Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
nekem is 2x (ill. 3x*) dobott 300 millas cuccot :S
meg rmahban is max 100 euro kornyeken volt a legjobb eladasom :S

-egy Echoing fury amiert anno leb*sztatok, hogy tobbet ert (es tenlyeg) + egy sarga Axe amit sokaig hasznaltam is
penzesben meg egy trifecta (9,20,9) magas allres (76) jo statos (132 int) 63-as gloves ment el... (meg archon craft elott joooval)

*en is krealhatnek osszeeskuves elmeleteket, mert ezek mind a bannolt accomon tortentek... slusszpoen, hogy amikor bannoltak elotte raktam be fel nappal egy nagyon durva lacunit... 700M-ra... es masnap ban... de nem teszem, mert avval nevetsegesse tennem magam, szvsz...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

jazzy
Az, én még mindig azt mondom, hogy 4-5 havonta kiadhatnának egy nagy item patchet és élvezném ezt az AH Tycoont. Bár így is elvagyok, de alig vesznek 2-3 euroért is cuccot.
Emberek, árulja már el valaki, hogy az AH-ban látható 50M feletti, akár milliárdért betett dolgokat kinek dobja ki a gém, mert most lesz egy éve hogy játszom, és 5M-ért volt eladható a legjobb cucc amit eddig találtam ! Ez nem rossz dobási arányt jelent hanem azt hogy kb. a 90%-át Blizzard teszi fel, jobb ha tudjátok, a maradék 10%-ot az egyszere 5 gépet 24/24-ben futtató botosok termelik ki. Vagy a milliárd goldokkal kereskedõk mennyi idõ alatt és hogyan szedik össze a lóvét amit árulnak ? Vagy szerintetek véletlen hogy bármi más aukciós házzal ellentétben itt névtelenül mennek a licit feltételek ? Gyakorlatilag tök mindegy hogy a para88-as, vagy 20-as karimmal rohangászok-e, a dobás kizárólag a véletlen mûve az összes parasztvakító táblázattal és leírásaival ellentétben. A patchekkel is egyetlen lényeges újítást nem hoznak be, a legnagyobb durranás a mostaniban is az "összes tárgy beazonosítása" volt, ami benne volt a 11 évvel ezelõtt megjelent D2-ben is. Szánalmas.....<#falbav>
tugyiti
Bmeg XDDD te mit reggelizel?
AkAfinucsi
Fú de irigylem a táskádból a jobb alsó wand fölötti cuccot :$ 😄<#vigyor3>

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Lammer
damn, i'm so lucky xD

4-2 ide...

level 40, 19 mf <#idiota>

(szerk: ket random nem is rossz hc-ra... 74 vit es lik!)

Lammer
koszi, mar van jobb 😊

tugyiti
Hirtelen ezeket találtam ,látom pajzsozol még akkor ez elég jól jöhet 😊)))

gerey
HC elsõ leg lvl 17-en.

Lammer
gz 😊

Na nézd már mi van nekem is Kulcsos

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Lammer
nincsenek 😊

de most bemakoltam ket sargat int+vit parosban 😊
(ghom adott egy cipot: 70,29 es random mob fieldsen egy chestet dobott: 35,47)

tugyiti
Grat 😄 intes cuccaid vannak magasabb szintre ?
Lammer
elmentem sorozatozni pihi gyanant, mondom akkor belehuzok xD

level 25... 3-2 ide! <#papakacsint>

szerk: csak az ovem meg az amu MF-es (osszesen 26 az mp1-es bonusszal) ^^

tugyiti
Kell valakinek ?

Lammer
okes 😊

azert az zsenialis, hogy sikerult kifognom a manald heal socket bugot... nem adja hozza a vitas gem erteket... le kell venni, meg vissza... egynullanyolcas peccs es meg mindig nincs javitva... -.-

Monkal, vagy barbárral lehet gyorsabban MP10 -et farmolni?

tugyiti
lvl60-ig mehet 😄 határidõ nincs !
Lammer
level 60-ig? 😄

eddig 2-2 xD

sry kep lemaradt, visszaporgettem csetet, mert ott kilinkeltem (kep mentesekor mar leptem egy szintet 😛) 😊

tugyiti
Ha harc hát legyen harc <#banplz>

Lammer
nekem mar tobbszor esett mind a 2... mempobol sajnos crit nelkuliek voltak... WH-bol is csak max 1x volt izmos (jo stat, magas allres)

---

tugyiti:
lol, masodik legem, mp1 hc... lvl19 xD
manald heal... avg dam es lik, de sajnos barb prop ...:S

Miótta D3-zom nekem sem esett Mempo,vagy WH.....Én is várom már mikor esik nekem. 😉

Hali!
Közel 1000 órám van a barbi karimban és kicsit bántja a csõrömet a következõ. Sok legendás tárgy esett eddig nekem mivel elég régóta 600-as magic findal tolom a játékot. Ill. mindig törekedtem magas értékkel tolni a Diablot. Ez alatt egyszer nem esett Mempo és Witching hour sem. Még a gagyibb fajtából sem. Tudom nem véletlenül kérnek egy jó Mempo-ért 2 milliárdot, de más ugyanazon legendáriból már a 10.-et töröm be. Nektek mi a tapasztalatotok?
SLICK
Azigen, Flawless Square gemek árai jól felmentek. Érdekes, hogy az Emerald most olcsóbb mint a Ruby meg a Topaz <#idiota>
Én nem értem ezt, semmi olyan változás nem történt, ami indokolná az árnövekedést....

tugyiti
<#hehe><#taps><#vigyor> grat ,kár ,hogy nem esik ice climbers ilyen szinten is 😄DDD
Lammer
JESSSSSSSSSSSZ!!!44

BEELOZTELEK!!! <#zavart1><#idiota>

hc karim dropja level 13-on (mp1) xD

Systore
<#bee1>

köszi mindenkinek
Carmang
Ez szép! <#eljen>

kigyi
Hát akkor grat, mondjuk HC-n nekem sincs, de nem is zavar egyenlõre örülök, ha túlélem, ha felmegyek 😊 Még csak az elsõ HC karimat szintezem jelenleg lvl49-nél tartok, de félek továbblépni 😄 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

tugyiti
Én örülök 😄 hc-n normálon úgysincs még meg XDDDD
kigyi
Húú, de örülök, hogy már jó régóta nem esett 😄

tugyiti
A_S😄

<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lammer
foto'bolt!!!!4 <#bee1>

grat 😊

Az igen szép mennyiség<#felkialtas><#taps><#eljen> Én örülök ha a nyolcada összejön,mondjuk nem is WW-zek. 😉

tugyiti
<#taps><#worship>
lol bazz.
nekem eddigi legtobb 180 koruli volt. de ez BIG lol

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Systore
sok zombi 😄

Carmang
Khmm... a peccsinfóban benne volt, hogy a ládából is látja a mester a cuccaid 😊

Mondom, gyártok magamnak 3 p amethystet, nyomkodom a cuccost, erre megjelenik nálam 3 p topaz... Elõször azt hittem, hogy bug. 😄

tugyiti
Én is ma vettem észre XDDDD semmilyen craft alapanyag nem kell hogy nálad legyen se tome se semmi
Észre vettétek már, hogy gem craftnál mér nem kell, hogy nálunk legyen a gem, elég, ha a ládában van? Megszopattam magam egy kicsit... 😊

tugyiti
60-80K-val én is bementem néha mf gearbe mp3-4-be régebben , NA DE EZ MP10-BE JÖTT MARGIT HÁ NÓÓÓRMÁLIS ???😄DDDDDDDD
kigyi
Az már valami 😄 Kisebb DPS-el én is szoktam menni az mf-es cuccal, de ott is van 60-80k legalább. (igaz mp 4-5 felett nem csinálok ilyet 😄 )

CalebJoe
Pedig ez van, én játszok olyanokkal néha hogy hárman követnek és nézik ahogy gyepálom az ellent néha azért ütnek egyet de ennyi.
tugyiti
JA és elnézést remélem nem sértek meg senkit ,de a kúrva anyját a sok leecher fasznak ... nekem eszembe se jutott így játszani.

tugyiti
Azért ez többnyire gear függõ is ,ha van 30-35 bill-ed akkor szinte minden karakter halhatatlan ....
Sziasztok!

Elkezdtem a barbár karaktert, olvastam valahol a diablo hungary-n, hogy a barbárnak van egy build-je, ami szinte halhatatlanná teszi, de nem találom a cikket. Valaki nem tudná linkelni, esetleg leírni ezt a build-et? A cuccok választásánál mire kell specializálódni? Szeretném ha ütõképes lenne a karakter. Elõre is köszi szépen a válaszokat.

Lammer
nem nagyon barbozok mostansag sokat, meg kulcsaim sincsenek nagyon... ezert gondoltam elporgok (szo szerint) par darabert 😊

jo ideje nem volt ilyenem 😊

szerk: jezusom... ilyen ruppotlan rollt mar reg lattam blackthorne gagyan... melee attackers es 26 PR... grat...

Lammer
nem alttaboltam elotte 😊 jott egy nagy lag, szerencse, hogy nem volt pakk -.-

ilyenkor szoktam egy escape-t nyomni... aztan visszaallt a kapcsolat escape vissza (meg mindig nincs alttab) es jott a hardcore rubberbanding 😄

most annyiszor jott az effekt, hogy raertem kilepni (utana alttaboltam joval ugye) winbe, elinditani a progit es felvenni az esemenyt... lol