Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Þór vígi þessi rúnar
Természetes dolog, hogy a lehetõ legmagasabb védelmi rendszerrel akarják megvédeni a játékosok tulajdonát! Ebben mi a rossz?
Guild Wars 2-nél minden indításkor e-mailes és IP-s ellenõrzés van. Egy idõ után már idegesítõ, hogy lassan tudod csak elindítani a játékot, de érthetõ. Komoly összeget fizettél a játékért, így elvárható, hogy védjék a profilodat nem?
Bár, ha nem izgat, hogy ellopják, akkor most miért aggódsz?
Én mindenhol a valódi nevemet adom meg a kellemetlenségek elkerülése végett. Eddig még sosem baszogatott senki emiatt. Semmi nem érkezett postán, reklámokat sem kapok. A Blizzard nem hinném, hogy adna ki harmadik félnek adatokat rólad/a játékosairól.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Ne a punci pont hu arhivra iratkozz fel meg a szopoalarcra! Blizz nekem eddig havonta kuld egy levelet vagy ritkabban.
Amugy meg authenticator es problem solved.
Þór vígi þessi rúnar
"Jabar sa bu eeda murishani!"
Mindenesetre sok sikert.
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Próbálkozz a supportnál és mondd el mi a problémád, mondd, hogy minden adatot meg tudsz adni csak ezt az egyet nem, akkor talán segítenek.
Konkrétan másfél év után szeretnék újra játszani a régen, eredetiben megvásárolt játékommal. Be szerettem volna lépni, vagy hússzor elrontottam a jelszavam, hát persze, ki emlékszik a másfél éve megadott jelszavára.
Amikor eszembejutott és be tudtam volna lépni, akkor azt mondta nekem, hogy a különös account aktivitás miatt lelockolták az accomat. Oké.
A feloldáshoz kell az account nevem, és a teljes nevem amit akkor anno megadtam.
A gond csak annyi, hogy minden account adatom megvan a titkos kérdéssel együtt, egyedül az "igazi" nevem nincs meg amit meg kellett adni. Tudni illik soha nem adom meg az igazi nevem ilyen oldalakon, minden valami hülyeséget írok be, viszont e nélkül semmit nem tudok csinálni.
Kérdésem az, hogy hogy lehet ezekkel kapcsolatba lépni? Hogy lehet õket felhívni? Csak be szeretnék lépni a régi accommal, ennyi. Ha kell lefényképezem nekik a cd-t a keyel. Csak kezdek ideges lenni, hogy a saját fiókomba nem léphetek be a hülye biztonsági szabályok miatt.
Már nem botozol, eLiXir?
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Rengeteg blood shard után tesómnak végre kiadta kadala a pajzsot amire vágyott, felvette és elment átpörgetni stat-ot rajta az enchanter csajszihoz, pár pörgetés után még az ablakban volt a pajzs amikor lehalt a szerver, elsõ próbálkozásnál a karakterképernyõn látszott is rajta a pajzs de a játék nem engedte be, most hogy mennek a szerverek már a régi pajzs van a karakteren és eltünt a megszrzett pajzs viszont az alapanyagok is eltüntek amiket a rerollra használt de más itemek amik az inventory-jában voltak megvannak.
Mit lehet ilyenkor tenni?
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Tudja valaki, hogy a kovácsnál a Portal Device-hoz a Key of Evil-t mely pályán vagy pályákon eshet gyakrabban? Vagy kinél? Ill. mi ez a 5 féle lehetõség a Portal Device-nél??? Mire jó?
A 15 másodperc/extrahealth elit meg a másik véglet. Oltári nagy baromság. Persze van egy határ amikor már döcögõsebb a haladás és ha a darát szereted, akkor nem jó, de a 15 másodperc akkor se mérvadó. Franc se fog stopperral mérni. Meg az elitek és a terep is eltérõ. Lehet lecsapsz 10 másodperc alatt egy elitet és fél perc egy másik szivatósabb kombó. Ettõl még nem kell elaljasítani a nehézséget. 4-5 milliárd HP-t meg nem fogsz leverni 15 másodperc alatt. Max ha WD vagy, de már szerintem annál is necces. Ilyen rõvel miért nem az a "Jó" nehézség ahol minden egyhit, vagy épp az elit 2-3 maximum? Cefet unalmas lenne az is. Split bountyban nyomtam ilyet, de akkor is kerülendõ. Max 1-2 kör, aztán vagy váltok, vagy hagyom a játékot. Úgy elunom az ilyet, hogy reális opcióként az is felmerül hogy eret vágok. Sose értettem a biorobotokat...
Jó helyen ahhoz hogy agyat kikapcsolva minden riften 5 perc alatt végigrohanva, érfelvágós állapotig unva magam legyen hatékony a leg/óra paraméterem.
Vagy jó helyen ahhoz hogy mind a 6 skillemet használva, folyamatosan gondolkodva, elit affixeket elkerülve jól szórakozzak.
Az elõbbi megvolt a 2.05 patch day-en, lvl1 T6-on vagy 10 órán át és soha többet köszönöm 😄
"akkor vagy jó helyen ha egy extra health-es elite pack leölés MAX. 15 sec-et vesz igénybe " tudjuk ezt a mondatot értelmezni vagy további segítséget kértek ? hol olvastatok T6-ot meg ilyesmiket XD de leírom érthetõbben csak nem akartam offenzív lenni: ha T6-on magdi anyust 5 percig ütöd akkor némileg túl becsülted magad na 😄DD faszomba már erre szoktam én mondani hogy az a tormment szint jó ahol max. 15 sec egy kék extra healthes pack azt a kúrva szájba rágós büdös lepukkant hétszentségit már neki ,küli te meg asstomouth leszel szendózva XDD
"We currently have an issue that may cause some players to crash when entering a Nephalem Rift or changing areas. We are currently working on a potential fix for this, but in the meantime we have a workaround that may help.
Open your Options menu (press esc).
Locate the Speaker Setup menu under Sound options.
Select “Stereo” in the dropdown and hit Accept.
Following these steps may help reduce the frequency at which this occurs while we are working on getting a fix deployed."
Vagy esetleg változik az IP-d? Ilyenkor szokott kidobni és kérni authenticatort, vagy új belépést. Loader leállítás és újraindítás is segíthet. Persze ha hosszabb ideje megvan (volt már restartod), akkor ez se sanszos hibaok.
Valaki találkozott már olyan hibával, hogy a server állandóan kidobja? A 13 szintû monkomat nem tudom fejleszteni, mert így járok vele. Bárhogy is indítom el a játékot! Ötlet! És csak ezzel a karakteremmel van! Az íjjász, a barbár ás a crusader karaktereimmel nincs ilyen gond! Egyszerûen kb 1 perc után megszakítja a játékot, ha a monkommal gyepálom az ellent.
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
A 15 másodpercet pedig onnan vette, hogy maximum meddig bírja az ágyban, semmi valóságalapja nincs
Csak mert T4-en nekem is lemegy annyi idõ alatt szerintem (bár nyilván ellenfél típustól is függ, mert kb 10szeres eltérések lehetnek a HPjukban)