Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tugyiti
R.I.P. 😞((
Lammer
nah elerte a halal a DH-t is... ez valami ubergusztustalan volt... eleve gyors accursed pack ami kek volt es FAST affixes, hiaba tuntem el, meg mikrozgattam (5 centin, csatornaban), nem tudtam oket lerazni... mivel kekek voltak ezert instant toltak magukbol a frozent... hat gyonyoru volt, na...

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

60szint es meg azonkivul 100paragon szint, tehat osszesen 160 szintet lehet fejlodni...

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

Különc
Kezdõszerencse <#wink>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

100
ez eddig rohadt jó, de miért nem lehet használni rögtön egyessítés után a staffot?
normálon miért nem jelenik meg az átjárõ õre?
amúgy meg 60 - as szint után hányas szintig lehet fejlõdni?
gerey
Act IV Prime Evil questen legyél és Bastion's Keepben az egyik árusnál lesz ugrade reci az adott difficultyra.

A kiscsajnál csak a Wirt's Bell van ami egyszer kell, az ugrade-hez csak az ugrade reci kell és a már kész staff, az összetevõk külön újra nem.
ezt az 5 cuccot ahol éppen ill. különbözõ szinteken szedtem össze, majd egybe olvasztottam és lett ez a staff, de egyik szintem sem lehet megnyitni a pályát s act II a kis csaj sem upgradeli
na most mi is a tendõ?
csak lehet valamit csinálni.
Lammer
HC ironborn meg mindig

ehhh, vettem egy vitas archon chestet(vendortol engedelyezett, ugye), mivel volt 2 essencem (sajnos amiket eddig osszegyujtogettem elnyomtam glovesra, nem lettek jok) ezert krealtam 2 pancelt, az elso roll:

13 allres xD

UltraZord
minden szinten más staff kell, azaz upgradelni kell a normal staffot nightmare re majd hellre és infernora, kiscsajnál van mindig a recept az adott szinten. hogy milyen szintû az adott ugye

attiGT
inventoryban kell legyen a staff

csövi
tudja valaki hogy, miért nem juthatok be a titkos pályára
meg van a cucc ott állok a csonti elött, de nem reagál semmire
probáltam mind a négy szinten infernon sem jött elõ hogy meg nyissa a bónusz pályát. Tudnátok nekem ebben segíteni hogy mi a francokat kell még csinálnom.
clio1616v
5 leg esett már HC-n is 39 vagyok act 1 közepénél vagyok nightmare-en

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Acidlich
de te biztos nem para13-as karival szedsz annyit😊

clio1616v
egy laza szombaton esik annyi 😄

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom. &#63743; MacBook Pro (Retina)

Hozzáteszem abból semmi upgrade-re alkalmas, illetve eladásra is elég értéktelen darabok.
SC-n eddig nekem is jó ha 10 leg esett összesen, pedig már para 13-on vagyok (a játékidõ érzékeltetése miatt mondom, nem a +39% MF miatt), MP5-ön is toltam már.
kigyi
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem boss még komolyan használható itemet nem dobott...

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Carmang
Ha kitartóan farmolsz miért ne dobhatná mp0-n is? 😊 Nekem megvan az elsõ kulcs, plusz a plan.

AkAfinucsi
Ilyen jót abból a sz...ból én még nem láttam 😄

A lámpás én vagyok a többit mint a lámpát leoltom!

Lammer
most az er, hogy mp0-an dobja a warden a kulcsot? xD

elso recink/designunk (amit ugye nem lehet vasarolni)meg is jott coopba... warden a bortonben -> cimbora WD-nek dobta az intes amut, nekem meg vites archon kesztyut... elso rollja amuban + tessek megnezni a makost... elso legje egy gidbinn, de milyen! 😊

WD-je

tugyiti
XD nem arra értettem ,hanem hogy felesleges mert a mákfaktor miatt figyeld meg 1 héten belül be fog rakni képet egy jobb rollról
Lammer
meg nem 😛

Tugyi: 😄DD

Acidlich
Mar meg is halt?😄

tugyiti
Na most kérlek szépen írnám ,hogy kabbe ,de má felesleges DDDD:::
" Csak is a tokeletes vagy az kozeli rolokat veszik"

protip: ez csak hétköznap igaz 😊 hétvégén sokkal nagyobb a vásárlókedv a kevésbé jó itemekre.

Lammer
omg! ironbornos HC drop! most pottyant sarga skelebol, omg!!4!44

nadrag kerdes letudva, jo idore xD

kigyi
HC ACT4 MP10 hmm jó kombó, de én nem megyek 😄

clio1616v
mikor szoktátok tolni a selffound hc-t, ironbornosok?
ma mennék majd délután act4re mp10-en

Lammer
LOL! masodik leg para1 vegen xD lik nelkuli cindercoat 😞

szerk: ok abbahagyom most mar, harmadik leg para2 elejen xD (spirit stone)
szerk2: negyedik goblinbol egy gagyi pus spitter... ilyen nincs 107 mf, nv5-el es most solozok...

Lammer
kicsit ironbornoztam HC-n... para 1-es szinten jott is az elso leg infernon (mp0, cathedral 2, sima csonti, nv5-on)... gyerekek, igy meg nem orultem gladiator gauntletsnek <#idiota>

dexes lett a random roll, es igy upgrade <#zavart1><#idiota> (DH-val nyomom, ugye)

jah es elment a kis szintu trifecta leg amum netto 4.xM xD (meg egy sarga 2.1M)

Ja más szint, 10 account 20 bot 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Daell Drow
Elso pont: Nagyjabol jol csinalod. Annyi meg hogy amit jol is araztal be es meg sem megy el, altalaban meg kell probalni mindig ujra es ujra fel rakni. van mikor tobb nap vagy het mulva megy el. Nekem is volt mar ilyen hogy 2 het mulva vitek el valamit mert arbol nem engedtem. Nem mindenki akkor jatszik mikor te hirdeted a cuccot es pont olyan kene neki.

A masodik ponthoz:
Nem fetletlen rosszabb az eu-s vasarlosagi hajlam mint mondjuk usa, csak azota mar a vasarloi reteg is ki ismerte a gamet geart stb. Egyszoval szemetet nem vesznek, es kozepes jo cuccot sem. Csak is a tokeletes vagy az kozeli rolokat veszik, bar ezek mar ilyenkor kulso oldalakon cserelnek gazdakat. (d2jsp, loothunter, stb)
A tobb ezer dollaros keresesek meg mar mas szint, azok alatalaban csak keskednek es mar alig jatszanak, uzleti szinten csinaljak. Ha te is ebbol akarsz ilyen osszegu penzt keresni felejtsd el, de meg a heti 1 pizza+sor-t is neccesen szeded ki (persze szerencse fuggo) atlag jatekoskent, ahhoz mar mas megkozeleiteskent kell gondokodni.
attiGT
csak mert snipeoltam volna egy echot rmahból és a paypallal nem engedi, pedig megvan rá a cash. failed to escrow funds ez volt a hibaüzi..

Acidlich
Nalam 2-3 napig eltartott.

Kérdések:

-SC/Gold AH-ban hogy érdemes árazni az eladni kívánt itemeket? Jelenleg úgy csinálom, hogy csinálok egy search-öt jelentõsebb statot alapján (lefelé kerekítem õket általában 5 vagy 10-esével) és kb. az így kapott találatok statisztikai módusza alá lövöm be kicsivel az árat. Így olyan 40%-a megy el elsõre a felrakott cuccoknak. Ebben sajnos benne van az is, hogy nem ismerek minden kasztot és buildet annyira, hogy biztosra tudjam mik azok az itemek amikre valós igény lehet.

-Mi az, amit már érdemes RMAH-ba felrakni? Amióta játszom (kb. 2 hete) próbálkoztam már ezzel-azzal, de semmi eladás eddig. Kb. mennyivel lehet rosszabb a vásárlási hajlandóság az EU (eredendõen tudatosabb európai játékosokkal teli) realmen, mint a magyar szemmel álomfizetésnek számító minimálbérrel megáldott USA játékosaival teli Americas realmen? Csak mert állítólag ott simán össze lehet keresni havi több ezer dollárt (botok és egyéb tisztességtelen módszerek nélkül, szimplán kellõ idõ befektetésével) számos random user véleménye (és néha mellékelt paypal transaction history screenshotja) szerint, amiket a neten találni minden felé (abszolút nem fizetõs RMAH guide-okat promótálva, hanem csak úgy, pl b.net fórumon is errõl szóló témákban). Itt tehát nálunk szerintetek mi a reális ilyen téren ha valaki jól csinálja?
attiGT
Valaki töltötte már fel a bnet balanceát paypalról? Mennyi idõ míg frissül?

Sziasztok!
Most kapom meg a D3-at,még régebben a 2-t persze végigvittem,de lenne majd pár kérdésem.Barbárral kezdenék,és dual wieldel próbálkoznék az tetszett meg.Mi a legfontosabb ,milyen összeállítást kell néznem hogy a maximumot ki tudjam hozni a dologból?Angolból nem vagyok a toppon.Kezdésképp a APS,fegyók sebessége,hogy kell összepározni õket pl?A skillek még ráérnek egyelõre.

Carmang
Rányomsz a Public Game-re, ott kiválaszthatod a neked tetszõ MP-t, és a Monster Slaying-et. Az opciókban az MP-t engedélyezni kell egy pipával.
Ha ezt akartad kérdezni.

tugyiti
Gondoltam a geart említeni se kell külön ,de ha már leírjuk akkor a teljesség igénye miatt a marquise rubyt a helmbe se felejtsük ki <#wave>
A mostani patch után visszatértem kicsit kipróbálni, milyen is lett a DIII.
Kezdtem egy Witch Doctort és Public Game-ben elkezdtem fejlödni. A kérdésem a következö:
A monster levelt külön kell beállítani parancssorból, vagy elegendö a Public Games kiválasztásánál a Monster Slayinget kijelölni és kész?
Ha parancssorból kell beállítani, akkor mit kell beírni?

Köszi a válaszokat.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Lammer
tenyleg csak a bannert kellett volna megsasolni 😄

good luck anyway 😊

plusz káin szet
Daell Drow
plusz hf ring es leoric ring.
tugyiti
Haverok mp10 aniversary buff festering - weeping - fields buli fanta
CalebJoe
Oszt az hogy<#conf> Ez megint egy csodagyerek vagy én vagyok hülye?

Kosz, ez menni fog gondolom ...

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

kigyi
http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1197808379&no=65684

Fent olvasható, de tessék.

Sok sikert 😊