Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
En csak paragon 2.0t lattam.
Amugy ha bevezetik a paragon 800at meg az oszthato plusz pontokat,mar sokkal erosebb lesz a kari gear valtozas nelkul is. A balance lesz a kerdes,hogy hogyan lovik be. Remelhetoleg nem szurjak el annyira.
Ha lesz lvl70es item,tuti az ellenfel is erosebb lesz,hiszen most 63assal is elegge oda lehet vagni.
Nincsenek idõpontok, de 5 hónap még az AH kivétele is, szóval ha addig játszani akarsz, akkor vásárolj.
Most persze mindenki azt várja, hogy Diablo jobb lábszára is über 1h weapon lesz, de inkább majd utólag bontsunk pezsgõt. Ha hirtelen mindenki 1-hitel majd mp10-en, akkor meg azért megy a sírás, szerintem olyan giga különbségek nem lesznek.
De persze minden csak találgatás, nincs hivatalos infó.
Hat kivancsi leszek.
szerintem a mostani uberbrutal cuccok alul fognak maradni act5 legelso feher mobjanak a kidobott itemjeitol. <#taps>#taps>
de ez csak az en velemenyem. vardd meg mas velemenyet is.
de ha tobb milliardod van akkor persze nem fogod megerezni ha kicsit koltessz belolle.
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Szerintetek meg éri még komolyabb tételeket venni így, hogy jön a Loot 2.0? A 100-as Wizard-omat akarom fejleszteni, majd a kieg. utánra, most a Barbárommal csapatom 100-asig!
Elõre is köszönöm a véleményeket!
<#finom>#finom>
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Amikor elkuld a paypalra, akkor azt mondja adjak hozza egy credit vagy debit cardot... Anelkul nem enged tovabb. Pedig van vagy 20 euro a balanceomon. Az osszes webaruhazban eddig tudtam vasarolni. Meg steamen is, siman elfogadta.
Ez meg...
Battletag: coolpet#2467
https://www.youtube.com/watch?v=OcDw2WrF28Q
Kb olyasmi lehet, hogy belépsz a neten a bnet accodba, elnavigálsza payman methodhoz, hozzáadod a paypalt, beállítod az sms alertet, azt uccuneki.
Paypal metodust nem tudom hozzaadni, csak kartyahozzaadassal, azt meg ugyan nem. Account balanceot feltolteni meg nem enged 10 euro alatt..., radasul ez is kartyat ker.
1 euroert mennyi goldot tudok venni(minden levonas utan)?
Feketén kb a kivétel/paypal 15%-ával olcsóbb, viszont egy minimális euromennyiséget felszámít a paypal. Olyan 10-15%-kal lehet olcsóbb. De gyorsabban megvan mint a RMAH vásárláskor.
Goldfarmra meg: ha 50 milla gold 1,2 auró, azaz 1 milla gold 7 forint 20 fillér, de adózás után 5 forint 4 fillér, akkor neked megéri? Ha igen, akkor hajrá! Ha 1 milla gold jön össze óránként, akkor 5 ft/óra a béred. (vétel esetén meg vagy 7 forint befektetés, vagy egy óra farm) <#vigyor1>#vigyor1>.
EMellett még ott van itemeken is az izmos áresés. A drága cuccok most már sokkal max közelibbek, mint 1-2 hónapja. A tuti itemek se nagyon mennek szerintem már 250 euroért. Ami milliárd goldods amu volt nyáron, az most olyan 15-35 milla körül már kapható AH-ban. Könnyû az élet ha egy kakaóscsigányit (vagy gyrosnyit)áldozol a karakterre...
Get a life!
AH nélkül meg olyan lesz majd, mint a Diablo 2. Ott is AH nélkül volt a dolog.
Kiváncsi leszek rá, eléggé kényelmessé tette az embert az AH.
O Manticore N 20M 😄
Get a life!
Get a life!
Get a life!
Olyanrol tudok, hogy single playerben set players 8, arra gondolsz? 😊
Bneten ez nm mukodik, ott viszont van 8 jatekos slot, epp annyi amennyi, de nem allithato.
Igen elsiklottam az account bond felett 😊
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
Ha kevésnek érzed a teleportot, akkor rakd be a critical mass passzívot (már ha kihagytad). A critekre csökkenti a cd-t. A frost nova is hasznos. Ami le van fagyva az nem támad, nem vortexeskedik, nem jegel csak áll és sérül. Meg adhat a nova +15% chc-t is.
Van teleport, de 20 masodpercenkent tudom csak hasznalni.
A frozen-ekrol ne is beszeljunk. Kellene egy ravenfrost gyuru 😊
Mert azert egyaltalan nincsenek rossz cuccaid,dps boven jo mp1re,tobbre is,ha jol van hasznalva. Csakhat nem minden a dps.
Az alap kavics azert van, mert a nagyobb kavics marha draga, es 1 millat osszeszedni egy het amikor heti max 3 orat tudok jatszani.
Ha leszel sc,akkor szolj,ha jatszom megint,utkozhetnenk.
Erosebb nem lettem azota,de gyengebb se. 😉
ide katt
itt nagyjabol (persze HC mas jatekstilus ugye, de...) kepet kapsz, melyik "birja a legjobban a gyurodest" kerdesedben 😊
Sokkal jobban bírják mint egy glasscannon barbi vagy monk... Persze egy jól összerakott barbi/monk karakter minimum versenyképes...
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
http://www.diablowiki.net/Blacksmith_Plans
És a lenti kesztyû pedig ez: Exalted Grand Sovereign Vambraces
Ha igen, akkor értem. 😊
És akkor látom, hogy még vannak "archon" cuccok is. Azok komolyabb cuccok?
Vagy te ezt csináltad? "Archon Gauntlets of Dexterity"
Köszi elõre is a felvilágositást.