Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali emberek! Ma veszem meg a diablo 3at és lehet volt már ez a kérdés.
Windows 8.1en fut a játék?
máshogy gondolom,mert a szinte az összes, ha nem az összes world 1st kill-t õ csinálta.....aki csak a kákát keresi az mutasson már fel valami hasonlót 😊 meg napi 30000+ stream nézõt! 😊

Tatyla
igen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sheltem
Köszi az infót. Nem találtam amúgy még semmilyen új "árust" a korábban említett finomságokkal (Gambling, Enchanting) gondolom ezek is késõbb lesznek az ACT5ben egy másik városban ugye?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tatyla
mert 66-tól dob nagyobbat

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sheltem
Ez fura, bementem Torment1 nehézségen ACT5 elejére és itt is "csak" lvl61 es cucc esik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Srácok az miért van, hogy Master fokozaton toltuk a kiegészítõt és csak és kizárólag lvl61 es cuccok estek lvl65ön is?

Nem, a nehézséget ahhoz lövi be a játék, aki kreálta a game-t. Nyilván valamivel erösebbek lesznek a mobok, de annyival nem, mintha a 65-ös kreálta volna a gémet.

Így lehet mondjuk tuti jól fejlödni, hogy mondjuk lvl1-en csinálsz T3-on egy game-t és bejön segíteni neked egy lvl60as. Ha mellette maradsz képernyötávolságon belül, akkor eszméletlenül jön az xp, én anno így húztam/húzattam a második HC karimat. A hátulütöje ennek a rendszernek az, hogy húzás esetén, ahogy növekszik a szinted, úgy fog nehezedni a játék is a téged húzó számára, így elöbb-utóbb vissza kell vegyetek a nehézségi szintböl, hacsak nem egy übertáp karakter segít neked fejlödni.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Az lenne a kérdésem, hogy ha pl. egy 60-as kreál játékot és belép mellé egy 65-ös, akkor mennyivel nõ a nehézség? Átlagolja a szinteket, vagy egyszerûen a magasabb szintûhöz lövi be a nehézséget a játék?

Athene mikor nem csinált hasonló okosságokat? Ezt bírják benne, akik nézik 😊
Nagyon kreatív, hogy kihasználta a rendszert; de ez az encounter így akkor sem a legnehezebb, amit a játék valaha nyújthat, vagy máshogy gondolod?
jó akkor miért nem TE vagy az a 3-om nyomta le elsõnek sacc/kb 1 millió embert megelõzve ?😛 ,de szeretem ezt a fajta mentalitást.....

Most nyomtam le Urzaelt T1-ben, nagyon durva volt. Embertelen sok HP-ja van, s azzal a barbárral, amivel anno Mp7-8-ban toltam, ROS elõtt T3-ban elég jól haladtam, most elvéreztem. Át kellett alakítanom, s végül egykezs+pajzs kombóval sikerült vagy 20 perc alatt lenyomnom.

<#idiota>
skinnyman
Elsore nem neztem a neveket, es azt hittem h 2 farmolo kozott zajlott a parbeszed akik 24 oraja nonstop nyomjak 😊

Regards,

Ez kész 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

de 60-asként kreálta a játékot...
és 3db gearelt 70-es segített neki 😄 mi okos
BAAAZDMEEEG!! 4-en ELSÕRE LENYOMTÁK!!! WORLD 1st

sacc/kb fél órás 101% os koncentráció kell különben GG.....

10 perc alatt 58% on a BOSS....pedig nem gyenge gearben tolja....ha nem DH lenne a cloakkal már vagy 50x meghalt volna😄 ez qrvakemény baszki

Tatyla
rövid vélemény a játékról:

wizardal toltam egy monk cimborámmal:
-az új act amit eddig láttam az elsõ bosson vagyok túl (mert 68-ig szinteztünk act3-ban)az gyönyörû látszik hogy sok új ember is dolgozott rajta és fantasysabb és darkosabb az egész.
-T1-en is eléggé oda kell figyelni mert a packok pikk-pakk szétkapnak mint hülye gyerek a meséskönyvet
-használható drop elég ritka lett nekem pl,vitalitis cuccokat dob töménytelen mennyiségbe
-vendorokat is ajánlott nézni mert van náluk néha upgrade sárga motyó
-már esett 70-es legendary cucc is egy darab sisak amit használni is tudok
-ja és rengeteg event van lépten-nyomon...

ÚramISten mennyi HP-ja van bazze a bossnak

Közben újra:

Kaphatnék egy invet a klánba? 😊

Dodo#1748
TBTPumpa
Aki még szeretne Collector's Edition-t venni jó áron!

A legtöbb helyen már elfogyott/22-23 000 Ft-ért adják.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Igen, a Jay Wilson érában 2 kiegészítõrõl volt szó, de azóta már más vette át a stafétabotot.
Amúgy meg hamarosan jön a Ladder rendszer!

Hát... most nyírtam ki Diablót reset után és nem dobott legendary-t.😊
Az outro szerintem pont hogy felvezetés a köv kieg témájához, és a szituációt elnézve sztem végre pvp központú kiegben gondolkodnak.

skinnyman
Ez komoly? Ezt valaki meg tudja erositeni? Mert nagyon sokaig 2 kiegeszitorol volt szo tudtommal...

Regards,

TBTPumpa
Én valahol azt olvastam, hogy:

Minden kérdés megválaszolásra kerül és minden szálat elvarranak benne, amit az Outro videó is megerõsít. Szóval nem valószínû, hogy lesz második kiegészítõ.

Lehet. Nem vitatom. Aki nagyon raer....En mondjuk mar igy is orulok hogy munka mellett egy, maximum 2 karaktert van idom felhuzni 😄 A tobbi meg abszolute nem mozgat, WoWot rahagytam, SC sosem erdekel,t a csontkutya meg nem er 10 fontot nekem 😄
De persze mind masra vagyunk 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

skinnyman
beleolvastam, persze no comment a dolog ha igy van es tenyleg jatek bug miatt halnak a hc-k, de akkor mar nem birom ki, hogy megkerdezzem:
Adria? wtf? Malthael mellett meg o is boss? Ez durva, azt hittem ot a masodik kiegre tartogatjak. Ha ez tenyleg igy van, nagyobb lelkesedesem lett a kieg utan...

Regards,

A doboz amolyan relikvia/szobadísz stb. Én is szeretem a dobozos verziókat (megér +1-2 ezrest), elõ is rendeltem egyet de az árkülönbözet miatt bratyó mondta hogy ne szórakozzak és inkább megvette nekem a giftes trükkel a deluxeot. Nem tiltakoztam, mert azért vanity itemek ide vagy oda +3 karakter slot azért mégiscsak +3 karakter slot. Lehet másoknak haszontalan, de vannak olyanok akik szeretnek minden classból felhúzni egyet sc-n és hc-n is, és a 3 plusz slot jól jön low lvl legendaryk farmolásához, tartalék hc karikhoz, vagy csak simán raktárnak. Ha nem lett volna a kijátszható árkülönbözet, én is dobozosnál maradtam volna.

Odahaza nem lehet Battle.neten elorendelni, hogy mindenki dobozosan veszi? (Mondjuk a delux verziot megertem...mar akinek megeri a felar....azt a reszet nem ertem...😄 ) En csak gondoltam egyet vasarnap es Battle.neten megvettem PayPallal....5 perc mulva szarnyakkal rohangaltam, Zoltun Kulle meg is dicserte 😄

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Ez mennyire igaz amúgy 😄
HunnernesKonge
Mivel egy bnet acc-ról fogsz játszani, ezért igen. Gondolom egy remek bnetacc db-ben vezeti a blizzard ki mikor aktiválta a kulcsokat a különbözõ játékaihoz, attól függõen adják a bonusz tartalmat. Pl, digitális verziónál HS kártyapaklihoz se volt kód, csak egyszerûen beléptél, és jött egy popus msg, hogy RoSért itt a paklid. köszi hogy megvetted.
böröczk
Igen, úgy mint a HS-ben a kártyapakli.

Kumiho #2179

böröczk
Ó, köszi 😄 Tapasztalatlan vagyok ilyen téren.

Ez a szárny eléggé elvesztette az egyediségét, minden játékban azzal égetik a szemem, úgyhogy eldöntöttem, hogy inkább most egyedül cammogok egy crusaderrel, act V pedig estére marad, mire befut mindenki. ^^

Kumiho #2179

Különc
Valla the demon hunter Heroes of the Stormban automatikusan aktiválódik majd? Nem találtam kódot hozzá a dobozban

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Most a RoS-ról volt szó, más termékkel már szinte mindenki megégette magát velük.

Lásd a mostani kinguin rendelõket, õk sem fognak egy ideig ott vásárolni semmit mivel elég nagybukta volt most a RoS kulcsok kiküldésével. Azaz nagyon kevés ember kapott kulcsot pedig igencsak biztosra ígérték az éjféli kezdést.
Az a párnája, mindenki az ágyán fényképezi 😊
Különc
Nem 8) Abba éjszakánként én csomagolom magam

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ja, megszívtam a quest resettel, reseteltem az sc dh-mmal, amikor még skeleton kinget lehetett farmolni a garantált legóért (ráadásul mire eljutottam odáig, pont nerfelték 😊
Viszont csak act2 felénél jártam, nem volt meg a Diablo kill és nem tudtam menni act5-re :/
Még jó, hogy Since kolléga átsegített 😊
böröczk
Neked még virágos zacsiba is csomagolták? 😄

Kumiho #2179

A players.hu a legolcsóbb, viszont sajnos a legmegbízhatatlanabb társaság.
Eddig 3x próbáltam náluk rendelni, mivel náluk volt a termék a legolcsóbb, abbol a 3-ból 2x 1-2 hetes késéssel kaptam meg, 1x pedig 2 hetes csúszás után azt mondták, hogy nem tudják teljesiteni, de a pénzt visszautalják, amire szintén heteket kellett válnom, hogy visszakapjam.

Személy szerint inkább legyen drágább, de megbízható a forrás, ami sajnos rájuk nem mondható el.
Nem tudom, mert 5+5 60-as karakterem van, én nem szinteztem a patch óta. Elvileg elég egyszer végigvinned az alap sztorit a 60-hoz, ha emelt szinten játszol 😊
kigyi
Bal alsó sarok boríték rákatt, ha megjelenik és benne lesz a szárnyad 😄 Legalábbis nekem 5 napja így volt benne.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Én normálon kezdtem (gondoltam mégiscsak új karakter), act1 felénél hard, act2 felénél expert, act3 elejefelé master, így nagyjából Diablóra lettem lvl60, act4-ben a végénél visszaléptem pár questet mert még kellett egy kis xp hogy meglegyen a 60 Diablóra. Így egy végigjátszásból volt meg a 60.
Nemsokára vége a melónak... az asszony meg már javában tolja a kieget... Ehh 😊)

BaLeeX
Én tõlük rendeltem, bár kértem kiszállítást szóval gondolom dobozos példány lesz mivel nem láttam más lehetõséget.

Tegnap 15:03 adtam le a megrendelést, még feldolgozás alatt szerepel mellette. Mondjuk nem annyira sürgõs nekem de azért örülnék ha a héten megjönne...

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Én az egész játékban a 35-ik szintig jutottam el mire levertem Diablot.
Ez a 60 körüli szint hard+expertben lesz meg addigra?