Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lammer
Nekem most jo!

(authos belepes)

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Grat a Blizznek!

Na az érdekes.... Engem nem enged be reggel óta error 1-el.

Nekem megy, csak ezért beloginoltam.
Most mindenkit szivat error 1-el, vagy csak velem szívózik? 😄

Self-boost még belefér? 😊
Én gyorsan felhúztam a wizardomat overpower gear-rel. Korábban a DH-val félretettem minden low-level itemet, kifejezetten durva (szinthez képest, illetve a szerencsémhez képest) 1h weapon-ök sockettel, amibe mehet nagy ruby. Mivel ez önmagában adja a dps-t, minden másba mehet vitality, ha van, akkor nagy amethyst gemekkel. Így gyakorlatilag halhatatlan vagy mp10-en, az meg nagyon haladós. 25-nél átmentem nightmare-re, nem volt két óra az 50. Hell már kicsit odafigyelõsebb, kaptam kölcsön néhány reduced level requirement itemet a hc cimbiktõl, azzal simán megvan. Néhány még meg is van, ha kell esetleg, párat már kölcsönadtam szintezéshez. Ja, és nincs Cain's setem, Leoric's Signetem, HF ringem, szóval ezek nélkül értsd. Csak perfect star ruby volt a helm-ben 15-tõl.
Hagyjad 😄 Ezt én is megkaptam havertól, aztán AH-ban meglestem, mikor is adtam el utoljára benne, mert akkor játszottam utoljára. 2013. március 😄😄

Error 1.....

Daell Drow
Egesz nyaron toltam kb 2 orat, mert az ellenkezojet csinaltam, meg egyebb mast. XDD Es nem szo szerint ertettem a 027, de most mer kelljen nekem magyarazkodnom? <#nevetes1><#puszis>
LocalPatriot
+1 xD
Lammer
sajnos a boost a legjobb :S

jaize: BDragonnal nyomjuk a "self foundot" a fennti szabaly szerint... ha esetleg valaki jonne SF farmra, majd szoljon! 😊
(Szepen makolgatjuk be az itemeket egymasnak xD)

alairasomban megtekintheto a kari, SF elotaggal 😊)
(jelenleg meg nm-ben vagyunk!)

Non Para level volt.. ugyancsak 53 és egész hamar elvittem eddig a szintig (napi 1-2 act néha), de most. Maximum akkor kezdeném újra, ha valamelyikõtök elõrukkolna egy "how to reach lvl 60 on HC" nevezetû dolgot, mert érdekelne, hogy mivel tudnám a leggyorsabban elérni azt a szájbatekert 60 lvlt... A booston kívül. 😄 Esetleg nagyon MP level norma illetve nightmare fokozaton? Vagy más a titkok nyitja? Választ elõre is köszi!

https://www.twitch.tv/sp1gu

Zenszkij
0/24-ben? Neked is jó életed lehet. Pina helyett kergeted a pixeleket. Gratula 😄.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Daell Drow
562M hcgold az igen, pedig nemreg meg kolcsonre szorultal. XDD
Sorry hogy eltuntem megint, sok a teendom. De szeptembertol valtozik a dolog es jovok vissza 0/24 tolni. Mert mar hianyzik a hc, de addig egyelore onmegtartoztatas van. XD
Én 5EU alatt nem rakok be semmit,RMH-ba. Ha 5EU alatt ér akkor gold-os. 55EU-ért ment el. Kint volt 60,59EU-ért,de nem vitték.

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Lammer
rip :S (para vagy level?)

Nah király, erre meg megint lvl 53-ig bírta a monkom... Kib***ott csicska pullolos szar pack ölt meg úgyhogy full res és 500 milliárd hp volt, köszi D3, thats enough gaming for a while (ami egyébként that's enough internet today szokott lenni).

https://www.twitch.tv/sp1gu

Lammer
mennek a cuccok rmahban?

szabad kerdezni mennyiert ment el? 😊

en most HC-ban gyujtogetek, prezervalom a goldot, majd p100 utan szandekozom a karit erositeni, addig mf runolok ^^

sajnos ott nincs rmah :S
(most eleddig 562M goldot sikerult gyujtenem, remelem p100-ig meg hizni fog^^)

A felsõt éppen most vették meg RMH-ban. 😉 Legnagyobb eladásom ott. 😉 / örül / 😉

Lammer
koszi!

reg nem voltal fenn! 😊

Különc
Te vagy BobaFett

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Systore
grat
Ezt figyuzzátok! Tegnap este HC inferno act1 mp1-en egyedül voltam, public-ra nyitottam a játékot, majd biztos jön valaki. Festering-en voltam, amikor bejött egy wiz, paragon 41. Visszábbmentem a már megtisztított területre, hogy nyugodtan tudjon tp-zni rám. Rávittem az egeret az ikonjára, hogy hol van, mert megmozdult a hp csíkja, Old Tristam Road, de nem áll meg a csík lefelé... Már írtam, hogy "dude, watch out", de addigra MEGHALT, és rögtön ki is lépett! Ezt most így hogy? <#nemtudom>
TBTPumpa

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

kár, én addig nem hc-zok míg ez az egész netfüggõ, tegnap is olyan atomlag volt este, rossz volt nézni. pedig d2-ben sokat nyomtam
Ha hétvégén ráérsz, mehetünk együtt pár kört sc-ben. Én is leginkább hc-zok csak, de néha jól jön egy kis könnyedebb szórakozás kockázat nélkül. :-)
Ha felveszel barátlistára, akkor írd bele, hogy errõl a fórumról vagy.
BattleTag: Misilaci#1165
Profilom: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Misilaci-1165/

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Lammer
jatekidomnek a 99.99%-a sajnos HC 😊

most mar nagyon ritkan sczek (mobilnettel nem hczok)

Te Lammer! Nem akarsz jönni velem pár kört mp5 act1 sc-n? Hátha nekem is csurran cseppen valami az imba lootmákodból, mert eddig csak szemét esett. <#idiota>
Carmang
Hír a semmirõl...
És lesz az egészbõl 2 év múlva valami <#mf2> Szokás szerint.

Vadnokedli
eheheheeehh az mennyi? 330 millió? 😄 én örülök a magam kis 200 ezrének. <#banplz> kezdõ ként. hehe.

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Lammer
ez a nap eddig szuper! 😊

vegre elment a monszter innam HC-n ugye 😊

sajnos folyamatosan adtam alabb... :S de! elment!

Lammer
hehe kovetkezo runban meg esett egy litany xD
szerk: meg becsuszott egy no crites zold mojo (instabrim), akkor ez igy zsinorban 4 green HC-n 😄

a nata cipoert egesz jot lehet kerni a nagy regen meg jo dex miatt, a compass rose szinte kuka max 2M... litanyt meg odaadom SF paromnak 😛

Nekem is volt már hasonló csak akkor az egyik kulcs volt, ugye warden loot de életemben nem láttam még egyszerre két sugarat. <#idiota>
sc-ben még csak egy alkalommal éltem át ezt<#eljen>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Lammer
hehe, elso duplazoldem hc-n 😊

Lammer
en ugye mar csak hc-zok szinte... de ott azert hal istennek ilyenek nincsnenek, legalabbis jobban meggondoljak az emberek, hogy mp2-3-on bejojjenek-e 😄

setuh
Ez mikor meg en jatszottam engem is mindig megojritett,azt gondolna az ember,hogy mara azert tanultak vmit az eszetlen pubosok,de ugylatszik van aki sose...

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Arról ne is beszééjünk, hogy infernon 2100 damages barbár LOL

Istenem, hogy mennyi gyökér van publicon. Cééirányosan végigfutnak pályán azt 20 perc alatt butchernál vannak, ennek mi a fax értelme van?

Lest4t
HC paragon levelinghez keresnék társakat, egyenlõre csak max mp1-en. Add me: Lestat#2529

LocalPatriot
Ja, és persze GG.
Bár sztem a tal rasha felsõ jobb.
LocalPatriot
Teljsen felesleges a HF.
Inkább kell egy táp ring, és magasabb mp. Ugyan ez a helm-nél is. Legyen ink. több hp, magasabb mp.
Új patch óta vicc a p fejlõdés.
Vadnokedli
Valakinek lenne kedve végig játszani az összes actot egy teljesen új karakterrel minden mapot minden dungeont minden sz@rt a lehetõ legaprólékosabban kitakarítva(Ha lehet ilyet)? Normal 3 on mondjuk? Kicsit láma vagyok meg kezdõ- még csak 28 órát játszottam. <#nemtudom><#idiota>

Shepherd6061#2901

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Hi. Elbodogul nélküle.
crit es + magas dex-es pajzsok tudnak közepes fegyóknál több dmg-t adni...
LS-es offhand jobban megéri mint p.
szvsz

BDragon#2117

Gondoltam WD-zek picit. Para18 Act1 Mp3 3NV,és ez esett = 😉 Hónapok óta nem esik upgrade,és amu sem sikerül olyan amit szeretnék,a hellfire-rol nem is beszélve,és lám = 😉

Monster level-ek miatt lehet. Valószínûleg a karid és a szintjük közti különbség átlépett egy küszöböt ami fölött nem jár XP.
Jó, értem, de miért 0 az exp nightmare-en? Tegnap még 10 perc se volt 1 szint.
Systore
hellen fejlõdj tovább