Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A lényeg annyi, hogy a low lvl itemekre is rollolhatnak i63 as statok. Ez kb teljes buildeket küldhet kukába. A BiS itemek is változni fognak kaszttól függõen.

milyen biztos infók vannak az itemizációval kapcs?(az 1 hónap azért az nem kevés, szal ki lehet pörgetni 1-2 top cuccot addig sokszoros áron)

Craftolható legendekrõl van hír esetleg?hogy azok változnak avagy sem?

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
koszi 😊

ilyen scarbringer nincs is ahban :S likas meg xps 😊 (jelenleg)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ezt már 1 hete tudtuk, hogy így lesz. Az item árakkal még várni kell, US serveren is felmentek az árak, nem feltétlen most érdemes eladni a top cuccokat. Mint ahogy szerintem bevásárolni sem most érdemes. Mert az ember elkölt egy halom goldot, aztán 1 hónap múlva az itemizációval hazavágják az egészet.

tugyiti
Grat <#vigyor>
másrészrõl, akiknek dupeolt,botos billiárdok álltak halomra, most könnyedén túltehet rajta..igaz olcsóbban, de ez a tizedelés kicsit megodbja majd az rmah-s gold forgalmat.

Lammer
47-ik szint, szinten mp1, megjott az otodik is 😊

(nem probalod meg ujra?)

lol
komoly? hat enis veszek az tuti 😄

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

akinek item-ben volt, mondhatjuk, hogy az is..hiszen a GAH árai nem rendezõdtek át, emiatt...szóval, cirka 68 juróért lehet 2B-t venni...és még mindig nem értem miért nem emelték a GAH 2B-s limitet...ha nem is unlimitedre, de azért 10B-re minimum...de inkább 100.

LocalPatriot
Az igen!
Akkor holnap este veszek egy pár milliót!

Köszönöm az infót!<#eljen>
Elso triffetas gyurum es meg stat is van rajta!

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

devlking
Igen.
Mindenki akinek a vagyona goldban volt most szépen pofára esett.
Zenszkij
akkor amiért eddig más szenvedett azt most bevásárolom 😄

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LocalPatriot
Nem tudom megnézni, csak valszeg holnap este.
Most komolyan 10 M gold, 0,25 euro???
LocalPatriot
Köszönöm szépen a korrekt hsz-t. Rengeteg jó dolgot mondtál, pl a life steal. A fegyón is van alapból 2,7% life steal... ergó értelmetlen a blood magic.

<#worship>
Sziasztok!

Nálam okosabbaktól örömmel vennék én is tanácsot.
Adott a barbárom és nagy szívfájdalmam, hogy MP10-en bizony elõfordulnak halálesetek. Jelenség: amíg ütök valakit, addig élek, de ha csak egyszer melléütök vagy már nincs kit ütni és alattam láva/sav, akkor reszeltek nekem.

Ha nem ragaszkodnék a MF maxolásához, akkor +40e sebzést könnyen fejleszthetnék, igaz set kárára. De túlélés növeléshez más kellene.
AR: 524 Armor: 6070 Ezt dobja fel a warcry +20%-kal.
EHP: 510e

PeterssonHU#2799
Acidlich
Es megcsinaltak vegul, most mar 10 milla gold 0,25 ejro

jazzy
Explosive Blast az Time Bomb, Frost nova pedig ha sok a crited +40%, akkor bone chill, ha kevés, akkor cold snap. Ha van 500-600 körüli life on hited ésvagy life stealed, akkor nem használnék blood magicet, hanem slow time - time warpot, fõleg group playben, mert ez a build fõként arra van. Diamond skin lehet diamond shardos ha van elég resisted és nem halsz meg. Glass cannon helyett pedig inkább Evocationt raknék.

De ehhez a buildhez kell high attack speed, minimum olyan 2.5 körüli. de 2,61 fölötti még jobb. Meg magas crit chance.

Profilomban találsz egy alsó-közép kategóriás geart, nem budget gear, de 30 milla körül megvan (és ebbõl 3 item volt 25 milla kb, ha ezeket olcsóra cseréled akkor akár 6ból is megvagy, de még olcsóbban is simán).
LocalPatriot
Ezt egy oldal segítségével hoztam össze. Elvileg 1.08-as patch-hez való.
Link Vélemények? Min kéne változtatni?
LocalPatriot
Valaki esetleg tudna adni egy wizard buildet, amivel kis dps-el (120k) könnyedén lehet haladni?
Elég sokat kihagytam, és nem tudom most a wiz skilleket, hogy nerfelték.
Szia!
Hogy ha tudod az e-mail cimed akkor letudod kerni ujra a passwordodat. meg amugy mindent. Ezt ott tudod meg csinalni h amikor logolnal be a battle.net-en jobb felso sarok rakatt Log in- az bejul Can`t log in es ott kivalasztod h I forgot my Battle.net account password vagy I forgot my Battle.net account name es tovabb meg kell h tud oldani 😊. Remelem h tudtam segiteni, jo jatekot!

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Sziasztok!

Tavaly augusztus óta pihentettem a játékot, most szeretném újra elõvenni, annyi a bibi, hogy az email címen kívül mindent elfelejtettem, nem tudok belépni.
Van valakinek ötlete, hogy menthetõ az acc, vagy kinek lehet írni, mert a bbattle.net-en van mindenféle topic, csak épp erre nincs, illetve support email címet se találtam, akinek lehetne írni..
Köszi
AkAfinucsi
Hc-n sokkal több mindennek az értéke mivel a sok szerencsétlen meghal 😊

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

setuh
Lehet,hogy erdemes lenne atterni...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Daell Drow
Azota mar lement, most 190k korul jar.
Nekem hc-n atlag 3-4 legend meg van mindig naponta. bar neha sok a szemet, de pl kozepes rare cuccokat is eltudom adni, mivel van szelekcio es nincs halmozodas mint sc ah-n.
Acidlich
ott eleve 300k goldrol indul, ugyanis annyi a brimstone(par hete neztem utoljara)

setuh
Amugy hc-en is ilyen szivatos a drop,hogy 100bol 1 legendary talan eladhato,vagy az rmah hianya meglatszik?

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

TurboX
vanish-el át tudod😊
Engem is érdekelne.
LocalPatriot
Sztem csak kisit izgalmasabb, mint csoportonként ölni, ja meg látványosabb.

Ám arról nincs infó, mikor lehet a leg itemeket átfössteni?
gerey
Végre esett valami a WD-mnek is:

Kihasználatlan Diabló acc van vkinek eladó?

Ez tényleg ilyen jó amit csinál ez a KingKongor? Act I-en összehúzza az egész mindenséget az adott mapon.

https://www.twitch.tv/sp1gu

Pedig nem botoztál hanem te magad voltál a bot 😛

gerey
Második hc leg, második kétkezes... 😄

Jojobaba
nem kösz, megkereshetnéd nekem

Lammer
olvass vissza...

Daell Drow
Par kod sorbol azt olvastak ki hogy megnovelt xp valamint mf es gf bonus lesz az nap. De nem 100%.
kigyi
6-os??? lol hova még a fejlõdés? 😊

Gondoltam életemben elõször benézek mp 10-re.... Hát belépek paragon 10-es barbár 26k HP-val áll a háttérben és néz semmit sem csinál....

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Jojobaba
gondolom akkor csak sorsoltak, kit bannolnak 😄

15.-én mi lesz? 6os valor?

Lammer
RIP 😞

#65572: allitolag botoztam...

tugyiti
Kiszálltam 😄DD Belialnál lagot kaptam egyik pillanatba még max. hp másikba meg semmi !!
jazzy
mér bannoltak, errõl lemaradtam
Üdv! Tanácsot kérnék, hogy a wd-mnek milyen buildet ajánlanátok, illetve mit vegyek hogy gyorsabban haladhassak, bár a keret elég szûkös 15m 😊
wd
Meguntam h semmit nem találok. Köszi
Lammer
bizony! 😊
(dex-vit, 9 ias, 6 chc, mf)

SLICK
Te kulák vagy! Mindig van píz 😄DDD

Acidlich
Sztem magic findos rantottat😄

Acidlich
Az a lacuni sajat drop volt?

tugyiti
Nekem egy socketes cd-s Bul-Kathos's volt 200M-ért ment el.😄 azóta se volt semmi max. 50M környéki cuccok.
jazzy
Legjobb dropom ever egy 42 euros (ennyit kaptam meg) Vile Ward volt. Soha nem találtam hasonlót sem. Goldban olyan 30 millió értékû volt a legnagyobb valaha.