Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néhány Fan art:
+1 hazai fan art:

+1 hazai fan art:

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Köszi!
Majd nézegetek hozzá buildeket. Remélem, lesz köztük kicsit nyugisabb játékstílust igénylõ is, mert a 3 másodpercenként gombot nyomkodósakat kevésbé szoktam kedvelni 😊
Majd nézegetek hozzá buildeket. Remélem, lesz köztük kicsit nyugisabb játékstílust igénylõ is, mert a 3 másodpercenként gombot nyomkodósakat kevésbé szoktam kedvelni 😊
Szerintetek milyen karakterrel lenne most a legérdemesebb HC-zni?
A peccs elõtt még barbárra gondoltam volna, de a változások óta nem igazán vagyok vele kibékülve. Viszont a wizard most annál jobban bejön 😊
A peccs elõtt még barbárra gondoltam volna, de a változások óta nem igazán vagyok vele kibékülve. Viszont a wizard most annál jobban bejön 😊
Ez nem álreg elvesztett a régi sg-s accom. (Azóta több is van a biztonság kedvéért.) 😊
De mint írtam rövid levelezés után bocsánatot kértek a kellemetlenségért és vissza aktiváltak EU-n. Nem érdemes több szót vesztegetni erre.
De mint írtam rövid levelezés után bocsánatot kértek a kellemetlenségért és vissza aktiváltak EU-n. Nem érdemes több szót vesztegetni erre.
Ugyanúgy ahogy ide is van álreged lehet ott pl. egy alregen akarsz játszani nem is azon az acc-on amin valójában volt? 😄
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
Utána az EU-n sem volt többé 😊
Senki más nem tapasztalt ilyet rajtam kívül. Lehet az kavarta be az egészet, hogy sc2-bõl EU és US kliensem is volt, amíg nem lehetett bármelyikkel bárhova belépni.
Senki más nem tapasztalt ilyet rajtam kívül. Lehet az kavarta be az egészet, hogy sc2-bõl EU és US kliensem is volt, amíg nem lehetett bármelyikkel bárhova belépni.
"Feloldottam, de nincs rajta a játék már."
Az úgy elég érdekes... Jól értem, hogy beengedett az acc managementbe de a listából meg eltûnt a játék licensze?
Hülye kérdés, de az eu aldomainen nézted? Mert a ROS vásárlásos trükkel kapcsolatban írta valaki, hogy neki a us aldomainen belépve nem volt ott a licensz a játéklistában.
Az úgy elég érdekes... Jól értem, hogy beengedett az acc managementbe de a listából meg eltûnt a játék licensze?
Hülye kérdés, de az eu aldomainen nézted? Mert a ROS vásárlásos trükkel kapcsolatban írta valaki, hogy neki a us aldomainen belépve nem volt ott a licensz a játéklistában.
Na a 3adik lépés maradt el nálam. Mármint nem is kérte, de helyette kérte a választ a titkos kérdésre amit meg is adtam. De akkor kommunikálok hétvégén és elkérem az elsõ 6 karaktert majd. Köszi szépen!
nem,rámész arra hogy lockolták az accod majd fogja kérni az email cimet ,firsname,lastname meg egy robotellenörzõ kódot ha ezeket elfogadja fogja kérni a játék cd kulcsának elsõ hat karakterét ezt beütöd akkor fogsz kapni egy jelszó resetelõ emailt és kész 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Úhh tegnap set item esett, expert-ig merészkedtem a fiatal barbárommal, feljebb még nem megyek, mert nincs meg a kellõ gear és félek a laggtól tegnap volt amikor 600+ pingem volt a szerverre és a bix-re 10-11 között volt csupán.... Itt meg még kibírok 1-1 kisebb lagot, térugrást bár már gondolkodtam, hogy visszalépek.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
70-dik szinten ujul meg igazan azt hiszem, akkor a speckoja is mas lesz(tobb iranyba is lo "fireball"-t).
En azt vettem eszre, hogy a patch utan ha kraftolsz egyet az mar az uj rollokat kapja, legalabbis nekem az uj az 300+ dexes lett stb. Szoval nem olyan rossz szvsz.
En azt vettem eszre, hogy a patch utan ha kraftolsz egyet az mar az uj rollokat kapja, legalabbis nekem az uj az 300+ dexes lett stb. Szoval nem olyan rossz szvsz.
😄DDDD
Sziasztok!
A Volt barátnõm kölcsön adta az accountját rossz jelszóval, lelockolták. Feloldottam, de nincs rajta a játék már. Ilyenkor mi a teendõ? Supportra kell írni fotóval számlával?
Köszi elõre is!
A Volt barátnõm kölcsön adta az accountját rossz jelszóval, lelockolták. Feloldottam, de nincs rajta a játék már. Ilyenkor mi a teendõ? Supportra kell írni fotóval számlával?
Köszi elõre is!
Azért kicsit erõs ez így, pl nézd meg pkoii karim hf ringjét. Elsõre forgatta lady F. (v2.0.1). RoS ba cd helyett kap egy kis chc-t és nagyon frankó kis gyûrû lesz. A 35% bonus xp szerintem eléggé látszik még így, a relatív gyors fejlõdés mellett is.
BDragon#2117
Nem tudjátok, megújul a Hellfire Ring is? Mert a mostani dropok és az új paragonozás miatt nincs értelme hordani...
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_3_13_2py33sfa0o.png

Meguntam frozen orb wizardot... Gondoltam megyek electroba skilleket váltok erre kb. 30 másodperc elsõ hulla!

Hat nem elonyere valtozott a nevvaltoztatas utan, az szent.
Nem ismerem, de ha már pontosítás, nem lehet, hogy inkább az Activision Blizzard, Inc.-et? 😊
Pontositok, a Blizzardot nem kedveli. A jatek lehetne jo is.
Adnak a szavára, mert jó teszter és játékos, elsõk között volt aki HC infernon lenyomta diablo-t. Kiváló gondolkodó, nagyszerû hearthstone kommentátor, ja mindemelett mindig diablo pólót hord respectként. Pedig közismert az hogy nem igazán kedveli 😊
Nyilván software deployment miatt vannak ezek a karbantartások elsõsorban, de KÉNE, hogy maradjon idejük hardware-es mûveletekre is
ekkora és ilyen gyakori leállások alkalmával.
Persze az is igaz, amit mondasz:
<#idiota>#idiota>
ekkora és ilyen gyakori leállások alkalmával.
Persze az is igaz, amit mondasz:
void fixbug(bug currentbug){
bug newbug_resulting_from_fixing = do_fix_bug(currentbug);
if (newbug_resulting_from_fixing){
sleep(1000*60*60*24*7);
fixbug(newbug_resulting_from_fixing);
}
}
<#idiota>#idiota>
Nem tudom mennyire jott at a szarkazmus abbol, amit irtam. Mit kell tudni a Blizzardrol a kiegeszitovel kapcsolatosan: van ugye a Kripparian nevu kozismert streamer aki verig sertette a Blizzardot a Diablo3-al kapcsolatban, ezert neki nem adtak beta meghivot. Ehez kepest gerincesek a fiuk, mert azert az Opening partyra meghivtak, mert ugye kellene az erosites, egy kozismert arc akinek adnak a szavara....
Ráadásul most, hogy kiveszik az AH-t, és még tradelésre sem lesz lehetõség, számomra elveszett az utolsó fénysugár ebben az ügyben.., szóval kíváncsi vagyok, mi az az überbrutál dolog, amivel ezt ellensúlyozzák.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Megmondom, szerintem az egesz jatek annyi lesz, amig a felsorolt ujdonsagok kifujnak, F&F betasoknak 7 het volt, persze egyeni izles kerdese is a dolog.
hátõõõ... nem 😄 Mivel a sima még mindig szar, és kíváncsi vagyok, h. mitõl nem lesz szar.(?)
Crusader(OMG), rift, bounty(OMG), act v(OMG), hat nem egyertelmu hogy MEG KELL VENNI??
Hol találok vmi jó írást arról, h. mi van a kiegészítõben, miért érdemes megvennem?
Tegnap unalmamban atruccantam kicsit hc monkomra, Experten vagtam neki a nagy kalandnak, fel(!) percen belul esett az Inna naci, aztan jott meg egy Galdi kesztyu meg egy szamomra addig nem ismert monk fejes. Experten. Komolyan...
Sziasztok! Az új puzzle ringgel kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
AH-ban érdemes még venni valamit?
AH-ban érdemes még venni valamit?
halp
😄
😄
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
Hát ez hatalmas 😄 😄 😄
AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB
ez mekkora <#taps>#taps><#taps>#taps>
vajon március 25 is hasonlóképp indul majd nálluk?
vajon március 25 is hasonlóképp indul majd nálluk?
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Nem kedvesem ezek azért vannak ,hogy az elõzõ patch által okozott bugokat fixeljék és újakat generáljanak amit a következõ heti maintenance alatt fixelnek és így tovább ezt úgy hívják, hogy rekurzió😊)))
Tudja a fene ezek mit mûvelhetnek ott. Csak mi laikusok annyit látunk, hogy tolódik az indulás ideje.
Ezek a rendszeres szerdai karbantartások nem pont azért vannak, hogy a szerverparkot folyamatosan frissíteni tudják?
valahogy rá kell erõltetni a kókány szerverparkra a cuccot és valószínûleg az ezeréves hardverek miatt nem várt probléma lépett fel. <#idiota>#idiota>