Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Forrás: CHC és CHD.
Ugyanígy bármilyen statra megnézheted a max értéket. Persze nem 100%-ig pontos, mert ahogy Mikromanus is írta, follower és skill-ek is befolyásolják, bár - elvileg - a buffolt érték kellene hogy szerepeljen a diabloprogressen is.
AH webes keresõ nincs.
Skill specifikus bónusz lehet még ezeken: SoJ, Skull Grasp, Mara amulet, wizard sipka, maszk, spirit stone, mojo, tegez, barbár öv, wizard source, DH "armor", kasztspecifikus fegyverek.
Az alap 5%, Csicska adhat még soloban 3%-ot. A többi a skilleken múlik.
Szeretnek osszeallitani egy buildet, csak meloban nincs d3, es jopar oldal is korlatozva van 😊
Battletag: coolpet#2467
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7200031509
Ez alapján 75% a limit gearbõl és egyebekbõl, de skillbónuszokkal 100%-ra is mehet.
nezegettem ezt a CHD es CHC bonuszokat.
Mennyi lehet a max amit itemekbol ossze lehet hozni?
Marmint ugyertem, van e valami felso korlatja, ami felet a gep mar nem szamolja?
A gemek es egyeb skillek adta bonusz is beleszamit, vagy az azon felul ertendo?
Battletag: coolpet#2467
1., Ha már a játék dob olyan legendary/set-t, amilyen van a birtokomban, akkor használhassam már azokat egyszerre (2 db 1h cucc... stb.)
2., Legyen már pár olyan legendary/set, amin van olyan (D2-s) képesség, mint pl. cannot be frozen, vagy ennek mintájára még cannot be knockback, fear, prison, vortex stb.
3., Jó lenne, ha lehetne a wp-ket használni arra, hogy act-ok között lehessen velük ugrálni (szóval, ha kipucoltam act 4-t, akkor tudjak visszamenni act 1-be v. fordítva).
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
aki unja velem egyutt, hogy teli van spammolva a gagyi itemekkel a kepernyo, az likeolja bneten a hszemet 😄
katt ide
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Pendrive-os trükk miatt érdekelne, mert van most egy 16 gigás amivel megoldottam és tökéletesen is fut végre így a játék, de nem örülnék neki, ha emiatt jelentõsen megrövidülne az eszköz élettartama.
Alapvetõen 2 féle dolog növeli a sebzésedet:
- Tisztán DPS növelõ statok:
Main stat (itt int), weapon damage, attack speed, +min-max damage, +% damage bóbusz
Ezekkel a sebzési ablak felfelé tolható, ami ugye úgy néz ki, hogy a minimum és maximum damage között vesz egy értéket, az lesz az alap sebzés, amit aztán felszoroz a bónuszokkal. Értelemszerûen minél nagyobb a mimimum sebzés, annál nagyobb a garantált ütés nagysága, ami mindig megütsz. Ha optionsban bekapcsolod a sebzések kijelzését, akkor ezek az értékek fehér színnel jelennek meg. Nagyobb=jobb.
- További DPS növelõk:
Critical Hit Chance (CHC), Critical Hit Damage (CHD)
Egy idõ után azt látod, hogy nem megy feljebb a DPS érték a karakterlapon. Ilyenkor elkezdesz gyúrni a fenti értékekre. Minden ütésnél van arra esély (CHC), hogy kritikus találatot viszel be. Minél nagyobb az esély, annál többször ütsz ilyet. Ha optionsban bekapcsolod a sebzések kijelzését, a kritikus ütések sárgával jelennek meg. Nagyobb=jobb. Hogy mekkora, azt a CHD határozza meg, az alap sebzést növeli meg a CHD bónusszal. Jellemzõen 40-50% CHC és 400-500 CHD, amivel már látható komoly eredmény.
A WD buildekre meg majd a kaszt guruk megmondják a tutit 😊
Summoner WD-t csináltam végül, milyen statra gyúrjak? Mitõl függ a megidézett lények erõssége? Int? Chaten nem akarom már megkérdezni, mert jön a trollkodás, hogy str meg dex meg mittomén.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
Pl itt ez a build
http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#SRZUdT!cWb!aZaZZZ
Ezt nem tudom neki megcsinálni. Mouse skilleknél pl a jobb gombon van az Acid Clud, nálam nincs ilyen, hanem csak action baros skillek közt. Aztán ott van pl a Spirit Walk a kettes gombon, ami nekem egyáltalán nincs. Nincs a skilljeim közt ilyen, hogy spirit walk. Átnéztem ötször már. 29-es szinten unlockolja, én 44 vagyok. Illetve hogyan tudom átvariálni, hogy a skillek melyik gombon legyenek? A grasp of the deadet ami az egyesen kéne hogy legyen, én csak a kettesre tudom rakni.A soul harvestet pedig az egyes helyett csak a hármasra. Hogy van ez? Bocs a láma kérdésekért, release óta nem játszottam vele.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A HC nagyon tetszik, csak ez a random faktor ne lenne.
Probald ki sc-ben aztan majd meglatod/eldontod.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
https://www.twitch.tv/sp1gu
Viszont. Okulva az elõzõkbõl, kellene parti. Ezalatt a két hét alatt is léptek le HC cimbik (egy részük sajnos a kölcsönadott low level cuccaimmal együtt...), és jobban szeretek partiban játszani, egyedül kockázatosabb is. Ha van aki játszik hardcore-t esténként, és indítana új karaktert, vagy a közelben van szintileg, vegyen fel (cleric#2416). Végigjátszós módban, nem power leveling, nem a 60 a cél hanem a fun 😊 Vannak kaszt specifikus cuccaim (WD, Wiz), félreraktam elég sok mindent.
annyi hogy a cleave-t cserelem ki, es az armort cserelem nagyobb boss elott. de ezt most total elfelejtettem. szolt a zene, bennem volt az elorehaladas ezerrel, es igy elfelejtettem.
+xp armorok voltak rajtam. minden boss elott lecsereltem az armor-okat, de most mivel 57-es voltam, eleg erosnek ereztem magam. ugyhogy nem csereltem. ez lett belolle.
belial a draga nagy falat volt
Leírásra nem vállalkozom, de tudok adni pár itemet (Manajuma kés, Zunimassa fejes, cipõ, chest, int-es Wile ward) amikkel elõrébb jutsz. Ezek nem top itemek, de remélhetõleg jobbak, mint amiket most használsz. Nem kérek értük semmit, ingyen odaadom.
BattleTag: Misilaci#1165
Profile: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Misilaci-1165/
Ha felveszel barátlistára, írd oda légyszi, hogy innen az SG fórumról vagy.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
A kozelharcos karakterek hatranya abbol adodott, hogy a ranged mobok a vegtelensegig kiteoltak oket vagy hogy a pre nerf waller miatt nem tudtak sebezni, vagy hogy chain fearben futkostak a molten tocsakban stb stb.
A rosz vicc az, hogy most 2 napja egy interjuban azt magyaraztak hogy bar ugy tunhet de "the game was not designed around one shoting your character". Hogy nem szakad rajuk az eg, de komolyan, nem lenne mar ideje beismerni, mekkora hulyenek neztek a bennuk kitartoan bizakodo jatekosokat? Es mi fog valtozni ezuttal? Komoly buildepito szandekot latok abban, hogy a kiegben egy legendas gyurutol poni vagy goblin vagy remiszto szarvasmarhava fogok atalakulni, oszinten....