Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mas.
Master Field of Misery es ez lett belole Fulminator
na nekem ott egy "upgrade now" blabla szoveg van ami bongeszoben akar megnyitni egy oldalt ami nem is letezik... lol! most WAT
(igen, csinaltam elso szintu karit, probaltam sc-t meg hc-t is, ua.)
most akkor?
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;
"gyakorlatilag ez most meg csak egy nagy bughalmaz." Sunrider hat elhiszem
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
De legalább van PTR 😊
Ami zavar, hogy adventure mode az ros only szal baszhatjuk.
"Átdolgozták a Nephalem Trialt és jelenleg Cursed Treasure néven fut, és tesztelhetõ lesz a következõ béta PTR-n (elvileg, abban a javítócsomagban van benn, amit most lõnek fel-de még nem biztos, mivel még nincs hivatalos Patch Notes)."
diablo3.hu
Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676
eddig tartott a moka... fagyi arcane... csatt... majd fagyi megint... masik arcane csumajaban meg elfogytam, gg
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
napok ota esik a gagyi, ha esik...

Kb fél évig pihentettem a játékot, de most újra kedvet kaptam hozzá 😊
Bocs, ha ezeket a dolgokat már sokszor átbeszéltétek, de meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek hogy lenne célszerû készülni a kiegészítõre és az AH megszûnésére?
A kihagyott idõ alatt sokat veszített az értékébõl a felszerelésem, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e elvernem az aranyamat (kb 80 milla) a felturbózására, amíg még egyáltalán el tudom költeni, vagy bölcsebb lenne inkább aranyat felhalmozni, hátha még késõbb jól jöhet valamire...
Illetve érdemes lenne szerintetek gemekbõl/crafting materialokból elõre bevásárolni?
Karakterem
practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/
Get a life!
- meteor wizard
- sleet storm wizard
MP7-8-ig meg kb bármilyen skilles wizard. Egyik kedvencem a death blossom rúna az arcane torrent skillnél. Olyan szado-mazo, hogy öröm nézni. Ha betalál, akkor nagyot zúz, csak picit nagy a szórása (azaz száll a nafta minden irányba kb véletlenszerûen). Próbálkoztam arcane mine-black ice kombóval is. Az se rossz, de a sleet storm kényelmesebb.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"
Riszpekt, h. nem ametiszt van sapiban!
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Get a life!
Nem vagyok egy nagy wizard szaki, de pár dolgot leírok. Igen, a wizardnak intelligence (int) kell elsõsorban. Az int amellett hogy sebzést növel, emeli az all resistance-t is, 10int = 1 allres arányban. Ha most kezdted, akkor igazából mindegy, hogy milyen képességeket használsz, mert ahogy eléred lvl60-at és az inferno szintet, onnan új játék kezdõdik. Ekkor érdemes például youtube-on wizard videokat megnézni, hogy ki milyen fegyvert és ahhoz milyen offhand-et hsznál, milyen felszerelésben szaladgál és melyik képességeket használja. Én legalábbis ezt csináltam. A fejlõdés igazából kimerül a szintlépésekbõl, mivel már adottak a képességek, nem lehet pontokat szétosztani tulajdonságok és képességek között. De ezzel már bizonyára tisztában vagy. A legtöbb wizard 2 féle változatban létezik: archon vagy CM.
Nagyjából ennyit tudtam most leírni, remélem segít valamelyest, aztán biztos jön majd egy wizard-guru és pontosítja a dolgokat.
\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"