Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy meg szerintem a szinek xp szintje lesz alacsonyabb, ergo marad a 100as karaktered, sõt, a többi is inkább 100közelibb lesz
Nem kell torolni a kis karikat, mert nem igy lesz. Mert mindegyik p szint xp pontjat siman csak ossze adja, es igy pl p100-p60-p35 karanial lehet ki jon egy p144 szint, es ezt kapja meg az accountodon levo osszes kari.
Annó Lineage 2-be így volt. Azóta nekem az enchant olyan, ami bizonyos %-al sikerül, de ha nem, akkor betörik, tehát odavész a fegyver. Bár kétlem, hogy itt így lenne majd.
UltraZord - na, ha ez tényleg így lesz, törlöm a másik két karim. Nem fogom odaadni a 100-as para szintemet a WD-tõl, mikor azokkal már úgyse fogok játszani.
A 60-ról 70re meg kb az 5ös akt alatt jön majd össze normálon, egyébként két ütés infernon, remélem nem kell majd normálon ,hanem egybõl lehet menni infernora.
Regards,
Én az enchantolásra leszek kiváncsi.
Ha nem sikerül betörhet a fegyver, vagy megmarad? Errõl nincs valami infó?
Regards,
https://www.twitch.tv/sp1gu
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Épp uborkaszezon van, aztán nincs nagyon mivel játszanom, úgyhogy gondoltam megkérdezem, hogy érdemes-e most elkezdeni a Diablo 3-at? A trialt végigtoltam, egész tetszett, de nem akarok hc lenni, csak napi 1 órát tolnám max. Érdemes elkezdeni szerintetek?
GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Csinálhatnának egyébként pl. status message-re URL filtert azt autoban az alapján, mert ez már tényleg vicc.
Mert hogy a random faktor mellett azért biztos nem véletlenül kellett "bevizsgáltatni" a gép configját az opt-inhoz.
Nekem ez azért lenne érdekes, mert akkoriban alattam egy jó öreg S775 P4 HT / 2GB / GF7 config volt, bíztam benne megnéznék a gépigény alatti configokon mit szól a cucc (mert egyébként szarul de játszhatóan futott rajta, azon húztam még 60-ra a Monkom is tavasszal), most viszont már az aláírásomban látható, elég friss technológiára épülõ configom van, kíváncsi lennék ez vajon hogyan befolyásolja majd az esélyeim a kieg betak osztásánál.
A Crusader kaszt megalkotasakor a legtobb hatassal a Diablo 1-bol a Warrior kaszt volt.
A Crusader tobb es erosebb varazslatokat hasznal mint a Paladin. Amugy lore szerint egy csoportba tartoznak,de a paladinok elitebb korbe tartoztak, a crusederek pedig utaztak nyugaton tersjeszteni a zakarum hitet.
A Crusader Wrath (harag) eroforrasa nem keverendo a Barbar furry (duh) forrasaval.
Josh Mosqueira szerint mar ev vegen elindulhat a kiegeszito betaja. (Bar nem mondtak konkretan milyen, de valoszinu a zart beta fer csak bele idenre, nekunk halandoknak mire belekostolunk mar at csuszik 2014 ev elejere)
A paragon 2.0 es loot 2.0 még a kiegeszito megjelenese elott megkapjuk patch formajaban. Konkret info meg nincs hogy mikor. (szemely szerint remelem azert meg iden megkapjuk)
A Gamescom akik kiprobaltak elegedettek voltak, a jatek jol ossze rakot es elore haladott alapotban van.
1 uj gem lesz a Diamond (gamescomon par kiprobalonak ki is esett) ami az all resistancet fogja novelni.
Tovabba a gamescomon messze nem mutattak meg mindent a kiegeszitobol, meg sok ujdonsag van amit a novemberi blizzconra tartogatnak.
Beta should begin this year!
The expansion will not be released at the same time for all platforms
There are more zones in the expansion than just Westmarch and Pandemonium Fortress
Hell is in a state of chaos without leaders
Crusaders come from the same order as Paladins
Crusaders can use two-handed swords
Malthael's actions are justifiable
Ultimately Malthael wants to destroy Sanctuary
We will be seeing the Archangels in the expansion as well as some of the Evils
Aztan:
Nephalem Trials are portals located around the world
They are challenge-based trials
Monsters come in waves with increasing difficulty
Bigger efficiency - bigger rewards, in the forms of Resplendent chests
They are meant to be trials that the Nephalem made for each other to test their skills
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
BDragon#2117
BDragon#2117
nekem is a használhatatlan legendások garmadából lett elegem, ill. abból hogy nagyon random az egész..
esett volna inkább 5-10 run alatt 1db. -ami használható
https://www.twitch.tv/sp1gu
Na de ennyit a "mi lett volna ha"-bol.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
A goldos ah sztem maradhatna, engem az nem zavarna, HA normális lenne a játékban a lootrendszer (meg az egész itemroll). Az rmahért meg a kurva anyjukat, az konkrétan gusztustalan dolog.
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Aztán 1.0.6 vagy 1.0.7 idején (ez év május) lett saját accom, hát pár nap alatt simán felhúztam 60-ra a karim akkor már nem túl sok AH itemmel, azóta a többit minimum MP3-on húzom.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.