Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Különc
Blessed hammer és Heaven's fury nerfelve lesz, itt hallottátok elõször lol

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

gerey
Nah már csak az alapanyagot kell összefarmolni.

Ha 70es vagy, amikor esik, akkor 70es lootot dob. Viszont ha mondjuk hard-on szerezted és átmész T6-ra, hogy ott nyisd ki, az nem befolyásol. Tudtommal "megjegyzi", hol és milyen szinten kaptad, és az alapján dobja a lootot, nem az aktuális nehézségi szint szerint.

#69878: ezt én is akartam már kérdezni, hogy a bonus xp pool hogy müködik? Kapsz egy bonust és addig dupla xp megy vagy mi?

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Ha normalon megszerezem a horadric cacheket de T6on nyitom ki õket akkor dobhat 70es leget vagy nõ az esély leg dropra? Valaki már tesztelte?

Mydgard
Nah en is csatlakoztam par napja, egyertelmuen kezenfekvobb Hc jatekoskent Hc klanban lenni, itt nem problema partyt talalni. Ma mar ossze is jottunk paran Ts-en, igy az igazi.

Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD

Exp pool-nál a bonus hogy mûködik? Azt látom, hogy tesz valami jelölést az xp csíkra, de addig van bonus vagy az után?

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Aradebil2
ahelyett hogy thornst,vagy +exp after killt, meg egyéb hülyeséeket vettek volna ki -.-

RatBaG
kivették a magic findot, a jelenlegi drop rate-el kb amúgy felesleges gear statot pazarolni rá.

Per Aspera Ad Inferi.

Srácok, a Magic Find-nek van most egyáltalán valami szerepe? Új cuccokban még nem találtam magic findest, egyetlen egyet sem. Lehet és érdemes ilyen geart összeszedni?

SHARD OF HATE.
uhh. szep darab

tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319

LocalPatriot
Bocs a dupláért!

Igen, nekem a chest is, meg a pants is onnan van. De a statok is mások már... ha gondolod vegyél fel, és ingame látod a cuccokat.
LocalPatriot
Thx! Ám bugos az oldal. Nem teljesen jól mutatja a statokat. Pl. a nyakláncomon a lightening skillt lecseréltem crit dmg-re.

Link
egyébként. Blood Shard. valaki kapott mar ebbõl használható cuccot?

na ez szép.
battletag-ot kérhetek? meglesném a cuccokat.

TBTPumpa
Nincs. Válság van, 19 000 Ft-ból csak ennyire futotta. <#idiota>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Lammer
sc: loh, hc: ias

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Aradebil2
végre sikerült kipörgetnem nekem is...NINCS CGI A VÉGÉN?! :ÿ(

nem lehet elrejeti magam játék alatt az online friend listrõl?
LocalPatriot
Bocs, akk link😊
Kari
Köszi!

LoH
Találtam a barbárommal egy socketedes Fulminatort.
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik statját lenne érdemesebb megpróbálni enchantolni strenghtre: az attack speedet (7%), vagy a life on hitet (2400)?

Én is csatlakoznék... Semmi bajom nem volt az SG-s klánnal, de ha kérdeztem valamit (vagy akár köszöntem), kb. a "szénaboglya az úton" síri csend és szélfúvás volt..
Ha lehet, én csatlakoznék!

https://www.twitch.tv/sp1gu

gerey
Igen, igazából már a cache maga a bónusz. Bár jó lenne, ha járna mondjuk egy "nagyobb" cache a full clear-ért.

RatBaG
ha egy adott játékon belül megcsinálom mind az 5 actben a bountykat, van valami extra jutalom a végén, vagy csak az 5 cache aztán csõ?

Per Aspera Ad Inferi.

60-as szinten, DH-val, illetve barbárral, mennyi az a DPS, amitõl már jónak számít? 30K-80K-250K?
Lammer
na egy ilyen duplaszeruseg HARDCOREon... 😛

minionbol elobb jott a plan, utana fonok dobta a macet 😄

Lammer
Forum Pannoniae

szeretettel fogadunk 😊

Rita79
Azért jócskán van kihívás a sima játékban is azon felül, hogy megmeneküljünk az elitektõl a HC-ban. Szóval találd meg a játékban a játékot, mert elég összetett ahhoz, hogy elszórakoztassa az embert. ÉS hadd ne soroljam a sok-sok millió motiváló szempontot.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

gerey
Amúgy akik innen HC-znak õk milyen klánban vannak? Mert itt olvasom, hogy vagyunk jó páran, (igaz én csak nemrég tértem meg 😄 ), de a fórum klánjában esténként csúcsidõben, meg hétvégén, jó ha vagyunk 3-4-en HC-sek, de az 1-2 az átlag.

Egyébként idõmilliomos végképp nem vagyok, a mostani karaktert még RoS elõtt 1-2 héttel kezdtem és 53 órám van benne, még Act 5-öt sem vittem végig, és csak ezzel az egy karakterrel játszom. De HC-ban minden egyes játék élvezetes, akárhol is jársz, nincs értelme sietni, sokkal nyugodtabban, megfontoltabban játszasz (persze csak amíg életveszélybe nem kerülsz, mert akkor általában kétségbeesetten kapkodsz hogy milyen hülye voltál😄).
Én pl. azért HC-zom, mert a normál mód az baromi unalmas. Semmi kihívás, semmi izgalom, ha meghalsz, kb. 20 méterrel arrébb feléledsz és mész tovább. Multiban 10-15 másodpercre kiesel a fightból, ennyi (kivétel bossok ugye). Már rég nem játszanék, ha nem lenne HC. Gyakorlatilag egy másik játék. Amikor "progresszelsz" olyan nehézségen, amit még bírsz, akkor minden egyes elit pakk megjelenése izgalmas, mert tudod, hogy az életedért fogsz harcolni. Amikor pl. beszorítanak egy fallal, és rájössz, hogy hibáztál, mert a skilljeid is CD-n vannak, és próbálod hideg fejjel kitalálni, mit csinálj - persze nem megy, mert fel vagy pörögve és kapkodsz - aztán bevillan a vörös képernyõ, de végül mégis túléled, az priceless.😊 Pedig pl. a D2-ben eszembe se jutott hogy HC-zzak. Egyébként a mostani rendszerrel elég hamar fel lehet egy új karaktert húzni, na meg megmaradnak aparagon szintek is. Ha még mindig végig kellene 3x játszani az egészet max szinthez - na azt is meg lehet unni, de szerencsére én eddig csak saját hibámból haltam, DC-m még nem volt. Persze ami késik, nem múlik... De igen, eleve csak úgy érdemes elkezdeni, ha ezt el tudod fogadni.😊
Bugos nekem is.
Lammer
kerdes: nektek sem latszanak bnetes honlapon a rerollok?

Ne varj tolem videot, leirtam, ha nem megy akkor nem megy, biztos az en keszulekemben van a hiba.
McHaals
kipóbáltam... nem megy. kérnék egy videót, ahol bemutatod 😄

MadWolf#11626

McHaals
énis próbáltam ezt, de nekem nem ment lentebb a cd csak ha elnyomtam az akaratot... na megnézem még 1x

MadWolf#11626

Nem tudom mi nem mukodik, irtam hogy spammeled a wrath generatort(nalam a smite)+blessed hammert+heavens fury. Amikor irtam, hogy ugrik a cd akkor pontosan igy ertettem, mert osszeadodik a sok 1 sec es ugrik az a pasztazo a skill cd-n, ha nem igy lenne lehet fel se figyelek ra, de jatszottam cm wizardon(pre 1.03) es ott ez megszokott dolog volt, azert lehetett permafreeze.
Azt is irtam hogy nalam az Akarat cd-s felhasznalas, elitekre meg goblinra tartogatom, ennek ellenere a cd reduction varazslatos modon megis mukodik ha nem is use-olom, a heavens fury 20sec-je az tobbnyire meg 6 sec sincs, ugyanigy a bombardment 60 sec na az kb 10 sec erzesre, meg nem mertem le mert altalaban osszehuzom a fel terkepet, had porogjon a hammer.
Mindegy, jot akartam de sajna melle ment, ezt a hibat is ki fogjak javitani es ugy gondoltam addig is hasznaljatok ki, nem eloszor csinalja ezt a Blizzard, hogy az uj class az durvan overpowered a tobbihez kepest, gondoltam szorakozzunk vele amig lehet, mert le lesz szepen korlatozva ez is.
Nem ert ennyit az egesz.
McHaals
nem tudom ti hogy csináljátok, hogy nincs pénzetek... én t1 felé még nem nagyon mentem, a master és az expert a jellemzõ.
ROS megjelenésekor kb 6 millám volt, most 12, pedig craftolgattam rendesen, kovács stb maxra húzva...

MadWolf#11626

Hogy csinálod? Nekem nem mûködik passzívba, csak ha az akarat aktív.
Lammer
buszken vallalom a mazo idomilliomost^^

ennek a blue postnak kifezejetten orulok amugy amit lentebb linkelt kollega, no majd meglatjuk, osszeszedek majd mondjuk 500 bloodshardot, oszt remelem jou lesz^^

skinnyman
Sztem csak mazochistak jatszanak hc-t. Egy olyan jatekban ami online only, es barmikor barmi hibabol (akar a jatek vagy szerver hibajabol) elszall a neted, ha nem eled meg tul 10 masodpercig akarmi van, ujrakezdhetsz tobb szaz ora farmolast. Szoval igen, mazochistak, azon belul is idomilliomosok 😊

Regards,

Lammer
torolve a flame...
--Szerk---

Igen, azt elfelejtettem hozzátenni, hogy hc-n játszom. Játszottam sc-n is, de ott valahogy a kihívás nincs meg, ha T6-on is akármikor felkelhetek a karakterrel.

A bombardmentet még nem próbáltam, de akkor teszek egy próbát, hátha bejön.
De egyébként igaz, amit Lammer mond, szerintem is kicsit elszámolták magukat a dev-ek a hc-n kiesö arany mennyiségével kapcsolatban. Itt nincs második esély. 😊

Én nem tartozom azon hc játékosok közé, akik ha elbuknak egy karit mondjuk 50 óra játék után, akkor megvonják a vállukat, oké, a gemeket meg a felszerelést buktam, de nem kár érte, és kezdenek egy másik karaktert.
Jelenleg van egy 60as monkom, egy 67es barbárom és egy 70es crusaderem. Ebböl a cru a main és nem is tervezek több karaktert indítani.
Ebböl következik a dolog, hogy nem megyek olyan nehézségi szintre, ahol tudom, hogy nagy eséllyel meghalok, mert nem bírom. Viszont többnyire ezeken a szinteken esik a több gold, a szorzóból kiindulva (nyilván a T6 az 1600%-os szorzóval igencsak csábító, csak mondjuk kb. 2 mp-ig élnék).
Most akkor vagy a hc összes nehézségi szintjén ugyanannyi mennyiségü goldnak kéne esnie és csak az xp mennyisége lenne mindig több vagy nem tudom, hogy hogy lehetne a problémát megoldani. De nem jó az, ami most van.

Én is csak azért tudtam felhalmozni RoS elött 6 milla goldot, mert még volt RMAH. Azóta ez az összeg lement 600K-ra és nem tudom, hogy mikor fogok megint ekkora "összeg" felett vagy esetleg még több felett rendelkezni belátható idön belül. Addig viszont mind a crafting, mind a gemfejlesztés, mind az enchanting terén meg vagyok löve, csak a mobokból/ládákból kiesö lootra számíthatok upgrade terén. Talán még gambling szóba jöhet a #69827-es hozzászólás alapján.

U.i.: Nincs bajom az sc-s játékosokkal, de nekem pl. nem az sc T6 Malthael kill a world first, hanem majd ha valaki leölte hc T6-on. Akkor arra azt mondom, igen, volt segge kifarmolni a dolgokat és utána le is nyomta a kis mocskot (lehet, hogy azóta már megtette valaki, nem néztem utána). 😊

Ettöl függetlenül köszönöm a tanácsokat, kipróbálom öket, hátha bejön.

U.i. 2: bocsi a wall of textért, nem volt szándékos. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

tugyiti
<#vigyor1><#violent>
Különc
Annyit módosítottam Sunrider924 "unszolására" hogy beraktam a Law of Valort, és a játékmenetem kb annyiból áll, hogy azt elnyomom, rúnából +100% crit damage, majd szépen sorban mindent, szó szerint faceroll build

Különc
Mert 20 másodperccel csökkenti a Bombardment skill CD-jét

Born's key-t sikerült valakinek szerezni? Ha igen, megosztaná, hogy hol és hogyan?
Farming guide-ot én is láttam, de több mint 12 óra próbálkozás után 1 sem esett, sõt, összesen 2 unique mobbal találkoztam, ami elvileg dobhatja. Most ott tartok, hogy hagyom a francba 😊
Szép jó reggelt! 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Frank99
Nemesfec#2215 please egy klán invitet...

thx

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak