78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#71290 -
sata75 #71289 Kedves baátaim, bemásolná valaki spoilerbe a patch noteot?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Munkahelyen vagyok( :) ) és itt le vannak tiltva azok az oldalak ahol el tudnám olvasni:( -
#71288 Nem igazán vagy képben, ez amit leírtál konkrétan nem létezik a játékban.
Bizonyos bracereken van AS, de alapból nem lehet ráenchantolni. Ha leszedted róla, nem tudtad visszarakni. -
eloim #71287 gondolom mint az Occulus ringen az attack speed: fixen ad 7-9%-ot + mellé enchantolsz még további attack speedet, mondjuk lesz összesen 12% --> ha ezt rerollolod másra, majd újra atk speedet szeretnél, akkor a fix 7-9%-ot már nem kapod meg, csak a rerollolható maxot (csak tipp, nem próbáltam). -
#71286 Úgy tűnik igen -
ktm99 #71285 Patch notesban ez nem teljesen tiszta:
When Enchanting an item, the original affix will now be forced into the pool of possible replacement affixes
This will allow Legendary items with affixes that are normally unavailable on that slot to roll for that affix when Enchanting
Volt olyan leg eddig, amit ha enchantoltal akkor nem lehetett ratenni kesobb az original affixet?
-
cateran #71284 [URL=http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12674629695#1]Mar van ra workaround :D[/URL]
"Hi Everyone,
We currently have an issue that may cause some players to crash when entering a Nephalem Rift or changing areas. We are currently working on a potential fix for this, but in the meantime we have a workaround that may help.
Open your Options menu (press esc).
Locate the Speaker Setup menu under Sound options.
Select "Stereo" in the dropdown and hit Accept.
Following these steps may help reduce the frequency at which this occurs while we are working on getting a fix deployed.
Your patience is greatly appreciated, thank you!
Edited by Tsarnis on 5/13/2014 10:15 AM PDT
1 hour ago" -
#71283 Hivtalos Pöcs Nócc
Kadala dobhat ezentúl torment only legeket is, hurrá, viszont tele van buggal a játék, pl. nem lehet riftezni jelenleg, mert crashel ahogy belépsz. Hála istennek a jenkik vannak olyan jószívűek, és bétatesztelik nekünk a dolgot -
#71282 A wd-t kúrvára kellett buffolni petes build az egyetlen ami t4 felett érdemleges sebzést vitt be :DDD és nem itt nem 15-20M-ra gondolok 100M-t eddig is tudtam ütni crusival bombardmenttel -.- de 4bill mosta healthnél azért az lófasz 40 secenként. -
who am I 7 #71281 2.0.5 note Miért buffolják sz@rrá a cursat meg wd-t?barb lofaszt se kapott hálistennek megint, wiznek jó kis nerf itt ott :D meg nagy változtatások..dmg type, óriási. -
faber #71280 Igen, mondjuk ott tenyleg kell taktika...lehet, majd egyszer, ha nagyon sok idom lesz, kiprobalom...egyenlore soft core noob vagyok :DDD -
#71279 "hogy nem kell tank, ergo nincs sok ertelme monkkal jatszani"
azert meg HC-ban megvannak ezek a roleok halistennek :) -
#71278 Ez az item például jó példa erre, mivel Thundergod, így csak lightning damage lehet, nem tudod más elemre átrollolni, az affix fix. -
#71277 Meg nem talalkoztam ilyennel, de akkor jelen esetben ez van... -
#71276 Vannak statok, amik az itemen fixek, "sajátjuk", így bármennyire is szeretnéd, ha a Mysticnél nem látod, sosem fogod tudni rollolni -
#71275 Csao, lenne egy gyors kerdesem. Esett a vazsimnak egy Wizard Spike, de nem engedi rollozni a "resistance for all elements" tulajdonsagot. Ez igy van? Mert ha igen akkor nagyban lerontja az item erteket, kene ra lyuk, de a tobbi tulajdonsag fontos. -
xalyy #71274 Muricaban mar fel is van patchelve már csak a maintance kell lejárjon. -
#71272 Holnap PÖCS -
#71271 Jogod van hozzá -
#71270 fullos csapatban esetleg,de hogy szólóban ezt erősen kétlem... -
sata75 #71269 +1 -
#71268 Ezt nekem akartad címezni? -
faber #71267 En epp azt mondtam, hogy nem kell tank, ergo nincs sok ertelme monkkal jatszani, mert barmit csinalsz, megszerezheted a legtutibb 5 csillagos geart - akkor sem lesz akkora damaged, mint egy barmelyik masik kaszt belinek (ha pedig csak a dps meri a teljesitmenyt,ha csak a gear -> dps meri a teljesitmenyt, akkor egy olyan kaszt, aki nem kepes hozni ugyanazt a szintet, haszontalan (mig mondjuk egy olyan jatekban, ahol vannak mas szerepek is, lehet haszna egy olyan kasztnak, aki hozza tud adni valamit a cspaathoz ugy is, ha nem top dps).
En felhuztam a monkot, elvagyok vele, de mig a monkkal kb. 1 honap alatt eljutottam self buffed 600 (profil sheeten talan 500, nem nezem surun) dps-kornyekere, addig DH-val mar most 2 het utan 900 self buffed dps korul vagyok. Az meg, hogy van egy auram, meg ciklonnal osszehuzom a mobokat hogy mage ledps-ezze...nem annyira eletcel.
De lehet ezzel vitatkozni, ha nem ertunk egyet, nem gond. -
#71266 Nem értem, miért kellene tank? Megfelelő build és gear kell, nem kell semmi más -
sata75 #71265 Kimondtad a varázsmondatot: "...mondjuk kellene tenyleg tank..."
Milyen világot élünk ahol mindenféle jött ment H&S játékban kellenek ilyen szerepek mint a tank? Ez az én szomorúságom -
#71264 Torment 5 -
jocika #71263 Megnéztem, köszönöm. Milyen szinten mész vele? Illetve max. milyenen voltál vele? -
faber #71262 Ismeros...nekem is ezert sincsenek meg normalis royalok (bar mondjuk lehet nem kellett volna monk melett dh-t felhuzni, igy minden emerald ket karakterre is kellett).
Goldra szerintem rift - bounty eleg jo, par szaz ezer megvan koronkent (mikor kell a zsé, meg a sargakat is eladom, nem torom..az is par tiz ezer) -
faber #71261 Tolhato, de monkal sokkal lassabb...sajna mind dh / mage sokkal kenyelmesebb...tobbivel nincs tapasztalatom, crusam van meg 70en de miota beutottem, nem jatszok vele...gondolom, wd-al is sokkal konyebb t3-4...nem lenne ez baj, ha lenne igazan szerepe monknak, buffokon kivul...mondjuk kellene tenyleg tank...csak igy kicsit meguntam...de megint, ez privat velemeny, biztos van aki maskent latja....
Meg en szivesen jatszanek 2h fegyveres monkkal, remelem, B majd megcsinalja egyszer...2 socketes 2h fegyverrel fun lenne (csak mondjuk crusaderek akkor is jobban jarnanak...kiveve ha mondjuk pajzsra nem lehetne socketelni...) -
foldi6 #71260 Nem jól látod, jelenleg egy kis pénzügyi likviditásban küszködök, de ahogy lesz akkor 2 Vitality-s és 1 All red-es kavics repül bele. Vagy van más ötleted? Apropó van vmi jó gold farm tippetek?
-
#71259 -
ktm99 #71258 A kovetkezo patch notesban van egy ilyen:
Legendary Sources and Mojos are not being appropriately up-ranked to have more powerful base Damage than Rare ones - this is bug that will be fixed
Szoval mindenkepp tartsd meg szerintem, hatha retroaktiv lesz. -
#71257 Építményem -
BDragon22 #71256 egyirányú öltözés és skillezés és "vacak" alap dps mellett is síma t4 tolható (frissenhalt nabmeg hc monkikm, ha megnézed). nem 2 nap alatt lett meg rá a textil, de nem tűnt gyengének solo ban sem. -
jocika #71255 Valaki, aki otthon van ebben a HOTA témában, leírná röviden és megmutatná a build-jét? Annyian írják, hogy a WW már nem jó a HOTA-val viszont lehet menni. Nekem RoS előtti barbom van és WW-s. Próbáltam utána nézni, de csak viszonylag régieket találtam(2.0.0-2.0.3). -
#71254 vagyis elnézést kérek a bnet profil valótlan adatot jelenít meg lol -
#71253 sajna igen, de eddig ez a legértelmesebb cucc ami tőle jött :(
-
#71252 az az avg dmg elég rossz roll lett :/ -
faber #71251 Hat kb...partyban annyira nem gaz, szeretek monkkal lenni...de solo......koszos t2-t3on is feloraig kell vele pufolni a kek elit packokat is, hogy meghalljanak (oke, messze nem vagyok vele top dps, csak 500k korul)...mig dh-val / maggel meg felig citrom gearben is lehet haladni... -
#71250 Tegnap ez jött Kadalától: