78986
  • Traky70
    Jelenleg a WD, vagy a Wizard az erősebb class? Ezeken belül melyik build?
  • Lammer
    Systore-al rifteztunk folyamatosan, imba wizardjaval meg crusajaval meglett hamar :)
  • foldi6
    jaja látom, erről megfeledkeztem..látom, hogy bárhol barmikor T1felett eshet...
  • bélanéni #71411
    LEG/SET cuccokat nem lehet másnak adni, kivéve csapattársnak 1 (vagy 2?) órán belül. Szerintem bárhol eshet.
  • foldi6
    sziasztok,
    a The Legacy of Raekor set-et, merre lehet farmolni vagy bárhol bármikor eshet. Van 2 db kesztyűm belőle, csere is érdekelne..
  • dante3
    Ez csak partyban oldható meg igaz?
  • kigyi
    Most én is ezt játszom több HC karaktert is felhúztam 70-re, jól jönnek azok még :) Sajnos a Blizz tesz róla, hogy használni is kelljen őket. Többnyire, ha bizonytalankodik a szerver akkor valamelyik altot húzom normal-on így kitolható a main karik élettartama :)
  • Lammer
    erdekes, nekem meg mobilnetrol is smooth volt tegnap, mostansag jo nalam
  • Strayhand
    Tegnap nálam voltak lagspike-ok, két 40 körüli karaktert el is vesztettem, mondjuk nem biztos, hogy emiatt, mert mindkettő tömegben volt, és ajtó közelében ahol nehéz volt látni mi történt pontosan, szóval simán bénázhattam is, csak utólag mikor a harmadik karinál jöttek elő röccenések, gonoltam bele, hogy akár az is lehetett, mert hirtelen kaptam be nagy sebzést mindkettőnél, miután simán mentem addig. A harmadikkal ki is dobott egyszer, bár nem néztem a pontos hibaüzenetet, szerencsére akkor már épp a városban mászkáltam, és egyből vissza is engedett. Most ezért is szintezek több karaktert egyszerre, hogy legyen még, ha valamelyik meghal. De majd legalább gyorsabban felrántom a WD-t megint, mert nem sok alt maradt...
  • LocalPatriot
    Megcsináltok egy riftet T2-be mondjuk,és a végén mielőtt beszélnél Orek-kel behozod a kiskarid. Így ő kapja azt a 20M xp-t.
  • zsotesz
    nálam nincs gond
  • pimpi001
    én nemtom mi van megint ezzel a battlenet-el. ddos vagy passz. 2 napja folyamatosan csak error 3007-et kapok. egy riften nemtudok végigmenni.
    más is tapasztal hasonló hibát?
  • Looooser
    csak úgy lehet....
  • undY1ng #71401
    Nem tudod ki linkelte múltkor, hogy HC-n másfél óra alatt 70 lett. Ezt csak másik player segítségével lehetséges? Vagy mi a titkok nyitja? :)
  • jocika
    Tud valaki friss difficulty chart-ról?
    Erre gondoltam:#70946
  • TBTPumpa
  • Jabar
    értem köszi, leeching beast runa miatt érdekelt, mert ha többször harapnak többet gyógyulok :)

• Vincentcloud
    Visszavonok mindent, egy rift alatt 2 darab az Akkhan setből+firewalker+Fate of the Fell
  • Strayhand
    1. Valahol úgy olvastam, hogy direktben nem támadnak gyorsabban, de mégis növeli a sebzésüket, mert az valahogy a dps-edből számolódik. De mondom ez csak ilyen "mintha hallottam volna" dolog.

Ill. ha a Fetish Sycopants passzívot használod, akkor ott azért befolyásolja, hogy milyen gyorsan/gyakran tudod előhozni őket.:)
  • Jabar
    rendben, köszi!
  • Daell Drow
    1. A te AS-ed nem befolyasolja a kutyak tamadasi sebeseget, ha ezt akarod novelni keresd a tasker and theo kesztyut.
    2. Asszem igen, de ebben most hirtelen nem vagyok 100% biztos.
    3. A ruhakon levo elemi sebzes noveli a kutyak sebzeset, pl: burning doghoz fel veszel magefistet+cindert akkor meg kapjak azokon levo elemi fire sebzest.
  • Jabar
    Lenne pár kérdésem wd-vel kapcsolatban:
    1. A cuccaimon lèvő +as befolyásolja a petek harapásainak gyakoriságát?
    2. Cuccokon lévő dmg against elites-t a petek is megkapják?
    3. Ha petnél pl physical runa van bent a ruhán lévő +physical sebzés növli a sebzésèt?

Köszi :)
  • kigyi
    T1-en HC-n.
  • bélanéni #71391
    (T3 is megy, csak jelenleg akkorát sebez néhány Elite ground effectje, hogy még én is halok kurva gyorsan, te pedig percenként halnál)
  • faber
    Lol. 500al vigan T2-ztem csapatban. Csapatban mar 200k kornyeken vidaman megy a T1...egyedul....nost arrol fingom sincs, sosem mentem egyedul riftbe :D
    Nem tudom melyik kasztot jatszod, de megis van olyan, amelyik torment droppok nelkul is 400-600k damage felett van....?
  • bélanéni #71389
    Egyet fel tudok ajánlani, én T2-n haladok jelenleg jól, hogy lejössz velem 17:00 után 8-10 riftre, és akkor majd esnek olyan cuccok, hogy utána már 100% hogy tudsz egyedül is T1-ezni. T1 és T2 között LEG/SET drop rate-ben nincs túl nagy különbség.
  • mikromanus
    Pedig a torment egy az nem nehéz. Kb olyan "felmész, összedobod craftból és dropból ami jó kijön", belövöd a skilleket és mész. Innen már dara a T1. 4-600k damage nem sok. Főként ha emellett nincs se elemi skill bónusz, se egyedi skill dam bónuszod. Persze ez csak találgatás. Nem tudom mid van, csak amit írtál az előbb...
    Vlamit nem csinálsz jól ha "jó ideje" játszol és csak ennyid van...
  • bélanéni #71387
    Az a gond, hogy Torment only cuccok akkor nem eshetnek. De ha már nehéz a T1, akkor Master-en nyomd. A DMG abszolút nem minden, persze gondolom a cuccaid még nincsenek úgy összehangolva a skillekkel, hogy lehessen alacsonyabb DMG mellett is jól haladni.
  • TBTPumpa
    Már 70-es vagyok jóideje, de semmi értelmes cucc nem esik. 400-600k DMG-vel pedig még a Torment 1 is szopás.

Különböző buildokat is próbálgattam, de nem lett sokkal jobb a helyzet.
  • mikromanus
    Ez ilyen. Talajíz-szinten nem lehet almát szüretelni :)
    Torment szinteken, riftben és csapatban igazán jó a drop. Lehet persze, hogy mf is segít, de elég a fenti pár tányező +sok kill. Alacsony nehézségen szarabba drop és nem eshet torment only set. Lassan kezdik normálisan belőni a jutalmazást...

Plan jól szokott potyogni és "kezdő" karakterek is eleinte jó itemeket kapnak. Nekem hetek óta talán egy plan esett csak. Lehet mert a többi megvan?
  • bélanéni #71384
    Normal - Master között szerintem annyira ne csodálkozz. Még nem vagy 70-es?
  • TBTPumpa
    Milyen nehézségen?
    Mert nekem normálon alig esik valami. Hard, Expert és Master fokozatokon pedig még annyi se.
  • sata75
    "This bonus birthday buff begins in the Americas on Thursday, May 15 at 12:00 a.m. PDT and ends on Thursday, May 22 at 5:00 a.m. PDT."
  • faber
    Tenyleg annyi, kb. 2x linkeltek be tegnap :P
  • Sheltem
    Komoly vagy viccelsz?
  • sata75
    1 hét
  • Sheltem
    Srácok meddig van ez a Celebration? Ma éjjel még lesz +100% buff legendary dropra?
  • kigyi
    Tegnap egész korrekten esett a legó
    1 óra játék alatt 7 plan 5 leg 2 set.
  • Különc
    Casual x100
  • bélanéni #71375
    Mi is észrevettünk hasonlót.

"DEVELOPERS HAVE NOW CONFIRMED THAT GROUND EFFECTS ARE DEALING TOO MUCH DAMAGE AND WILL BE REDUCED!"

Ez jó hír.