Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
#69878: ezt én is akartam már kérdezni, hogy a bonus xp pool hogy müködik? Kapsz egy bonust és addig dupla xp megy vagy mi?
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
Per Aspera Ad Inferi.
uhh. szep darab
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Igen, nekem a chest is, meg a pants is onnan van. De a statok is mások már... ha gondolod vegyél fel, és ingame látod a cuccokat.
Link
battletag-ot kérhetek? meglesném a cuccokat.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Kari
Arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek melyik statját lenne érdemesebb megpróbálni enchantolni strenghtre: az attack speedet (7%), vagy a life on hitet (2400)?
Ha lehet, én csatlakoznék!
https://www.twitch.tv/sp1gu
Per Aspera Ad Inferi.
minionbol elobb jott a plan, utana fonok dobta a macet 😄

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
szeretettel fogadunk 😊
i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro
MadWolf#11626
Azt is irtam hogy nalam az Akarat cd-s felhasznalas, elitekre meg goblinra tartogatom, ennek ellenere a cd reduction varazslatos modon megis mukodik ha nem is use-olom, a heavens fury 20sec-je az tobbnyire meg 6 sec sincs, ugyanigy a bombardment 60 sec na az kb 10 sec erzesre, meg nem mertem le mert altalaban osszehuzom a fel terkepet, had porogjon a hammer.
Mindegy, jot akartam de sajna melle ment, ezt a hibat is ki fogjak javitani es ugy gondoltam addig is hasznaljatok ki, nem eloszor csinalja ezt a Blizzard, hogy az uj class az durvan overpowered a tobbihez kepest, gondoltam szorakozzunk vele amig lehet, mert le lesz szepen korlatozva ez is.
Nem ert ennyit az egesz.
ROS megjelenésekor kb 6 millám volt, most 12, pedig craftolgattam rendesen, kovács stb maxra húzva...
MadWolf#11626
ennek a blue postnak kifezejetten orulok amugy amit lentebb linkelt kollega, no majd meglatjuk, osszeszedek majd mondjuk 500 bloodshardot, oszt remelem jou lesz^^
Regards,
A bombardmentet még nem próbáltam, de akkor teszek egy próbát, hátha bejön.
De egyébként igaz, amit Lammer mond, szerintem is kicsit elszámolták magukat a dev-ek a hc-n kiesö arany mennyiségével kapcsolatban. Itt nincs második esély. 😊
Én nem tartozom azon hc játékosok közé, akik ha elbuknak egy karit mondjuk 50 óra játék után, akkor megvonják a vállukat, oké, a gemeket meg a felszerelést buktam, de nem kár érte, és kezdenek egy másik karaktert.
Jelenleg van egy 60as monkom, egy 67es barbárom és egy 70es crusaderem. Ebböl a cru a main és nem is tervezek több karaktert indítani.
Ebböl következik a dolog, hogy nem megyek olyan nehézségi szintre, ahol tudom, hogy nagy eséllyel meghalok, mert nem bírom. Viszont többnyire ezeken a szinteken esik a több gold, a szorzóból kiindulva (nyilván a T6 az 1600%-os szorzóval igencsak csábító, csak mondjuk kb. 2 mp-ig élnék).
Most akkor vagy a hc összes nehézségi szintjén ugyanannyi mennyiségü goldnak kéne esnie és csak az xp mennyisége lenne mindig több vagy nem tudom, hogy hogy lehetne a problémát megoldani. De nem jó az, ami most van.
Én is csak azért tudtam felhalmozni RoS elött 6 milla goldot, mert még volt RMAH. Azóta ez az összeg lement 600K-ra és nem tudom, hogy mikor fogok megint ekkora "összeg" felett vagy esetleg még több felett rendelkezni belátható idön belül. Addig viszont mind a crafting, mind a gemfejlesztés, mind az enchanting terén meg vagyok löve, csak a mobokból/ládákból kiesö lootra számíthatok upgrade terén. Talán még gambling szóba jöhet a #69827-es hozzászólás alapján.
U.i.: Nincs bajom az sc-s játékosokkal, de nekem pl. nem az sc T6 Malthael kill a world first, hanem majd ha valaki leölte hc T6-on. Akkor arra azt mondom, igen, volt segge kifarmolni a dolgokat és utána le is nyomta a kis mocskot (lehet, hogy azóta már megtette valaki, nem néztem utána). 😊
Ettöl függetlenül köszönöm a tanácsokat, kipróbálom öket, hátha bejön.
U.i. 2: bocsi a wall of textért, nem volt szándékos. 😊
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Farming guide-ot én is láttam, de több mint 12 óra próbálkozás után 1 sem esett, sõt, összesen 2 unique mobbal találkoztam, ami elvileg dobhatja. Most ott tartok, hogy hagyom a francba 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?