Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
Guild wars 1ben volt parancsikon mokolas! Ott be lehetett adni egy paranccsal a parancsikonba a usernevet es jelszot es automatikusan beleptetett. 2ben nincs ilyen?

Þór vígi þessi rúnar

TBTPumpa
Itt nem a felhasználóneved ellopásáról van szó. Inkább arról, amit a battlenet accountod tartalmaz: vásárolt játékok.
Természetes dolog, hogy a lehetõ legmagasabb védelmi rendszerrel akarják megvédeni a játékosok tulajdonát! Ebben mi a rossz?
Guild Wars 2-nél minden indításkor e-mailes és IP-s ellenõrzés van. Egy idõ után már idegesítõ, hogy lassan tudod csak elindítani a játékot, de érthetõ. Komoly összeget fizettél a játékért, így elvárható, hogy védjék a profilodat nem?
Bár, ha nem izgat, hogy ellopják, akkor most miért aggódsz?

Én mindenhol a valódi nevemet adom meg a kellemetlenségek elkerülése végett. Eddig még sosem baszogatott senki emiatt. Semmi nem érkezett postán, reklámokat sem kapok. A Blizzard nem hinném, hogy adna ki harmadik félnek adatokat rólad/a játékosairól.

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Carlos
Uhhh... Paranoia overflow!
Ne a punci pont hu arhivra iratkozz fel meg a szopoalarcra! Blizz nekem eddig havonta kuld egy levelet vagy ritkabban.
Amugy meg authenticator es problem solved.

Þór vígi þessi rúnar

Jabar
sok mmo játéknál megadtam már minden adatom és a newsletter-en kívül (ami ki/be kapcsolható) soha nem kaptam se email-t se telefon hívást viszont amikor nekem volt gondom simán felhítak az õ számlájukra. Ettõl függetlenül természetesen te érzed és döntöd el hogy cselekszel. Név nélkül igen nehéz lesz visszaszerezni. 😞

"Jabar sa bu eeda murishani!"

Mr_no_NaMe
Senkinek semmi köze a valódi nevemhez, és a telefonszámomhoz, hogy aztán jöjjenek a reklámok postán meg a hülye hívások a reklámok miatt. Ennyit azért megtanultam.
Mr_no_NaMe
Mit lopnak el egy felhasználónéven, meg egy nyolc összes típusú karakterbõl álló jelszón? Elég lenne egy biztonsági kérdés, de még azt is feleslegesnek tartom. 20 éve nem történt semmiféle jelszólopásom. Miért? Mert senkinek soha nem mondom el a jelszavamat, és logikátlan kódhalmazokat adok meg. Na de tényleg nem ezen akarok veszekedni...
Jabar
Sok szart el lehet mondani Blizz-rõl de ez távolról sem az õ hibájuk, felfogni nem tudom hogy valaki miért nem ad meg eredeti játékoknál saját (vagy ha kiskorú akkor nagy tesó/szülõ) adatokat.
Mindenesetre sok sikert.

Mr_no_NaMe
Bár igazából még egy telefonszámot sem találok sehol ahol lehetne velük beszélni..meg aztán a következõ lépcsõ, hogy bebizonyítsam, hogy megvettem ezt a szart :/ Vicc
TBTPumpa
Miért? Legalább megfelelõen védik az adataidat. Ha gyöngébb védelem lenne, már rég ellopták volna és akkor tényleg sírhatnál. Úgy jó ez a védelmi rendszer ahogy van (nálam még Authenticator és SMS értesítés is van) - csak megfelelõen kell kitölteni az adatlapot!

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Mr_no_NaMe
Vicc kategória. Így vegyen az ember pénzért játékot...
Carlos
<#szomoru2>

Þór vígi þessi rúnar

jazzy
Máskor megadod, mindenhova kell a teljes neved, support kérni fogja, telefonon is kérni fogják, legutolsó esetben a személyid fénymásolatát kérik, ahol a név megint nem fog egyezni.

Próbálkozz a supportnál és mondd el mi a problémád, mondd, hogy minden adatot meg tudsz adni csak ezt az egyet nem, akkor talán segítenek.
Mr_no_NaMe
Sziasztok!

Konkrétan másfél év után szeretnék újra játszani a régen, eredetiben megvásárolt játékommal. Be szerettem volna lépni, vagy hússzor elrontottam a jelszavam, hát persze, ki emlékszik a másfél éve megadott jelszavára.

Amikor eszembejutott és be tudtam volna lépni, akkor azt mondta nekem, hogy a különös account aktivitás miatt lelockolták az accomat. Oké.

A feloldáshoz kell az account nevem, és a teljes nevem amit akkor anno megadtam.

A gond csak annyi, hogy minden account adatom megvan a titkos kérdéssel együtt, egyedül az "igazi" nevem nincs meg amit meg kellett adni. Tudni illik soha nem adom meg az igazi nevem ilyen oldalakon, minden valami hülyeséget írok be, viszont e nélkül semmit nem tudok csinálni.

Kérdésem az, hogy hogy lehet ezekkel kapcsolatba lépni? Hogy lehet õket felhívni? Csak be szeretnék lépni a régi accommal, ennyi. Ha kell lefényképezem nekik a cd-t a keyel. Csak kezdek ideges lenni, hogy a saját fiókomba nem léphetek be a hülye biztonsági szabályok miatt.
Jabar
ok, köszi a válaszokat, szegény sík ideg :p

jazzy
Nem segít a support sajnos, már próbáltam..
Carlos
Elmorzsolni egy konnycseppet es ujra kikadalazni...

Þór vígi þessi rúnar

attiGT
desszantos köcsög! 😄

Különc
Egyébként kajak

Már nem botozol, eLiXir?

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

attiGT
beletörõdni hogy kalap szar az egész játék, buta szar fejlesztõkkel és tovább játszani a nagy semmiért.

Jabar
Üdv!

Rengeteg blood shard után tesómnak végre kiadta kadala a pajzsot amire vágyott, felvette és elment átpörgetni stat-ot rajta az enchanter csajszihoz, pár pörgetés után még az ablakban volt a pajzs amikor lehalt a szerver, elsõ próbálkozásnál a karakterképernyõn látszott is rajta a pajzs de a játék nem engedte be, most hogy mennek a szerverek már a régi pajzs van a karakteren és eltünt a megszrzett pajzs viszont az alapanyagok is eltüntek amiket a rerollra használt de más itemek amik az inventory-jában voltak megvannak.

Mit lehet ilyenkor tenni?

köszi 😊
LocalPatriot
Kiskari csinál egy t6-os partyt, és behívsz pár 70-es karit, akik ölnek. 1 mob egy lvl kb.
Lammer, a múltkor írtad, hogy 1,5 óra alatt megvolt a 70. Mi volt a technika?
ja egy ideje...vicc.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Lammer
szerverek off :S

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

szerintem még az is megfelelõ szint lehet, ahol 25,43 sec egy elite pack <#ticking>

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Köszönöm!!!
Hali!
Tudja valaki, hogy a kovácsnál a Portal Device-hoz a Key of Evil-t mely pályán vagy pályákon eshet gyakrabban? Vagy kinél? Ill. mi ez a 5 féle lehetõség a Portal Device-nél??? Mire jó?
Közben rájöttem.
A diablo3ladder.com-on hogy tudom frissíteni a karaktereimet?Nem találom sehol.Köszi ha valaki tudja.
Ne törõdj vele! Ha ezt szereted játékban, akkor nyomd ezt. Mondjuk a 4-5 perc/elit azért picit már szado-mazónak tûnik, de legalább jól elvagy. 😊
A 15 másodperc/extrahealth elit meg a másik véglet. Oltári nagy baromság. Persze van egy határ amikor már döcögõsebb a haladás és ha a darát szereted, akkor nem jó, de a 15 másodperc akkor se mérvadó. Franc se fog stopperral mérni. Meg az elitek és a terep is eltérõ. Lehet lecsapsz 10 másodperc alatt egy elitet és fél perc egy másik szivatósabb kombó. Ettõl még nem kell elaljasítani a nehézséget. 4-5 milliárd HP-t meg nem fogsz leverni 15 másodperc alatt. Max ha WD vagy, de már szerintem annál is necces. Ilyen rõvel miért nem az a "Jó" nehézség ahol minden egyhit, vagy épp az elit 2-3 maximum? Cefet unalmas lenne az is. Split bountyban nyomtam ilyet, de akkor is kerülendõ. Max 1-2 kör, aztán vagy váltok, vagy hagyom a játékot. Úgy elunom az ilyet, hogy reális opcióként az is felmerül hogy eret vágok. Sose értettem a biorobotokat...
Oké akkor már csak a 'jó helyen'-t definiáld kérlek 😄
Jó helyen ahhoz hogy agyat kikapcsolva minden riften 5 perc alatt végigrohanva, érfelvágós állapotig unva magam legyen hatékony a leg/óra paraméterem.
Vagy jó helyen ahhoz hogy mind a 6 skillemet használva, folyamatosan gondolkodva, elit affixeket elkerülve jól szórakozzak.
Az elõbbi megvolt a 2.05 patch day-en, lvl1 T6-on vagy 10 órán át és soha többet köszönöm 😄

tugyiti
Bazzeg ennyire értetlenek nem lehettek 😄DD

"akkor vagy jó helyen ha egy extra health-es elite pack leölés MAX. 15 sec-et vesz igénybe " tudjuk ezt a mondatot értelmezni vagy további segítséget kértek ? hol olvastatok T6-ot meg ilyesmiket XD de leírom érthetõbben csak nem akartam offenzív lenni: ha T6-on magdi anyust 5 percig ütöd akkor némileg túl becsülted magad na 😄DD faszomba már erre szoktam én mondani hogy az a tormment szint jó ahol max. 15 sec egy kék extra healthes pack azt a kúrva szájba rágós büdös lepukkant hétszentségit már neki ,küli te meg asstomouth leszel szendózva XDD
Maga a karakter megvan, de akkor törölnöm kell úgy tûnik!
Akkor marad az újrázás. A 13 szint igazán nem nagy szám. Mondjuk ha volt benne item is eltárolva, akkor az bizony szívás...
Nem! mindig csak a monkomnál szigorúan, olyan mintha "sérült" lenne a karakter és emiatt lecsatlakozik a játék a serverrõl.
Kidob a aszerver (szétkapcsol), vagy összeomlík/leáll a program? Pár játékosnál volt ilyesmi rifteknél és amikor átlépnek más területre. Ennyit írnak errõl:
"We currently have an issue that may cause some players to crash when entering a Nephalem Rift or changing areas. We are currently working on a potential fix for this, but in the meantime we have a workaround that may help.

Open your Options menu (press esc).

Locate the Speaker Setup menu under Sound options.
Select “Stereo” in the dropdown and hit Accept.

Following these steps may help reduce the frequency at which this occurs while we are working on getting a fix deployed."

Vagy esetleg változik az IP-d? Ilyenkor szokott kidobni és kérni authenticatort, vagy új belépést. Loader leállítás és újraindítás is segíthet. Persze ha hosszabb ideje megvan (volt már restartod), akkor ez se sanszos hibaok.
A crusaderrel 229 paragon szintre toltam fel. Miért pont a monk? A többivel nincs bajom igaz az a 3 karim 60 szint felett van.
Megvan a játék, vagy starterezel? Csak mert mintha a lvl 13 lenne az ingyenes módban a max szint egy karakternél (Questeknél meg a skeleton king). Arra ugyan nem emlékszek, hogy elérésekor kidobna valakit, de gyanus az egybeesés. Ha megvan a játék, akkor ellenõrizd a bnet accountodat a weben, hogy a kód hozzá van-e rendelve!
Esetleg nem akkor használsz elõször valamilyen skillt?
Carlos
Csinalj uj monkot!

Þór vígi þessi rúnar

Sziasztok!
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a server állandóan kidobja? A 13 szintû monkomat nem tudom fejleszteni, mert így járok vele. Bárhogy is indítom el a játékot! Ötlet! És csak ezzel a karakteremmel van! Az íjjász, a barbár ás a crusader karaktereimmel nincs ilyen gond! Egyszerûen kb 1 perc után megszakítja a játékot, ha a monkommal gyepálom az ellent.
Tatyla
mivel a monkot nem nagyon használtam valaki egy jó kis buildet amivel egyelõre szólóznék,szívesen venném...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Különc
A Rend spellre gondolsz? Nincs, és 5 sec az örökkévalóság egy hack 'n slash játékban meleeként, szóval max support spellnek jó, de arra építeni szerintem nem érdemes

SLICK
Dessan meleg c:

Barbárnak van olyan viszonylag életképes buildje ami bleedre épül, és ha van hol található?
Különc
Hagyd figyelmen kívül Tibit, nem tudja mit beszél a sok kokaintól, amit 20 éves twink fiúk babaszerû popsijáról szívogat mindennap

A 15 másodpercet pedig onnan vette, hogy maximum meddig bírja az ágyban, semmi valóságalapja nincs

T6-on archon-nal 15sec az extra healthes elit pack?
Csak mert T4-en nekem is lemegy annyi idõ alatt szerintem (bár nyilván ellenfél típustól is függ, mert kb 10szeres eltérések lehetnek a HPjukban)

tugyiti
Félre értetted 😊 t4+ haladásra értettem az egyetlen viable buildet trash+elite killre a cd red. archon builddel mivel mással nem tudsz felstackelni annyi dmg-t, hogy optimális legyen a kill/ sec. Amúgy elárulom én ,hogy szoktam tesztelni a megfelelõ szintet akik szoktak velem játszani már tudják 😄DDD roppant egyszerû : akkor vagy jó helyen ha egy extra health-es elite pack leölés MAX. 15 sec-et vesz igénybe ,ez vonatkozik solora is meg partyra is 😊