögnek rád az arcane sentry-k, szerintem hótmindegy, hogy a monster 4%-kal kevesebbet vagy többet sebez. Ha elég a life steal, észre sem veszed. Én biztos allrest vennék oda, vagy dps-t növelnék.
Biztos benne van a képletben valahol, de a gyakorlatban mással jobban jársz.
Ki tud-e váltani mondjuk 70 allres-t vagy bármi ilyesmit.
Þór vígi þessi rúnar
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Repatarurgyán
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Demon Hunter
Active Skills
Rapid Fire
Base weapon damage increased from 276% to 438%
Hatred cost while channeling has been reduced from to 6 (down from 10)
Skill Rune - Bombardment
Weapon damage increased from 345% to 414%
Explosion radius increased to 8 yards (up from 4)
Skill Rune - Fire Support
Weapon damage of Homing Rockets increased from 35% to 145%
Skill Rune - Withering Fire
Now reduces the initial Hatred cost to 10 (up from 5)
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
Þór vígi þessi rúnar