Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az RNG csak szimplán kicseszett veled.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Friss Diabló-s vagyok, alig két hete vágtam bele a játékba, és gondoltam, kifarmolom magamnak a kötelezõ quest cuccokat a Hellfire ringhez meg Whimsyshrine-hoz a hétvégén. Az egészet letudtam pár óra alatt, leszámítva egy itemet.
Eddig 37 órát kizárólag abba toltam bele, hogy lefutok Frozen Cavernbe Chitara után, de valamivel több mint 300 körbõl alig egy tucatnyi alkalommal spawnolt csak, és akkor se dobta a holmit. Ezidõ alatt léptem 45 paragorn szintet, kiesett 29 Legendary item, és 5 zöld set item.
Jó lenne tudnom, mekkora a questitem dropjának az esélye, mert ha kisebb, mint mondjuk egy trombózisé, akkor tudom, hogy a Blizzard arra játszik, hogy elõbb dögöljek meg, minthogy pónikat simogathassak.
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/11307900907?page=15#293
Garantált legendary-ról nem volt szó, csak arról, hogy ha már egy jó ideje nem esik legendary, akkor elkezdi a játék kicsit növelni az esélyedet. Gyakorlatilag ez a smart loot rendszer része. Most hogy ezt 2 óra után csinálja-e, az jó kérdés, a linken a 2 órát nem erre írja, hanem arra, hogy anno amikor monitorozták, átlag 2 óránként esett az embereknek legendary a bétában, gondolom ebbõl vonták le a következtetést, hogy akkor valószínûleg ilyesmire állította be a Blizzard ezt a timert.
Ez de baromi jó szett! Jól néz ki és a statjai is jók. Na de pont ez lesz az, ami sosem fog nálam kiesni egyik mob/boss-ból. AH meg ugye nincs.
Akkor maradnak a Rare göncök, ha már a Legendary és zöld cuccokkal szûkölködik a játék. <#idiota>#idiota>
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Aztán elkezdtem theorycraftolgatni hogy mi lesz 70en és az az érzésem hogy dh lesz az egyik leghatékonyabb szóló class már megint ha vki össze tudja rakni a megfelelõ geart.
Egy ilyen geart raktam össze képzeletben:
build
Embodiment of the Marauder setbõl a fejes, vállas, gatya, cipõ. A 6os set bónusz állítólag szar, így jobban megéri pusztán a 4es bónuszra koncentrálni.
Chestnek The Cloak of the Garwulf így lenne összesen 8 pet amiknek a zöme bétás tapasztalatok alapján elég jól tud tankolni, kezesnek meg a Tasker and Theo. Kár is magyarázni hogy miért. A 8 pet kitolná a sheet dps 1120%-1200%át.
Tegeznek a Bombadiers Rucksack mert így a passzívval együtt az összesen 5 sentryt jelent. A spitfire turret a ballistics rúnával 340%ot sebez, tasker and theoval meg 476%-510%ot. Az 5 sentry így összesen 2380%-2550% damage.
A petek és sentry kegyedül sebeznek 3500-3750% damaget. Az a sheet dps ~36szzorosa. Ahogy bétát néztem jól gearelt karakterek olyan 1milla dps körüli értékkel rohangáltak. Ez így összesen úgy 36milla effektív dps, és ehhez még hozzájönnek az egyéb bónuszok mint elemental dmg, +skill dmg, SoJ stb.
Emellett marad 4 aktív és 2 passzív slot szabadon. Nyilván a 4 aktívból érdemes egyet hatred generátorra használni, amire megintcsak van egy OP item a Kridershot személyében. 3 aktív és 2 passzív slot mehet defenzívnek, miközben a dh-val csak arra kell konncentrálni hogy ne haljon be miközben a petek és sentryk elvégzik a melót. Az igaz hogy ez a dps a 3 farkast kivéve mind single target dmg de még így is bitang sok és az az egy biztos, hogyha nem fogják szétnerfelni ezeket az itemeket, hogy a dh képes lesz elég dps-t kitolni ahhoz hogy akár t6on überbossozzon, és a nehézség beállítása inkább a thoughness mint a dps függvénye lesz.
Ti milyen geart theorycraftoltatok össze a leendõ maineteknek? 😊
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Azóta már esett végül egy kétkezes barna, ami kerek 50%-kal csökkentené a sebzésemet, szóval megérte várni <#idiota>#idiota>
Az a vicces, hogy amikor barátnõm játszik néha kicsit a saját karakterével, neki szinte mindig esik valami már negyed óra után 😄
ktm99:
Lehet, hogy nem garantált... én csak itt hallottam róla nemrég, és így sikerült megfogalmazni, de azért szerencsére ki lehetett venni belõle, hogy mire gondolok 😊
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Mert már igencsak közel járok a 2 óra játékhoz, de semmi nem esett még torment 2-n, kulcs viszont már 3 is.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
Remenyeim szerint az avg damot majd megprobalom egy koverebb CD-re atmakolni, oszt jo is lesz, paragonbol ugy is max AR-t szoktam tenni a kariknak 😊

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
de most már nem bánom, hogy nem adtam el
MadWolf#11626
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Végre érezni, hogy "jutalmaz" a játék és nem csak farmolja az ember a goldot, hogy vegyen valami használható cuccot horroráron hanem igenis idõvel esnek a jobbnál jobb cuccok. (Még Torment szintre nem merészkedtem masteren játszunk fõnökömmel)
Megérte újra megvennem féláron 😊
Azt hiszem jövõ héten a Reaper of Soulsnak sem fogok tudni ellenállni...
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
stream
Masik dolog, ptr-en megoltem vagy 300 goblint T1 folott, 2.03ban live is olom oket siman T3 neha T4 is, kiesik beloluk egy fel TESCO de legendas az nem.Kivancsi leszek milyen a 70es goblin....
Nem ugranek bele megint, mint 2 eve,elobb olvasnek par velemenyt itt forumon rola 😄
\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder
de ezt csak lvl 60-ra... 70-en ugyanúgy lesz 7-9% attack speed is, meg normális dmg a fegyvereken.
Ha ezt össze kéne hasonlítani a régi dolgokkal én legegyszerûbben úgy tudom megfogalmazni, hogy a jelenlegi drop kb olyan, mint ha 1.8-ban Hell fokozaton játszanál és még nem kapod meg a top itemeket és a hozzájuk tartozó Statokat, csak Infernón...
Itt meg majd lvl70 után és Tormenten lesz kiteljesedve a játék
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA