Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Detto ugyan ez a problémám! Viszont nekem már 2 hete.

http://www.youtube.com/watch?v=N5TQdeeR-IM

Errõl van szó nálad is?
Szerintem kamuznak a DDoS-al. Anno a 37-es vagy hányas hibát se tudta lekezelni az EU realm míg csúcsra voltak járatva a szerverek. A túlterhelést meg könnyû beadni a népnek, mert bizonyítani nem tudják vagy ráfogják a szolgáltatóra.
LaposElem
Elective mód

:)

Jabar
lehet tényleg sok az ilyen gyökér mostanság, de azért vicces hogy minden friss játéknál ha valami gond van egybõl ezt nyögik be...

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Najó...így már más, ahhoz képest viszont jól kezelik akkor..hacsak nem blöffölnek.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Rita79
Lehet. Az options -ban pipálj ki jelölõ nyégyszögeket (azt már nem tudom melyiket is pontosan) és akkor utána variálhatóak az aktív skillek. Tehát lehet 2-3 db secondary skilled is. Csak akkor a többit nem a jobb egér gombbal irányítod, hanem az 1,2,3,4 billentyûk valamelyikével.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

LaposElem
Én elsõre belépek, azzal nincs gond. Hanrm, hogy rohadtul játszhatatlan, mert fél szobákat visszarak, össze vissza rángat, néha megelõzöm a lövedékemet, és rohadtul halok emiatt. Ja és ez az oka amiért nincs kedvem HC karit indítani. Franc az egészbe már.

:)

kigyi
Eddig nem volt az a DDoS támadás kicsit segít abban, hogy ilyen fjúcsört is lássunk 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Mennyire gyakori ez a sorban állós téma a battleneten?

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Arra gondoltam, nem konkrét fegyverre.

Acidlich
De msot komolyan..hatha valaki benne van a popszakmaban..ezek ennyire szarnak az egeszbe evek ota/nincs eleg ember/nincs eleg penz vagy aljas hackerek garmadaja ostromolja a blizzard szervereket megjelenes ota, avgy miafasz van mar?
Aki tolja kezdes ota a dia 3-at, lehet h azoknal kezd kicsit betelni a pohar ezzel az allando baszakodassal? mer en mar qrvara unom..

Carlos
Milyen néven szerepel ez a listában?

Þór vígi þessi rúnar

Ja...reméljük, minden délután/este ez lesz, amikor mindenki játszani akar.Tiszta szégyen..még, ha ingyenes lenne a játék, akko azt mondom ok..de ros+origd3 nem éppen ingyen vót..szal, mennyit adtak el belõle?azt be kellene szorozni vele..pár millió $ kijönne gondolom.

Különc
Fegyvert nem is fogsz kapni, csak transmog skint, amit a Mysticnél tudsz megtanulni és átalakítani az aktuális fegyvered olyan kinézetûvé

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nekem csak 21 percet ír, de hogy filmet nem tudok közbe nézni mert bevágja ezt a tetû ablakot elé az nevetséges
"Arma Mortis provides seven exclusive Malthael-themed weapon and off-hand transmogrification plans when used at the Mystic."

A sperctral houndal egy üzenetben kaptam a 3 satyit, és külön van a szárny. A többi üzenet meg csak az alap CE üzenetei, fegyverrõl nem jött mail.

"Estimated wait: 185 minutes"

Nem is lenne gond még ha:
-nem legendary lootról dobott volna le
-nem ugrana fel aktív ablaknak a foshulladék launcher a hozzászólás gépelésekor karakterenként, középre húzva a kurzort!!!!!
Biztosan kaptál azokat is. 1h kardot és monk fistet tudtam én transmogolni Malthael témájúra. Több nem tudom ,hogy van e. De ezek biztosan vannak.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Sziasztok!

ROS CE kiadásom van, és nem kaptam Malthael témájú fegyvereket, csak 3 satyit, spectral houndot, és szárnyat, pedig azt írja a wiki, hogy az is jár hozzá. Valaki tud hasznos infóval szolgálni?

Acidlich
Remelem gyogyszerre koltik majd a lovejukat, ha mar normalis szerverekre nem telik.

clio1616v
ja játék közben 10 percenként lag és DC 😄

nem is anyáznék, ha nem kellene azon aggódnom, hogy meghal a 70es HC Kruserem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Jabar
az elsõ kérdésedet nem értem (ha beállításokban elective módot bekapcsolod akkor pár korlátozással bármit berakhatsz bárhova).
Igen, összeadódnak

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Nekem két hete ez van... Jóformán mindent végigpróbáltam amit lehetett és semmi változás.
kezdõdik megint a szerver b@szás 😄😄 In queue..óriási.

Sheltem
Sziasztok

-lehet 2 féle skillbeállítást használni egyszerre? Vagy ha Archon om van Familiart nem tudok csak úgy hogy bekattintok a skilltáblába és manuálisan kiválasztom ? A buff miatt kéne 2 szet, nem tudom van e rá lehetõség.
-Ha van egy fegyveren +27% disintegrate damage, és egy másik cuccon is akkor stackelõdik azaz összeadódik elvileg?

Köszi

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Story of my life (legalabbis a hetvegen)....ami szombat reggel ota csak hulladek esett 😞

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Tatyla
ma T1-en két körr full bounty +2 rift és semmi loot,fegyverre utazom már egy ideje,Kaledánál is minden shardom egykezes fegyverre költöm de mindet töröm azonnal szinte 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jobban potyogtak pubba a legek,planek stb eddig 😊 legfõképp azért, amúgy általában privbe tolom...hát nem mind jön rá abból, h folyamatosan fekszik 😄 neked meg többet kell melózni így...no mind1.

to hedge : én viszont nem szeretem a több melót <#rolleyes><#nevetes1>

Kipróbáltam a távolsági barbár buildet, lehet vele ölni, de kiábrándító úgy a játék vele. Ha ranged, akkor maradok inkább DH-nál.😊
Hedgehunter
A kihivas miatt lepnek be... Szeretik.. 😊
Diablofans.com-on a fooldalon a Malthael kill alatt ott van egy ujabb adag class build gyujtemeny. Lehet nezelodni.
Szerintem eleg hamar rajonnek, ha nem kepesek semmit sem csinalni meg elit pakknal 3x meghalnak (en is beleptem egyszer friss 70eskent t2-be, de 5 perc is eleg volt hogy realizaljam keves vagyok meg). Amugy miert nem csinalsz private game-et? 😊

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Tegnap nálam is csinált ilyet többször is. Elõtte soha.
Remélem ma már nem lesz ilyen.

nem arcoskodás miatt, de azért t3-on erõsen lehúzó haladásban az már.Thoughnesst meg már meg sem említem..2-3M-ekkel 😄 hát lol.De lehet játszani nincs gond, ott van hozzá t1...csak azt nem értem, minek kell sz0patni a másikat..én se megyek t6-ra <#rolleyes>

Rita79
nem értem minek kell arcoskodni dps-ekkel. lehet másnak nem megy annyira mint neked, de ennek ellenére szeret játszani.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

sz@ros trollok, 250k dps-el mit akarnak public t3-on mégis...kivagyok tõlük.Jó lenne valami requirement a csatlakozáshoz, mindegyik szinten..mert ez így nem nagyon okés.

Oké rájöttem közben. Mindenhol 0%-ot ír.. Tehát sehol sincs gond elvileg a kapcsolattal..
Segítsetek kérlek, mert valami nem tiszta nekem crusader ügyben: a "laws" skillek úgy mûködnek, hogy 5 mp aktivitást követõen 45 mp a cooldown, miközben a passzív rész továbbra is üzemel?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

És itt mit kell néznem? Hol tudom hogy esetleg hol van a gáz?
Falabu
Ezt próbáld megcsinálni, kiderülhet hol a hiba.

&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;&#8226;(-&#8226;Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!&#8226;-)&#8226;&#8211;&#8211;&#8211;&#8211;

Srácok még mindig ugyanaz a problémám sajnos... Itt van a videó a bajomról:

https://www.youtube.com/watch?v=N5TQdeeR-IM

Mindent végigpróbáltam,újra raktam a játékot,reseteltem a routert,megpróbáltam router nélkül direktbe bekötni a netet de az sem volt jó. Felraktam egy másik számítógépre a lakásban és ott sem volt jó... Mégis mi lehet a baj? Eddig azt hittem a routerem szállt el de nem! A netemmel semmi gond nincs,csak a diablonál produkál ilyesmit. Valakinek van még valami tippje?
Volt egy story par eve, hardcore forumon olvastam, egy csavo a munkahelyen, tobb 100 irodai alkalmazott stb, a haverjaval toltak munkahelyrol. Iroda sajat generator stb, elkepzelhetetlennek tunt egy esetleges aramszunet. A tortenet hose liferegenre gyurt, ezert lassaban haladt a tarsa a partyban dps rajongo volt. Beutott az aramszunet es nem indult aznnal a generator, a monk megmaradt a masik kari megdoglott.
gerey
😄 holtbiztos
Ez tény, igaz több volt a tough a nem mutatott rerollok miatt, de így jártam. Legközelebb még jobban figyelek, de hát errõl szól a hc.

Nem irtam hogy hajhasztad csak eppen nem volt a karaktered holtbiztos(pun intended). Ha hagysz lehetoseget hogy kinyirjon egy kobor dc akkor annyi.
Mivel minden sloton optimizalva van a gearem, ennel tobb toughness csak akkor lehet, ha durvan aldozok a dps-bol, ertem en hogy rangedbe mindenfele escape mechanikakkal megmondja valaki hogy 11milla az kozepkategoria, de rakjon ki az illeto ennel tobbet ugy hogy t1-2 kenyelmesen farmolhato melee-be(crusader mid range de az tobbnyire annyit er mint szarnak a pofon) es akkor kovetni fogom.
gerey
Az armory full bugos, azért nincs follower, a rerollok sem látszanak azért csak ennyi a tough, már ha ezért címezted nekem. Hard-expert fölé nem is mentem vele, szóval nem hajhásztam a bajt. Mint írtam a szolgáltatóm rosszalkodik, ezért is haladok mindig óvatosan, és most így jártam.

LocalPatriot
Ez látod teljesen így van.
Annó mikor jött a 2.0 loot stb, egészen addig WD-vel játszottam. Imádtam. Amikor jött a patch onnan már számomra játszhatatlan lett a kari, és mivel láttam, hogy a wiz OP, akk átadtam a cuccokat és azzal játszottam, mert para szintet akartam. Na meg hát partyt is csak akkor kaptam, mert WD nem kell sehova, a WIZ csak a jó... mondták sokan. De mivel nem szeretem a varit, elhatároztam, hogy a kiegig játszok vele, gyûjtöm a para lvl-t, és utána csak barbár lesz. Így is lett.
Egyébként nincs semmi elõjele, hogy nerfelik a varit? Mert kezd unalmas lenni, hogy bármilyen partyba lépek be, 2 vari 10-bõl 9-szer van legalább… ez gondolom a Blizznek sem jó…?
11 milla touhness erõsen középkategória még sztem. Én dh-val járok 8 millánál és a gearem közel sem mondható teljesnek. Ahhoz képest a 11 egy crusaderrel sztem kevés. Teljesen felesleges emiatt bárkinek is váltani. A lényeg hogy t1-t2 kényelmesen menjen. A magasabb nehézségek úgyis immunitás cuccokkal, fasza leg-kombókkal, magas touhgnessel, esetleg jó group synergy-vel válnak elérhetõvé. Ezen kár fennakadni.