Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
Mennyi eselyem van arra hog esetleg osszejon 20 runboo? A bnet nem fog kitiltani a sok probalkozasert?
Battletag: coolpet#2467
ASRock H97M Pro 4 | Intel i7-4770 | 8GB DDR3 HyperX Fury | MSi GTX 970 Gaming 4G | 2x 250GB Samsung 850 EVO | FSP Aurum S 600W | CM Hyper T4 | CM Silencio 342 |
ígérni semmit nem tudok.
illetve már találtam is megoldást, de egyelõre nem akarok abból fesztivált, hogy megint sgt hekkelek, sorry.
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/
Régen nem voltam bent, valaki ki tudja pucolni mp10-en?
Igy meglesek minden lehetseges helyet ahova be lehet jutni.
Esetleg ha a wiz-hez van valami otletetek, akkor varom. Fejlecben a profilom.
csak azt sajnálom, hogy dh-t kezdtem az elején. act 2 infernot farmoltuk úgy ahogy, míg más wizardal már rég act3-ban volt...
Összetevõk
De ha gondolod Infernón bevihetlek, hogy szétnézz, mert eléggé idõigényes összeszedni a cuccokat...
Unalmas nagyon, foleg wizzel.
Ilyeneket irtak rola, hogy fel ora alatt osszejon belole 150k is ha szerencsed van.
Hat annyit rendes jatekkal is osszeszedek, ha eladom a kek, sarga, leg cuccokat a merchantnal, csak 1 teleport. Foleg 4-es partiban.
Egyenkent meseltek valami pony lvl-rol, az mi es hogy lehet oda jutni?
Egyszer kiprobalnam.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Szerintem nincs ilyen váltószám, minden eset egyedi.
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
Forrás: CHC és CHD.
Ugyanígy bármilyen statra megnézheted a max értéket. Persze nem 100%-ig pontos, mert ahogy Mikromanus is írta, follower és skill-ek is befolyásolják, bár - elvileg - a buffolt érték kellene hogy szerepeljen a diabloprogressen is.
AH webes keresõ nincs.
Skill specifikus bónusz lehet még ezeken: SoJ, Skull Grasp, Mara amulet, wizard sipka, maszk, spirit stone, mojo, tegez, barbár öv, wizard source, DH "armor", kasztspecifikus fegyverek.
Az alap 5%, Csicska adhat még soloban 3%-ot. A többi a skilleken múlik.
Szeretnek osszeallitani egy buildet, csak meloban nincs d3, es jopar oldal is korlatozva van 😊
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/7200031509
Ez alapján 75% a limit gearbõl és egyebekbõl, de skillbónuszokkal 100%-ra is mehet.
nezegettem ezt a CHD es CHC bonuszokat.
Mennyi lehet a max amit itemekbol ossze lehet hozni?
Marmint ugyertem, van e valami felso korlatja, ami felet a gep mar nem szamolja?
A gemek es egyeb skillek adta bonusz is beleszamit, vagy az azon felul ertendo?
1., Ha már a játék dob olyan legendary/set-t, amilyen van a birtokomban, akkor használhassam már azokat egyszerre (2 db 1h cucc... stb.)
2., Legyen már pár olyan legendary/set, amin van olyan (D2-s) képesség, mint pl. cannot be frozen, vagy ennek mintájára még cannot be knockback, fear, prison, vortex stb.
3., Jó lenne, ha lehetne a wp-ket használni arra, hogy act-ok között lehessen velük ugrálni (szóval, ha kipucoltam act 4-t, akkor tudjak visszamenni act 1-be v. fordítva).
.- ...- ..-.. .-.. . -- ..-.. -. -.-- --- .-.. -.-- .- -. --..-- -- .. -. - .- ... . --. --. --..-- ---... -- .. -. -.. . -. -.- .. -. . -.- ...- .- -. .-.-.-
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
aki unja velem egyutt, hogy teli van spammolva a gagyi itemekkel a kepernyo, az likeolja bneten a hszemet 😄
katt ide
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Pendrive-os trükk miatt érdekelne, mert van most egy 16 gigás amivel megoldottam és tökéletesen is fut végre így a játék, de nem örülnék neki, ha emiatt jelentõsen megrövidülne az eszköz élettartama.
Alapvetõen 2 féle dolog növeli a sebzésedet:
- Tisztán DPS növelõ statok:
Main stat (itt int), weapon damage, attack speed, +min-max damage, +% damage bóbusz
Ezekkel a sebzési ablak felfelé tolható, ami ugye úgy néz ki, hogy a minimum és maximum damage között vesz egy értéket, az lesz az alap sebzés, amit aztán felszoroz a bónuszokkal. Értelemszerûen minél nagyobb a mimimum sebzés, annál nagyobb a garantált ütés nagysága, ami mindig megütsz. Ha optionsban bekapcsolod a sebzések kijelzését, akkor ezek az értékek fehér színnel jelennek meg. Nagyobb=jobb.
- További DPS növelõk:
Critical Hit Chance (CHC), Critical Hit Damage (CHD)
Egy idõ után azt látod, hogy nem megy feljebb a DPS érték a karakterlapon. Ilyenkor elkezdesz gyúrni a fenti értékekre. Minden ütésnél van arra esély (CHC), hogy kritikus találatot viszel be. Minél nagyobb az esély, annál többször ütsz ilyet. Ha optionsban bekapcsolod a sebzések kijelzését, a kritikus ütések sárgával jelennek meg. Nagyobb=jobb. Hogy mekkora, azt a CHD határozza meg, az alap sebzést növeli meg a CHD bónusszal. Jellemzõen 40-50% CHC és 400-500 CHD, amivel már látható komoly eredmény.
A WD buildekre meg majd a kaszt guruk megmondják a tutit 😊
Summoner WD-t csináltam végül, milyen statra gyúrjak? Mitõl függ a megidézett lények erõssége? Int? Chaten nem akarom már megkérdezni, mert jön a trollkodás, hogy str meg dex meg mittomén.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Pl itt ez a build
http://us.battle.net/d3/en/calculator/witch-doctor#SRZUdT!cWb!aZaZZZ
Ezt nem tudom neki megcsinálni. Mouse skilleknél pl a jobb gombon van az Acid Clud, nálam nincs ilyen, hanem csak action baros skillek közt. Aztán ott van pl a Spirit Walk a kettes gombon, ami nekem egyáltalán nincs. Nincs a skilljeim közt ilyen, hogy spirit walk. Átnéztem ötször már. 29-es szinten unlockolja, én 44 vagyok. Illetve hogyan tudom átvariálni, hogy a skillek melyik gombon legyenek? A grasp of the deadet ami az egyesen kéne hogy legyen, én csak a kettesre tudom rakni.A soul harvestet pedig az egyes helyett csak a hármasra. Hogy van ez? Bocs a láma kérdésekért, release óta nem játszottam vele.
az amúgyot nem rövidítjük ám-nak
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
A HC nagyon tetszik, csak ez a random faktor ne lenne.
Probald ki sc-ben aztan majd meglatod/eldontod.
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
https://www.twitch.tv/sp1gu