Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Értem én, hogy sokan védik a Blizzt de nem szorulnak rá, a játék loot rendszere el van baxva ez tény.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Másrészrõl, ez egy ilyen játék, hogy sokat kell játszani dolgokért.Az is abnormális, hogy x mennyiségû kazuál józsi veri az asztalt, hogy õ neki miért nem áll már halomra, az end gear 50 óra után?Miért nem egybõl act I normálon már megvehetõ lenne 2500 goldért / item, nem?Hagyjuk már 😄 Normál melóval, normál geart simán össze lehet szedni, ha nem fogyatékos az illetõ, sok játékkal meg jobbat.Aki pedig ezzel játszik, meg kell értenie, hogy a trade-rõl is szól ez a játék, ha ez nem tetszik, akkor mehet mariózni, szabad világban élünk.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Pont leszarhatná a Blizzard az egészet, kiadta a játékot, ami szerintem eleve sem volt rossz, akinek nem tetszik, játsszon mást. Sokan kivették valódi pénzben a játék árának többszörösét, legális módon, azért erre sincs sok példa. Meg azért nézze meg mindenki, hogy ezzel a "félkész" játékkal hány órát játszott és hány másik játékkal ugyanennyit...
De örülök, hogy az elsõ fikahullám lement és értelmes kérdésekrõl is lehet beszélgetni. Vagy inkább találgatni 😊
Szóval Blizz, shut up and take my money 😄
A masik variacio: Ha ossze is adodik akkor sem maga a paragon szint adodik ossze hanem a mogottuk levo XP pont. PL: valakinek van p100+p100+p85 karaktere, akkor nem 285 paragonrol indul hanem a mogotte levo XP osszeadasaval aranyos paragon szintrol. Marpedig szintenkent egyre tobb sok-sok xp kell, igy p285 helyett lehet csak p163 lesz osszevonaskor.
Vagy egy cassual jatekos akinek van egy p78 es p46 karaktere, akkor nem p124 lesz, hanem XP aranyossan lehet csak p92.
Bar meg mind 2 variacio keplekeny es meg messze van a megjelenes, jelenleg ez 2 modszer kering.
Ha ez egyes karakterek paragon szintjei összeadódnak, az nem jó, mert 1 100-as messze nem ugyanannyi, mint 4 25-ös. De ezt, meg még sok minden mást is, valószínûleg õk is átgondolták 😊
aki olvasta Lylirra valaszait a twitteren, annak tutko nem kerulte el a figyelmet a kovetkezo:
"But what do paragon points do? can they only be used once on each hero? do they add stats or?
@Narull It's a customization system. Paragon Points can be spent on various stats like STR/VIT/DEX/INT, movement speed, crit chance, etc."
Ez a crit chance megmozgatta a fantaziamat... Tegyuk fel egy paragon szintert kapunk 0.5 CHC-t, akkor egy 100as kari utan ugye +50% ami disztributalhato (de meg ha kevesebbet is fogunk kapni, akkor sem lenne rossz)... most akkor kezdjem felrerakosgatni az izmosabb crit chance nelkuli gyuruket, amukat? 😊)
mas: lol! nezegettem a kepeket es ihletet kapott a progi, hogy dobjon nekem HC szintezes kozben goblinbol(!) egy intes puzzle ringet nightmaren xD
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A Monster Power emelésével nõ a százalékos esélyed a dropra (kulcsnál, organnál is) egészen a 100%-os biztos dropig MP10-en. Úgy már jártam, hogy MP9-en semmi sem esett a teljes über kör alatt, még a kör után a kulcs sem, de MP10-en garantált, nincs olyan, hogy nem esik.
Bár amit néztem videót, azon nem mp10-en ment az ember, mégis esett, a leírás szerint meg mp10 kell és 5 valour.
Szóval valószínûleg nem sokan. 😄
nagyon szepen megköszönném, ha vki összefoglalná ezeket😊
non SF: most nevelek fel egy wizardot, az megkotesek nelkuli lesz 😊
*Bdragon mekkorat makolt nekem SF-re: andi fejes 164 dex, 9ias, 8 taken, lik... egy idore helm letudva xD
https://www.twitch.tv/sp1gu
HC loot!
SF DH-m meg talalt maganak egy mantit reggel xD
Én abban reménykedem, hogy a loot rendszer jó lesz, és az új act hosszú lesz.
Adria csak egy háttérbõl mahináló boszorkány, szerintem "õrá" nem lehetne Act-ot építeni, csak "vele".
Én igazából a megõrült Imperius-tól várnék még valamit. De majd a kövi kiegben 😊
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Nekem meg tetszik a paladin - a monk nem ( meguntam lvl 50en és inkább WD-t tolom már paragonon <#hehe>#hehe> ).
Az meg egyenesen siralmas, hogy 400+ óra után egy darab set item eset nekem...
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Mi az hogy mobil vedelem tonkre vagta? Na meg hasznalt accot nem veszunk.
Most ezer apro kliset le irhatnak mire kell figyelni vagy hogy lehet vissza szerezni, de farad vagyok hozza most.