Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen ott a link clericnek abban benne van a barbar nerf is. Attol meg a barb koszoni szepen es jol van, csak a sokan lustak kikeresni mi az uj build es panaszkodnak a ww nerf miatt.
De, ez cool, köszi.
mármint, barbnál 😄

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

a berzerkert is kinyírták a picsába.

Gondolom neked ez se lesz eleg.
Amugy a mondatom pontosan igy szolt, te csak levagtad hogy legyen mibe belekothess:
"Minden info fent van a patch teljes tartalmarol es a valtoztatasokrol hivataloson de meg rajongoi oldalakon is."
Nem erre gondoltam. Arra, amibõl kiderül, hogy:
- megváltozott a Galvanizing Wrad passive
- kivették a Critical Mass passive-ot
- az Electrocute skill distance limitet kapott
- a Sentry nem karakter hanem kurzorpozícióba kerül
- megváltozott a life steal mechanizmusa
stb. Amiken meglepõdtem.
De ne fórum oldalakról kelljen már összebogarásznom azt, amit a rajongók találgatnak...
Ezt írtad:
"Minden info fent van a patch teljes tartalmarol es a valtoztatasokrol hivataloson"
Hol?
Mondok jobbat, olvasd el ezt es akkor minden jo lesz.
jarlaxxe
Ezzel a véleménnyel valszeg kisebségben vagy. Az AH teljesen elbaszta a dio-t, téged is rászoktatott a shoppingolásra a játék helyet.

Kérlek, linkeld be azt a hivatalos patch notes-t, aminek fényében az eredeti hozzászólásom hülyeségnek tûnik.
Én megnéztem a hivatalos oldalon, de az nem részletekbe menõ.
Ez akkor is gyökérség..hogy bevezetnek valamit, és akkor így kivezetik gond nélkül, tou ki a francot érdekel ugye.Tényleg mi a retkes lõcsöt képzelnek?AH-t is simán...ez tuti fogyasztó védelem, hisz ezzel adták el sok embernek a játékot.És amellett, hogy nyilván nem tett teljesen jót a játéknak, de kényelmesen tudtál keresgélni vásárolni, nem kellett a scammerektõl tartanod.Most csináltam egy wizt, most meddig kellene (kell majd) majomkodni, hogy találjak hozzá specifikus cuccokat pluszban?Át kellett volna dolgozni az egészet, nem kivonni a fenébe...most felbsztak.

Nezd el nekem hogy a 3ik napon mar nincs kedvem itt is ugyanazt leirni sokadszor mint generalon, az emberek annyira fogalmatlanok hogy meg azt se ertik mi a kulonbseg a ptr meg a closed beta kozott, nem tudnak karaktert masolni, nem tudnak ezer dolgot, amit leirtak a letezo legszajbaragosabb modon a ptr-rol szolo hirben a hivatalos oldalon.
Ami azt illeti en is csak tenykent irtam, kicsit meghokkentem a wizardal kapcsolatos problemaidaon, mint aki nem is ugyanazt a jatekot tolja.
Igen, mf nelkul random esnek, frissen felhuzott ptr-es karinak kb 8 esett eddig, 2 boss fixen dobja most, Butcher es Rakanoth, a nehezsegi szintek csak gf es xp buffot adnak semmi mast. PTR-en.
Nem siratom, tényként közöltem. Pont arra panaszkodtam mindig, hogy 1-2 életképes build van classonként. Most legalább lehet variálni, ahogy néztem, elég sok változás van a meglévõ skillekben is.
Valóban nem követtem a ptr változásokat. Viszont soha senkit nem aláztam fellengzõs stílusban itt azért, mert valamit nem, vagy nem jól tudott. A (most már második) pökhendi válaszod helyett leírhattad volna két sorban, hogy mi vele a helyzet, sokkal konstruktívabb lett volna, esetleg más is tanulhatott volna belõle.
Ha latod mit tud, akkor nem ertem azt a mondatodat amiben siratod a wizardokat, mindegyik akivel talalkoztam durvan daralt cm nelkul.
Azt mar nem is meltatom, hogy nem tudod mi az uj helyzet a ls-el. Minden info fent van a patch teljes tartalmarol es a valtoztatasokrol hivataloson de meg rajongoi oldalakon is.
ne szívass <#nevetes1><#nevetes1> áh, kinyír ez a cigó banda, persze 0 mf-el csak úgy potyogtak a zöldek-barnák ! <#boxer><#nevetes1>

Olyan jó lesz a loot, hogy nem kell az mf!!!! 😊
Látom mit tud, felesleges ez a stílus.
Egyrészt nem használtam, és harc közben túléltem a disconnectet. Erre kérdeztem, hogy csináltak-e valamit a hc dc-vel.
Másrészt lehet hogy op a ptr-en, de akkor tuti nem hagyják így.
most komolyan visszavették a paragon MF-t?????????és csak sz/ros gold findot lehet paragon ponttal hozzáadni???? <#falbav>

hát szomorú vagyok, error 1. pedig végre kedvet kaptam egy kis játékhoz erre már megint ez a sok error fogad.
Nezd meg jobban mit tud az a passziv.
Ige, lecserélték a Galvanizing Wardot, meg a cm helyett bejött a Domination, de egyik se volt rajtam (most sincs). Jobb lett volna, ha valamit kitalálnak.
A wizardnak van egy irto OP passivja nezd meg jobban, minden wizard azzal futkos es aradozik hogy de fasza a game pedig csak megint el van kalibralva a class.
Na visszaengedett és nem halt meg a wizem 😊 Csináltak valamit a hc disc-el?
Nahát, ptr eddig jó volt (gondolom live-ról így terelték át a népeket a stress teszthez), most az se enged be, ráadásul hc-ból dobott ki harc közben, úgyhogy a wiz-emnek is annyi lehet.
Érdekes, hogy az archon time bónoszát elvették, ezzel gyakorlatilag ki is nyírták, 20 sec az semmi. De hogy kivették a cm-et is... Ezzel kábé a wizek 90%-a megy a levesbe. A lightningom meg distance limites lett, wtf? Familiar-tól elvették a life regent is. A buildembõl gyakorlatilag minden megváltozott 😊
Na de mindegy, vannak új cuccok, a meteor storm elég baró lett, a frozen orb is régi idõket idézi.

A dh is érdekes lett, a sentry-t nem alám rakja, hanem kurzor pozícióba, ez elég fura. Nem tudom a ping miatt-e (380) de a gloom nem azonnal aktiválódik, hanem 1-1.5 mp-re. A critem állat magas lett, 2 milla felett van, pedig se chc-re se chd-re nem raktam pontot.

Az elitek masteren nagyon durvák, vagy a ls nem mûködik vagy nagyot ütnek, de többször meghaltam, pedig állítólag a master kb. mp5. A white mobok 1 hitek, az elitek meg lefektetnek. Poén a revive a corpse-hoz.
Haha, a blizz szerint starter edition-ös a D3-mam. Sõt még az SC-t se tudom letölteni. Eléggé lehalt az a server.
Nagy bughalmaz ptr megy, de live már haldoklik.
ja és kifizettél érte 60 eur-t 😄 de játszani nuku ilyenkor.hjaj..

Az vicc, hogy egész nap nem lehet játszani.

Érdekes mert 3 körül tudtam játszani és most megint nem megy.
Én sem tudok órák óta.
Legalább hc ah-ban tudnék itemeket cserélni, mert lejártak. De ez ma már nem fog sikerülni. :-/

\"Ami el tud romlani az el is romlik !\"

én részemrõl jelentem: NEM.

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

más be tud lépni?
error 3006
megint nem lehet belépni
Lammer
kettot csinaltunk, mindketto elment biciklizni, amikor elvesztettem a 93as wizardot 😞 (rajtam+kisero)

es azokat mp5 es utana mp6-on utottuk ki a barbommal... egyedul barbarnak nincs dpse... de mp6-on olyan, hogy ha dohanyoznek, akkor elmehetnek ragyujtani (5m ehp) 😊 szoval kellene egy tars, na 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Neizeljmar, multkor villogtal hogy hany mf ringet csinaltal hc karikon es gondolom atmasoltad oket, nem?
Lammer
"HC"

mert nehez osszeszedni?

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Systore
azt hiszem act 3 keepben találkoztam vele. 😊
Minden kuldi fazisnal meg terkep valtasnal vendort farmoljad sarga cuccokert mert onnan is johet upgrade nem csak a craftbol vagy szornyekbol
Tehát jelenleg ha craftolni akarok akkor csak az alapanyag beszerzéssel elmegy egy csomó idõ. Jó lesz szedegetni mindent fel és ide-oda teleportálgatni. Nem is beszélve arról, hogy átlagosan hány craft kell egy használható itemért. Érdekes.
Error 3006. Elvileg a blizz már dolgozik a problémán.
Akkor egy "feature a PTR-rol": a craft ket legnehezebben beszerezheto hozzavaloja a kek essence es a feher debris. Blizzard itt gondolt egyet es minden categoria csak 1 hozzavalot ad, a feher adja a debrist, a kek targy az essencet a rare targy az iridescent teart stb.
Namost megneztem, minden kek targy salvage csak 1 drb essencet ad tehat aki craftolni akar es essence nincs neki televendorozza magat amu-ov-gyuru-akarmi, ami csak 1 slotot foglal es azzal bassza majd el az idot hogy elsalvage-oljon egy tele inventoryt.
miilann04
mikor lövik le a PTRt?

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

PTR=Public Test Realm, mint olyan teljesen kulonallo kliens semmi koze nincs a live serverhez. Tehat nem.
Vadnokedli
Amit PTR ben összeszedek az megmarad?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

megcsináltam és megy is csak a hero list-nél gondolkodott sokat
Szerintem inditsd ujra a bnet appot es abbol logolj be, minden gebasznal ezt csinalom es eddig mindig mukodott is.
most mûködik csak barom lassan tölt be, valami gebasz lehet blizzéknél
jah nálam is lehalt az egész, de már az accsik se voltak elérhetõek.