Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Daell Drow
Ha nem is veszik ki, de azert latszik hogy egyre inkabb terelik el rola a figyelmet. (amugy mar most is az megy, pl craftolhato archon cuccok) Ha megnezed az uj itemekrol kikerult kepeket, gyakorlatilag mind account boundos.
Daell Drow
Szerintem a kiegeszitobol meg csak a jeghegy csucsat lattuk, lesz itt meg sok mas is.
Mydgard
Majd a kovetkezoben lesz valami Adria, szerintem.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

SLICK
Amúgy érdekes ez a Malthael mint fõ boss.. Azt hittem, meg szerintem sokan mások is, hogy majd Adria lesz itt a hunyó.

LocalPatriot
Az igen!
jarlaxxe
Én hülye meg azt gondoltam kiveszik az AH-t is de nem csak szopjunk vele tovább, persze a konzolosoknak erre se lesz gondja...<#schmoll2>

SLICK
régóta lehet tudni hogy 2 kieg lesz és azokhoz 1-1 új Act és karakter...

Azon mondjuk lehet filozofalni, hogy uj legendarybejelentese utan ki fog meg 1,5 billat fizetni az 1k dps fegyokert, meg akkor is, ha a kieg majd csak valamikor jovore jon ki...
setuh
Azt hittem legalabb 2 uj karakter lesz ,dehat gondolom ezt is el akarjak huzni milliard kiegeszitovel,mig veszik az emberek.

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Megjelenés 2014ben, valamikor.

Az új actben meg Westmarch mellett jó eséllyel a Diablo 2-bõl ismert Pandemonium fortresst is bejárhatjuk.

"From the sprawling streets of Westmarch to the ancient walls of the Pandemonium Fortress, battle with a host of deadly new enemies throughout the all-new Act V of the Diablo III storyline."
SLICK
úgy látom ez is Spiritet használ mint a Monk...

Mydgard
Szerintem kiraly, paladin reloaded. Kivancsi vagyok mit hoz majd a tobbi kieg. 😄

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

SLICK
Hát én egy Druidát vártam, de akkor baszhatjuk ezt is. Ez a karakter lesz a következõ Str-es... Amúgy kurva jó a cinematic, viszont remélem az új Act nem egy rövid szar lesz, amit hamar ki lehet tolni...

Lammer
mondjuk ja, druida feleseg jo lett volna!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Ciki, de ez a HC "szépsége" <#hehe>

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Szerintem ez a kaszt hiányzott a legjobban (bár alább olvastam valakitõl, hogy hc-ban mindenki pajzsot hord 😛 ), és remélem, hogy nem a harc irányában fog fejlõdni elsõsorban a karakter, hanem a "szent varázslatok" felé. 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

wedge31
A francba én nekrót vagy druidát szerettem volna...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Lammer
monjuk evvel a mikrolagokkal csinalhatnanak valamit, neha zavaro... disclaimer: MINDEN online alapu jatek nalam tokeletesen megy, hire-hamva sincs olyan anomaliaknak amit ez a jatek produkal...

tegnap sajnos leterdelt a p62-es archon wizardom hcn... igy visszaemlekezve konkretan az esetre:
nyitottam pubot mp3-on, amig nem szoktak jonni elkolbaszolok defiled crypt es chatedral kornyekere... sarga fat zombie pakk, mondom leveszem arccal (archon nelkul)... olyanokat demidzseltek ram, hogy pislogtam, altalaban megoldottam sign spellekkel (195K dps) valahogy odaig keveredtem, hogy csattantam, mindenkit hatraloktem, mondom iszkiri... de nem, mikrolag es a fonok lasthitelt... WTF?

Remélem nem ez az összes újdonság, mert ez eléggé kevés eddig. Sok dolognak, amit az alap játékba ígértek, még most sincs se híre, se hamva.

Ráadás ahogy látom ez a loot 2.0 egy nagy nulla lesz, mivel a rendszer alap betegségei (primary stat alapú tárgyak/dps-bõl sebzõ skillek...) továbbra sem változnak.
Mester, a videók és a játék eddig is dárkosak' vótak.A játék rajzos/artos engine-je és színvilága nem dárkos', ennyi.Nézd meg a PoE-t, ettõl még jó, csak ez is egy nézõpont.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Carmang
Ütõs.

TurboX
én is remélem

bár a céget ismerve...
devlking
Sokmindennek el lett ez adva az elején, ami mégsem volt.
ettõl még úgy lett eladva, hogy lesz pvp...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

devlking
Nemrég megmondták, hogy ez egy pve game, nincs értelme a pvpnek. (szerintük)
LocalPatriot
Na, az azért rendesen be....szna..😄 Remélem nem lesz igazad😊
azért a lényegrõl nem szóltak, még mindig nincs PVP...

99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"

TurboX
kizárt

szvsz jó esetben jövõ nyár(vége)
LocalPatriot
Köszönjük az infót!
Brutális! Idén megjelenhet még?
Lammer
Na, tok szuper! 😊

loot 2-nek meg rerollnak kulon orulok! 😊

paladin meg meh (ok, kotelezoen kifullozom majd xD)... en is necrot vartam 😊 (tudom, van WD)

es mikor jon? vagy vak vagyok, vagy nem irtak? 😊

TurboX
akarom! most!
devlking
monk 2.0
Látom ez megint csak egy ah tycoon lesz számomra... <#shakehead>
Pedig annyira reménykedtem, hogy nem.
Ez büntet megint! 😄
Várom. Én továbbra is kitartok az mellett, hogy kell még egy kis idõ hozzá, hogy kiforrja magát a játék és végre teljesen kerek legyen. Minden szempontból.

A trailer meg pfff...Aki azt mondja, hogy ez nem dárkos. Az meleg.
Fekete, kék, füst, halál. Ennél dárkosabb már nem lehet. Istenkirályság lett. Várós!
sz4bolcs
fú, nedves lett a bugyim...

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

devlking
A 2 melee mellé (akik hcben így is 1h+pajzsal mennek) beraknak egy 1h+pajzs új karit. Hát ez kurva értelmes.
Gameplay:

A végére pedig az elõzetes videó:

11:04Martin RobinsonLoot Runs are 15-20 minutes dungeons that are completely randomised.

11:04Martin RobinsonNew level cap of 70, so every class gets more skills, runes.

11:03Martin RobinsonAnd there's enchanting, allowing you to reroll an affix in a rare of legendary item.

11:03Martin RobinsonA new artisan in Reaper of Souls can transmogrify your items - so you don't have to sacrifice your look for more power.

11:01Martin RobinsonAnd it'll throw 6 legendary items your way, and this time they'll be build changers.

11:00Martin RobinsonIn Reaper of Souls, it could be 73 white items, 266 blues and 83 yellow items - but there's more chance they'll be smart drops.

11:00Martin RobinsonComparing original D3 and the expansion - in Act 3 you'd find 256 common, 399 blue, 275 yellow and one legendary.

10:59Martin RobinsonYou'll get Smart Drops - every time one drops, there's a chance its stats are tweaked to suit the character you're playing.

Bingo! 😊

10:47Martin RobinsonThe Crusader's taking the limelight - wielding shield and long sword, he's a heroic looking chap.

10:39Martin RobinsonA new hero, the Crusader. That's who we saw in the cinematic.
10:45Martin RobinsonHe can drain the souls from his victims, and he's pretty much death incarnate. He has angelic wings, but they're skeletal.

Nájsz, valami paladin forma karakter! 😊

devlking
Na, hol vannak már a leakek?
Valamit csinálhatna a blizzard ezzel a goldseller oldallal, mert nagyon idegesítõ, hogy minden beloggolásnál 5-6 friendrequestet kapok ezektõl. Persze ezeknek megy, míg én különbözõ errorokkal szívok (Error 1).
Szevasztok, volna 250milla hc goldom, melyet sc goldra cserélném, valami normális arányban. PeterssonHU#2799
Nekem is feltûnt, 10 perc alatt háromszor kaptam request-et ugyanazt a weboldalt reklámozó emberkéktõl.
Mi ez a spam áradat? Vagy 15 friend request jött ma ugyanazt a weboldalt reklámozva. Feltörtek egy csomó accot, vagy mi?
Nekem továbbra is error 1.....