Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mi az oka, hogy mind a ketten templar-t használtok segítõnek?
kigyi
Nem tud menni Bounty-kat, mert nincs még 70-es kijátszott karaktere sem és ezzel is csak Diablo elõtti részig jutott el max.

https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/

Az alap elképzelésem, ahogy írtad, a kovács és az ékszerész aktív használata. Folyamatosan csiszoltatom és készítettem az eszközöket. Sajnos, ellentétben az eddigiekkel, a fegyverben nem lett socket, de a sebzéshez így 50%-ot adott kb..Adventure mód még nem lehet, mert a hc-k nem mentek még végig. Szólóbani játék nem elhatározás, de sc-khez nem mernék beállni. Azt nem tudtam, hogy van külön hc klán is.
Nekem is adhattok ötleteket, hol lehetne még fejleszteni a karimon, bár nem hiszem, hogy olyan sok helyen lehetne változtatni rajta, de ki tudja. xD

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

kigyi
Az, hogy OP volt az csak annyi, hogy hihetetlen életerõs volt és úgy lehetett vele haladni mint egyetlen más karakterrel sem (persze a wizard most kivétel amíg nem nerfelik ). Minden körülményhez alkalmazkodott és gyorsan estek hozzá az upgrade-k 😄

karakterem

Az én karim: Doki

Lehetne jobb is, de nem nagyon esik upgrade, se Kadalától, se craftból, se rift/bounty közben. De azért elvagyok vele Torment I-n elég jól, igen életképes. Feljebb menni meg csak a drop rate növelése miatt szerintem nem éri meg. 😊

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

Köszönöm. Esetleg megnézhetném a karakteredet?
Azon mit értesz, hogy hihetetlen op volt? Csak a para szintektõl, vagy valami egyéb is bejátszott? A skill leosztásomhoz valami vélemény?
Ahogy kigyi kolléga is mondotta, érdemes alacsonyabb szinten is már partyban menni, ott lehet, hogy kicsit több dmg kell átlagban, viszont jobban védve vagy, mint soloban. És az xp is sokkal gyorsabban jön, ráadásul ha mondjuk haverokkal mész és van a partyban barbár vagy crusader, akkor a nekik kiesett cuccok közül, ami esetleg nekik nem kell, öltöztetheted magad.

Vagy ha soloban akarsz továbbra is fejlödni, akkor irány hard bounty, esetleg expert. Nekem a teljes 5 act hardon rengeteg szintet adott, lvl51-ig egy teljes 5 acton átivelö bounty + 1 rift. Utána lvl51-lvl66 volt még egyszer hard bounty (a teljes 5 act + rift). 66-tól meg már találsz publicot minden szinten. Én így fejlödtem.
Ha van gold meg crafting mati, akkor fejlödés közben craftolni kell, abból elég jól túlgearelheted az adott nehézséget.
Nem egy papír karakter, én a Laws of Justice-t lecserélném Laws of Valor/Critical-ra.
Blessed Hammer mehet a Lightning rúnával, Justice-ra meg a Cracked-et raknám. Több ellenre hat. 😄 Az Iron Skin-t vagy Steed Charge-ot meg lecserélném Phalanx/Bowmen-re. Heaven´s Fury maradhat. A fegyóba kéne socket, de sajna nem tudsz levenni statokat róla, amit átenchantolhatnál.

kigyi
Én a crusader-t annyira nem félteném, bár experten már keményebb a játék, de egy elég erõs karakterrõl van szó. Mivel nincs nagyon para szinted sem így inkább normalon vagy csapatban nyomd és gyorsan eléred a 70-et mi a HC klánunkban csapatban szoktunk mozogni így gyorsabb több az xp és hangulatosabb is nekem most pont van egy hasonló szintû monk-om 😄 Bár Master-en haladtam eddig, de a paragon szintjeimnek köszönhetõen azért biztonságosabb a karakter mozgása magasabb nehézségen is.

A crusaderem úgy nõtt fel, hogy hihetetlen op volt szóval van benn erõ és bírja az ütéseket is.

Szeretném megkérni a tapasztalt hc karakterrel rendelkezõ fórumtársakat, hogy az alant belinkelt karimat nézzék meg és fûzzenek hozzá észrevételeket. Ez az elsõ komolyabb hc kari, ami már 2.0-ban indult, a mellette lévõ másik kettõ még 1.0-ás. Koncepcióm az életben maradásra a nagy ellenálláson alapul. Én úgy szoktam játszani vele, hogy bemegyek a tömegbe és az elementáris és egyéb bekapcsolható ellenállásokkal együtt indítom a hammer-t. Így egész jól tud haladni a karakter. De még csak experten van, az act4 végéig nem is tudna feljebb menni, meg egyébként sem lenne értelme túl vállalni a karaktert, és act3-ban. Hol van még Diablo és Matyi?
Tehát ha a sokat látott kollégák tennének észrevételeket, azt megköszönöm.
Molly
tugyiti
Sg forum 😄DDDD
Hecker007
Mire keressünk? 😊

tugyiti
Nem kell senkit kirakni kész a community ,free to join nem kell hozzá inv csak rá kell keresni <#wave>
Laza
Engem egyelõre kirakhattok (LazaHunter), most Divinity😮S-t tolok (kiba jó), péntektõl meg itt a Dark Souls 2 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Daell Drow
Ugy tudom telt hazunk van, a 150es limittel. Bar most meg lestem 148 ember van a klanban, nem tudom hogy oda a 2 helyre befernetek e? De majd valamelyik officers megmondja.
Hecker007
Én is jönnék ha lehet 😊

R4ng3r
Van a topicnak klánja a játékban jól tudom igaz? Hiába keresem nem találom..... Valaki segítene? Szeretnék csatlakozni.

Jabar
az a buff ami van dh-n az mi? nem láttam (vagy nem tünt fel) még azt az ikont ill néha bevillan 1 öv-et ábrázoló ikon is, az mi? 😊

"Jabar sa bu eeda murishani!"

TBTPumpa
Diablo 3.hu-ról:
"A küldetés lvl 70-en Xp Pool-al 82m xp-t és 420k goldot ad.
Torment 6-on, Act 4-ben kell keresni a Clear Hell Rift nevû bountyt."

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Frank99
nyehe.
13-15 millát adott egy kör

62 milla hiányzott a 70-hez, 5 kör alatt megvolt.

Két alkalommal nem jött utánam, agyon kellett verni(veretni...)

így 35 perc alatt megvolt....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

OPWIZZARDha valaki akar nevetni egy jot.
McHaals
folyamatosan lõni kell, akkor utánad megy... a trükk lényege az, hogy menj ki a városból, lõdd, és ne a városba szaladj vissza, hanem le délnek, addig amíg a kapuval egy vonalba nem ér a mother. Na ekkor szaladj be a városba, és utánad megy ha lövöd. Csak arra kell vigyázni, hogy köpködni is szokott, az nagyot üt.

MadWolf#11626

yesname
Nem az õrök intézik el. Az is sokáig tartana. Be kell csalni a faluba. Védett hely, azonnal kinyiffan.

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

õrök elintézik
yesname
Akkor valamit rosszul csináltál. Nem kell leteríteni.. 😄

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

TBTPumpa
49-rõl 55-ös paragonra húztam fel a profilt, de meguntam. Kész rémálom Torment 6-on leteríteni azt a Mothert. <#idiota>

Frank99
hehe, hiányzik 40 milla xp crusi 70-bõl, mindgyá meglesz így

:-)

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Zenszkij
nekem kiesett egy jade cipõ és csókolom

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

McHaals
nem tudom hogy vagytok vele, de nekem mostanában rohadtul nem esik plan... a jade harvesterrõl nem is álmodok 😞

MadWolf#11626

McHaals
oldie but goldie, amíg nem nerfelik... anno megjelenés után így húztam fel a 60-as karaktereimet

MadWolf#11626

TBTPumpa

Haunt 4000% damage, locust swarm meg 1500% damage utolsó rúnával. Jade harvester 6os bónusz soul harvesttel rásebzi instant az összes dotot a mobra. Elég fasza wd endgame gear. Mondjuk amik halnak instant azok halnának egyébként is a dottól, csak így pl elitekre rögtön tudja rakni a következõ adag dotot.

Van egy olyan elmelet hogy most mindent szabad mert igazabol a Blizzard minden exploitot meg akar talalni, mielott kijon a ladder/sezonokkal.
McHaals
a cuccai elég sokat dobnak rajta... ha megnézet a set bónuszt, meg asszem amit az amulet ad, hogy lefelezi a dot idejét

MadWolf#11626

Carlos
Egyetertek!!!

Þór vígi þessi rúnar

érdekesek.DH nagy sztár a 10 perces shrine-al.A wd-t meg nem tudom, nem játszok vele, lehet skill lehet set bonus, hogy 1 mp alatt leugrik az elitek hp-ja is 60-80%-ot.Gondolom nerf gyanús a jövõben...a skill, akkor mindenképp, mert elég vicces így.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

@mkfdd - a blizzard mindig csak az UTAN csinalt barmit is, amikor mar tomeges elvandorlas tortent a nepszeru huzasaik kovetkezteben, mint amikor a javitasi koltseget felvittek az egekbe pedig konyebb volt megdogleni egy enrage timeres elite pakkon mint lenyomni elsore.
Azt nezd mar meg, hogy a Blizzard mindig elobb nerfel mint hogy buffol vagy balance-ol. Erdekes modon elojott azzal, hogy a kevesbe hasznalt skilleket felbuffolta arra a szintre hogy valasztasi alternativak lehessenek, akkor a fegyvereket/proccokat miert nerfeli(they are overperforming)ahelyett hogy a tobbit buffolnak ugyanarra a szintre? Az eredmeny ugyanaz csak mashogy izlik.
Barmennyire is nem tetszik, a Blizzardnak nagyon elszallt az agya es meggyozodesuk hogy a jatekosok nem tudjak jol. Hiaba tortenik meg ujra es ujra, hogy a jatekosok ugyanazokbol az eszkozokbol sokkal hatekonyabbat kihoznak, mint amire a Blizzardos teszterek valaha is gondoltak, ok akkor is jobban tudjak.
A Blizzard nem hallgat a visszajelzesekre. A Blizzard enged a nyomasnak amikor kezd sullyedni a hajo. A ketto nem ugyanaz.
Mi lenne ha utananeznel a Shard of hate koruli nerf ceconak es akkor levonnad magadnak is a kovetkeztetest?
Mi lenne ha visszagondolnal az elmult 2 ev vanila>PTR>loot.20>RoS intervallumra es nem a kis piszlicsare hibakat hanem az egbekialot marhasagokat mint teszem azt az AH aukcioknak a user windows orajahoz valo igazitasa te is vegiggondolnad?
Mi lenne ha hagynad te a fenebe az en arroganciamat, helyette sebessegbe tenned a sajat szurkeallomanyodat? Engem a te szandekos butaskodasod hasonloan zavar, na akkor?
Szerintem nagyon messze van ez a kieg a jótól. Adventure mód elment fogjuk rá. Rift halál uncsi volt, 7-8 szintet mentem mire meg lett a 100%. Nem értem mire ez a nagy hájp a kieg körül. Egy újabb közepes alkotás.
Nem unjátok már? 2-3 oldal óta csak ez megy, uncsi már ez a vergõdés. inkább kérek vanila d3-ba encsantert.
Beteg T6 wd és dh:

Tatyla

néha mákom van 5 cache egyszerre

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Én nem értem miért mondjátok hogy a blizzard nem hallgat a visszajelzésekre. Szinte a kieg 90%-a játékosok visszajelzései alapján lett összeollózva.

- panaszkodtak az atmoszférára -> csináltak egy a többinél darkosabb act-et
- panaszkodtak a storyra és a komolyan vehetetlen fõbossokra (Azmodan minden sarkon elmondja a tervét) -> csináltak egy titokzatos fõgonoszt, aki csak azért jelenik meg hogy a fülünkbe suttogja hogy megdöglünk
- random dungeon ötlete játékosoktól jött
- legendaryk érzõdjenek legendarynak/legyen nagyobb build diverzitás -> build-változtató legek (két legyet egy csapásra) mondjuk nem mindegyik érzõdik még tényleg legendarynak úgyhogy ezen van még mit csiszolniuk de az irány az jó
- mindenki panaszkodott a story mód monotonitására -> adventure mode
- nincs progress 60 után -> paragon
- a többség 2.01 elõtt panaszkodott az AH meglétére és a botrányosan szar loot rendszerre -> Kivették AH-t annak ellenére hogy ez így nekik bevételkiesés, és ennek megfelelõen buffoták a dropot. Panaszkodtok hogy AH hiánya miatt hagyják abba sokan a játékot. Meg kell csak nézni hogy mennyien játszottak loot 2.0 elõtt és után. Ha a régi AH és drop rendszerrel vágtunk volna neki a kiegnek, és nem is biztos hogy megvettem volna. F*sznak lett volna megint kedve ahhoz hogy minden patch után 1 hétig jöjjön a loot és utána a fél életem bele kelljen ölnöm a játékba hogy fejlõdjön a karakter. Szerintem az AH-t kizárólag azok sírják vissza, akik RMAH-n próbáltak pénzt keresni. Senki másnak nem hiányzik.
- A BOA-n és a trade hiányán lehetne vitatkozni hogy mennyire hasznos, de a spammerek és 3rd party oldalak mûködését elég hatásosan kinyírta. Mondjuk elég szélsõséges a megvalósítás, ezen lehetne vitakozni. Biztos vagyok benne hogy csinálnak majd vmi korlátozott trade lehetõséget idõvel (pl régóta friendlisten lévõkkel, bizonyos feltételekkel klántagokkal stb).
- játékosok nyomásárra jönnek a ladderek és a tiered riftek is (megintcsak játékosok ötlete volt)

Lehetne még sorolni bõven. Az meg hogy nem tartják a közvetlen kapcsolatot a játékosbázissal (nem chit-chatelnek mindenféle jött-ment baromságról a fórumokon) az érthetõ. Milliók játszanak a játékaikkal, nem tudnak olyan döntéseket hozni, ami egy játékosbázis egy rétegét nem ösztönözné felháborodásra, és meg kell gondolniuk hogy kommunikálnak mikor fansiteok egész hada cincálja ízekre minden egyes kék postot amit írnak.

Kisebb fejlesztõk megtehetik hogy szinte teljesen bevonják a játékosokat a fejlesztés menetébe, de egy blizzard méretû cégnél ez ár szinte kivitelezhetetlen. Ezzel szemben a blizzard szerintem egyik éllovas visszajelzések figyelembe vételénél a nagyobb fejlesztõk között. Csak hát ahol sok a játékos, sok a síró száj, és általános tendencia, hogy a hivatalos fórumokat azok látogatják fõleg akiknek valami baja van (akinek nincs, az inkább játszik a játékkal), és mivel folyton sírással van tele a hivatalos fórum, azt hiszik hogy a többség velük ért egyet.

Ha úgy gondoljátok hogy a fejlesztés rossz irányba halad, csak meg kell nézni hogy mennyien játszottak 1.08 vége felé, és mennyi az aktív játékos most. Én ne akarom feltétel nélkül védeni blizzardot mert bõven van még csiszolniuk a dolgokon, de amikor nekem annyi bajom van egy játékkal mint pl sokatoknak itt, egyszerûen fogom magam és szépen csenben lelépek zöldebb mezõkre. Teljesne telített a játékpiac. Feleslegesen minek kínozzam magam valamivel, ami nem tetszik.

Engem az zavar (és ebbõl pattant ki a vita), hogy mérhetetlen arroganciával írsz mindenrõl. Ez is milyen már:
"kiderul mennyire nem ertenek az altaluk tervezett jatek mukodesehez"
"hulyeseg hulyeseg utan omlik ki a Blizzard konyhajabol"
Ezeket azért erõs túlzásnak érzem, még akkor is, ha te meg vagy gyõzõdve errõl. És ez a bicskanyitogató stílus nem idevaló.
Csupán annyit mondok, hogy mióta világ a világ, és blizzard a blizzard, EZ VAN!
Kezdve a Diablo1-tõl, amikor sorcerer mana shielddel halhatatlan volt,
D2-ben nem emlékszel a poison-os itemekre? minden kis szar charm egyre OP-bb sebzést nyomott, hónapokig nerfeletlenül.
A sok-sok használhatatlan build, mikor láttál spear-azont?
Vagy a nagyon durva pierce-kombók amazonnal, legyen az javazon bocipályán vagy a guided arrow-os. Tûzfal sorci ami 6-7 castból ölte players 8 hell baalt?
Warcraft 3-ban is patch patch hátán, mire sikerült elérni a balance-t.

Igen, ez volt, nem tudom miért nem emlékszel 😊
skinnyman
Csak eppen gondolom csak ugy tudod megvenni, ha a rendezvenyre is jegyet veszel, ami meg 2500 forint. Jol latom? 😊

Regards,

sz4bolcs
még pár hét, és én is beeuházok rá.. lol

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

TBTPumpa
Diablo 3 akció a PlayIT-en:

vmit olvastam hogy jött ki vmi kiegészítõje. reaper of souls vagy vmi ilyesmi

TBTPumpa
DLC? Miféle DLC?