Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ha most adok el cuccot AH-ban. az osszeg most egybol bekerul hozzam, es nem kell a "send to stash" gombot nyomogatni?

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

gw2.

jazzy
Meg lehet oldani mindent, azt is, hogy ne kerüljön a craft pénzbe, lecraftolja egybe, lecraftolja magától amit elõre beálítasz ha összejön elég material, vagy felvegye helyetted a materialokat, vagy mindent felvegyen és identifyoljon helyetted, vagy elõre beállított skilleket használjon, mozogjon is helyetted.

Itt a kérdés az, hogy meddig menjenek el az automatizálással? Itt eddig mentek, megnyomod és egyenként lecraftolja te meg kivárod. Szerintem az egyenkénti kattingatásnál sokkal jobb és minden Blizzard játékban így volt mindig.

Legegyszerûbb idegeskedés helyett: rányomsz és addig kimész inni, enni, wcre, alt tabozol és elolvasod a híreket vagy valami.
SLICK
mivel Diablón kívül nem játszok semmilyen hasonló stílusú játékkal ezért nem tudok mondani.

De azt ne mondd már, hogy egy Encrasted Hoof Iredescent Tear-ré kraftolását nem lehetne megoldani, fõleg úgy, hogy semmilyen egyéb statot nem ad hozzá, csak szintet emel. Ugyan ez az Essenceknél is...
A fegyvereknél és armoroknál még érthetõ is az egyenkénti craft, de itt nem létezik hogy nem lehetne megoldani...

jazzy
Mondasz nekem 1 játékot ahol instant lecraftol mondjuk 500 darab itemet, nem egyesével?
SLICK
Na takarodjanak el a büdös faszba! Én nem PTR-eztem, de baszki most úgy felkúrt a játék, hogy hihetetlen. Craftolásnál egyenként meg kell várni míg lecraftol a kovács vmilyen cuccot? Hiába írom be milyen mennyiség kell nem egyszerre tolja le? Bazdmeg nem hiszem el. Ugyanúgy ott kell szobrozzak a kovács mellett, csak most nem kell kattintgatni? Ez volt a nagy újítás?
Ennyi erõvel a kattintgatás is maradhatott volna bent. itt az idõvel van a baj, hogy ugyanott elszobrozol fél órát míg lecraftolsz egy maxos gemet.

Ne haragudjatok a hangnemért, de ez rohadt szánalmas és gusztustalan egy nyomorult dolog. Ezért minimum leköpdösném õket.

El =)

TurboX
Tooltips in the Auction House will now show an item comparison for a player's currently selected character

új
CalebJoe
ez stat valami új dolog hogy vagy csak én nem vettem eddig észre?

kigyi
Nekem már a második kritikán aluli kesztyû esik, ugyanazzal a stattal 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

devlking
Esett egy jó szar mojo. Így akarnak visszacsábítani? Nem fog menni.
kigyi
Na játszottam 1 órát. Így, hogy van bonus a bonus felett 😄 Több XP és gold jön. Nagyobb a drop rate.

Acidlich
elfogyott az 5 milliard?😄

Vennék goldot, ajánlatokat PM-be várom.

Mutans Zombi
Újabban majdnem minden bejelentkezéskor a titkos kérdés fogad.
Ez teljesen általános vagy vegyem ezt intõ jelnek, hogy esetleg más is próbálkozik bejutni? Vagy ha nem, akkor miért fogad a kérdéssel állandóan (pl. túl sok authenticator-a van a Blizzard-nak)? Ugyanarról a géprõl lépek be mindig.

.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-

Public Act3 Mp5 Goblin = Lacu / 125str+42vit+8% as+4% chc. Az elsõ értelmes lacum mióta gamelek. 1Mempo eshetne,mert az még soha nem esett.......

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

CalebJoe
Ami ebbõl nekem hasznos az:
Book of Cain ideje volt már
10%-ról 30%-ra bónusz publicban
rapid fire bár még mindig várnék egy Elemental Arrow erõsítést
na meg néhány Wizard buff
setuh
A1-es farm route-ot tud valaki mondani?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

EU-n nem volt dupe. Itt nem lesz rollback. Tehát amit keresett az ember, az az övé =)

Acidlich
Mar megy a jatek, ahogy latom a gold ar maradt a regiben.

tugyiti
Örülj neki ,ha nem az exploit kihasználás miatt csak egy rollback lesz és nem ban hullám 😊)) mert a legújabb postokban már volt akit live streamen banoltak !!!
devlking
A különbség csak az, hogy az ár változásról nincs szó benne.
Nem hiszem hogy csak úgy hazavágnák az egész gazdaságot egyik napról a másikra.
Mondjuk a Gold dupe most lehet hazavágja az egészet.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/8769238042

Patch notes ba benne van, tehát miért javítanák? EU n csináltam az elmult órában ezzel 500millióbol 5mrd ot. És akkor még csak 55m ig ment fel az ár.

Patch notes ba benne van, tehát miért javítanák? EU n csináltam az elmult órában ezzel 5mrd ot. És akkor még csak 55m ig ment fel az ár.

devlking
A kérdés az, hogy vajon holnapig kijavítják-e vagy így megy fel eura is, mert akkor lehetne egy kevés goldot csinálni :p
devlking
Szerintem ezt nem így akarták. Ezzel csak azt érték el, hogy mindenkit magukra haragítanak, mert mindenki goldja tizedannyit ér most. 😄
skinnyman
Alkaizer run-t most nerfeltek?

Regards,

Nem. "The stack size for gold sales on the auction house has been increased from 1 million to 10 million"
Ettõl szálltak el az árak. Radiant Star Emerald 160 mill jelenleg US servereken. EU-n 45 környékén mozog már most.

devlking
Csak nem megint bebuggolt? 😄
setuh
"GOLD VALUE dropped 90% 2.5cents/mil RMAH BLIZZ BIG PUSH TO FORCE RMAH"

Inigo streamjerol

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

TurboX
az "új" legendary-ket azt hiszem hogy majd az 1.09-ben fogják élesíteni

legalábbis utoljára valami ilyesmit olvastam
Valami legendary fixrõl is olvastam. Ez pontosan mi?

https://www.twitch.tv/sp1gu

TurboX
mikor megjelent a játék kerestem Cain bácsinál a d2-ben jól ismert és közkedvelt identify all items-funkciót.

na, most azt betették 😄

kb. ennyi a patch lényeges eleme
Lammer
en pont holnap melozok... :S

es hopppsz, nekem mar az aid stationt 2 szazalekosan irja 😊

pont 1-2 napja probalgatom a buildeket, es ez most nekem nagyon tetszik:

DH kozel engedos granatos-cluster arrow tortenet

evvel csunyan apritok... van hozza egy -5os egesz jo clusteres DML-em is...

itten-e:
DH baby 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Bár igazából soha nem követtem, hogy mik jönnek az új patchekben, de tudok angolul.. Viszont ha megkérnélek titeket leírnátok a FONTOSABB változtatásokat? (A) 😄

https://www.twitch.tv/sp1gu

kigyi
És mekkora mák, hogy holnapra szabit kaptam 😄

tugyiti
Akkor sztem a holnap hajnali karbantartásnál nekünk is fellövik.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

TurboX
akkor most jöhet a p500 hc<#idiota>
Ezt néztem én is. 1100+ óra a Wizardal O.o lol

big lol
ennek a csakonak vajon lehet civil élete?

Ez a " fikás " fiú igen szerencsés.....Az a Lacu amit a múltkor talált,hát lol......

Rettenthető
Köszönöm!

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Systore
Options/Gameplay/Enable monster power selection
Rettenthető
Valaki segítsen legyen szíves, mert nem látom, hogy hol lehet az "mp"-t állítani. Ahol eddig volt, ott most csak a normal-inferno nehézség állítási opció van.
Valamirõl lemaradtam és most már parancs formájában kell (ez esetben mi a parancs?), mint anno a D2-ben, vagy mégis hova lett?

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Prince23
Anno én nem is trolkodtam a topikban emiatt, max 3 kommentet írtam be. Mint most. De már nem is érdekel

Különc
Legalább nem trollolod össze megint a topikot, mint anno, mégiscsak jó a Blizz védelem

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Prince23
Csak hogy tudd, ezt már eljátszottam velük tavaly szeptemberben. Ugyanúgy csatolnom kellett a személyigazolvány adatokat, plluszba megadtam a játék teljes kódját is. Úgy hogy kérlek, ne szarozz engemet ezzel. Az adatok meg valósak.
Megint ugyan ez van most mint tavaly õsszel.

Maradok TL 2-nél inkább, ha kedvet kapok a mûfajhoz. Most már torkig vagyok a Blizzel.

jazzy
Szánalmas Blizzard hogy meri megvédeni az accountot, bezzeg a tisztességes vásárló akinek 50x a szájába van rágva, hogy ne felejtse el a secret answert és biza elfelejti azt a gonosz szemét Blizzard a földbe döngöli. Sokkal jobb lenne ha semmi protection nem lenne az accokon és orrba szájba lopkodnák õket a kínaiak, de legalább be tudnánk lépni a kipucolt accountjainkba szó nélkül!

tldr: Nem lehet, írsz a supportnak és kérni fognak személyigazoló dokumentumot, amelyben megegyezik a neved, címed, országod a battle.net accon megadottakkal és restorolják neked. De van egy erõs gyanúm, hogy nem a valódiakat adtad meg.