Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
loot 2-nek meg rerollnak kulon orulok! 😊
paladin meg meh (ok, kotelezoen kifullozom majd xD)... en is necrot vartam 😊 (tudom, van WD)
es mikor jon? vagy vak vagyok, vagy nem irtak? 😊
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Látom ez megint csak egy ah tycoon lesz számomra... <#shakehead>#shakehead>
Pedig annyira reménykedtem, hogy nem.
Várom. Én továbbra is kitartok az mellett, hogy kell még egy kis idõ hozzá, hogy kiforrja magát a játék és végre teljesen kerek legyen. Minden szempontból.
A trailer meg pfff...Aki azt mondja, hogy ez nem dárkos. Az meleg.
Fekete, kék, füst, halál. Ennél dárkosabb már nem lehet. Istenkirályság lett. Várós!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
11:04Martin RobinsonNew level cap of 70, so every class gets more skills, runes.
11:03Martin RobinsonA new artisan in Reaper of Souls can transmogrify your items - so you don't have to sacrifice your look for more power.
11:00Martin RobinsonComparing original D3 and the expansion - in Act 3 you'd find 256 common, 399 blue, 275 yellow and one legendary.
10:59Martin RobinsonYou'll get Smart Drops - every time one drops, there's a chance its stats are tweaked to suit the character you're playing.
10:47Martin RobinsonThe Crusader's taking the limelight - wielding shield and long sword, he's a heroic looking chap.
10:45Martin RobinsonHe can drain the souls from his victims, and he's pretty much death incarnate. He has angelic wings, but they're skeletal.
Nájsz, valami paladin forma karakter! 😊
Én gyorsan felhúztam a wizardomat overpower gear-rel. Korábban a DH-val félretettem minden low-level itemet, kifejezetten durva (szinthez képest, illetve a szerencsémhez képest) 1h weapon-ök sockettel, amibe mehet nagy ruby. Mivel ez önmagában adja a dps-t, minden másba mehet vitality, ha van, akkor nagy amethyst gemekkel. Így gyakorlatilag halhatatlan vagy mp10-en, az meg nagyon haladós. 25-nél átmentem nightmare-re, nem volt két óra az 50. Hell már kicsit odafigyelõsebb, kaptam kölcsön néhány reduced level requirement itemet a hc cimbiktõl, azzal simán megvan. Néhány még meg is van, ha kell esetleg, párat már kölcsönadtam szintezéshez. Ja, és nincs Cain's setem, Leoric's Signetem, HF ringem, szóval ezek nélkül értsd. Csak perfect star ruby volt a helm-ben 15-tõl.
jaize: BDragonnal nyomjuk a "self foundot" a fennti szabaly szerint... ha esetleg valaki jonne SF farmra, majd szoljon! 😊
(Szepen makolgatjuk be az itemeket egymasnak xD)
alairasomban megtekintheto a kari, SF elotaggal 😊)
(jelenleg meg nm-ben vagyunk!)
https://www.twitch.tv/sp1gu
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Sorry hogy eltuntem megint, sok a teendom. De szeptembertol valtozik a dolog es jovok vissza 0/24 tolni. Mert mar hianyzik a hc, de addig egyelore onmegtartoztatas van. XD
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
https://www.twitch.tv/sp1gu
szabad kerdezni mennyiert ment el? 😊
en most HC-ban gyujtogetek, prezervalom a goldot, majd p100 utan szandekozom a karit erositeni, addig mf runolok ^^
sajnos ott nincs rmah :S
(most eleddig 562M goldot sikerult gyujtenem, remelem p100-ig meg hizni fog^^)
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."