78986
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
Vorrhess #71374 Ja nem alaptalan. Tegnap jó pár halál volt köszönhető a ground affixeknek Meg kell szoknom kiállni a sok szarból -
#71373 -
#71372 Mások is észrevették, nem alaptalan a sírásom, hogy a ground affixek basznak rendesen a patch óta -
david8803 #71371 Kb 4-5 óra alatt 4 set 12 leg 2 plan, solo torment 3. Shardból eddig semmi, cache 1 monarch. -
#71370 na en is igy voltam sokaig, mig tegnap fordult a kocka: volt elteve stashben peccs elottrol 10 act1 normal bounty cache, aztan tegnap beleptem t6-ba kinyitni oket, es lass csodat 2 gyuru+ egy amu:D csak lestem -
Vincentcloud #71369 Én a fegyóval vagyok így a ládából
-
sata75 #71368 de igazából az bosszant a legjobban, hogy 1000+ bountyból, aminek minimum a 90%-a act1 es volt, nem esett ki az a rohadt ring:( -
#71367 ha a 0,00000002%-ot megduplázzák akkor se fog dobni mind :))) (persze a számnál a hasamra ütöttem mielőtt valaki rácsapna :p )
Amúgy t3 a1 bounty 2x meg 3 rift és nekem semmi nem esett, kadalánál 500 shard és semmi, csapatban a többieknek összesen legalább 3-4 leg esett +1 set. :/ -
#71366 100% emelt.
Tehat ha valami 1% esellyel dob valamit az most 2% dob. -
#71365 Nekem 3 óra alatt esett egy Set Plan és 2 Legendary.
A rift kulcsok szépszámmal esnek, de a Legendary normál állapotban is ilyen időközönként esik. Mitől 100% ez? Azt hittem már minden mob dob egy Legendary-t. -
sata75 #71364 másfél óra(6-7kör volt) act1, T2 bounty és rift: 2 legendary.:( -
david8803 #71363 A mai termés eddig 3 set 5 leg és 1 plan. Mindezt 2 act1 bounty és egy rift alatt. -
#71362 Nem egy marha komoly bonus, de persze a semminél azért jobb -
#71360 jaaaaaaaaaaaa értem:):D
találtam olyan leg kesztyűt amelyik a bonus esetén ad goldot. -
#71359 Ha valaki szeretne Diablo3-as saját vagy bármilyen akár saját képből készíthető egérpadot szállítással 1 dolcsiért akkor annak itt van:
Ez egy kupon kód ezzel lehet az amúgy drágább egérpadot 1 dolcsiért megvenni (feltöltesz egy képet és abból csinálják meg) 1 db egérpadot tudsz egyszerre vásárolni.
Z099PLAY6CEJ2
Ezen az oldalon lehet az egérpadot megrendelni.
Mielőtt valaki belekötne igen 100 dolcsit lehet kapni, ha 100-at rendel valaki, de nem ezért írtam be csak gondoltam valakinek még jól jöhet.
-
zozo6726 #71358 Ezt így elsőre nem igazán értem. Mitől függ, hogy hogyan fejlődök csapatban? -
ktm99 #71357 Ha ertelmes csapattal mesz, akkor a bonus xp miatt velhetoen igen. Ha nagyon neked kell elcarryzni a csapattarsaidat, akkor nem biztos. -
faber #71356 Nincs olyan, hogy Kadala-only. Kadala olyan cuccokat dob, amik torment fokozaton eshetnek.
Az itemek (leszamitva matikat, amiket egy-ket boss dob, ill. csak adott rare spawn) illetve receptek (leszamitva egy ketto szinten boss altal dobottat) random esnek a mobokbol, nincs olyan, hogy "most Diablot fogom farmolni az Antiochiai Szent Kezigranatert az elkovetkezo 10 evben" (mint WoW), hanem helyette van "random-neha-megjeleno-mobot farmolom az elkovetkezo 10 evben az Antiochiai Szent Kezigranat utoszegeert, amelyet nagyneha dobhat", hogy majdan megepitsem azt (es vele ellensegeimet miszlikbe szakajtsam ) -
zozo6726 #71355 Köszönöm a sok okosságot. Ezek szerint tényleg jól éreztem, hogy erősebb lett s crusaderem. Na még lenne egy kérdésem, ha már így belejöttünk a kérdés-megválaszolásába. Jelenleg egyedül tolom a karim, nem vagyok sem klánban, nincsenek sajna ismerőseim sem akikkel esetleg együtt fejlődhetnék. Szóval a kérdésem, hogy igaz-e, hogy csapatban jobban fejlődik a kari, mint egyedül. Jelenleg paragon 196 járok, eddig napi 2-3 szint volt meg. -
#71354 Az írják 1 hétig lesz ez a drop rate beállítva szóval van esélyem talán nekem is :D -
#71353 Cache only cuccok, Kadala only cuccok (ha van ilyen) és hogy van-e még olyan cucc, amit csak adott helyen/boss-tól lehet megkapni. Felszerelésre gondolok (fegyó,sapi,páncél....), nem Materialra. -
faber #71352 Nem egeszen ertem a "mit hol lehet találni?" reszt...legendary materialokra gondolsz? Mert azt, kb. ha beirod a Googleba, hogy "diablo 3 legendary materials", kb. elso talalatra kiadja (most munkahelyen vagyok, itt le van tiltva a jatek oldal, ezert nem tudom linkelni). Recept / set item / legendary item? Random. Bloodshard? Cache / rift guardian. Hm. Mi van meg, ami adott helyen esik? Szerintem semmi. -
mikromanus #71351 - A legendary mojo és source-ok sebzését "javították": Most már magasabb értékek közt mozog a sebzés része mint a rare offhandeknek. A változás visszamenőleges. Olyan +50-75 körül, vagy akár +100 átlagsebzést is rápakolhat ez a mostani sebzésedre. Erre még rájön az AS, így elég szép buff lehet.
- Az elemi sebzéses fegyverek bugját is javították (visszamenőlegesen is). Most már helyesen az egész sebzéssel számol ezeknél a +x% damage affixnél és nem csak az alappal.
Emiatt jobb lehet a sebzés pár karakternél és magasabb sebzéseket lehet kihozni. -
eloim #71350 T1-en nekem sohasem esett set, cask leg. Mióta T2-n nyomom, a napi 1 általában megvan, igaz a ratyibb fajtákból. A crusammal amúgy én is azt tapasztaltam, hogy látványosan könnyebb lett T2. -
#71349 Mintha nem lenne teljesen random a dolog. Nekem átlag 20 percenként esik 1 kb. Mondjuk úgy hogy 3-4-es parti, T2 rift-en megyünk. SET az ritkább jóval. Kb 1,5-2 óránként átlagban. -
zozo6726 #71348 Köszi az infót ez igazán jó hír. Ez idő alatt tényleg érdemes "rágyúrni"
a játékra.
Más nekem a frissítéssel a karim + 30 ezer sebzést kapott, T2 simán tudok nyomulni. Más is tapasztalt ilyet, hogy nőtt a sebzése? Olyan mintha vissza vették volna sebzést az ellentől! -
#71347 Nekem az elmúlt 1 hétben összesen 1 azaz 1 leg esett.... -
mikromanus #71346 Egy hét lesz:
"This bonus birthday buff begins in the Americas on Thursday, May 15 at 12:00 a.m. PDT and ends on Thursday, May 22 at 5:00 a.m. PDT."
EU-ban azt hiszem 10 óra körü indul(t). -
#71345 Ez engem is érdekelne! Bár szerintem valószínű hogy csak egy napig. -
#71344 (massacre ~= mészárlás) -
#71343 Ha kinyírsz kb 8-10 ellenfelet egymás után, már meg is kaptad.
Ezt kb. a játékban 10mp-enként kapod ha gyorsan mész :) -
#71342 A Skilleket szabadon variálhatod: S + slotokhoz rendelsz akármit amikor csak akarsz. Kivéve "cooldown" vagy harc alatt. -
zozo6726 #71341 Sziasztok!
Véletlenül nem tudja valaki, hogy ez a boldog évforduló meddig fog tartani?
1 napos, vagy akár egész hétvégéig is elhúzódhat? Valahol ennek nem lehet utána nézni? -
#71340 lehet noob kérdés, de ha nem kérdezem meg méghülyébb maradok:D:D
szval: a massacre bonus- az mi és hogyan lehet elérni? -
eloim #71339 nem tudom mennyit turbóztak most a drop raten, de tegnap bő 1 óra alatt 6 leg + 2 set meg 2 reci (1 leg, 1 set) is kiesett. Maghdából pl egyszer 3 is jött (az egyik mondjuk leg mati). -
#71338 Vegul sikerult megvenni a jatekot+kieget 13kert. Kerdesem az lenne, hogy lehet ebben resetelni a skilleket, amit valasztottam? Ha igen, akkor hogy? Meg nagyon az elejen vagyok, de jo lenne tudni, hogy mennyire lehet kiserletezni :) -
#71337 Van valahol olyan átfogó táblázat, ahol minden LEG/SET drop rate le van írva, és hogy mit hol lehet találni? -
#71336 Várható volt, hogy nem tart sokáig. -
#71335 javították a lvl1 t6 farmot, már csak 30 shardot dob
most próbálom a lvl1 t6 bounty cache farmot :D -