Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rifteket érdemes az egészet kipucolni vagy csak ami útba esik?

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Marfy
Rá kell nyomni a kérdõjelre és kiadja, hogy mik közül sorsolhat.

böröczk
Feltehetõleg ostoba kérdés:

Mostanában kezdtem el monkkal játszani, és a következõ érdekelne, ha teszek neki all resistet, az hozzáadódik a "one with everything"-nek köszönhetõen kapott értékhez?

Kumiho #2179

Lehet túl hülyén, és egyszerûen hangzik, de próbáltad rendszergazdaként indítani?
A vírusírtód nem zavar be. nem kéne kivételek közé tenni?
Falabu
Próbáltad a Diablo által használt portokat megynitni a routeren?

––––•(-•Nem bánom, ha az emberek a szájukra vesznek, de kezdjék a seggemmel!•-)•––––

Az a furcsa,hogy másik játéknál semmilyen problémám nincsen. A speedtest azt az eredményt mutatja aminek lennie kell. Plusz játék közben általában haverokkal TS-ezünk vagy Skypeozunk. Amint jelentkezik a probléma felugrik ugye a latency 500+ ra de a hang nem torzul el,simán tudok beszélgetni velük tovább,sõt a játékban még a chat is mûködik..

Ezen tanakodtam hogy vajon nem e néznének hülyének a diginet-nél ha egy ilyen problémával keresem fel õket,hogy "egy online játékkal problémám van de amúgy minden más klappol"... Fura egy helyzet az biztos :/ Ha a kábel lenne sérült,vagy mondjuk a modem a hibás akkor más játéknál is jelentkeznie kéne ennek a problémának nem?
A szoftverergonómia csúcsa!
/sarcasm off

A blizz fórum tele van vele, hogy hogyan kell egy mezei usernek regkeyeket módosítani, hogy ne ugráljon fel. Vegyes sikerrel.
Ennyire tellet-.-
Hívd fel a szolgáltatót, és értelmes (értsd. ne anyázós hangnemben) vázold fel nekik a szitut megfelelõ részletességgel.

Elõtte néhány tesztet csinálj:
-Másik játéknál vagy IP esetén is magas-e a késleltetés
-Speedtest hozza-e az elõfizetés nominális adatsebességét
-Ha használsz ts-t, akkor ott míg beszélsz nézel gyorsan egy packet loss-t a connection info opcióban. Ennek a "%"-ban kifejezett értéknek alacsonynak kell lennie.

Ha ezek közül mind normális, akkor telefonálj a szolgáltatónak.
Ha a harmadik pontban valami 5% feletti érték jön ki, akkor az összes ethernet csatlakozót nézd meg a használt kábeleken: nincs-e kilazulva kábelköpeny a csatlakozóból. Ugyanis ott hajlamos eltörni, így fizikailag nem megy át a csomag.

Mivel a routert megkerülve nem megy: lehet a kábelezés és csatlakozó hiba, modem, vagy a szolgáltatónál van valami.
Sheltem
Ezzel most (üresen) 700k az alapdamage, alakul ez.

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Sheltem
Na ma megérte játszanom a kis wizardommal:

Elég jó int, perfect allres, perfect socket(3).

Örültem mint majom a farkának..😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Van Cow Level is elvileg 😄
Azt hogyha megvetted a RoS-t és március 31.-ig aktiválod is, akkor megkapod a Wings of Valor-t. Ez csak egy szárny, semmi pluszt nem ad.
a wings of valor loot mit jelent,h márc.31-ig aktiválni kell?
help!
thx.
Ott tartok most,hogy Router reset megvolt,modemet direktbe dugtam a gépbe megkerülve a routert. Felraktam másik számítógépre a lakásban. Ezek közül egyik sem jött be... Átvittem egy haveromhoz a gamet(2 utcával lakik fölöttünk,viszont a szolgáltatónk ugyan az) Másfél órát végig játszottam nála egyetlen fagyás nélkül... Nincs erre szerintem épeszû magyarázat. :/
megtaláltam már, a kérdõjelre kattintva kiírja...

Igen igen az van... De egyedül a diabloval sz*rakodik.. Komolyan mondom elképzelésem sincs hogy mi lehet baj 😞
Cseréltesd ki a szolgáltatóval a modemet, ez az utolsó lépés. Mondd azt, hogy megszakadnak a netkapcsolataid. Ha kell, random kapcsold ki-be a modemet párszor, és mondd azt, hogy elmegy a net, vagy magától újraindul a modem.
Remélem modemed van 😊
böröczk
Másnak is jutott már ebbõl? :

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kumiho #2179

LaposElem
Ennyire azért nem durva (még), de élvezhetetlen sajnos.

:)

Sziasztok!

Mystic a tárgyakon lévõ tulajdonságokat mikre módosíthatja?
Van errõl valami leírás? Pl. Fire resistance van a páncélon, lehet belõle akár allres, vagy socket, vagy csak pár közül választ?

Detto ugyan ez a problémám! Viszont nekem már 2 hete.

http://www.youtube.com/watch?v=N5TQdeeR-IM

Errõl van szó nálad is?
Szerintem kamuznak a DDoS-al. Anno a 37-es vagy hányas hibát se tudta lekezelni az EU realm míg csúcsra voltak járatva a szerverek. A túlterhelést meg könnyû beadni a népnek, mert bizonyítani nem tudják vagy ráfogják a szolgáltatóra.
LaposElem
Elective mód

Jabar
lehet tényleg sok az ilyen gyökér mostanság, de azért vicces hogy minden friss játéknál ha valami gond van egybõl ezt nyögik be...

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Najó...így már más, ahhoz képest viszont jól kezelik akkor..hacsak nem blöffölnek.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Rita79
Lehet. Az options -ban pipálj ki jelölõ nyégyszögeket (azt már nem tudom melyiket is pontosan) és akkor utána variálhatóak az aktív skillek. Tehát lehet 2-3 db secondary skilled is. Csak akkor a többit nem a jobb egér gombbal irányítod, hanem az 1,2,3,4 billentyûk valamelyikével.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

LaposElem
Én elsõre belépek, azzal nincs gond. Hanrm, hogy rohadtul játszhatatlan, mert fél szobákat visszarak, össze vissza rángat, néha megelõzöm a lövedékemet, és rohadtul halok emiatt. Ja és ez az oka amiért nincs kedvem HC karit indítani. Franc az egészbe már.

kigyi
Eddig nem volt az a DDoS támadás kicsit segít abban, hogy ilyen fjúcsört is lássunk 😄

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Mennyire gyakori ez a sorban állós téma a battleneten?

Különc

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Arra gondoltam, nem konkrét fegyverre.

Acidlich
De msot komolyan..hatha valaki benne van a popszakmaban..ezek ennyire szarnak az egeszbe evek ota/nincs eleg ember/nincs eleg penz vagy aljas hackerek garmadaja ostromolja a blizzard szervereket megjelenes ota, avgy miafasz van mar?
Aki tolja kezdes ota a dia 3-at, lehet h azoknal kezd kicsit betelni a pohar ezzel az allando baszakodassal? mer en mar qrvara unom..

Carlos
Milyen néven szerepel ez a listában?

Þór vígi þessi rúnar

Ja...reméljük, minden délután/este ez lesz, amikor mindenki játszani akar.Tiszta szégyen..még, ha ingyenes lenne a játék, akko azt mondom ok..de ros+origd3 nem éppen ingyen vót..szal, mennyit adtak el belõle?azt be kellene szorozni vele..pár millió $ kijönne gondolom.

Különc
Fegyvert nem is fogsz kapni, csak transmog skint, amit a Mysticnél tudsz megtanulni és átalakítani az aktuális fegyvered olyan kinézetûvé

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nekem csak 21 percet ír, de hogy filmet nem tudok közbe nézni mert bevágja ezt a tetû ablakot elé az nevetséges
"Arma Mortis provides seven exclusive Malthael-themed weapon and off-hand transmogrification plans when used at the Mystic."

A sperctral houndal egy üzenetben kaptam a 3 satyit, és külön van a szárny. A többi üzenet meg csak az alap CE üzenetei, fegyverrõl nem jött mail.

"Estimated wait: 185 minutes"

Nem is lenne gond még ha:
-nem legendary lootról dobott volna le
-nem ugrana fel aktív ablaknak a foshulladék launcher a hozzászólás gépelésekor karakterenként, középre húzva a kurzort!!!!!
Biztosan kaptál azokat is. 1h kardot és monk fistet tudtam én transmogolni Malthael témájúra. Több nem tudom ,hogy van e. De ezek biztosan vannak.

AMD FX 8350, 16GB DDR3, RX 570 , Kingston SSD 120GB

Sziasztok!

ROS CE kiadásom van, és nem kaptam Malthael témájú fegyvereket, csak 3 satyit, spectral houndot, és szárnyat, pedig azt írja a wiki, hogy az is jár hozzá. Valaki tud hasznos infóval szolgálni?

Acidlich
Remelem gyogyszerre koltik majd a lovejukat, ha mar normalis szerverekre nem telik.

clio1616v
ja játék közben 10 percenként lag és DC 😄

nem is anyáznék, ha nem kellene azon aggódnom, hogy meghal a 70es HC Kruserem

Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)

Jabar
az elsõ kérdésedet nem értem (ha beállításokban elective módot bekapcsolod akkor pár korlátozással bármit berakhatsz bárhova).
Igen, összeadódnak

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Nekem két hete ez van... Jóformán mindent végigpróbáltam amit lehetett és semmi változás.
kezdõdik megint a szerver b@szás 😄😄 In queue..óriási.

Sheltem
Sziasztok

-lehet 2 féle skillbeállítást használni egyszerre? Vagy ha Archon om van Familiart nem tudok csak úgy hogy bekattintok a skilltáblába és manuálisan kiválasztom ? A buff miatt kéne 2 szet, nem tudom van e rá lehetõség.
-Ha van egy fegyveren +27% disintegrate damage, és egy másik cuccon is akkor stackelõdik azaz összeadódik elvileg?

Köszi

Story of my life (legalabbis a hetvegen)....ami szombat reggel ota csak hulladek esett 😞

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Tatyla
ma T1-en két körr full bounty +2 rift és semmi loot,fegyverre utazom már egy ideje,Kaledánál is minden shardom egykezes fegyverre költöm de mindet töröm azonnal szinte 😞

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

jobban potyogtak pubba a legek,planek stb eddig 😊 legfõképp azért, amúgy általában privbe tolom...hát nem mind jön rá abból, h folyamatosan fekszik 😄 neked meg többet kell melózni így...no mind1.

to hedge : én viszont nem szeretem a több melót <#rolleyes><#nevetes1>