Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Frank99
van helsing 2 várós.. OTT nem kellett hónapokig várni cuccra...

ennyi.

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

McHaals
én már ott tartok, hogy a klánban random kiskarakterekhez lépek be és felhúzom õket 50+ra. Ennyire van kedvem farmolni.
meg az összes karakterem felhúztam 70-re.
meg ismét visszatérek a team fortresshez, ha eszembe jut, hogy játszani kellene kicsit.

MadWolf#11626

McHaals
néhány hétig leköt, aztán vérmérséklettõl függõen unalmas/élvezetes farm következik

MadWolf#11626

miben nyújt újat a reaper of souls az alaphoz képest ?

bár én bírtam a sorozatot a 2. részig, grafikailag ez nagoyn jó volt, de vhogy nagoyn nem jött át, úgy a 10.szintig elmentem a karakterfejlesztésbe, ott a kirptáknál kellett akciózni, aztán töröltem

nem igzán jött be a perk rendszer sem, barbárral voltam. mennyit javult , érdemes így már kipróbálni ?

McHaals
hát én wizarddal rohangálok, de örülök a t1-nek is, mert egy hete nem esett upgrade.
kicsit kezd elmúlni a lelkesedésem.

MadWolf#11626

Azert mikor az itteni craftingot szidjuk, meg elment mati, ejnye bejnye rossz stat (en is volt hogz +2 m health globe pickuprol valtottam le és az opcio volt: +2 m pickup, +1 m pickup meg +50% gold (dejo). De meg mindig inkabb ez, mint a-la-Wow style, ahol 40 000 millio kisebb item castolás után, (ami rengeteg farm es/vagy penz volt)tudtal is valami ertelmeset csinalni, aminel rendsyerint az elso raidboss elotti random pack jobbat dobott 😛

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

Nincs ott semmi rendkivuli, a class marad ugyanaz mint eddig, csak mar lenerfelik azt a ket surun hasznalt skillt amitol mid range volt, halistennek eroltetik meleebe, de ugye nem jar neki a 30% dmg csokknetes, jo lesz az nagyon.
Akkor lépek fel t4-re, amikor a gear-em alkalmas lesz rá. Pont így nem akarok menni az autómmal 220-al (t4), amikor csak 180-ra (t2) képes. És szintén nem röhögtetem ki magam vele a Hungaroringen (t6), mert oda nem jó.
1473 common debrisem van, és 1015 reusable parts. Ezek lesznek a fehérekbõl. És craftolok és rerollozok (ameddig a ritkább anyagok engedik). És ez hardcore. A forgotten soulból perpill csak egy van, mert elkraftoltam azokat is. És casual player vagyok, esténként játszom.
SLICK
a crusader most kap olyan buffot hogy namég....

Ha fut. Nekem már másodszor volt, hogy Win 8.1 valami updateje elcseszte(eredeti, angol Win 8.1em van), es vissza kellett állítanom a rendszert + letiltani az adott KB-t, hogy tovább fusson a játék (különben rögtön kivágott Battle netben mikor a 'play're nyomtam. Windows 8.1 egy kalap kaki. <#violent>

Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...

A mai nap nagy tanulsaga, van ugye az Obsidian ring ofthe zodiac. Esett ma public T1 riftben egy 600str/600vit/150dex/150int/90allres verzio. Na gondoltam a dex vagy int az mehet is reforge->crit lessz itt ihajcsuhaj. Elso pofaraeses, hogy a mysticnel a listan meg se jelennek a dex es az int, 600 str-et bontja fel 450+150 str-re(pedig ugy tudtam hogy nincs tobbet split roll loo2.0ban)aztan mondom, egye fene igy se rosz akkor az extra 150 str-et reforge, es lassunk csodat eltunt a 150 str/ 150vit/150dex/150 int egyszerre/egyutt en meg neztem ki a fejembol....
Nagy fenet, reroll wizard es 2napon belul T4+ rohangalhat, mert halistennek a Blizzard inkabb a Crusadert fixalja(nerfeli) a nagy sietsegbe mostan meg az elbaszott buffos kesztyut(talan)...
😄 😛
jazzy
Én válaszolok az elsõ soros kérdésedre: 2 hónap 11 nap 3 óra 2 perc és 34 másodperc múlva. Onnantól kezdve a T5 még 3 hónap 2 nap 23 óra 40 perc és 3 másodperc.

T6-ra nem mehetsz, sgsek nem léphetnek be.

Ekkor még mindig lesz jó pár hónapod a kiegig, ekkor húzhatsz új karaktert, de szerintem fog kijönni item upgrade valamikor.
Varom valaszod mikor lepsz fel t4-re...Mint irtam t1-2 altalaban sima liba (2-n elofordulhat olyan kombo es szitu, hogy cinkes, de altalaban nincs nagy gond) t3 is megyeget, de oda mar jo sok rohangalas es ido kell mire lemegy a group, t4 es afolott meg osszecsuknak konnyed kacajjal
Mivel az utobbi heten marha sok idom volt, hat marha sokat is jatszottam (az idojaras 1 rakas szar volt/van per pill)
A legendary targyak craftolasahoz vagy nincs white/legendary anyagom (amit ravaszul random lootolhatsz allvanyokrol/ladakbol/dropbol..-sok sikert a class-specific cuccokhoz-..vagy 1-2-3 rare mob dobhat..jaja, dobhat..mar azoknak a farmolasa megerne 1 miset, de koncentraljunk arra, ami van..)lecraftolom, de hopp..szar van a palacsintaban..oda se neki elblattyogok a mystichez, hogy reforge (mert ujra osszegyujteni a feher es legendary anyagokat..haha na neeem..) 1 azaz 1 dolgot kivalaszthatok, hogy aztat ottan ploxx..erre bead par random dolgot (stat valogatja milyen listarol, kism kerdojellel meg lehet nezni) amibol valaszthatok...matsok a reforgehoz persze repultek es mivel legedaryrol van szo, a legendary cuccos (forgotten soul) is kuka..amit RoS (tehat nem legacy) legendarykbol (nem RoS only!) lehet szerezni VAGY a riftboss dobhat nagy kegyesen 1-et!
Ha nem tetszik amit a mystic adott...rinse and repeat...Innentol kezdve a crafting es reforge 1 kurva vicc...
A riftekrol meg azt hittem, amikor beharangoztak, hogy Wavek lesznek es teszem azt minden 10. wave 1 miniboss, minden 20-30-50. 1 nagy boss, minden x-edik 1 megaubergigaboss...ehhez kepest ha szerencsem van es jo a monster density, akkor okes, de van amikor csaj bolyongok/unk a tokures labirintusban...maga a tomeny unalom...Van amikor faszqasan 3-4 unique/championt is sikerul behuzni a piercing lovedekekkel...van hogy percekig 1-et sem latunk...
Ja, a goblinok 99,9%-ban szart sem ernek, a respledid chestek pedig 1 szinten vannak a goblinokkal...A cursed chestek pedig fej-fej mellett a resplendiddel (mondjuk a balance is 1 vicc a cursedekkel...az old le a mobokat/championokat a ido lejarta elott..meg nem volt olyan, hogy ne sikerult volna..no,de az olj meg 100-at vagy 5 hullamot..volt, hogy ugy elkolbaszolt az 5. hullam tagja, hogy nem is tudtuk hol van..vagy egyszeruen nincs 100 mob, mert nem spawnolnak eleg gyorsan...
Valami akkor rosszul csinálhatsz, mert t2-t még én is tudom farmolni sc-n, pedig annyit csináltam, hogy végigtoltam az act5-öt, meg csináltam 1-2 bountyt, azóta hardcore-ozok.
De megint csak: 2 hete sincs, hogy lehetsz 70-es szintû, mégis milyen fejlõdésre számítottál? 150k volt az unbuffed dps-em, most 350+, csak gear cserével. Amikor körülnéztem sc-n a cimbik között, 400k+ dps, 5m toughness azért nem számított ritkának, fõleg crusadernél. Ezzel gondolom nem masteren farmolnak...
Ez a játék a hentrõl és a farmról szól, ha ezt nem vágod, akkor tényleg rossz játékot vettél.
Azt azért nehogy elképzeljétek már, hogy a top cuccokat majd azok lootolják (általában), akik napi 1 órára lépnek be. És azoknak mit ad majd a játék, akik napi 4-6-8 órában tolják? Friend listrõl néztem, több száz bountyt és riftel toltak le, pedig alig jelent meg a kieg.
Nem reális az elvárásotok.
És tegyétek már meg, hogy észérveket írtok, nem ilyen "tedd már hozzá" meg "remélem érted" szólamokat.
Rita79
Nekem volt már olyan, hogy tele nyomkodtam csizmákkal az inventory-t, mert nem tudtam mid kezdeni a blood shardsokkal, aztán akkor ott dobott 2 leget és 1 setet hirtelen.

i9 9900K @ 5Ghz | EVGA FTW3 RTX 3080 Ti 12G| 32GB DDR4 | 32" ACER Predator | Gigabyte P850GM 80+ Gold | PS4 Pro

Jabar
igen 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

WhiteStar
akkor csak azért van a bs, hogy belepusztítsam abba a rohadékba?

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Jabar
Dobhat, de nagyon kicsi eséllyel.

WhiteStar
kadala dobhat legendary cuccokat is? 5 blood shardért

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Most néztem, 83 óra van a kariban, ebben benne van egy full újrajátszás 60-on T1-en még RoS elõtt, aztán RoS-ban Act5, majd bounty-k és riftek Experten-Masteren múlt héten (riftekbe szombaton mentem be elõször), tegnap du. óta meg T1-en tolom. Szerintem nem olyan szar a fejlõdés.
Nem tudom, én WD-vel tolom, ami állítólag lassú pl. egy wizardhoz képest. HC-n T1-en szaladgálok kb. egy napja, azóta is nõtt már vagy 50K-val a dps-em, pedig nem túl sokat játszom, napi 1-2 órát (meg közben játszottam másik karival is, ami valahol 30 felett megpurcant😊). És nem ládákat farmolgatok, csak tolom a bounty-kat meg a rifteket. Nekem az a tapasztalatom, hogy szép lassan fejlõdök folyamatosan. Mondjuk nem figyelem az órát, hogy mikor esett utoljára legendary.
Remélem Sun nem haragszik ha tõle idézek, mert láthatóan nem olvasod el mirõl van épp szó.

"Szoval ez a jatek egy irgalmatlan farmold-a-matit okorsegbe ment at."

Remélem érted mi a gond.
Frank99
azt azért rakjad már oda, hogy egy átlag játékos mire is vágyik, mennyit játszik, mennyit várna el a játéktól (élmény, újrajátszás, visszavárás)?

és azzal ellentétben EZ mit is ad????

aztán simítsad össze.

igenis arra vártunk -én is- hogy ha már bezárt a pénzes és goldos AH, azért fogsz tudni haladni. Nekem goldos és pénzes AH-ból voltak dolgaim, a fele még mindig rajtam van, amit újonnan dobott, az jó esetben is közepes. Kínlódva master szint?

persze lehet rossz játékot vettem. DE ha így marad, el fognak kopni a gamerek, és a diablo 4-et nem fogják megvenni annyian....

persze ez csak 1 vélemény.

Lathatoan lila fingod sincs mirol beszelunk...
Holnap lesz két hete, hogy megjelent a kieg, tényleg totál gáz, hogy nincs még mindenkinek best-in-slot iteme... Meg farmolni kell a cuccokért? Azta! Hát milyen játék ez?
Hihetetlen ez a sok rinya, komolyan. Ha meg esne a legó rogyásig, akkor meg az lenne a baj, hogy ki vannak maxolva a karik, nincs kihívás a játékban, mert t6-on 1 hit mindenki.
De a level 100 rinya a hivatalos fórumból: Bejelenti a Blizz, hogy hétvégén +50% exp bónusz, jó szórakozást. Második komment: miért nem +100%, mint a múlt alkalommal?
Azt szoktam hogy lemegyek mondjuk hardba (ott az se baj ha afkzom a tomeg kozepen😄) es nekiallok farmolni..mindent skippelek ami feher...a vicc hogy esett mar igy upgrade...
elbasztam egy bulkatho ringet véletlen...késõ volt, azóta sem tudtam vissza rollolni rá a cc-t...kb 10 flawless imperial lila meg sok millám bánta...el is fogyott a zsozsóm :/ 😄 óriási, kicsit kiborított.A gold farmint meg mint a reszelõvel hokizás ugye, szórakoztató, de leginkább fájdalmas.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

setuh
Ilyen kommentek olvasasakor orulok a legjobban,hogy lebeszeltem magam a kiegrol<#vigyor>

\"I knew all the rules, but the rules did not know me Guaranteed\"-Eddie Vedder

Frank99
nyeheehee!!!!

A dolog lenyege, hogy bar esik a legendas, nem esik eleg ahoz, hogy lehessen jokat craftolni/reforgeolni. A soul az keves, rift boss vagy dobja vagy nem, de pl en tegnap elbasztam vagy 8 soult Andarielre es nem adta be a crit chancet egyaltalan, szoval ha engem kerdezel ketszer ennyi leg is keves lenne. Nem beszelve a set receptekrol, ahol darabja ker 2 soult megint es siman beadja a cuccost olyan szar affixekkel hogy nem egy de 3 affix rerollbol se lehet helyrehozni. Szoval ez a jatek egy irgalmatlan farmold-a-matit okorsegbe ment at, mindegy meg van egy wd meg egy monk amit felhuzhatok, aztan majd csak jon az a 2.1 is valamikor.
Jo, eppen tudok ellenpeldat is 😄 Crusim lvl 35-os...adventure bossrun: Zoltun Kulle: 1 leg Magdha: 1 leg, Belial : 1 leg..na mondom wtf? Aztan gyorsba meg Asmodean, Butcher, Skeleton king...de ok mar nem dobtak 😄
Nekem elitekbõl meg bossból is sok esik.White-okat nem ölök, végülis amennyit lehet köcsögtörök meg ládát nyitogatok (ezt mindig) és abból is van nyilván.Talán megint az lesz, hogy láda nyitás elõtt mf szerkó fel, eliteknél meg az elit szerkó vissza..áh lol.Miért vették ki a paragon mf-t?nem értem...De ha így belegondolok, igazából leszarom, mert eladni nem tudom, a játékot kb 1 hét alat kimaxoltam, amit ki lehet az elsõ körökben, ha jobban akarok fejlõdni, ahhoz már több száz óra kell.Lehet kihagyom.

Biztosan tudom, hogy jobban megeri, hisz magam is tapasztalom :S Haverral szoktunk t2 koroket menni, 1 terulet (altalabn act 4-5) meg 1 rift...utolso runon (full clear riftben) 2 leg esett 1 reci (felfirditott hullabol) es 1 mempo (chestbol)
ja...gyanús volt, h nem jött kék válasz arra, h akkor miért nem veszik ki az MF_et...mindenesetre, nem tartom biztosnak, hogy megéri ládát nyitogatni meg köcsögöttörni, T1-2 rift helyett...a legek minõsége ugyanis egyáltalán nem függ tõle viszont.Lehet 2-vel többet kap õ, egységnyi idõ alatt, de legalább nem is fejlõdik a karaktere... 😄 Szóval jó móka, de ez úgy lenne jó móka, ha lenne mf gear t2 riftre mondjuk, és potyognának a használható legek, de ilyen nincs (tudtommal).És azt sem tudom, hogy ha 200mf-ben még, mennyire van kihatással a rifetek +leg %-dropjára...(táblát alant vki beszúrta).

Azert csak sikerult a Blizznek belelepnie 2x ugyanabba a szarba...alapjatekban mi volt? Chest es breakable objects run tokig mfben...most detto...T2-3 hataran mozgok (bar ma osszecsuktak t2-ben, mintha jobban sebeznenek :S) Utolso 8 public runom alatt esett osszesen 5 leg es 1 set..mind kuka..az utolso 10 public rift runombol (t2-3) esett kb 5 legendary...mind kuka kiveve 1, ami annyira szar, hogy megtartottam mutogatas celjabol....a reforge 1 vicc, a blood shardos csaj meg 2 vicc....
Frank99
az elõbb vágott ki Rift nyitás után, el is tûnt 5 kulcsom....

Jabar
nálatok is folyamatos dc van?

kigyi
Notin észrevettem ezt én is, de asztalin semmi különbség, lehet azért mert az amúgy is jóval izmosabb.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Lammer
en csomagbol kaptam, tenyleg :|

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Létezik, hogy Win 8.1 alatt jobban fut a játék, mint Win 7 SP1 alatt?
Nem is igazán a fleeting shrine hanem az empowered shrine miatt op a kezes. Elég komoly cd reductiont és resource generation bonust ad. Ha csak 10 perces lenne az összes effekt akkor el lehetne mondani hogy jó átmeneti kezes amíg vki nem talál a buildjéhez megfelelõ bis kezest, de így hogy az empowered shrine 1 órát van rajta, iszonyat durván megdobja mindenki hatékonyságát. Úgy spammelem vele a cluster arrowokat mintha rogyásig lennék pakolva reduced resource cost-tal. Teljesen jogos hogy javítják.

Egyébként én úgy tudom hogy kadala nem ad bounty only (meg torment only) legeket így eddig se volt értelme ha csak emiatt ölted a kezesekbe a blood shardokat 😊

Jabar
pl a gyûrûm , de ez is pl van lvl 70-esben.

kigyi
Nem találkoztam még velük a sapi gem-et használtam, de semmit sem hozott.

Jabar
van mf-es lvl70 gyûrû is, meg set bonus is ill ott a sapka gem.

Lammer
"Some shrine effects last longer than intended (1 hour instead of 10 minutes), this is a known issue and should be addressed with an upcoming patch."

ez sem tartott sokaig, kovetkezo patch gondolom hamarosan jon... akkor en abba is hagyom Kadalanal a shardok elqrasat glovesokra... komolyan, miert faj az, hogy egy oraig gyorsabban futok, vagy gyereknap van? nem nagyon szoktam panaszkodni, de ez a folyamatos nerfparade mar kezd sok lenni nekem is... :|

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sztem is erdekes. 0 MF-el kb 13/15 ora jatek alatt esett 22 legendary es 5 zold set item. es ezekbol majdhogynem teljesen at tudtam oltozni es most t4 ig elvagyok. Egyszer elmondhatna a Blizz h valojaban h is van ez 😊
kigyi
Hmm ez érdekes, csak nincs mf-es cucc 😞 60-on kihalt, bár nekem is van elrakva 150-200 MF-re cumó és még socket-el ezt tudom javítani.