Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Craftolható legendekrõl van hír esetleg?hogy azok változnak avagy sem?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
ilyen scarbringer nincs is ahban :S likas meg xps 😊 (jelenleg)
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
(nem probalod meg ujra?)
komoly? hat enis veszek az tuti 😄
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
<#worship>#worship>
Nálam okosabbaktól örömmel vennék én is tanácsot.
Adott a barbárom és nagy szívfájdalmam, hogy MP10-en bizony elõfordulnak halálesetek. Jelenség: amíg ütök valakit, addig élek, de ha csak egyszer melléütök vagy már nincs kit ütni és alattam láva/sav, akkor reszeltek nekem.
Ha nem ragaszkodnék a MF maxolásához, akkor +40e sebzést könnyen fejleszthetnék, igaz set kárára. De túlélés növeléshez más kellene.
AR: 524 Armor: 6070 Ezt dobja fel a warcry +20%-kal.
EHP: 510e
PeterssonHU#2799
De ehhez a buildhez kell high attack speed, minimum olyan 2.5 körüli. de 2,61 fölötti még jobb. Meg magas crit chance.
Profilomban találsz egy alsó-közép kategóriás geart, nem budget gear, de 30 milla körül megvan (és ebbõl 3 item volt 25 milla kb, ha ezeket olcsóra cseréled akkor akár 6ból is megvagy, de még olcsóbban is simán).
Link Vélemények? Min kéne változtatni?
Elég sokat kihagytam, és nem tudom most a wiz skilleket, hogy nerfelték.
Hogy ha tudod az e-mail cimed akkor letudod kerni ujra a passwordodat. meg amugy mindent. Ezt ott tudod meg csinalni h amikor logolnal be a battle.net-en jobb felso sarok rakatt Log in- az bejul Can`t log in es ott kivalasztod h I forgot my Battle.net account password vagy I forgot my Battle.net account name es tovabb meg kell h tud oldani 😊. Remelem h tudtam segiteni, jo jatekot!
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Tavaly augusztus óta pihentettem a játékot, most szeretném újra elõvenni, annyi a bibi, hogy az email címen kívül mindent elfelejtettem, nem tudok belépni.
Van valakinek ötlete, hogy menthetõ az acc, vagy kinek lehet írni, mert a bbattle.net-en van mindenféle topic, csak épp erre nincs, illetve support email címet se találtam, akinek lehetne írni..
Köszi
A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Nekem hc-n atlag 3-4 legend meg van mindig naponta. bar neha sok a szemet, de pl kozepes rare cuccokat is eltudom adni, mivel van szelekcio es nincs halmozodas mint sc ah-n.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Ám arról nincs infó, mikor lehet a leg itemeket átfössteni?
https://www.twitch.tv/sp1gu
Gondoltam életemben elõször benézek mp 10-re.... Hát belépek paragon 10-es barbár 26k HP-val áll a háttérben és néz semmit sem csinál....
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
#65572: allitolag botoztam...
wd
Meguntam h semmit nem találok. Köszi
(dex-vit, 9 ias, 6 chc, mf)