Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval valószínûleg nem sokan. 😄
nagyon szepen megköszönném, ha vki összefoglalná ezeket😊
non SF: most nevelek fel egy wizardot, az megkotesek nelkuli lesz 😊
*Bdragon mekkorat makolt nekem SF-re: andi fejes 164 dex, 9ias, 8 taken, lik... egy idore helm letudva xD
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
https://www.twitch.tv/sp1gu
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
HC loot!
SF DH-m meg talalt maganak egy mantit reggel xD
Én abban reménykedem, hogy a loot rendszer jó lesz, és az új act hosszú lesz.
Adria csak egy háttérbõl mahináló boszorkány, szerintem "õrá" nem lehetne Act-ot építeni, csak "vele".
Én igazából a megõrült Imperius-tól várnék még valamit. De majd a kövi kiegben 😊
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nekem meg tetszik a paladin - a monk nem ( meguntam lvl 50en és inkább WD-t tolom már paragonon <#hehe>#hehe> ).
Az meg egyenesen siralmas, hogy 400+ óra után egy darab set item eset nekem...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mi az hogy mobil vedelem tonkre vagta? Na meg hasznalt accot nem veszunk.
Most ezer apro kliset le irhatnak mire kell figyelni vagy hogy lehet vissza szerezni, de farad vagyok hozza most.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Az új actben meg Westmarch mellett jó eséllyel a Diablo 2-bõl ismert Pandemonium fortresst is bejárhatjuk.
"From the sprawling streets of Westmarch to the ancient walls of the Pandemonium Fortress, battle with a host of deadly new enemies throughout the all-new Act V of the Diablo III storyline."
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
tegnap sajnos leterdelt a p62-es archon wizardom hcn... igy visszaemlekezve konkretan az esetre:
nyitottam pubot mp3-on, amig nem szoktak jonni elkolbaszolok defiled crypt es chatedral kornyekere... sarga fat zombie pakk, mondom leveszem arccal (archon nelkul)... olyanokat demidzseltek ram, hogy pislogtam, altalaban megoldottam sign spellekkel (195K dps) valahogy odaig keveredtem, hogy csattantam, mindenkit hatraloktem, mondom iszkiri... de nem, mikrolag es a fonok lasthitelt... WTF?
Ráadás ahogy látom ez a loot 2.0 egy nagy nulla lesz, mivel a rendszer alap betegségei (primary stat alapú tárgyak/dps-bõl sebzõ skillek...) továbbra sem változnak.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
99JEW ARCHER/99TH/99SWS/99WARLOCKKILLER \"No one likes us - we don\'t care\"