Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
Na most kérlek szépen írnám ,hogy kabbe ,de má felesleges DDDD:::
" Csak is a tokeletes vagy az kozeli rolokat veszik"

protip: ez csak hétköznap igaz :) hétvégén sokkal nagyobb a vásárlókedv a kevésbé jó itemekre.

Lammer
omg! ironbornos HC drop! most pottyant sarga skelebol, omg!!4!44

nadrag kerdes letudva, jo idore xD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

kigyi
HC ACT4 MP10 hmm jó kombó, de én nem megyek :D

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

clio1616v
mikor szoktátok tolni a selffound hc-t, ironbornosok?
ma mennék majd délután act4re mp10-en

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Lammer
LOL! masodik leg para1 vegen xD lik nelkuli cindercoat :(

szerk: ok abbahagyom most mar, harmadik leg para2 elejen xD (spirit stone)
szerk2: negyedik goblinbol egy gagyi pus spitter... ilyen nincs 107 mf, nv5-el es most solozok...

Lammer
kicsit ironbornoztam HC-n... para 1-es szinten jott is az elso leg infernon (mp0, cathedral 2, sima csonti, nv5-on)... gyerekek, igy meg nem orultem gladiator gauntletsnek <#idiota>

dexes lett a random roll, es igy upgrade <#zavart1><#idiota> (DH-val nyomom, ugye)

jah es elment a kis szintu trifecta leg amum netto 4.xM xD (meg egy sarga 2.1M)

Ja más szint, 10 account 20 bot :D

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Daell Drow
Elso pont: Nagyjabol jol csinalod. Annyi meg hogy amit jol is araztal be es meg sem megy el, altalaban meg kell probalni mindig ujra es ujra fel rakni. van mikor tobb nap vagy het mulva megy el. Nekem is volt mar ilyen hogy 2 het mulva vitek el valamit mert arbol nem engedtem. Nem mindenki akkor jatszik mikor te hirdeted a cuccot es pont olyan kene neki.

A masodik ponthoz:
Nem fetletlen rosszabb az eu-s vasarlosagi hajlam mint mondjuk usa, csak azota mar a vasarloi reteg is ki ismerte a gamet geart stb. Egyszoval szemetet nem vesznek, es kozepes jo cuccot sem. Csak is a tokeletes vagy az kozeli rolokat veszik, bar ezek mar ilyenkor kulso oldalakon cserelnek gazdakat. (d2jsp, loothunter, stb)
A tobb ezer dollaros keresesek meg mar mas szint, azok alatalaban csak keskednek es mar alig jatszanak, uzleti szinten csinaljak. Ha te is ebbol akarsz ilyen osszegu penzt keresni felejtsd el, de meg a heti 1 pizza+sor-t is neccesen szeded ki (persze szerencse fuggo) atlag jatekoskent, ahhoz mar mas megkozeleiteskent kell gondokodni.
attiGT
csak mert snipeoltam volna egy echot rmahból és a paypallal nem engedi, pedig megvan rá a cash. failed to escrow funds ez volt a hibaüzi..

Acidlich
Nalam 2-3 napig eltartott.

Kérdések:

-SC/Gold AH-ban hogy érdemes árazni az eladni kívánt itemeket? Jelenleg úgy csinálom, hogy csinálok egy search-öt jelentõsebb statot alapján (lefelé kerekítem õket általában 5 vagy 10-esével) és kb. az így kapott találatok statisztikai módusza alá lövöm be kicsivel az árat. Így olyan 40%-a megy el elsõre a felrakott cuccoknak. Ebben sajnos benne van az is, hogy nem ismerek minden kasztot és buildet annyira, hogy biztosra tudjam mik azok az itemek amikre valós igény lehet.

-Mi az, amit már érdemes RMAH-ba felrakni? Amióta játszom (kb. 2 hete) próbálkoztam már ezzel-azzal, de semmi eladás eddig. Kb. mennyivel lehet rosszabb a vásárlási hajlandóság az EU (eredendõen tudatosabb európai játékosokkal teli) realmen, mint a magyar szemmel álomfizetésnek számító minimálbérrel megáldott USA játékosaival teli Americas realmen? Csak mert állítólag ott simán össze lehet keresni havi több ezer dollárt (botok és egyéb tisztességtelen módszerek nélkül, szimplán kellõ idõ befektetésével) számos random user véleménye (és néha mellékelt paypal transaction history screenshotja) szerint, amiket a neten találni minden felé (abszolút nem fizetõs RMAH guide-okat promótálva, hanem csak úgy, pl b.net fórumon is errõl szóló témákban). Itt tehát nálunk szerintetek mi a reális ilyen téren ha valaki jól csinálja?
attiGT
Valaki töltötte már fel a bnet balanceát paypalról? Mennyi idõ míg frissül?

Sziasztok!
Most kapom meg a D3-at,még régebben a 2-t persze végigvittem,de lenne majd pár kérdésem.Barbárral kezdenék,és dual wieldel próbálkoznék az tetszett meg.Mi a legfontosabb ,milyen összeállítást kell néznem hogy a maximumot ki tudjam hozni a dologból?Angolból nem vagyok a toppon.Kezdésképp a APS,fegyók sebessége,hogy kell összepározni õket pl?A skillek még ráérnek egyelõre.

Carmang
Rányomsz a Public Game-re, ott kiválaszthatod a neked tetszõ MP-t, és a Monster Slaying-et. Az opciókban az MP-t engedélyezni kell egy pipával.
Ha ezt akartad kérdezni.

tugyiti
Gondoltam a geart említeni se kell külön ,de ha már leírjuk akkor a teljesség igénye miatt a marquise rubyt a helmbe se felejtsük ki <#wave>
A mostani patch után visszatértem kicsit kipróbálni, milyen is lett a DIII.
Kezdtem egy Witch Doctort és Public Game-ben elkezdtem fejlödni. A kérdésem a következö:
A monster levelt külön kell beállítani parancssorból, vagy elegendö a Public Games kiválasztásánál a Monster Slayinget kijelölni és kész?
Ha parancssorból kell beállítani, akkor mit kell beírni?

Köszi a válaszokat.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Lammer
tenyleg csak a bannert kellett volna megsasolni :D

good luck anyway :)

plusz káin szet
Daell Drow
plusz hf ring es leoric ring.
tugyiti
Haverok mp10 aniversary buff festering - weeping - fields buli fanta
CalebJoe
Oszt az hogy<#conf> Ez megint egy csodagyerek vagy én vagyok hülye?

Kosz, ez menni fog gondolom ...

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

kigyi
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=65684

Fent olvasható, de tessék.

Sok sikert :)

Meg egy dolog, valaki le irna a pontos szabalyokat a SF HC-vel kapcsolatban??

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Jelentem elkezdtem egy DH csajt Self Found HC-t, majd ha valami erdekes tortenik akkor irok <#nevetes1>

attiGT
jelöld ki a cimsorban az urlt és enter... ennyi

kigyi
Én meg megyek még 1 kört azon a részen ahol még bírja és csak fejlõdik annyit, hogy tovább tudjak menni gond nélkül, esetleg pottyan még valami ami jobb annál a cuccnál ami rajtam van :) HC-ban nem kell szégyellni, hogy mész még 1 karikát alacsonyabb szintû mobok között, hogy megerõsödj, mert ugye itt a taktika fontosabb mint a pálya gyors ledarálása :)

Nálam nem.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

attiGT
Szerintem ha frissítesz rajta egyet bejön.

Én kapásból MP5-ön kezdtem a HC karim :D

(Bár szerintem ti már infernora gondoltok, ott persze tök más :))
Baszus! Részvétem!!!!! Én tuti hanyagolnám a HC 1 ideig,de te tudod persze.....

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Naja. Nekem is most csak az adta meg a kedvet a HC-záshoz, hogy a nép itt beszélget róla de én úgy vagyok vele ha már HC, akkor inkább veszek neki erõsebb Geart, hogy tuti (ha nem tuti) túlélje. :)

https://www.twitch.tv/sp1gu

Amúgy, nem akarlak elkeseríteni, de ugyan olyan unalmas a játék, mint volt. Ez csak az "újdonság" ereje. De arra a pár napra tényleg leköt(ött).
Szerintem 403.
attiGT
Visszajövök D3-ba. Baromi unalmassá vált a PoE, D3 pedig 180 fokos fordulatot vett ahhoz képest, ami akkor volt, amikor régen abbahagytam.

Régen be tudtam lõni az árakat, mivel ezzel is kerestem, de most bajba vagyok ezzel a darabbal: Rare Ring

Ezekkel az értékekkel keresek perpill AHban: 40 avarage dmg, 40 chd, 3 ch és 100 dex, mivel a socketbe ha minimum belerakunk egy 50est ,akkor is bõven 100 fölött van, viszont így nem jelenik meg azoknak akik 100+ dexre keresnek, ettõl függetlenül ugyanannyit ér SZVSZ. (bele kell rázódni ezekbe megint, látván, hogy az árak a fejük tetejére álltak..)

ti mit gondoltok?

jó újra itt lenni! :)

clio1616v
jelentkeztem ebbe a ladderbe, hogyan tudok aktív lenni benne?

jelenleg pending

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Daell Drow
2 komolyabb eladasom volt, egy 100 millios mempo es egy 88 millios lacuni. De meg volt sok 20-30 millios legend es rare eladas is, ugy kb 500 millio eladasom volt minimum. Ennyi ido alatt szinte majdnem minden leged kiesett, pl echoing es beka tobszor is es jo fajtak.
A sajat cuccaim mind talaltam 1-2 van ami vett, de a kovek es craft anyagok is mind gyujtottek tobb ezer van most is.
A gearemet nezve kovekel egyutt ugy 400 millio hcgoldban van +folower cuccok pl buriza is talalt es jofajta magaban 20-30m. + craftolt itemek.

Daell Drow
Ajanlott legalabb az mp1, a mob suruseg es a bonusok miatt. Meg ha kulcsot is akarsz azert itt is van esely ra hogy ki esnek.
Amúgy HC-ra ajánlotok vagy nem ajánlotok MP-t? :D
Ha igen mekkorát kb.?

https://www.twitch.tv/sp1gu

tugyiti
XDDDD GYAAAAAAAAJJJJ visítva rohanok így is ha meglátok hc-n valami durvább kombós elite packot
Systore
gondold el, hogy nerf elõtti act3 wardennel találkozol hc-n

:ccc
tugyiti
Pedig pont ott lenne értelme <#zavart1> faszomat se érdekli sc-n ,hogy összefutok e vele nightmare.n vagy nem ,de hc-n örülnék ha csak infernon látnám XDD
Systore
vagy csak hc-n nem vették ki
Lammer
LOL!

akkor kovetkezzek egy kis bug! :D

Hardcore:

akinek nem esik le mi a bug, annak:
ezt tanulmanyozza at :D
(tessek elolvasni a "Players can only encounter" kezdetu mondatot)
szerk: latom blizz forumon mar masok is talalkoztak evvel a buggal :D

Lammer
igen lehet, azt beirom... sry!

mas: most esett egy TRIFECTA moonlight ward (legend amu) hcn... ket random ramkoszont chc meg cd formajaban (iAS alap)... namost... chcval meg vittel 4.2M, sima CD-vel 1.1M...

mennyiert tudom ezt eladni?
(szerk: level 28-on jott a masodik leg is xD de az gagyi)

Különc
Lammer kérdés, bár lehet hogy volt már: játékban lévõ NPC-tõl lehet-e itemet vásárolni?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lammer
korrekt, koszonom!

nagy kalappal a kovetkezo karihoz, nem semmi a kitartasod, maxi respect! <#worship>

kerdes: ennyi ido alatt mi volt az a cucc amiert a legtobbet kaptal ahban? :)

(felve kerdezem meg, ironborhoz nincs kedved? :)

Daell Drow
Tartalek kari ha netan meg halok akkor tudjak indulni egybol, illetve ennyi ido alatt lett csomo masodlagos jo wd cuccom azokat at pakoltam erre eladas helyett, de nem gondoltam komolyan hogy ez lesz a vege.
Onhibam kivul kell meg halni az a legbosszantobb.
En csak WD-el tudok jatszani azert van tobb is belole, fel huztam ugyan a tobbi kaszt is de nekem nem all kezre igy marad a WD.

Amugy partyban fieldsen 2 elite kozt egyik a nagy champion kek bikak voltak, es pont akkor crashel a game. <#rolleyes> Haverok siettek menteni a de a bikaknak volt a tuz ala gyujtos skiljuk, es az ellen mar nem volt mit tenni. Mire vissza jottem a lenti kep fogadott.

A blizzardot elkuldtem oda ahova, hogy ilyenekre nem tud valami vedelmet kitalalni. No mindegy veszek egy nagy levegot, iszok valami erosebbet aztan kezdhetjuk ujra.