Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Viszont. Okulva az elõzõkbõl, kellene parti. Ezalatt a két hét alatt is léptek le HC cimbik (egy részük sajnos a kölcsönadott low level cuccaimmal együtt...), és jobban szeretek partiban játszani, egyedül kockázatosabb is. Ha van aki játszik hardcore-t esténként, és indítana új karaktert, vagy a közelben van szintileg, vegyen fel (cleric#2416). Végigjátszós módban, nem power leveling, nem a 60 a cél hanem a fun 😊 Vannak kaszt specifikus cuccaim (WD, Wiz), félreraktam elég sok mindent.
annyi hogy a cleave-t cserelem ki, es az armort cserelem nagyobb boss elott. de ezt most total elfelejtettem. szolt a zene, bennem volt az elorehaladas ezerrel, es igy elfelejtettem.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
+xp armorok voltak rajtam. minden boss elott lecsereltem az armor-okat, de most mivel 57-es voltam, eleg erosnek ereztem magam. ugyhogy nem csereltem. ez lett belolle.
belial a draga nagy falat volt
Leírásra nem vállalkozom, de tudok adni pár itemet (Manajuma kés, Zunimassa fejes, cipõ, chest, int-es Wile ward) amikkel elõrébb jutsz. Ezek nem top itemek, de remélhetõleg jobbak, mint amiket most használsz. Nem kérek értük semmit, ingyen odaadom.
BattleTag: Misilaci#1165
Profile: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Misilaci-1165/
Ha felveszel barátlistára, írd oda légyszi, hogy innen az SG fórumról vagy.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
A kozelharcos karakterek hatranya abbol adodott, hogy a ranged mobok a vegtelensegig kiteoltak oket vagy hogy a pre nerf waller miatt nem tudtak sebezni, vagy hogy chain fearben futkostak a molten tocsakban stb stb.
A rosz vicc az, hogy most 2 napja egy interjuban azt magyaraztak hogy bar ugy tunhet de "the game was not designed around one shoting your character". Hogy nem szakad rajuk az eg, de komolyan, nem lenne mar ideje beismerni, mekkora hulyenek neztek a bennuk kitartoan bizakodo jatekosokat? Es mi fog valtozni ezuttal? Komoly buildepito szandekot latok abban, hogy a kiegben egy legendas gyurutol poni vagy goblin vagy remiszto szarvasmarhava fogok atalakulni, oszinten....
- Van az úgynevezett Monster Power Level 0-10-ig állíthatod a nehézséged, nyugi normális cucc nélkül kellõen nehéz lesz ha 10-esre felveszed.
- Tudsz tárgyakat cserélni, két egyszerû módja van:
1. A tárgyat az Inventoryból egyszerûen fogod és kidobod a földre,
2. vagy ha partyban játszatok a haveroddal, akkor jobb klikk az õ ikonjára bal oldalt fent , megjelenik a menü és a Trade gombra kattintasz, az a lényeg, hogy közel legyen hozzád. Mert ha elmozog a területrõl akkor bezáródik a Trade ablak. AH-ban nem tudsz cserélni csak eladni.... De csak a jó cuccokat veszik, minden másnak semmilyen értéke nincs...
- Elõször is ,hogy Karácsony környékén volt-e akció a játékra vagy inkább ha lehet és lesz akció a PlayIT akkor ott vegyem meg?
-Kipróbáltam a starter kicsit függõ is lettem. Haverral tolom de kicsit könnyû a normal szint és azt akarom kérdezni, nincs olyan beállítás mint a Diablo2ben hogy 8 játékosnak veszi a játékunkat? (/players 8 asszem ez volt a Diablo 2ben a beállítása)
- Tárgyakat a játékban nem tudunk egymással cserélni? Csak AHban lehet?
Elõre is köszönöm a válaszokat!
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Más:
Valaki pár karika? zEEbra#2712 Kellene még 2 szint hogy kezdjem a következö dokit.
"..befejezetlen valami volt"
drop szempontjából most is az
valóban nem kell hozzá sok ész(bár egyikhez sem), de vitathatatlanul a leggyorsabb farm build és ezzel ki is zárja a többi pop setup-ot
A masik dolog, 1.03 legendary rewamp elott ervenyben volt a diminishing returns a drop rolloknal, na azzal tenyleg fasza volt jatszani...
https://www.twitch.tv/sp1gu
Az biztos hogy kurva nagy változások lesznek mindenben, lehet megint nehezítenek kicsit a játékon, ami nem is baj.
Szerintem a fegyvereken is max 50% lesz a chd. A RoS bejelentésénél is mutogattak valami fegyót 3000 dps-el, de csak 40% chd-val.
de nezd meg az en barbomat peldaul... zsivannyal, SOJ-al unbuff 179.6K... nem is sok...
katt
es akkor a sarga ringemen nincs CD es ugye SOJon sincs es mar peldaul a WH-t dobhatnam is a kukaba... come ooon 😞
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
"Critical Hit Damage - *You may have a maximum of +250.00% Critical Hit Damage from items."
ez iszonyat nevetseges, most vegyunk egy barbot vagy monkot:
-befigyel targyrol 2x100-as kavics (ugy, hogy akkor nincs fegyon CD!)
-glovesrol mondjuk jojjon 30
-2 gyururol moncca 30-30
-ize, ja varjunk ez mar tobb <#gonosz3>#gonosz3>
es akkor hol a witching, hol van egy normalis amu?
tudom, hogy majd paragon pontbol meg majd ki lehet osztani pluszt, meg ez meg valtozhat, de a jelenlegi allas nekem nem koser, NAGYON!
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676