Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ez diablo! blizzard.com nézzétek meg a szeme között! a lich kingnek teljesen más. ha megvan eredetibe a diablo 2tök láthatjátok a cover hátulján.. szemeközött teljesen diablos
Sheltem
Frissült a battle.net fõoldalán a kép..Kirajzolódott a 2 szem...a pentagram 5 szimbólumból álló sarkai...
Van még akinek nem egyértelmû, hogy mit jelentenek be holnap? 😊

"Boldogok a lelki szegények,mert övék a mennyek országa." "Sose tedd le a puskád azért, hogy megölelj egy Grizzlyt"

Zomil
sztem csak vmi vicces art 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Gladiator
ez a lila bigyó egyébként a fõboss lesz?

DIABLO III
"LOST in HELL"
pfff....pokoli ez a félrevezetés....
EZ maga a pokol. 😊
Zomil
ezt hw-re linkelték😄DD

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

TurboX
nem önszántából azt tegyük hozzá 😊
a sátán maga is egy angyal volt a mennyben 😊
edios
ZOMG sztem álljatok le a teóriákkal, mert a sok találgatás mellett az az egy biztos, h Blizzard mindent megtett, h összezavarja a kutakodókat. (Méghozzá sikeresen, mert nagyjából már minden létezõ játékra/filmre/sorozatra találtak utalást a szabadidõsök😊

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Rettenthető
Izual is elég érdekes karakter lett, pedig angyal volt. Eléggé kifordult magából...

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

Davidus
nincs hm. nem elég hogy ordít róla hogy ordenáré fék de már 2 napos és azóta farka is nõtt a lila izének

V9ykn8_TZL0

ToCsEk

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

Zomil
és fincsi kis föboss lenne belöle 😊

Gladiator
jó, de ott egy sima emberbõl lett az a szörny. azért eyg arkangyal már elég nehezen tudna olyanná alakulni. bár a blizzardosok biztos brutális videót tudnának összedobni arról, ahogy leveti szárnyait.

TurboX
Live stream (kicsit le van/lesz terhelve)
a 2 dik rész diabloja is az elsõ részt alakító jó volt😄
Aradebil2
diablo3as domainek közül a .fr-es már mûködik,a blizz. fõoldalára mutat😊(ugye Párizsban lesz a WWI😊)

Gladiator
amúgy nem hiszem, hogy tyrael lesz a fõellenség, mert akkor õ lenne a jég alatt, viszont neki nincsenek világító szemei, így kilõve.
amúgy meg nem is diablo a diablo, diablo nélkül. ez egy szép modnat volt.

Aradebil2
Meg lett fejtve az új rúna,egy félbehagyott Blizzard játékból van!
http://en.wikipedia.org/wiki/Pax_Imperia:_Eminent_Domain

TurboX
ez már sztem is kicsit túlzás 😄
Gladiator
LOL😄 jó pihent valaki😄

ToCsEk
ez is érdekes:

#52 Seneca | 2008. június 26. 13:33

#43 hoppá, pont most olvastam egy agymenést az sc2pod-on, miszerint ugyebár van 4 képrészletünk 4 szóval és 4 számmal:

TUNDRA - 04
GLACIER - 15
ICY - 23
COLD - 16

És a számokat nem tizenötnek, huszonháromnak stb vesszük, hanem nullának és négyesnek, aztán egyes és ötös, satöbbi és ezek alapján 0-tól indulva elkezdjük leszámolni a szavakat úgy, hogy ha a végére érünk elölrõl újra elindulunk…

TUNDRA: nullás betû: T, négyes betû: t…u…n…d…R ( T , R )

GLACIER: egyes: g…L, ötös: g…l…a…c…i…E ( L , E )

ICY: kettes: i…c…Y, hármas: i…c…y…I ( Y , I )

COLD: egyes: c…O, hatos: c…o…l…d…c…o…L ( O , L )

Tehát a betûink: T, R, L, E, Y, I, O, L

Emibõl az lábbi mozaikszó jön ki:

TYR_EL I_ LO__

Kiegészítve: TYRAEL IS LOST
És pont 4 karakter hiányzik, ami a maradék 2 képbõl jöhet össze!

Szóval lehet, hogy tényleg Tyrael lesz a csúnyagonoszrossz Diablo felpeccselt változata…? 😄 Vagy Tyrael is kikerül A Szigetre és hatalmi harcot vív majd a dokival? Ki tudja, mit hoz a jövõ…. 😊
Ja, aki elmegyógyintézetbe zárna, nem én találtam ki ezt az egészet, csak lefordítottam… 😄

U.I.: a DOWP betûkre is született újabb magyarázat, olvassátok össze az elsõ betûket:
Diablo
On
WWI
Paris

Szerintem legalább 10 Blizzardos belehalt már a röhögésbe, hogy mennyi marhaságot kitalálnak az emberek, szóval emiatt tuti késni fog pár hónapot a starcraft 2

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?

kuci06
köhömm....
a rúnák pentagrammát formáznak (vagyis majd fognak 😄)
Ez bizony Diablo bácsi lesz 😊

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

Gladiator
amúgy fogadjunk az lesz, hogy blizzardék most jót röhögnek a markukba, aztán majd hétvégén egy totál más képet, aminek semmi köze nincs ehhez, fognak bemutatni😄

Gladiator
ti hol látjátok ezeket a számokat?

Ezt is találtam.
AntiHero
ez mibõl van?

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

AntiHero

AntiHero
Reménykedünk nagyba😊 Az biztos ha Diablo3 lesz akkor sajna én is WOW szintû gyerek leszek 1 ideig😊 (sose WOWoztam)

Zomil
sztem meg egyértelmüen a lost-os számok (4 8 15 16 23 42)
a Lost Vikings uj részére utalnak <#idiota>

(viccel😊 )

Az új képen egyértelmûen látszik 2 szem.
Az SC2POD-on mutatta valaki ezt a képet:

Az a 2 szem tökéletesen megegyezik a Diablo II borítóján lévõ arc(Dark Wanderer?) szemeivel...
Gladiator
hardwireden fent van.

TurboX
nincs sajnos (amugy egy semmitmondó pingvin volt elég szépen kidolgozva és az eddigi részekhez igazítva)
AntiHero
Nincs meg lementve a gépeden?

TurboX
furcsamód gyorsan törölték
ToCsEk
jókis béka

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

TurboX
ez idáig a legjobb (diablofans-rol)
Gladiator
eközött a kékes-jeges kép, és a lila pingvin között van valami összefüggés? mer ha igen, akkor gondolom nem diablo 3 lesz.

Kandurex
xD

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

hogy állj le a szerekrõl😄
BEAST
en meglattam jezust a kepen, ez most mit jelent 😮

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX
továbbra sem tudom mi ez

de ezt sem

Aradebil2
Hát bazzeg 16 az új szám nem hiszem el xD Sztem csak vmi lostfan m,arketinges csinálta ilyenre és nincs a számoknak jelentõsége😊Amúgy az új képen van Dia van,van a Lich King -.-

új kép és a jpg száma megint a lsotból van xD
TurboX
komolyan ne vedd géza
BEAST
<#wilting>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TurboX
kizárt, ha nem jelentik be akkor nekiállok, beseggelem a szükséges ismereteket és megcsinálom magam...
shala
+3 stami a védjegyem volt már diabloban is😄

non potest pluere aeternum