Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
A 10 kerekítés...na persze. 😊
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
én meg commodore 64-en magnókazettával toltam diablot hálózatba fekete fehér videoton tv-n
non potest pluere aeternum
kieg. szóba nem jöhet mert ezt már megerõsítették, teljesen önálló, új játék bejelentése lesz (ez ami tuti)
most viccet tegyül félre...egy kérdés...enchant?!
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Warcraft 4 - megalol!
Starcraft 3 - GIGALOL!!!
Ghost kifagyizása esetleg, bár mivel már készül egy SC játék, elég valószínûtlen, h csinálnak mellé még1et. Diablo viszont már régóta nem volt, szal még mindig az a legvalószínûbb.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
úgyhogy valószínûleg az alábbiak egyike lesz
Starcraft 3
Starcraft: Ghost FPS
Warcraft 4
Warcraft: FPS ?
Warcraft MMO 3. add on (lásd Age of Conan nagy sikere, nagy profit, kalózkodás kiküszöbölhetõ mmo-kkal)
Én a magam nevében Diablót szeretnék de a pénz nagy úr, és biztos nem az lesz... adná az ég hogy ne legyen igazam.
csak ezért félek tõle énis.... dio2nél addiktívabb játékkal még nem volt dolgom, 5 év nálam is legurult elég hc szinten és még néhanapján ismét elõkapom ha elkap a játszhatnék
hali dav amúgy

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
De eljött az idõ!😊
(bár sztem még mindig csak wotlk hivatalos dátum😄)
De nem akarom az Ördögöt festeni a falra.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
aznap vetített dio3 cinematic trailer esetleges sokkhatásaira pedig nem árt felkészülni ^^
"With this week's speculation over the Blizzard teasers, more and more reports in the media, and numerous tips coming direct us at IncGamers from reliable inside industry sources in the past 24 hours, we now have confirmation from inside sources to say that Diablo 3 WILL be announced on Saturday at WWI Paris 2008."
Nem mintha, de mégis.
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
énnem örülnék egy diablo wow mixnek😄!!! botrááány!
:ÐÐÐ
2. Hel rúna
3. Protoss Tribe rúna
errõl ennyit<#levele>#levele>
viszont az eddigi számok alapján,lehet hogy lost játék lesz xD (4 8 15 16 23 42) 4,15,23 kilõve xD
nem kell mindig wow-ra gondolni
mert ugye arthas nem csak wow-ban van
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
szerintem..
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
V9ykn8_TZL0
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
"Hi there, the server is almost on fire from all the traffic after the latest blizz splash update.
Migrating to a better server, should be done in an hour or so.
//sc2pod Staff"
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Mint nálunk az 576? <#idiota>#idiota> (mellesleg megjegyzem már fél éve az októberi idõpont van kiírva, persze ez tõlük megszokott..)
De sztem a témát már épp eléggé kiveséztük, lesz ami lesz alapon bevágunk minden jöttment hírt, ezzel arányosan növekszik a pofáraesés terhe ofkorsz