Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Van még akinek nem egyértelmû, hogy mit jelentenek be holnap? 😊
"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
"LOST in HELL"
EZ maga a pokol. 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
V9ykn8_TZL0
¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
amúgy meg nem is diablo a diablo, diablo nélkül. ez egy szép modnat volt.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pax_Imperia:_Eminent_Domain
#52 Seneca | 2008. június 26. 13:33
#43 hoppá, pont most olvastam egy agymenést az sc2pod-on, miszerint ugyebár van 4 képrészletünk 4 szóval és 4 számmal:
TUNDRA - 04
GLACIER - 15
ICY - 23
COLD - 16
És a számokat nem tizenötnek, huszonháromnak stb vesszük, hanem nullának és négyesnek, aztán egyes és ötös, satöbbi és ezek alapján 0-tól indulva elkezdjük leszámolni a szavakat úgy, hogy ha a végére érünk elölrõl újra elindulunk…
TUNDRA: nullás betû: T, négyes betû: t…u…n…d…R ( T , R )
GLACIER: egyes: g…L, ötös: g…l…a…c…i…E ( L , E )
ICY: kettes: i…c…Y, hármas: i…c…y…I ( Y , I )
COLD: egyes: c…O, hatos: c…o…l…d…c…o…L ( O , L )
Tehát a betûink: T, R, L, E, Y, I, O, L
Emibõl az lábbi mozaikszó jön ki:
TYR_EL I_ LO__
Kiegészítve: TYRAEL IS LOST
És pont 4 karakter hiányzik, ami a maradék 2 képbõl jöhet össze!
Szóval lehet, hogy tényleg Tyrael lesz a csúnyagonoszrossz Diablo felpeccselt változata…? 😄 Vagy Tyrael is kikerül A Szigetre és hatalmi harcot vív majd a dokival? Ki tudja, mit hoz a jövõ…. 😊
Ja, aki elmegyógyintézetbe zárna, nem én találtam ki ezt az egészet, csak lefordítottam… 😄
U.I.: a DOWP betûkre is született újabb magyarázat, olvassátok össze az elsõ betûket:
Diablo
On
WWI
Paris
…
Szerintem legalább 10 Blizzardos belehalt már a röhögésbe, hogy mennyi marhaságot kitalálnak az emberek, szóval emiatt tuti késni fog pár hónapot a starcraft 2
a rúnák pentagrammát formáznak (vagyis majd fognak 😄)
Ez bizony Diablo bácsi lesz 😊
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
a Lost Vikings uj részére utalnak <#idiota>#idiota>
(viccel😊 )
Az SC2POD-on mutatta valaki ezt a képet:
Az a 2 szem tökéletesen megegyezik a Diablo II borítóján lévõ arc(Dark Wanderer?) szemeivel...
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."