Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy fél óra erejéig én is visszavettem masterre, de akkor meg elkezdett lvl 61-es kékeket dobálni még az elit packokból meg a bossokból is, hiába 67-es már a karim...
Szóval marad tormenten a lassú araszolás, ha meg végképp megakadnék, majd visszább megyek valahova, farmolgatni meg izmosodni kicsit 😊

Carlos
ACT választó:

ACT-en belül a bounty választó (ezek random változnak) :

Þór vígi þessi rúnar

kigyi
Én 67-re jutottam el tegnap ez Adria elõtt sikerült, de nem merem leölni ill. megpróbálni. Sajnos félek tõle, hogy nem sikerül, mert megkergül és oda a karakter. Amúgy meg marha lassan fejlõdök egyedül így a 100% bónusz után hirtelen lelassult a játék 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Athene jópofa dolgokat csinál, és ha úgy nézzük, tény, hogy ez is valami, amit õ csinált meg elsõként. Õ az elsõ 60-as akinek három 70-es kinyírta Malthaelt...😊 Miután rájött, hogy nem fogja tudni megölni, nem azt mondta, hogy hát sorry srácok, ez most nem jött össze, hanem a rá jellemzõ módon gyakorlatilag betrollkodta a bosst és persze azokat akik nem bírják õt. Mert õ nem sokmindent csinált azon kívül, hogy összerántotta a csapatot, szaladgált a platform szélén, néha megsorozta a bosst, aminek a fele mellément, mert az addigra elteleportált, aztán meghalt párszor, és a földrõl nézte ahogy a 70-esek folytatják, aztán az egyik a végét leszólózza... Ettõl még nem lesz rossz játékos, de azért annyira nem nagy szám magasabb szintûekkel megöletni valamit. Ebben nem a teljesítmény volt nagy szám, hanem a trollkodás ahogy kivágta magát belõle, volt jópofa.
Carlos
Egyetértek, a T3-T4-et farmoló wizardom T1-et is alig birta a második felétõl le is kellett vennem...
Szégyen és vicces, de a Fõellenséggel még HARD-on sem bírtam...

Þór vígi þessi rúnar

Frank99
thx

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Carlos
Utóbbi.
Nekem tetszik, jó móka!

Þór vígi þessi rúnar

Frank99
aki már végig ért, az mesélje el, milyen az adventure mód?

Az elejétõl kezdjük, vagy tudunk actot, guestet választani?

Hát akkor fogalmam sincs, mivel mögötted járok.😊 De meglepõdnék, ha nem lenne értelme adventure-özni gearért, elvégre pont az lenne a lényege, hogy ha már végigtoltad a sztorit akkor szabadabban játszhass.
Amit le akartam írni, úgy tûnik, páran már leírták elõttem:
A játék baromi nehéz 😄

Nem panaszkodás, örülök neki, mert végre van egy kis kihívás, de kicsit meglepett, mennyire fel kell kötni a gatyát 😄
A korábban keménynek hitt barbárommal csomó ideig kell gyapálni még a fehér trash mobokat is...

Elõször úgy voltam vele, hogy feldobom valami nagyobb nehézségre a játékot, hogy ki ne végezzem túl hamar act V-öt, meg tuti meglegyek 70-es szintû Maltaelig... aha, meg ahogy Móricka elképzeli 😄
Torment 1-en szinte vért izzadok, és már azt is fontolgatom, hogy ennél is lejjebb vegyem, mert többször menekülök valami elõl, mint amennyit effektíve harcolok 😄
Pedig a kezdeti kb 45k life és 6-700k toughness helyett már 230k life-nál és 3,3 millió toughnessnél járok (persze a sebzésem kárára), 800+ all resisttel, de így is párszor meghaltam már 😊

Szegény templaromról meg aztán ne is beszéljünk... 😊

HunnernesKonge
!!!Társadalmi célú tarhálás!!!

Ha van olyan aki dobozos verziót vett, és nem játszik Hearthstone-al és nem is tervezi, annak megköszönném, ha a pakli kulcsot pm-ben elküldené nekem.

Elõre is köszönöm!

!!!Társadalmi tarhálás vége!!!
Igen jogos 😊

"Deathnél"

Biztos nagyon megtisztelõ számára, hogy így szólítod, de a közérthetõség kedvéért maradjunk inkább a Malthael névnél 😄
Leah fog még valahogy szerepelni játékban? Csak mert anno még a D3-ban a drágakõ árus jó pár alkalommal elhintette, hogy "Leah lelke túl erõs ahhoz hogy csak úgy simán eltûnjön/abszorválódjon."

Szóval lesz még valami szerepe? Persze csakis spoilerben kérem a választ.
Végigvittem act5-öt, igaz Masteren, egyedül Deathnél vettem lejebb. Érdemes az adventure móddal szórakozni ha gearelõdni szeretnék vagy felejtõs?

kigyi
Nincs már garantált Diablo Leg 😄 A ROS-al változtak a szabályok mindig az aktuális utolsó BOSS-nál van garantált leg reset után tehát most a kieg végén.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Frank99
hát, tegnap este Uzrael elõtt vissza kellett vennem a Torment 1-et. A barbim most már kevés volt.... 66-os vagyok, paragon 69, és ha véletlenül beszorítanak, agyonvernek.... elõtte ilyen csak akkor volt, ha elbambultam 😊

Hol jársz? Mert én még csak 63 vagyok Act5 elején, de ezzel a builddel T1 elég laza volt RoS elõtt, akkor még kevesebb is volt a sebzésem, de gyors volt T1 (mondjuk kinek mi a gyors, ha neked kevés 250K akkor nem tudom, milyen tempót szeretnél😊 meg ez ugyebár HC kari). 60 felett mondjuk azért más a nehézség, így jelenleg Masteren megyek, de tempósan haladok.

http://eu.battle.net/d3/en/profile/Nemazaki-2630/hero/35967603
LocalPatriot
Én nem tudom, de az új patch óta valahogy nem a régi a WD... tegnap torment 1-en Adriaig bírtam.
Most filózok, hogy legyek-e én is a divatkarival, wizarddal, vagy kezdjek egy crusit. Szerintem utóbbi lesz...
A segítségeteket szeretném kérni, ugyanis a WD-mel nem tudok tovább menni... Elég kevés a sebzésem (250k), és keresek egy olyan lehetséges buildet amit Torment 1-en lehet játszani. Az is érdekelne hogy érdemes-e Adventure modban itemet farmolni vagy inkább a sima játékmenetben gondolkodjon az ember. Köszönöm a válaszokat!

Hali emberek! Ma veszem meg a diablo 3at és lehet volt már ez a kérdés.
Windows 8.1en fut a játék?
máshogy gondolom,mert a szinte az összes, ha nem az összes world 1st kill-t õ csinálta.....aki csak a kákát keresi az mutasson már fel valami hasonlót 😊 meg napi 30000+ stream nézõt! 😊

Tatyla
igen

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sheltem
Köszi az infót. Nem találtam amúgy még semmilyen új "árust" a korábban említett finomságokkal (Gambling, Enchanting) gondolom ezek is késõbb lesznek az ACT5ben egy másik városban ugye?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Tatyla
mert 66-tól dob nagyobbat

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sheltem
Ez fura, bementem Torment1 nehézségen ACT5 elejére és itt is "csak" lvl61 es cucc esik.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Srácok az miért van, hogy Master fokozaton toltuk a kiegészítõt és csak és kizárólag lvl61 es cuccok estek lvl65ön is?

Nem, a nehézséget ahhoz lövi be a játék, aki kreálta a game-t. Nyilván valamivel erösebbek lesznek a mobok, de annyival nem, mintha a 65-ös kreálta volna a gémet.

Így lehet mondjuk tuti jól fejlödni, hogy mondjuk lvl1-en csinálsz T3-on egy game-t és bejön segíteni neked egy lvl60as. Ha mellette maradsz képernyötávolságon belül, akkor eszméletlenül jön az xp, én anno így húztam/húzattam a második HC karimat. A hátulütöje ennek a rendszernek az, hogy húzás esetén, ahogy növekszik a szinted, úgy fog nehezedni a játék is a téged húzó számára, így elöbb-utóbb vissza kell vegyetek a nehézségi szintböl, hacsak nem egy übertáp karakter segít neked fejlödni.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Az lenne a kérdésem, hogy ha pl. egy 60-as kreál játékot és belép mellé egy 65-ös, akkor mennyivel nõ a nehézség? Átlagolja a szinteket, vagy egyszerûen a magasabb szintûhöz lövi be a nehézséget a játék?

Athene mikor nem csinált hasonló okosságokat? Ezt bírják benne, akik nézik 😊
Nagyon kreatív, hogy kihasználta a rendszert; de ez az encounter így akkor sem a legnehezebb, amit a játék valaha nyújthat, vagy máshogy gondolod?
jó akkor miért nem TE vagy az a 3-om nyomta le elsõnek sacc/kb 1 millió embert megelõzve ?😛 ,de szeretem ezt a fajta mentalitást.....

Most nyomtam le Urzaelt T1-ben, nagyon durva volt. Embertelen sok HP-ja van, s azzal a barbárral, amivel anno Mp7-8-ban toltam, ROS elõtt T3-ban elég jól haladtam, most elvéreztem. Át kellett alakítanom, s végül egykezs+pajzs kombóval sikerült vagy 20 perc alatt lenyomnom.

<#idiota>
skinnyman
Elsore nem neztem a neveket, es azt hittem h 2 farmolo kozott zajlott a parbeszed akik 24 oraja nonstop nyomjak 😊

Regards,

Ez kész 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

de 60-asként kreálta a játékot...
és 3db gearelt 70-es segített neki 😄 mi okos
BAAAZDMEEEG!! 4-en ELSÕRE LENYOMTÁK!!! WORLD 1st

sacc/kb fél órás 101% os koncentráció kell különben GG.....

10 perc alatt 58% on a BOSS....pedig nem gyenge gearben tolja....ha nem DH lenne a cloakkal már vagy 50x meghalt volna😄 ez qrvakemény baszki

Tatyla
rövid vélemény a játékról:

wizardal toltam egy monk cimborámmal:
-az új act amit eddig láttam az elsõ bosson vagyok túl (mert 68-ig szinteztünk act3-ban)az gyönyörû látszik hogy sok új ember is dolgozott rajta és fantasysabb és darkosabb az egész.
-T1-en is eléggé oda kell figyelni mert a packok pikk-pakk szétkapnak mint hülye gyerek a meséskönyvet
-használható drop elég ritka lett nekem pl,vitalitis cuccokat dob töménytelen mennyiségbe
-vendorokat is ajánlott nézni mert van náluk néha upgrade sárga motyó
-már esett 70-es legendary cucc is egy darab sisak amit használni is tudok
-ja és rengeteg event van lépten-nyomon...

ÚramISten mennyi HP-ja van bazze a bossnak

Közben újra:

Kaphatnék egy invet a klánba? 😊

Dodo#1748
TBTPumpa
Aki még szeretne Collector's Edition-t venni jó áron!

A legtöbb helyen már elfogyott/22-23 000 Ft-ért adják.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

TBTPumpa
Igen, a Jay Wilson érában 2 kiegészítõrõl volt szó, de azóta már más vette át a stafétabotot.
Amúgy meg hamarosan jön a Ladder rendszer!

Hát... most nyírtam ki Diablót reset után és nem dobott legendary-t.😊
Az outro szerintem pont hogy felvezetés a köv kieg témájához, és a szituációt elnézve sztem végre pvp központú kiegben gondolkodnak.

skinnyman
Ez komoly? Ezt valaki meg tudja erositeni? Mert nagyon sokaig 2 kiegeszitorol volt szo tudtommal...

Regards,

TBTPumpa
Én valahol azt olvastam, hogy:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Minden kérdés megválaszolásra kerül és minden szálat elvarranak benne, amit az Outro videó is megerõsít. Szóval nem valószínû, hogy lesz második kiegészítõ.

Lehet. Nem vitatom. Aki nagyon raer....En mondjuk mar igy is orulok hogy munka mellett egy, maximum 2 karaktert van idom felhuzni 😄 A tobbi meg abszolute nem mozgat, WoWot rahagytam, SC sosem erdekel,t a csontkutya meg nem er 10 fontot nekem 😄
De persze mind masra vagyunk 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...