78986
  • Vorrhess
    Ja nem alaptalan. Tegnap jó pár halál volt köszönhető a ground affixeknek Meg kell szoknom kiállni a sok szarból
  • RatBaG #71373
  • Különc
    Mások is észrevették, nem alaptalan a sírásom, hogy a ground affixek basznak rendesen a patch óta
  • david8803
    Kb 4-5 óra alatt 4 set 12 leg 2 plan, solo torment 3. Shardból eddig semmi, cache 1 monarch.
  • Acidlich
    na en is igy voltam sokaig, mig tegnap fordult a kocka: volt elteve stashben peccs elottrol 10 act1 normal bounty cache, aztan tegnap beleptem t6-ba kinyitni oket, es lass csodat 2 gyuru+ egy amu:D csak lestem
  • Vincentcloud
    Én a fegyóval vagyok így a ládából
  • sata75
    de igazából az bosszant a legjobban, hogy 1000+ bountyból, aminek minimum a 90%-a act1 es volt, nem esett ki az a rohadt ring:(
  • Jabar
    ha a 0,00000002%-ot megduplázzák akkor se fog dobni mind :))) (persze a számnál a hasamra ütöttem mielőtt valaki rácsapna :p )

Amúgy t3 a1 bounty 2x meg 3 rift és nekem semmi nem esett, kadalánál 500 shard és semmi, csapatban a többieknek összesen legalább 3-4 leg esett +1 set. :/
  • Carlos
    100% emelt.
    Tehat ha valami 1% esellyel dob valamit az most 2% dob.
  • TBTPumpa
    Nekem 3 óra alatt esett egy Set Plan és 2 Legendary.
    A rift kulcsok szépszámmal esnek, de a Legendary normál állapotban is ilyen időközönként esik. Mitől 100% ez? Azt hittem már minden mob dob egy Legendary-t.
  • sata75
    másfél óra(6-7kör volt) act1, T2 bounty és rift: 2 legendary.:(
  • david8803
    A mai termés eddig 3 set 5 leg és 1 plan. Mindezt 2 act1 bounty és egy rift alatt.
  • bélanéni #71362
    Nem egy marha komoly bonus, de persze a semminél azért jobb
  • oneal1
    jaaaaaaaaaaaa értem:):D

találtam olyan leg kesztyűt amelyik a bonus esetén ad goldot.
  • kigyi
    Ha valaki szeretne Diablo3-as saját vagy bármilyen akár saját képből készíthető egérpadot szállítással 1 dolcsiért akkor annak itt van:

Ez egy kupon kód ezzel lehet az amúgy drágább egérpadot 1 dolcsiért megvenni (feltöltesz egy képet és abból csinálják meg) 1 db egérpadot tudsz egyszerre vásárolni.

Z099PLAY6CEJ2

Ezen az oldalon lehet az egérpadot megrendelni.

Mielőtt valaki belekötne igen 100 dolcsit lehet kapni, ha 100-at rendel valaki, de nem ezért írtam be csak gondoltam valakinek még jól jöhet.
  • zozo6726
    Ezt így elsőre nem igazán értem. Mitől függ, hogy hogyan fejlődök csapatban?
  • ktm99
    Ha ertelmes csapattal mesz, akkor a bonus xp miatt velhetoen igen. Ha nagyon neked kell elcarryzni a csapattarsaidat, akkor nem biztos.
  • faber
    Nincs olyan, hogy Kadala-only. Kadala olyan cuccokat dob, amik torment fokozaton eshetnek.
    Az itemek (leszamitva matikat, amiket egy-ket boss dob, ill. csak adott rare spawn) illetve receptek (leszamitva egy ketto szinten boss altal dobottat) random esnek a mobokbol, nincs olyan, hogy "most Diablot fogom farmolni az Antiochiai Szent Kezigranatert az elkovetkezo 10 evben" (mint WoW), hanem helyette van "random-neha-megjeleno-mobot farmolom az elkovetkezo 10 evben az Antiochiai Szent Kezigranat utoszegeert, amelyet nagyneha dobhat", hogy majdan megepitsem azt (es vele ellensegeimet miszlikbe szakajtsam )
  • zozo6726
    Köszönöm a sok okosságot. Ezek szerint tényleg jól éreztem, hogy erősebb lett s crusaderem. Na még lenne egy kérdésem, ha már így belejöttünk a kérdés-megválaszolásába. Jelenleg egyedül tolom a karim, nem vagyok sem klánban, nincsenek sajna ismerőseim sem akikkel esetleg együtt fejlődhetnék. Szóval a kérdésem, hogy igaz-e, hogy csapatban jobban fejlődik a kari, mint egyedül. Jelenleg paragon 196 járok, eddig napi 2-3 szint volt meg.
  • kigyi
    Az írják 1 hétig lesz ez a drop rate beállítva szóval van esélyem talán nekem is :D
  • bélanéni #71353
    Cache only cuccok, Kadala only cuccok (ha van ilyen) és hogy van-e még olyan cucc, amit csak adott helyen/boss-tól lehet megkapni. Felszerelésre gondolok (fegyó,sapi,páncél....), nem Materialra.
  • faber
    Nem egeszen ertem a "mit hol lehet találni?" reszt...legendary materialokra gondolsz? Mert azt, kb. ha beirod a Googleba, hogy "diablo 3 legendary materials", kb. elso talalatra kiadja (most munkahelyen vagyok, itt le van tiltva a jatek oldal, ezert nem tudom linkelni). Recept / set item / legendary item? Random. Bloodshard? Cache / rift guardian. Hm. Mi van meg, ami adott helyen esik? Szerintem semmi.
  • mikromanus
    - A legendary mojo és source-ok sebzését "javították": Most már magasabb értékek közt mozog a sebzés része mint a rare offhandeknek. A változás visszamenőleges. Olyan +50-75 körül, vagy akár +100 átlagsebzést is rápakolhat ez a mostani sebzésedre. Erre még rájön az AS, így elég szép buff lehet.
    - Az elemi sebzéses fegyverek bugját is javították (visszamenőlegesen is). Most már helyesen az egész sebzéssel számol ezeknél a +x% damage affixnél és nem csak az alappal.

Emiatt jobb lehet a sebzés pár karakternél és magasabb sebzéseket lehet kihozni.
  • eloim
    T1-en nekem sohasem esett set, cask leg. Mióta T2-n nyomom, a napi 1 általában megvan, igaz a ratyibb fajtákból. A crusammal amúgy én is azt tapasztaltam, hogy látványosan könnyebb lett T2.
  • bélanéni #71349
    Mintha nem lenne teljesen random a dolog. Nekem átlag 20 percenként esik 1 kb. Mondjuk úgy hogy 3-4-es parti, T2 rift-en megyünk. SET az ritkább jóval. Kb 1,5-2 óránként átlagban.
  • zozo6726
    Köszi az infót ez igazán jó hír. Ez idő alatt tényleg érdemes "rágyúrni"
    a játékra.
    Más nekem a frissítéssel a karim + 30 ezer sebzést kapott, T2 simán tudok nyomulni. Más is tapasztalt ilyet, hogy nőtt a sebzése? Olyan mintha vissza vették volna sebzést az ellentől!
  • kigyi
    Nekem az elmúlt 1 hétben összesen 1 azaz 1 leg esett....
  • mikromanus
    Egy hét lesz:

"This bonus birthday buff begins in the Americas on Thursday, May 15 at 12:00 a.m. PDT and ends on Thursday, May 22 at 5:00 a.m. PDT."

EU-ban azt hiszem 10 óra körü indul(t).
  • bélanéni #71345
    Ez engem is érdekelne! Bár szerintem valószínű hogy csak egy napig.
  • bélanéni #71344
    (massacre ~= mészárlás)
  • bélanéni #71343
    Ha kinyírsz kb 8-10 ellenfelet egymás után, már meg is kaptad.
    Ezt kb. a játékban 10mp-enként kapod ha gyorsan mész :)
  • bélanéni #71342
    A Skilleket szabadon variálhatod: S + slotokhoz rendelsz akármit amikor csak akarsz. Kivéve "cooldown" vagy harc alatt.
  • zozo6726
    Sziasztok!
    Véletlenül nem tudja valaki, hogy ez a boldog évforduló meddig fog tartani?
    1 napos, vagy akár egész hétvégéig is elhúzódhat? Valahol ennek nem lehet utána nézni?
  • oneal1
    lehet noob kérdés, de ha nem kérdezem meg méghülyébb maradok:D:D

szval: a massacre bonus- az mi és hogyan lehet elérni?
  • eloim
    nem tudom mennyit turbóztak most a drop raten, de tegnap bő 1 óra alatt 6 leg + 2 set meg 2 reci (1 leg, 1 set) is kiesett. Maghdából pl egyszer 3 is jött (az egyik mondjuk leg mati).
  • I.C.ram
    Vegul sikerult megvenni a jatekot+kieget 13kert. Kerdesem az lenne, hogy lehet ebben resetelni a skilleket, amit valasztottam? Ha igen, akkor hogy? Meg nagyon az elejen vagyok, de jo lenne tudni, hogy mennyire lehet kiserletezni :)
  • bélanéni #71337
    Van valahol olyan átfogó táblázat, ahol minden LEG/SET drop rate le van írva, és hogy mit hol lehet találni?
  • bélanéni #71336
    Várható volt, hogy nem tart sokáig.
  • McHaals
    javították a lvl1 t6 farmot, már csak 30 shardot dob
    most próbálom a lvl1 t6 bounty cache farmot :D
  • TBTPumpa