Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az új actben meg Westmarch mellett jó eséllyel a Diablo 2-bõl ismert Pandemonium fortresst is bejárhatjuk.
"From the sprawling streets of Westmarch to the ancient walls of the Pandemonium Fortress, battle with a host of deadly new enemies throughout the all-new Act V of the Diablo III storyline."
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
tegnap sajnos leterdelt a p62-es archon wizardom hcn... igy visszaemlekezve konkretan az esetre:
nyitottam pubot mp3-on, amig nem szoktak jonni elkolbaszolok defiled crypt es chatedral kornyekere... sarga fat zombie pakk, mondom leveszem arccal (archon nelkul)... olyanokat demidzseltek ram, hogy pislogtam, altalaban megoldottam sign spellekkel (195K dps) valahogy odaig keveredtem, hogy csattantam, mindenkit hatraloktem, mondom iszkiri... de nem, mikrolag es a fonok lasthitelt... WTF?
Ráadás ahogy látom ez a loot 2.0 egy nagy nulla lesz, mivel a rendszer alap betegségei (primary stat alapú tárgyak/dps-bõl sebzõ skillek...) továbbra sem változnak.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"
loot 2-nek meg rerollnak kulon orulok! 😊
paladin meg meh (ok, kotelezoen kifullozom majd xD)... en is necrot vartam 😊 (tudom, van WD)
es mikor jon? vagy vak vagyok, vagy nem irtak? 😊
Látom ez megint csak egy ah tycoon lesz számomra... <#shakehead>#shakehead>
Pedig annyira reménykedtem, hogy nem.
Várom. Én továbbra is kitartok az mellett, hogy kell még egy kis idõ hozzá, hogy kiforrja magát a játék és végre teljesen kerek legyen. Minden szempontból.
A trailer meg pfff...Aki azt mondja, hogy ez nem dárkos. Az meleg.
Fekete, kék, füst, halál. Ennél dárkosabb már nem lehet. Istenkirályság lett. Várós!
11:04Martin RobinsonNew level cap of 70, so every class gets more skills, runes.
11:03Martin RobinsonA new artisan in Reaper of Souls can transmogrify your items - so you don't have to sacrifice your look for more power.
11:00Martin RobinsonComparing original D3 and the expansion - in Act 3 you'd find 256 common, 399 blue, 275 yellow and one legendary.
10:59Martin RobinsonYou'll get Smart Drops - every time one drops, there's a chance its stats are tweaked to suit the character you're playing.
10:47Martin RobinsonThe Crusader's taking the limelight - wielding shield and long sword, he's a heroic looking chap.
10:45Martin RobinsonHe can drain the souls from his victims, and he's pretty much death incarnate. He has angelic wings, but they're skeletal.
Nájsz, valami paladin forma karakter! 😊