Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

raziel.
wowba is kitünõ voltál vagyis kitûntél a tömegbõl, lámaságoddal nameg no enchant +3stam n1😄FD

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

naná 😊 sõt már az 1 után 😊

A 10 kerekítés...na persze. 😊
Davidus
csak 8 év. amúgy te ahogy megjelent a D2 rögtön a hármat vártad vagy mi?😄

V9ykn8_TZL0

shala
kamuzni nem kell, én a magyar diablos szcéna kitünõsége vagyok 😄D

non potest pluere aeternum

TDC Geronimo
Hát elképzelhetõ, hogy szombaton topicot lehet is bezárni :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

így nem ér kellemetlen csalódás 10 év már így is elég kellemetlen..egy új "más cím" már nem oszt nem szoroz...
Én már minden rosszra felkészültem...csak hogy bosszantsák a diófanokat...
raziel.
yy

én meg commodore 64-en magnókazettával toltam diablot hálózatba fekete fehér videoton tv-n

shala
mi én najo? öreg én már diablo 1 et is neten toltam, sõt majdnem az összes diablo liveon voltam 😄

raziel.
2 perc és váltás, minden egész órában váltás van!!! figyeljétek a visszaszámlálót najo kész vége

TurboX
sc3-nál énis dõltem 😄
kieg. szóba nem jöhet mert ezt már megerõsítették, teljesen önálló, új játék bejelentése lesz (ez ami tuti)
Davidus
de még több mint 2 nap. tököm kivan már:C

V9ykn8_TZL0

raziel.
te najóó😊) <3

most viccet tegyül félre...egy kérdés...enchant?!

shala
<#hawaii>

TDC Geronimo
Már nézzük a visszaszámlálót! Youtubera meg betoltam a final countdownt, az megy majd szombatig :d

Davidus
nincs ha. szombaton bejelentés szóval készülhettek-.-

V9ykn8_TZL0

edios
Warcraft MMO 3. add on - lol.
Warcraft 4 - megalol!
Starcraft 3 - GIGALOL!!!

Ghost kifagyizása esetleg, bár mivel már készül egy SC játék, elég valószínûtlen, h csinálnak mellé még1et. Diablo viszont már régóta nem volt, szal még mindig az a legvalószínûbb.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

raziel.
én nagyon imádtam...single, multi haverokkal, fsgs, b.net, ladderok najó bele se merek gondolni <3

A veterán "öregek" tíz éve imádkoznak eg új diablóért...a blizzard leszarja õket.(lásd kalózkodás, Titan Quest(7évig fejleszteték) szomorú sorsa intõ marketing jel)

úgyhogy valószínûleg az alábbiak egyike lesz

Starcraft 3

Starcraft: Ghost FPS

Warcraft 4

Warcraft: FPS ?

Warcraft MMO 3. add on (lásd Age of Conan nagy sikere, nagy profit, kalózkodás kiküszöbölhetõ mmo-kkal)

Én a magam nevében Diablót szeretnék de a pénz nagy úr, és biztos nem az lesz... adná az ég hogy ne legyen igazam.
TurboX
"6 év kockulás zsinórba egy gaméval"

csak ezért félek tõle énis.... dio2nél addiktívabb játékkal még nem volt dolgom, 5 év nálam is legurult elég hc szinten és még néhanapján ismét elõkapom ha elkap a játszhatnék
TDC Geronimo
Várjuk mi is... :d

raziel.
ha bejelentik dio3-at akkor itt világ vége lesz most mondom, d2 után ismét 6 év kockulás zsinórba egy gaméval ;>

hali dav amúgy

TurboX
áá ez nekem is megfordult a fejemben 😄
Davidus
world of starablo

V9ykn8_TZL0

Zomil
😄DDDDDDDD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Szerintem pont azért nem volt eddig D3 bejelentés, mert nem gondolták elég jónak.
De eljött az idõ!😊
(bár sztem még mindig csak wotlk hivatalos dátum😄)

Rettenthető
Nekem csak annyi félelmem van a dio3-mal kapcsolatban, hogy az még elõfordulhat, hogy maga a játék nem lesz mmo, de félek, hogy amit most a Ladder nyújt, nos az a része már igen...
De nem akarom az Ördögöt festeni a falra.

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

TurboX
ennyi.

aznap vetített dio3 cinematic trailer esetleges sokkhatásaira pedig nem árt felkészülni ^^
Davidus
mindenki örülni fog mert
SC2 be van jelentve
WotLK is
D3 meg szombaton lesz

V9ykn8_TZL0

hogy számoltad ki?😄
edios
diabloii.net:

"With this week's speculation over the Blizzard teasers, more and more reports in the media, and numerous tips coming direct us at IncGamers from reliable inside industry sources in the past 24 hours, we now have confirmation from inside sources to say that Diablo 3 WILL be announced on Saturday at WWI Paris 2008."

Nem mintha, de mégis.

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

ToCsEk
most már 99% hogy lesz diablo 3 😊

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

TurboX
fel is kötném magam
amúgy sztem vmi kurvanagy mix lesz ebbõl, mert aszonták mindenki örülni fog :\
énnem örülnék egy diablo wow mixnek😄!!! botrááány!
:ÐÐÐ
a próféciám!! 😄
TurboX
FS érdekeset posztolt
Aradebil2
1. Frostmourne elsõ rúnája
2. Hel rúna
3. Protoss Tribe rúna

errõl ennyit<#levele>

viszont az eddigi számok alapján,lehet hogy lost játék lesz xD (4 8 15 16 23 42) 4,15,23 kilõve xD

Zomil
bal odali warcraft is lehet 😊
nem kell mindig wow-ra gondolni

mert ugye arthas nem csak wow-ban van

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

ToCsEk
a mostani fagyos képen 3 karikában lévõ ábra látható ugye, szerintem a 3 nagyágyú gamebõl berakott valamilyen kép látható, bal oldalt a wow, jobb oldalt a dibalo, 3? alul meg a sc2.
szerintem..

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

Davidus
Diablo lila köntösben szomorúan néz hátra. mint a szamár😄

V9ykn8_TZL0

TurboX
nahmég1poszt

mi az isten ez?..
Sheltem
ez kizárt

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

TurboX
a sc2pod meg kinyiffant

"Hi there, the server is almost on fire from all the traffic after the latest blizz splash update.
Migrating to a better server, should be done in an hour or so.

//sc2pod Staff"
TurboX
vagy ez
TurboX
Kandurex
no, majd akkor megnézük, hogy mi is lesz ez...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Kandurex
mit számít bármiféle bolthálózat? 😊 ha itthon kirakja a fogarasi tesco jövõhétre, akkor megjelenik? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Sheltem
Frissült a kép a www.battle.net nyitóoldalon, de nem tudom eldönteni , hogy az alsó szimbólum melyik rúnára hasonlít. Ötlet?

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Adam5
Nagyon kíváncsi leszek hogy mi lesz ebbõl 😊! Amúgy erre az elméletezgetésre még az is rátesz egy lapáttal, hogy pont a WWI napján lesz a Diablo születésnapja! Túl sok minden ez így hogy ne legyen igaz ^^.

TurboX
"külföldi bolthálózat ugyanis dátumot biggyesztett a játék adatlapján a megfelelõ rublikába"

Mint nálunk az 576? <#idiota> (mellesleg megjegyzem már fél éve az októberi idõpont van kiírva, persze ez tõlük megszokott..)

De sztem a témát már épp eléggé kiveséztük, lesz ami lesz alapon bevágunk minden jöttment hírt, ezzel arányosan növekszik a pofáraesés terhe ofkorsz