Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

devlking
Valamelyik nap néztem sc2-ben, hogy mennyien vannak éppen battle.net-en összesen. Azt írta hétvégén, hogy 1 millió felett (500k felett hétköznap). Viszont ebben benne van a wow/sc2 is.
Szóval valószínûleg nem sokan. 😄
Hali, kb mennyien tolják még a gamet😊 mennyire unalmas most? rég nem követem nyomon. 😞 sok peccselés meg minden szar, mi a helyzet most...milyen a helyzet a megjelenéshez képest, illetve a magyar közösség nyomja e még komolyabb szinten?! van-e sok magyar esetleg?^^

nagyon szepen megköszönném, ha vki összefoglalná ezeket😊

Lammer
SF*: DH
non SF: most nevelek fel egy wizardot, az megkotesek nelkuli lesz 😊

*Bdragon mekkorat makolt nekem SF-re: andi fejes 164 dex, 9ias, 8 taken, lik... egy idore helm letudva xD

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer, te most melyik HC kariddal tolod? Látok én itt három 60+t is. 😊

https://www.twitch.tv/sp1gu

MP10?

Azt én is... ma a kulcsokat próbáltam kilootolni, 4 óra alatt egy sem sikerült.. fuck yeah!

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Lammer
nem 2 napja nyomom, de ilyen jo cinderem meg nem volt 😊

HC loot!

SF DH-m meg talalt maganak egy mantit reggel xD

ne fáradj majd letöltöm boxra ... nincs net nincs keverés... szar de teszek vele egy próbát majd konzolon is... addig is Diablo II For4ever
LocalPatriot
Zsír. Lesz itt sok újítás.
Én abban reménykedem, hogy a loot rendszer jó lesz, és az új act hosszú lesz.
Carmang
<#eljen>
Ez így logikus.

TurboX
Every class gets new Skills and Runes
SLICK
mintha azt olvastam volna hogy lesz pár új skill és az összes skillhez +1 rúna

Carmang
Vajon a meglevõ karaktereknek raknak be új skilleket az új szintekre?

Carmang
Ó, sejtettem, hogy nagy potenciál van az eltûnt Bölcsesség Angyalában, de erre nem számítottam 😊
Adria csak egy háttérbõl mahináló boszorkány, szerintem "õrá" nem lehetne Act-ot építeni, csak "vele".
Én igazából a megõrült Imperius-tól várnék még valamit. De majd a kövi kiegben 😊

UltraZord
az a plusz 10 szint kúr be nagyon

setuh
Ha jovo karacsonyra kijon,sztem orulhetunk.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Zenszkij
kiegig sok értelme már nincs játszani, max kedvtelésbõl, nekem ez a bajom

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Azért az kicsit fáj hogy idén már nem tudják megjelentetni.. és gáz is. Semmi egetrengetõ nincs ebben hogy az elkövetkezendõ 4-5 ( ok, ez már január ) hónap alatt ki nem lehetne adni... Csak annyit akartak elérni hogy a süppedés után mindenki újra okoskodjon ( sikerült nekik.. ebben profik ).

Nekem meg tetszik a paladin - a monk nem ( meguntam lvl 50en és inkább WD-t tolom már paragonon <#hehe> ).

wedge31
Valszeg senkit se érdekelne, hogy van, vagy nics AH ha gyakrabban potyognának a legendary itemek.
Az meg egyenesen siralmas, hogy 400+ óra után egy darab set item eset nekem...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

SLICK
azt ne mondd, hogy nem egyértelmûen Malthael lesz a fõ boss 😄 Aligha hinném, hogy más lenne, fõleg a trailer után.

TurboX
hmm most hogy megpillantottam a hivatalos oldalt valóban nem elképzelhetetlen 😊
Daell Drow
Nem akarok igy latatlanba itelkezni, de ugy latom itt 2X is user erroral van dolgunk.
Mi az hogy mobil vedelem tonkre vagta? Na meg hasznalt accot nem veszunk.
Most ezer apro kliset le irhatnak mire kell figyelni vagy hogy lehet vissza szerezni, de farad vagyok hozza most.
Mondjuk a hc nem releváns, mert ott a dc miatt, akár mindegyik kaszt is mehetne shielddel.A lényeg, hogy egyik kasztnak sincsa shieldre skillje..ha úgy tudom.Ha ranged kari lett volna, akkor az a baj <#nevetes1> Nekem am qva mind1, megvárom a startot, megnézem mennyien játszák majd..meg mennyire sikerül a hype.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

TurboX
hol írják hogy act boss lesz?
kb fél éve vettem egy accountot... (mert az eredeti játékot tönkre vágta a mobilos védelem...) most gondoltam elõsveszem a vásárolt accountot hogy kicsit bosszankodjak milyen szer lett a játék... ERRE MÁR EZ SEM ENGED FEL!!! SZOPJON LE BLIZZÁRD ÖSSZES GECIJE!!!!
Daell Drow
Ha nem is veszik ki, de azert latszik hogy egyre inkabb terelik el rola a figyelmet. (amugy mar most is az megy, pl craftolhato archon cuccok) Ha megnezed az uj itemekrol kikerult kepeket, gyakorlatilag mind account boundos.
Daell Drow
Szerintem a kiegeszitobol meg csak a jeghegy csucsat lattuk, lesz itt meg sok mas is.
Mydgard
Majd a kovetkezoben lesz valami Adria, szerintem.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

SLICK
Amúgy érdekes ez a Malthael mint fõ boss.. Azt hittem, meg szerintem sokan mások is, hogy majd Adria lesz itt a hunyó.

LocalPatriot
Az igen!
jarlaxxe
Én hülye meg azt gondoltam kiveszik az AH-t is de nem csak szopjunk vele tovább, persze a konzolosoknak erre se lesz gondja...<#schmoll2>

SLICK
régóta lehet tudni hogy 2 kieg lesz és azokhoz 1-1 új Act és karakter...

Azon mondjuk lehet filozofalni, hogy uj legendarybejelentese utan ki fog meg 1,5 billat fizetni az 1k dps fegyokert, meg akkor is, ha a kieg majd csak valamikor jovore jon ki...
setuh
Azt hittem legalabb 2 uj karakter lesz ,dehat gondolom ezt is el akarjak huzni milliard kiegeszitovel,mig veszik az emberek.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Megjelenés 2014ben, valamikor.

Az új actben meg Westmarch mellett jó eséllyel a Diablo 2-bõl ismert Pandemonium fortresst is bejárhatjuk.

"From the sprawling streets of Westmarch to the ancient walls of the Pandemonium Fortress, battle with a host of deadly new enemies throughout the all-new Act V of the Diablo III storyline."
SLICK
úgy látom ez is Spiritet használ mint a Monk...

Mydgard
Szerintem kiraly, paladin reloaded. Kivancsi vagyok mit hoz majd a tobbi kieg. 😄

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

SLICK
Hát én egy Druidát vártam, de akkor baszhatjuk ezt is. Ez a karakter lesz a következõ Str-es... Amúgy kurva jó a cinematic, viszont remélem az új Act nem egy rövid szar lesz, amit hamar ki lehet tolni...

Lammer
mondjuk ja, druida feleseg jo lett volna!

Ciki, de ez a HC "szépsége" <#hehe>

Szerintem ez a kaszt hiányzott a legjobban (bár alább olvastam valakitõl, hogy hc-ban mindenki pajzsot hord 😛 ), és remélem, hogy nem a harc irányában fog fejlõdni elsõsorban a karakter, hanem a "szent varázslatok" felé. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

wedge31
A francba én nekrót vagy druidát szerettem volna...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lammer
monjuk evvel a mikrolagokkal csinalhatnanak valamit, neha zavaro... disclaimer: MINDEN online alapu jatek nalam tokeletesen megy, hire-hamva sincs olyan anomaliaknak amit ez a jatek produkal...

tegnap sajnos leterdelt a p62-es archon wizardom hcn... igy visszaemlekezve konkretan az esetre:
nyitottam pubot mp3-on, amig nem szoktak jonni elkolbaszolok defiled crypt es chatedral kornyekere... sarga fat zombie pakk, mondom leveszem arccal (archon nelkul)... olyanokat demidzseltek ram, hogy pislogtam, altalaban megoldottam sign spellekkel (195K dps) valahogy odaig keveredtem, hogy csattantam, mindenkit hatraloktem, mondom iszkiri... de nem, mikrolag es a fonok lasthitelt... WTF?

Remélem nem ez az összes újdonság, mert ez eléggé kevés eddig. Sok dolognak, amit az alap játékba ígértek, még most sincs se híre, se hamva.

Ráadás ahogy látom ez a loot 2.0 egy nagy nulla lesz, mivel a rendszer alap betegségei (primary stat alapú tárgyak/dps-bõl sebzõ skillek...) továbbra sem változnak.
Mester, a videók és a játék eddig is dárkosak' vótak.A játék rajzos/artos engine-je és színvilága nem dárkos', ennyi.Nézd meg a PoE-t, ettõl még jó, csak ez is egy nézõpont.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carmang
Ütõs.

TurboX
én is remélem

bár a céget ismerve...
devlking
Sokmindennek el lett ez adva az elején, ami mégsem volt.
ettõl még úgy lett eladva, hogy lesz pvp...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

devlking
Nemrég megmondták, hogy ez egy pve game, nincs értelme a pvpnek. (szerintük)