Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azert irtam hogy a Heavnes fury spammelhetove valik, de nem csak az, most a Bombardment is kellemesen gyorsan jon vissza nekem. ES amint mondtam meg csak nem is kell elnyomni az AC-t csak legyen a skillbaron, en AC-t arra hasznalom hogy goblin/elite-re amikor eltolom a bombardmentet akkor elotte megbuffolom a dps-t, hogy ezt a megnovelt dps-t snapshotolja a bombardment skill. Tegnap T1en tobbszor oneshtoltam a goblint full hp-rol igy.
Mindegy, ahogy Kulonc irta sok mas modon is jo a Crusader, ez amin en lovagoltam kicsit csalas gyanus, marmint olyan ertelemben, hogy valamelyik bamba dev benezte ezt a skillrunat, ki fogjak javitani hamarosan, mint ahogy a monkot mar hotfixeltek Unity ugyben, megiscsak nevetseges hogy oneshotolok eliteket Tormenten alig par ora jatekkal az indulas ota, mar megvan az unbuffed 1milla dps 10m toughnessel, tul gyors ez igy.
Sunrider, köszi az infókat (#69778), elindultam partyban, a solozást egyelöre hanyagolom. 68tól tényleg beindult a loot, tegnap este megléptem a 70et, jelenleg a statjaim: 250K dmg buffed, 7-8M toughness, kb. 10K healing buffed és emellé társul még kb. 7-900 allres. Tehát annyira már nem állok rosszul, persze van még hova fejlödni.
Most egyelöre masteren és T1-en próbálkozom 4fös partykban. Masteren már elég jól tartom magam, T1 még kicsit nyögvenyelös.
A gemeket fejleszteném, de nem bírom pénzmaggal. Szerintem 1 flawless marquise gem fejlesztésért 200K gold kicsit túlzás. Ennyi pénz nem esik a mobokból. Ráadásul a remove gem is iszonyat pénz és akkor még az enchantról, a blacksmithröl meg a magasabb szintü gemekröl nem is tettem említést.
Death Breath sem esik, így a JC-t se tudom fejleszteni, egyelöre 11-es csak, még várom, hogy összegyüljön a megfelelö számü DB, aztán jöhet a Sovereign amu és gyürü.
Én ezzel az Akkarat Champion skillen nem vagyok megbékélve. Bekapcsolom, nyomom a Blessed Hammert meg a Heavens Fury-t, de egy AC alatt talán ha 1x bejön a HF. 2x már nem tudom eltolni egy CD alatt. Vagy én csinálok valamit rosszul a Rally rúnával vagy nem tudom.
Golddal kéne csinálnom valamit, csinálom ezerrel a Rifteket meg a Bountykat, de csak nem jön a lóvé. lvl70-en vagyok és van összesen 655K goldom. Nevetséges. Pedig már nem is betöröm a dolgokat, hanem eladom, a mostani pénzemböl úgyse tudok érdemben craftolni.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Namost én voltam asszem a 10-esen, az a router meg az 1-es és a 11-es között váltogatott. Amikor a 11-esre váltott, akkor húgom (õ van nálunk wifin) nagyon szép lagokat kapott wowban. A jelerõsség meg a sávszél megmaradt neki olyankor is, de a realtime kapcsolatai instabillá váltak.
Hétfõ éjfélkor játék megvesz, hazamegy alszik.
Kedd reggel hatkor játék indit és játszik örömmel.
olyan 8:30 felé elkezd akadozni a játék és bimm gép kikapcs. Na fasza... Túlmelegedett... szétszed, kitakarit (portalanit), lehût, bekapcsol...
Bíííííííííííííííp bip-bip! (videókari ventillátor visit mint ami megveszett!)
Tablet elõ, bios sípolás csekkolás. Videókari. Csodás. Haverhoz gép átcigöl azt a karit berak, windows elindul szépen.
Elszállta a videókártya. Vehettem újat... Kedden három körül tudtam csak folytatni a játékot és költöttem egy rakat pénzt... csodás!
Þór vígi þessi rúnar
Be kell szerezni az rost.😊
- ha laggol - router vagy WAN/Internet, router cseren kivul ezzel sokat nem tudsz kezdeni
- ha nem laggol - hardware hiba a gepeden
[OFF} Nekem ilyen dolgok MMOban voltak , Secret Worldben pl, villamgyors Virgin Media nettel istentelen lagg, LoLban szinten, Guild Wars 2 be se lepet - kihuztam 15 meter Cat6-et a routerig es nem volt gobb gond egyikkel sem...[/off]
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
klán tag lennék, ha lehet...
:-)
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
- A net kapcsolat diablózás közben nemzetközi, mivel a szerverek legközelebb németországban vannak, a központ francia... A külföldi sávszélesség (pláne a garantált) sosem akkora, mint a belföldi, a távolság is nagyobb. Ez adott szolgáltatónként eltérhet.
- Az eszközök, amik nálad vannak, bármikor elromolhatnak. Lehet véletlen egybeesés is, hogy pont a patchnél.
- Az is lehet, hogy szoftveres a hiba, akár egy másik program, vagy vírus is okozhatja.
Én a következõket csinálnám:
- Eseménynaplóban nincs-e hiba vagy releváns figyelmeztetés (diszk hiba, hang driver, videó driver, net driver, mind okozhatja)
- Minden driver a legfrissebb-e, fõleg chipset, lan
- Porold ki a gépet belül (sûrített levegõ spray), tápot is, és az alkatrészeket mozgasd meg, vagy vedd ki és tedd vissza
- Cseréld ki a hálókábelt
- Ha minden rendben lévõnek látszik, akkor reinstall és a drivereken kívül csak a d3 legyen fent friss netes telepítésbõl
- Router-en nézd meg, hogy csak te vagy-e fent, és lehetõleg madzaggal kösd rá a gépet
Ha így se jó, akkor
- Cseréld ki a routert
- Cseréld ki a gépet (ha van olyan barátod, akinek jól mûködik, cseréljétek meg egy rövid idõre)
Nekem egy idõben merevre fagyott játék közben, cseréltem videokártyát, elmúltak a hibák, drivereket frissítettem, közben lett új driver, d3-ban új patch, visszaraktam a régi vga-t, azóta is megy gond nélkül.
Ez a válasz logikus lehet, sõt megmagyarázza a jelenséget, de technikai szempontból az azonnali "reakciót" talán meg lehetne szerintem oldani, csak szerintem ez nekik a jelenlegi helyzetben egyszerûen nem érdekük, illetve nem tartják fontosnak a dolgot, van ott még elég sok egyszerûbb probléma, amit nem tudtak megoldani a mai napig.😊
Magyarul azt akarja mondani, hogy a te kapcsolatod nem megfelelõ, ezzel lezártnak tekinti a témát...
nyam nyam...tegnapi loot 😊
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12031443081
Itt is mindent végigcsináltam már amit csak ajánlottak... Komolyan nem tudom mi lesz , vagy hogyan fogom helyrehozni 😞
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Ha megnézed a videódat és alatta a hozzászólásokat, mások is tapasztalták már ezt a jelenséget...
Az elsõ ilyen jelre húzni kell onnan lehetõleg sajna...
Azonban, ahogy írta cleric, az elsõ jelre vissza kell húzódni és igyekezni kell lehetõleg egy semleges helyre "távozni".
Az is igaz, hogy ROS óta valóban stabilabbnak látom én is az internetes kapcsolatot, magasabb az FPS is, szóval nem egészen világos számomra, hogy nálad mi a helyzet és miért lett sûrûbb a probléma éppen a ROS után.
Nálam havonta egyszer volt ROS elõtt pontosan u.ilyen jelenség, de egyszer sem haltam ilyenkor, azonnal elhúztam, talán szerencsém volt😊
Szerintem nem az internet kapcsolattal van a probléma, mások is jelezték, hogy a blizz server idõnként hullámzó sávszélességben "reagálja a kapcsolatot".(public esetén ilyenkor egy idõpontban a többiek is jelezték például utólag, hogy gáz volt mindenkinél...)
Nagyon ritkán fordult elõ nálam az alapjáték esetén, szóval az alapjáték és az általad vélt ROS kapcsolatot ez ügyben én sem értem.
Talán a technical supprot tudna segíteni, bár õk nem fogják elismerni, ha náluk van a gáz...
Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?
Így meg se lepõdnék, az elejétõl a vágásig piros a ping, olyankor ez "normális". A vágás után Adriánál is látszik, hogy legalább sárgából megy vissza, olyankor van hogy hiába zöld, még nem talál magára a kapcsolat.
Hardcore-ban mindkét eset halál is, ezt 3x éltem át...
Szerencsére régen nem találkoztam ilyennel, hardcore-ban volt ros elõtt egy héttel kb. egy piros ping, de ott a fél szemem mindig a pingen van és az elsõ jelre húzok vissza legalább üres területre, de inkább tp is a városba.
Ros óta nekem egy lagom sem volt. Kicsit magasabb a ping, 40 volt elõtte, most 50-80, de stabil. Annó usa szerveren is néztük, ott kb. kontans volt a 280-as ping, de nem volt lag és atomstabil volt.
Ez a problémám a játékkal... Valaki hasonlót látott már?
Alig toltam valamit crusaderen de most 800k unbuffed dmg/11m toughness, master speedfarm solo/4esparty es soloban megy a T1 is.
Mindent felszedek es betorok, nem szamit ha lelassit, egyelore kell minden cucc. Master goblin tegnap dobta a Litany gyurut. Eddig jo a jatek.