Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Desktop: i74770K + GeForce 770 + 16GB RAM @ 1866 + Gigabyte Sniper lap + Watter Cooling + 27" AOC + RAT5 + CoolerMaterStormTrooper Noti: K53SV noti, a GT540m erejevel...
ha csapatban megyünk, nem értem, miért nem lehet bevárni a másikat? A gyengébb (vagy inkább lassabb) fut az események után, a loot meg szarabb.
abban a 4 rift körben semmit nem dobott sárgán kívül....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Waaaaaagh!
Strongarm bracers-ed kurva jó (bár nincs knock back skilled), life regen helyére tegyél rá elemental damaget (lightning vagy fire, attól függ mi a prioritásod)
Ouroborosra life per hit helyére reforgeolj CHD-t
Chestre és gatyára menjen 3 ill. 2 socket, én 1 strength, 4 all res comboval tolom most, ez geartõl függõen változhat
Vállasra cooldown reduction helyett %15 life
Pound of Flesh és Animosity passzívokat cseréld le Weapons Master-ra és Ruthless vagy Brawlerre
Whirlwind rúnát áttenném lightningra vagy fire-re, de én a Shard of Hate nerf óta nem használom a whirlwindet, torment 1 felett nem elég a sebzése
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
http://eu.battle.net/d3/en/profile/foldi6-2466/hero/37089511
köszi elõre is
tboypimpi ---Az idő nem vész el csak átalakul XP-vé--- :D tboypimpi#2319
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy meg?rizd a nyugalmad. Ha nincs igazad, nem engedheted meg, hogy elveszítsd. Hiszem, amit nem látok. Amit látok azt tudom.  MacBook Pro (Retina)
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
de melyik procol elobb? es utana? es utana? stbstb 😄
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
elvileg a firebird az feltámaszt, tehát elõtte meg kell halni, ami hc-n nem egészséges, és szerintem ott nem fog feltámasztani semmilyen meteor 😄
MadWolf#11626
ki tudja a kovetkezo kombinaciora a helyes valaszt? kis fejtoro xD
Hardcore wizard + unstable anomaly + Pauldrons of the Skeleton King* + firebird 4-es szet+ Ancestors' Grace? 😄
(*mar nem merem beirni az sk vallas helyett Zakarat xD)
Tegyuk fel beleallnek egy olyan tomegbe ami tuti instanthalal lenne, es kapnek egy dc-t a fennti kombinacioval? hogy zajlana le a tortenet?
na erre kivancsi vagyok 😄
johetnek a tippek 😊
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Ebben keresd meg: HardwareClass
Ha 2-nél magasabban van, elõször próbáld csak 2-re visszavenni. Ha az nem elég, rakd 1-esre.
Aztán ha winyóról fut a játék és betöltéskor akadásokat tapasztalsz, akkor érdemes megpróbálni pendrive-ra másolni az mpq fájlokat (symlinkelni kell a könyvtárat, a Link Shell Extension nevû progival könnyû megcsinálni, pick link source a pendrive-ra rakott mpq könyvtárra vagy mpq fájlokra, majd drop as -> junction mappa esetén, symbolic link fájl esetén), mert úgy látom SSD-d nincs, de a pendrive is félmegoldás (legalább 8 gigás kell, 16-os az igazi, akkor nem kell egyesével symlinkelgetni, mert ráfér az egész).
Tudnatok mondani par FPS novelo modszert (a grafikai szint beallitason kivul)? A jatekot alapban, mod nelkul hasznalom. Mit lehetne meg allitani vagy lefuttatni? A preference fileok torlese mar nyomot +5-ot az FPS-en, de meg kene rajta javitani.
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
hú, lehet hogy még a bétában játszottunk utoljára!?
De emlékszem rád, a nevedre mindenképp, talán te voltál akitõl béta-kulcsot kaptam!? Csak azt tudom biztosan, hogy rendes arc vagy 😊
Nagyon jó ötlet, légyszi akkor vegyél fel, ha mindketten ráérünk, mehet a multi!
Túl vagyok egy nagy 2 hónapos munkán, most van néha idõm és energiám is játszani. <#eljen>#eljen><#hehe>#hehe>
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Látom nem csak én találtam vissza ehhez a -mostmár- csodás játékhoz.
Majd jól felveszlek játékban és jól játszunk mint régen.
Bár fõleg fõnökömmel meg munkatársammal toljuk de ha nem lesznek fenn megkereselek 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Ennyit nyomtam 2012-ben, de AH miatt abbahagytam. Mert szerintem kb arról szólt.
Az új patch és a kieg. visszacsábított. 😊
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
Semmilyen feltétele nincs, elõnye pedig az hogy látod a klán chatet, meg azt hogy ki mit lootol, kik vannak fent online és a szabad játékokat. Annyi a lényeg ha majd belépsz valakihez akkor elõtte kérdezz rá, hogy szabad-e a party.
milyen elõnyei vannak a klánba lépésnek?
Mi a módja, hogy SG klánba léphessek?
Elõre is köszi!
Ahogy Maximus kollega is irta, legy manner legyszi, csak ennyi a keres!
A te hozzaszolasod Lokkernek a 6 ezer forintrol az hihetetlenul epito volt, azota megtanulta a lecket, nagyon.
Kivancsi nem vagyok hogy mitol a te izlesed a mervado, a te idezetedet se latom epitobbnek az enyemnel.
A velemenyed meg a blizzard uzletpolitikajarol, mint irtam mar korabban, en 2006 ota rendszeres elofizetojuk voltam, megkockaztatom tobbet tudok az altalad felsorolt dolgokrol(szinkorn-odafigyeles-design) nalad, es pont nem ezeket a dolgokat kifogasoltam.
Nehez ertelmezni, de most komolyan.
Szeretnélek megkérni arra,hogy fejezd be a fórumózásnak ezt a fajtáját,hogy mindenkinek beszólogatsz és próbálj meg visszavenni az arrogáns stílusodból,mert erre itt senki nem kíváncsi!Igen,visszaolvastam több oldalt a topikba és végig azt látom,hogy neked máshogy nem megy a komunikáció.Viszont ezt itt senki nem kultiválja.
2 lehetõség van.
Vagy normálisan fórumozol tovább,vagy folytatod és akkor kénytelen leszek kirakni téged.
Köszönöm!
Ja és,nem szeretném,hogy ez beszédtéma legyen itt,maradjatok a játéknál.Szóval vagy megfogadod,vagy sem.
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
ÉS igen, a Blizzardnak ilyen volt az üzletpolitikája mióta létezik. Az,hogy neked nem tetszik, egyéni probléma. Egyébként meg az, hogy ki a túrista fórumozó és ki az aki nem...én pl "kicsit" régebben vagyok itt mint te. Már meg sem lepõdök azon ,hogy ilyen magukat trollnak tartó, emberek erre téved hébe-hóba és próbálják elhitetni másokkal, hogy mennyire penge a gondolkodásuk. Közben egy egyszerû dolgról van szó:
Õk a játékokból élnek meg..és igen. Inkább adjanak ki 12e Ft-ért egy kieget mint mondjuk 6e -ért egy olyat amit 1 óránál tovább nem játszok. A minõség legalább még mindig ott van. A szinkron, az odafigyelés, a design... Dehát hiába is magyarázom ezt olyannak, aki csak trollkodni jár ide. 😊
Egyébként nagyon szép idézeted van, Sunrider2280: Az igaz ember járta ösvényt mindkét oldalról szegélyezi a casual játékosok igazságtalansága és zsarnoksága. 😄 Szóval, az nekem ne papoljon arról, hogy egyesek szemellenzõvel néznek Blizzardra, aki annyira komolyan veszi ezt a nyamvadt játékot, hogy büszkén rakosgatja ki ide az ezzel kapcsolatos hülyeségeket, mintha egy Gandhi idézet lenne...
Kovetkezo?
Vannak más magyar diablo fórumok, de ezt õ teszi kicsit magyar trash show-vá ahol TV hiányában is átélhetjük, a 'na tessék van akinek nálunk rosszabb, de jó is nekünk érzést' 😊
Az izleseket nem szoktak vitatni, nekem jopar turista forumozotol van hanyhatnekom, de nem altam be a sorba 6iknak leoltnai valakit, mert az milyen meno, oket miert is nem figyelmeztetted?
Van meg egy otletem ez csak neked, olvasd mar el mit irt Tomsolo abba a piros csikba ott fent es gondold mar vegig mi megy itt es te hol aszisztalsz az egeszhez.
Allok elebe, kerdezd meg ot is errol nyugodtan.
Ha neked nem tetszik amit irok minuszolj vagy ott a nyilacska, nem a te tiszted eldonteni hogy mi fer bele.
Csak ugy kivancsisagbol, minek olvasod a "rinyalasomat"? Hogy legyen amirol te rinyalj utana?
azt javaslom verodjetek ossze negyen es menjetek normalon(patchig) splitbe es avval piszok hamar le lehet tudni egy karikat... ha gyorsan tudtok haladni (megvan, kilep, reset, ujra stb) akkor par ora alatt a nagy szamok torvenye alapjan csak beadja (jo persze RNG, nekem sem dobta 4 napig, sigh)
Sajnos beleestel a csak "fekete-feher letezik" vilagnezetbe. Neked csak tapsolo nyaladzo fanok veglet es a kiegett es/vagy nem kielegitett es/vagy IRL problemaktol kuzkodo semminemjocsakazertis hater veglet kozott tudsz binarisan ugralni...
Fel sem merul benned, hogy a ketto kozott van egy olyan reteg (like me) akinek a toke tele van a folyamatos nerfparadeval, de meg is megmarad es remenykedik egy picit, jatszogat, de nem sirja tele a forumot(ROPPANT MODON FARASZTO AMUGY!) es tud orulni ha "VEGRE" lat valami pozitivumot...
igazan gratulalok neked es egyben melysegesen sajnallak is, hogy nem tudod processzalni azt a tenyt, hogy hiaba OMLESZTED tele a nyavajgasaiddal a topikot, attol nem lesz jobb... fogadd el ezt a tenyt KERLEK... ha ezt folytatod, akkor kenytelen leszek a kollegakkal megdiskuralni, hogy kicsit elkuldunk bahamakra, hogy nyugodj egy picit le... ez konkretan mar topikrombolas amit csinalsz... mindenkinek lehet negativ velmenye, de amikor mar csak errol szolnak a hszeid, akkor az mar egy pottyet visszataszito...
KOSZONOM szepen a tobbiek neveben is, hogy abbahagyod ezt a rinyaparadet... igen, nem olyan, igen szar, reszben igazad is van, ok letudtuk, mi innen aztan forradalmat ugy sem fogunk tudni elinditani, PONT, lapozhatunk, kiakasztanad vegre a lemezlejatszot, ha lehetne?
kerlek...
Feltetelezem a 3x ismeretlen a te profilodban az ellenpelda, ezt kellene nekem is kovetni?
Act IV Horadric Caches have a chance to drop Horadric Cache items from any Act.
ez most azt takarja hogy ha az act4-es horadricot farmolom ezerrel akkor barmelyik act bonusz legjet dobhatja?
act1 Ring of Royal Grandeur itemje valahogy szimpatikus lenne illetve Might of the Earth ez is 😛
vagy ragaszkodjak act1-es horadrichoz ahol eshet?
Huge changes are on the way for patch 2.0.5:
Horadric Caches will have a bigger chance of dropping a Legendary item
Torment-only Legendaries will be added to their loot table
Rift Guardians will drop more Blood Shards for each level of Torment past the first
navegre 😊
Elarulok neked egynagy titkot, mas forumokon is targyaljak ugyanezt a temakort de kicsit mas a hozzaallas, nemcsak a szolgaltatonak vannak jogai, dehat itt felesleges ertelmes tarsalgast keresni.
Mint irtam a masik hozzabofogonek is, ne magadbol indulj ki, kettonk kozul te eszed a szepen csomagolt kutyaszart szeles vigyorral nem en.
Elarulok meg egy nagy titkot: nem fog kicsorbulni a wizardod varazspalcajanak a hegye, csak mert arrol folyik a vita hogy mennyire tisztesseges a blizzard uzletpolitikaja es a csilivili pancelod se fog kevesbe fess lenni, amugy meg nem kellene minden klantag egyenkent bejelentkezzen nalam, eleg lenne egy szoszolo is...
Gyerünk, változtass! Keresd meg az életben ami frankón boldoggá tesz, és ott próbálj építõ lenni! Találj egy jó hobbit, kezdj el írni valami novellát, menj ki sétálni egy jót és élvezni a friss szellõt...
És hagyd a gennyes faszba a diablo 3-at, mert ez csak elveszi az életkedvedet, pedig olyan boldog is lehetnél!
Ha tipizálni kellene, az a háziasszony vagy, akit ver a férje, de vele marad mert "ha majd finomabban fõzök szeretni fog" vagy "ha majd félrekefélek értékelni fog" 😄