Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem mondod hogy ezen elakadtal? Csinalsz egy lvl 1 karit kilepsz ujrabelepsz es akkor mar lesz karatermasolas, kivalasztos hogy eu serorol es maris megvan.
Mas.
Master Field of Misery es ez lett belole Fulminator
hát ha ott még meglesz a hc karaktered😄
Lammer
Click on the "PTR Copy" button located in the upper right-hand corner. (The PTR Copy button will not appear in-game until you have created a new level 1 character.)

na nekem ott egy "upgrade now" blabla szoveg van ami bongeszoben akar megnyitni egy oldalt ami nem is letezik... lol! most WAT
(igen, csinaltam elso szintu karit, probaltam sc-t meg hc-t is, ua.)

most akkor?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Lammer
na ez jo hir, mar telepitem is a betat! 😊

reggelre sztem mar jo lesz 😊 ...

AMD Phenom II X4 955 BE 3200 MHz; 2x4GB 1600 MHz DDR3 Corsair Vengeance; Gigabyte GeForce GTX 750 Ti 2GB;

az igen. 3-5k ping?
"gyakorlatilag ez most meg csak egy nagy bughalmaz." Sunrider hat elhiszem

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

Meg 3-5000 a ping :/
De legalább van PTR 😊
SLICK
csak érjen le reggelre, a többi már nem érdekel 😄

Ne aggodj semmirol nem maradsz le, mivel nem lehet jatekot inditani, servers are busy. Allitolag paran akik beleptek azoknak meztelen a karija nem mukodik se stash se vendor, gyakorlatilag ez most meg csak egy nagy bughalmaz.
Ami zavar, hogy adventure mode az ros only szal baszhatjuk.
SLICK
azigen jó hamar beléptél :o
Szar netemmel még reggelig tölteni fogja

Pottyet maceras de na
SLICK
Van PTR! Lehet tölteni!

Jó az irányítás ettöl nem kell tartanod,még target lock se muszáj,persze van én nem használom.
SLICK
halvány remény???

"Átdolgozták a Nephalem Trialt és jelenleg Cursed Treasure néven fut, és tesztelhetõ lesz a következõ béta PTR-n (elvileg, abban a javítócsomagban van benn, amit most lõnek fel-de még nem biztos, mivel még nincs hivatalos Patch Notes)."

diablo3.hu

Systore
hasonlóan haltam meg az elsõ wizardal, rip<#szomoru2>
R.I.P ...........................no comment

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

Lammer
para93 wizard off....

eddig tartott a moka... fagyi arcane... csatt... majd fagyi megint... masik arcane csumajaban meg elfogytam, gg

Vadnokedli
1 hónapban ha 1 legendary esik sokat mondok <#alien>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Lammer
NA VEGRE valami ertelmes l00t HARDCORE-on 😊

napok ota esik a gagyi, ha esik...

Lammer
az iranyitas meg az AH (amig van) miatt pc-re szavaznek 😊

konzolos jobb, szerintem.
És valami tapasztalak mindkettövel kapcsolatban? évekik pc-n toltam de váltottam consolra, sok külömbség van a kettö között? pc élvezhetöbb?(gondolom az😛) persze kinek mi, de irányitás lehet egyszerübb ott pl

Fabio Capello
Nem, és nem is tervezik a cross-platformot.

Szerintem nem.

Szerintem evvel a karival is simán jó vagy,farmolni tudsz evvel is. XP-zél szerintem. ,D

Hali , az lenne a kérdés, hogy tudok e spannal ugy játzsani, hogy én xbox360on és õ pc-n nyomja?(bocs lámakérdés, de ettl függ h megveszem e 😄)

Sziasztok!

Kb fél évig pihentettem a játékot, de most újra kedvet kaptam hozzá 😊
Bocs, ha ezeket a dolgokat már sokszor átbeszéltétek, de meg szeretném kérdezni, hogy szerintetek hogy lenne célszerû készülni a kiegészítõre és az AH megszûnésére?

A kihagyott idõ alatt sokat veszített az értékébõl a felszerelésem, és nem tudom, hogy érdemes lenne-e elvernem az aranyamat (kb 80 milla) a felturbózására, amíg még egyáltalán el tudom költeni, vagy bölcsebb lenne inkább aranyat felhalmozni, hátha még késõbb jól jöhet valamire...

Illetve érdemes lenne szerintetek gemekbõl/crafting materialokból elõre bevásárolni?

Karakterem

SLICK
persze, amennyiszer akarod

WhiteStar
staff of herding többször felhasználható?

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Vegyél fel,és segítek. unusual#2676

Köszi, !kezdõ! dh lennek de egy rare packot nem birok megolni mp1-en ugy hogy ne halnek 5-8x 😞

Get a life!

Zenszkij
epic fail

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

Kivéve az archon wizardot. Upsz. <#taps>
Fabio Capello
de egy dolog mindegyik fajta wizardnal biztos, a diamond skin <#idiota>

A "nem a legtöbb wizard" meg lehet
- meteor wizard
- sleet storm wizard
MP7-8-ig meg kb bármilyen skilles wizard. Egyik kedvencem a death blossom rúna az arcane torrent skillnél. Olyan szado-mazo, hogy öröm nézni. Ha betalál, akkor nagyot zúz, csak picit nagy a szórása (azaz száll a nafta minden irányba kb véletlenszerûen). Próbálkoztam arcane mine-black ice kombóval is. Az se rossz, de a sleet storm kényelmesebb.
Az egyik az Archon képességre épül, a másik a Critical Mass-ra. Különbözõ skilleket (build) és különbözõ felszereléseket (gear) használnak. De hogy melyik típusnak milyen gear és build ajánlott, ahhoz én már nem értek. Itt jön be az, hogy érdemes youtube-on archon és cm wizard videot nézni és abból kiindulni.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

Grat!

Riszpekt, h. nem ametiszt van sapiban!
Omg! Grat!!😊
gibson9
Köszönöm a segítségedet 😊 Abból amit írtál csak ez az archon vagy CM féle wizard nem világos. Mi a különbség, mit takar ez?

O.o Akkor grat hozzá! 😊 Kezdõ DH,vagy Monk-nak nem is rossz.

Gratz! Szívesen! 😉

gz 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

SLICK
talán ér 30 millát, de azért keress rá ugyanilyen statokkal AHban

Sacckb? Ez az elso zoldem :/

Get a life!

SLICK
Köszi! 😄

Lammer
megagz!<#hawaii>

SLICK
Finally!!! Ez is megvan nagy nehezen 😄
Ez úton is köszi mindenkinek a segítséget! 😊

Szia.

Nem vagyok egy nagy wizard szaki, de pár dolgot leírok. Igen, a wizardnak intelligence (int) kell elsõsorban. Az int amellett hogy sebzést növel, emeli az all resistance-t is, 10int = 1 allres arányban. Ha most kezdted, akkor igazából mindegy, hogy milyen képességeket használsz, mert ahogy eléred lvl60-at és az inferno szintet, onnan új játék kezdõdik. Ekkor érdemes például youtube-on wizard videokat megnézni, hogy ki milyen fegyvert és ahhoz milyen offhand-et hsznál, milyen felszerelésben szaladgál és melyik képességeket használja. Én legalábbis ezt csináltam. A fejlõdés igazából kimerül a szintlépésekbõl, mivel már adottak a képességek, nem lehet pontokat szétosztani tulajdonságok és képességek között. De ezzel már bizonyára tisztában vagy. A legtöbb wizard 2 féle változatban létezik: archon vagy CM.
Nagyjából ennyit tudtam most leírni, remélem segít valamelyest, aztán biztos jön majd egy wizard-guru és pontosítja a dolgokat.

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

<#eljen>
Ki mondta hogy hazamegy?