78989
Hivatalos weboldal
Diablo tematikájú merchandise cuccok
Diablo IV: Vessel of Hatred beszerzése
Diablo IV: Vessel of Hatred megjelenés: 2024. október 08.
Diablo Immortal (Android / Apple iOS / PC) - MÁR ELÉRHETŐ!
-
#78449 -
Deviome #78448 Én azt vettem észre, hogy a lassabb gépen játszó haveromnak hamarabb betöltött mint nekem az I7-el. Nincsen szar gépem, de valahogy nem értettem. Nem zavar csak felfigyeltem rá.
Nekem jó volt ez a 2 nap játék. Semmit nem vártam a játéktól szóval semmi csalódás nem is ért. Megint 2 nap kaszabolás egy hihetetlen jó játékban.
Jó volt, hogy legendary nélkül WT2-ben kicsit figyelni kellet. Persze a végére már a 30-as mobokat öltük Kar-ban. :D Mondjuk a mindenki bemehet Ashava-hoz az rohadt idegesítő. A world bossra kell valami limit vagy határ.
Ezt a necro meg druid sírást még mindig nem értem. Szerintem túl van tolva. Azért sírni, mert a druida 2 percel később csinálja meg a story bosst mint egy barbár... azért az agyatlanságnak is van határa. A rouge-ok kezdjenek el sírni azért mert az apm 900 még a necro apm 1 ugyan azzal a damagel. Nem is értem mért kell minden classnak egyformának lennie. Nem beszélve hogy ez az egész amit csináltunk 2 napig az 2 óra után el lesz felejtve a végleges játékban, mert lvl 30-on vagyunk. Volt egy srác vette a fáradságot és megnézte a druid hurricant. lvl 30-on aspect-el meg ilyen olyan talentekkel 400-500 damge jön ki egy passiv skillből ami 20 mp aktív.
Szóval abszúrd az egész amit csinálnak a druida meg necro körül mindezt egy 3 órás játékidő alapján. -
#78447 ez tök jö ötlet lett volna, ha ezt a családfát lehetett volna felgönygyöliteni a részeken át vagy mostantol DLS-ken keresztül mindegyik résznek a fögönösza egy egy ág lenne. és a befejező rész meg a gyökérrel végzödne, hogy mindenkivel végeztünk. -
#78446 -
#78445 -
#78444 -
SlipKnoTiaN #78443 Szia.
Hát akkor most szomorú vagyok.:/
Köszi. -
#78442 Szia!
Dobozos kiadás nem lesz a játékból, csak digitális. -
SlipKnoTiaN #78441 Sziasztok.
Arról lehet tudni valamit, hogy fizikai formában PC-re be lehet-e szerezni a játékot?
Keresgéltem a neten, de csak a konzolos verziókat dobta fel nekem, meg ugye a digitális csomagokat néhol PC-re, de dobozos kiadást nem találok.
Kösözönöm.
Jó játékot :) -
undY1ng #78440 Feltűnt, hogy a pincelejárókba és dungeonok-be töltés nélkül be tesz... de valamikor pedig várni kell? Mintha full random lenne.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.05.13. 17:16:32 -
#78439 Hja, ez altalanossagban elmondhato, a mostani betaban a korabbi betak konnyitett es legokkal teli menete utan itt mar azert esszel kell jatszani - legalabb egy picit -, mert rengeteg a stun, a slow, a fear, stb. CC ami okozhat gondot :)
Viszont a sorcimmal 3 ora alatt lettem 20 tegnap este, valoszinuleg boostolva van az xp vagy a szintek XP kovetelmenye van lentebb hozva a beta idejere.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2023.05.13. 16:17:44 -
Dodo55 #78438 Mondjuk az azért vicc most, hogy egy elite groupot barbárral is kite-olni kell, mert különben folyamatosan stunba raknak és hiába bírod az ütéseket, egyszerűen beragaszd, esélyed sincs se potizni, se semmire, folyamat be vagy szorítva és szép lassan szétütnek. -
Dodo55 #78437 Na amúgy a mostanit összerakták úgy érzem, olyan simán fut, mint a vaj és stabil is. -
undY1ng #78436 Ugyanígy vagyok én is. Kellemes csalódás volt a béta és végigtoltam az egész hétvégét de számomra simán kivárható az a megjelenés.
Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2023.05.11. 22:02:58 -
#78433 Nekem megvan minden a D1 óta, lemezesen, mégsem áll meg a szívem a várakozásban.
Sőt, simán belefér még 1-2 év mire lemegy az ára, és rendesen felpeccselik, meg belekerülnek a Community requested featurék :) -
#78432 Betazz a hetvegen, picit segit(het) es a vegen mar csak 19 nap marad hatra. -
Deviome #78431 Én már nem bííírom!!!! Még 22 nap te jó démon hát az de nagyon sok idő még. :D
5-6 éve felhagytam a Blizzardal, mert amit műveltek az siralmas volt, de amit a D4-el csinálnak az ..... Lehet, hogy én siklok el valami felett, de nem tudok belekötni amit a D4-el csinálnak. Jó látni, hogy az Activison szabadjára engedte a fejlesztők kezét.
Utoljára szerkesztette: Deviome, 2023.05.11. 15:43:19 -
#78430 Minden infó a mai fejlesztői élő streamből
Ezúttal a játék megjelenése utáni időszakon és tartalmakon volt a hangsúly.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.10. 21:27:55 -
#78429 -
#78428 Dehiszen ez az információ már több napos, maguk a fejlesztők mondták egy interjúban, hogy a második karitól skippelhető a kampány... PCGamer le van maradva. -
#78427 "It's telling that the top voted comment on the Diablo 4 Reddit post(opens in new tab) about the customization video is someone spotting that you can skip the story campaign for your secondary characters. For a Diablo game, that's a vital feature that shapes how you'll interact with it over time, especially because it's the first truly live service entry in the series. This is the kind of information players have had to share with eachother by leaking endgame footage and breaking an NDA to talk about. Imagine if the developers themselves just said this kind of stuff on camera, and didn't leave these broader details hidden in a few frames of footage."
(PCGamer) -
#78424 -
Dodo55 #78423 Ez tök jó, de az emailjükben nekem úgy adták elő, mintha invite-only lenne és kiválasztottak volna :DDD
(Persze a teszt természetéből adódóan sejthető is, hogy minél több playerre van szükségük hozzá és ezért egyérteműen jobb választás openre csinálni)
Utoljára szerkesztette: Dodo55, 2023.04.21. 14:09:51 -
#78421 Stressztetszt májusban:
-
hawkie22 #78421 Az agyam eldobom. D2R-ben tegnap lefutottam 80 travincal runt p1-ben, esett pár jó unique meg egy Mal is. Ma p3-ban 60 run után semmi (van 3 acc, hogy egyedül is menjen :), két kari mondjuk csak a városban áll. Kellett a plusz két acc, mivel csak online HC non-laddert játszunk haverral, ott meg nincs parancssoros mókolás, havernak két acc-ja van, ha közösen játszunk, akkor sima liba a p5. Kihasználtuk a spring sale-t blizznél. :)). De olyan szinten semmi, hogy még unique se esett, csak kék, meg egy-két értékelhetetlen sárga, illetve pár tir meg tal rúna. Rohadt idegesítö.
Mondjuk elötte, amikor a kis karakteremet húztam, ott Andariel nm-en dobott elsöre egy SOJ-t, havernak meg boci terrorban esett egy Gul rúna, rögtön az elsö boss-pakkból. Szóval nem lehet okunk panaszra, de akkor is. 60 run p3-ban és még unique se esik? Utána mentem még p1-ben vagy 20-25 runt, de onnan is csak kék esett. :( Holnap megint rápróbálok. Nagyon kéne már az Enigma, egyébként egész jó lett már a Fist of Heavens palám. Még hiányzik mondjuk az Enigma mellett egy Arachnid mesh és egy Griffon fejes neki, onnantól kezdve már tényleg rohadt jó lesz. Mondjuk most is 4 perc alatt nyomja szólóban hell Chaos Sanctuary-t. :)
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.04.20. 06:20:18 -
#78420 Most már semmi sem állhat a júniusi megjelenés útjába! :)
-
#78419 -
Dodo55 #78418 Hogy is van az a nyakatekert imperiális időfelosztás?
12AM=éjfél, 1AM=hajnali 1, ..., 12PM=dél, 1PM=délután 1?
Viszont akkor úgy tűnik mi (vagyis a Britek) lettünk ismét a világ közepe, mert itt lesz a legpontosabban a nap kezdetekor, éjfélkor a start! -
#78417 Diablo IV megjelenési idők:
Korai hozzáférés - Deluxe/Ultimate kiadást vásárlók:
Június 2. 01:00
Normál megjelenés:
Június 6. 01:00
(Magyar idő szerint.)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.04.05. 19:25:51 -
#78416 Fejlesztői videó a játék Endgame részéről!
Időmilliomosok számára valóságos megváltás lesz ez a játék. ;)
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.04.05. 19:10:48 -
rebekakocsis #78414 Április bolondja... -
TomStorm #78414 Már akartam kérdezni"és aki eddig megvette?":D -
Dodo55 #78413 Na úgy tűnik nem volt hiábavaló a tömegek felháborodása, mától a standard 39.99$, a deluxe 59.99$, az ultimate 79.99$ lett.
https://news.blizzard.com/en-us/diablo4/20230401/prices-revised-after-massive-outcry-of-fan-base
Plusz ha jól értem, akkor az RMAH vagy valami ahhoz hasonló is visszatér:
"Hearing out the feedback from players participating in the open beta regarding the high drop rate of legendary items, we have implemented a new system that resolves concerns on the possible lack of endgame challenges. All items dropped are now ethereal, meaning they cannot be repaired after they lose durability, a popular feature already proven its usefulness in Diablo II. (In hardcore, items will now suffer durability loss every time the player's hit points go beyond 10%). There will be a way however, to keep an item with your character forever: you can donate legendaries to the Pawnbroker of Angiris Council who will then make it available for purchase to other players for Battle.net balance. For every item of yours that gets sold, you will then receive a Copulated Mite from which 10 pieces can be used to make an item you prefer indestructible." -
hawkie22 #78412 Azt hiszem, ma velünk volt Fortuna szelleme HC non-ladderen. Dél körül kezdtünk haverral farmolni, mostanáig esett 1x Sur, 1x Lo és 1x Ber rúna. :) -
#78411 -
hawkie22 #78410 Valaki nem játszik közületek D2R hardcore-t? Keresünk még 1-2 embert, aki futna velünk. Van egy blizzard sorc/summon necro meg egy lightning javazon, 80+-osak, de kéne még ember a csapatba. :) -
#78409 Egy kis saját statisztika:
Végül a két hétvége alatt 49 órát sikerült játszanom. PS5-ön toltam.
4 karit kimaxoltam és a rogue lett 23-as. Veteran fokozaton játszottam csak.
25-ös szint közelében már egyáltalán nem láttam különbséget a karakterek erőssége között, főleg a nagyobb bossfightoknál nem.
Mivel minden legendaryt elraktam és minden dungeont megcsináltam, így minden karakterem szinte fullos legendaryban lett a végére. Általában lvl 20tól gamble-oztam, így nagyon sok legendary esett.
Minden karakter nagyon legendary függő, pl. a barbárnál olyan szinten összejött a skillek meg a tárgyak képességének a szinergiája, hogy szinte sebezhetetlen voltam, a bossokat is 0-1 potion használattal nyomtam le.
Minden bosst meg tudtam ölni egyedül mindenkivel, de
Csak a rogue-gal tudtam kinyírni Butchert egyedül.
Ha azt nézzük, kivel tudtam a sima mobokat meg a kisbossokat a leggyorsabban abálni, és úgy általánosságban a leggyorsabban haladni, akkor sztem a lightningos druidot mondanám. Egyszerüen elképesztő, milyen könnyen tudtam területre írtani, sosem fogyott el a manám és mindenkit vulnerable-ben meg stunban tudtam tartani. Bossfightok ellen viszont vele volt a legnehezebb, de azért annyira nem volt nehéz. Épp ezért kipróbáltam csapatban is, két másik sráccal, hát úgy valami isten volt minden helyzetben. -
Dodo55 #78408 "Az 50%-os eleteronel elkezdodo szivdobogas..."
Jajj, azaz :D Nekem csütörtök óta pont elhúzódó migrénem volt, amikor kezdődött akkor egy fél percre tényleg rámjött egy ilyen a valóságban, majd a hétvégén örökké füleltem, hogy most megint az idegrendszerem bugolt -e be, aztán mindig leesett, hogy csak a játék csinálja xD -
Nomad90Hun #78407 Én megmondom őszintén, észre se vettem, hogy van ilyen, mert mivel a játékoknak telepítés után megvan a marhasága, hogy tökig csavart hangerővel üvöltenek, ezért egy ideje megvan az a jó szokásom, hogy a fő hangerőt belövöm olyan 20-50% közé, és az effekteket általában 5-10%-al alacsonyabbra mint a fő hangerőt egyedül zene van ugyanolyan szinten kb mint a fő hangerő, de ez játékonként változó. Van ahol tényleg ilyen 20% körül kell operálnom van ahol ilyen 40-50%-os beállításokkal simán elvagyok.
A széndék szerintem ez lehetett mögötte, hogy figyeljenek a játékosok az életükre, mert 3-ban is sokszor volt, hogy 5-10%-os élettel rohantak bele playerek a harcokba (saját magam is néha), itt meg ahogy észrevettem nemigen vannak ilyen milliós értékű életek, egyelőre legalábbis. -
#78405 Ha a 2 honap rovid, akkor a DI 1 honapos szezonja micsoda? :D Hat en is remelem, hogy lesz azert 3 honap majd, az elejen kell annyi, igy a fizetes miatt se morognak majd annyit a nepek. Mert ha premium jutalmak kerulnek csak 10 dodoba, de az emberek ki fogjak fizetni, sokan.
Ami a jatekot illeti, egy ROPPANT IDEGESITO dolgot senki sem emlitett, ezert felek, hogy lehet csak engem bosszant. Az 50%-os eleteronel elkezdodo szivdobogas... hat olyan 10-20% korul meg is ertenem, de 50%?! Ez az egy dolog volt, ami felhuzott a ket beta alatt, de ez nagyon. :)