78989
  • repvez
  • Dodo55
    "Foul minions! Stay back! Back!!"
  • undY1ng #78487
    Vajon a gold már értelmesebben is felhasználható lesz D4-ben mint D3-ban volt?
  • TBTPumpa
    Egy kis Diablo Immortal vibe jöhet?

A megjelenés csak a kezdet. :D
    Amúgyis fontosak nekünk a játéko$$$$aink.
  • TomStorm
    Az szép.Meg is érdemlik!
    Csak ne legyen lag mint D2R-ban mert akkor dührohamot kapok:D
  • Alien1024
    Igen idöeltolódás
  • hawkie22
    Nem 1-én? Vagy az idöeltolódás miatt ugyanakkor van a kezdés, annak ellenére, hogy náluk június 1-ét mutat a naptár? Ezt sose tudom megszokni. :)
    Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.05.30. 19:08:04
  • Alien1024
    Miért kezdenek hamarabb?
  • hawkie22
    Ennek így mi értelme amúgy? Az amcsik hamarabb kezdhetik, mint az európaiak, így simán elönyben vannak.
  • undY1ng #78480
    Az első 1000 Diablo 4 játékos akik elérik a 100-as szintet HC változatban azoknak a nevét "belevésik" a nagy démon szoborba.
    LINK
  • TBTPumpa
    Diablo IV | Reviews

10 - Gaming Trend
    10 - Videogamer
    9.5 - TechRaptor
    9.5 - MP1st
    9 - Prima Games
    9 - Press Start
    9 - Screenrant
    9 - Twinfinite
    9 - IGN
    5/5 - Windows Central
    5/5 - Dexerto
    5/5 - VGC
    4/5 - GamesHub
    8 - Destructoid
    8 - Gamespot

Metacritic: 88

Opencritic: 89
  • TBTPumpa
    Jött megerősítés néhány reviewes oldaltól (Twitteren írták):
    A Blizzard nem enged 20 percnél hosszabb videós review anyagot (hosszas elmerülést sem a játékban), illetve ezekben a videókban nem mutatható sem a BattlePass, sem az Ingame Shop tartalma.
    Szóval sokak tesztje most nem fog kikerülni, majd csak a megjelenés napján, amikor már mindent lehet. A Blizzard ismét fullba nyomja a kretént. Baljós előjelek ezek Harry. :D

Ma este hatkor jár le az embargó, csak kérdés hogy így mi értelme.
  • repvez
  • Carmang
    Ez frankó!
  • TBTPumpa
    És még egy utolsó - Live Action Trailer is érkezett:
  • TBTPumpa
    Indulás és pre-load infók:

A pre-load május 30-án indul PC-n, PS és XBox konzolokon!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.25. 18:16:48
  • PiszkosFred
    de. 01 cest
  • SLICK
    Nem hajnal 1-től?
  • TBTPumpa
    "A Diablo IV június 6-án érkezik PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, akik a Deluxe vagy az Ultimate verziót vásárolták meg, azok már június 2-án (magyar idő szerint 02:00-tól) belevághatnak a harcokba."
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.24. 08:58:01
  • TomStorm
    Alap!
    Extra pénzért soha nem vettem semmit.
    Max idővel ha egy bundle ami olcsóbb mint az alap.
    Amit elérek az adott játékban azt jó látni de pénzért nem..

A korábbi kezdés esetleg jó lehet az extra pénzért(nem zavar ilyen esetben ha egy nagyobb szintűvel találkozok),nem fair de behozható(kihívás+1 még a másik -1:D)
  • Dodo55
    "A 4 napos EA-t meg pofátlanságnak tartom."

Én a 70 dolláros árat is, ahogyan annak itt már nagyon sokszor hangot is adtam, de aztán jött a múlt hétvégén egy szép szemű kedves hölgy és miközben a gyermekének szólított, közben egy pillanatra repkedett minden a házban, kávéscsésze, kések, cserepek, minden, begyulladt az ágynemű, TV elszállt, kidurrogtak a képcsövek, eltűnt a mobiltelefon, meg 90 dollár a számlámról.
  • PiszkosFred
    En a deluxot huztam be preorderben, foleg a premium BP miatt, kivancsi vagyok/voltam, megeri e a kesobbiekben.
  • TBTPumpa
    Deluxe verziót vettem a bétateszt és a korai hozzáférés miatt. A kozmetikai cuccok (egyéb Blizzard játékokban) és a BattlePass nem igazán érdekelnek. A legújabb infók szerint jövő hét péntektől már játszható lesz.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.23. 14:48:59
  • mooo
    Az alapot.
    Az extrák számomra érdektelenek.
    A 4 napos EA-t meg pofátlanságnak tartom.
  • undY1ng #78467
    Ki melyik változatot fogja megvenni?
  • TBTPumpa
    Itt látod a különbségeket:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.23. 08:50:11
  • TBTPumpa
    A megjelent Story trailerhez készítettem magyar feliratot:

Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.22. 22:04:47
  • Dodo55
    De amúgy a map annyi lesz amit a betaban láthattunk (nyilván nem csak Fractured Peaksre gondolok, hanem körülötte észak-kelet Sanctuary-re a többi zónával együtt), vagy esetleg még jöhet hozzá akár délebbre Kurast vagy akár a nyugati földrész is mondjuk Khandurassal?
  • undY1ng #78461
    Azért sz@r, mert rohadtul nem illik a Diablo-hoz.... Pocsék választás de hát nekik is megkell felelni a trendeknek.
  • Deviome
    Lesz itt mit bebarangolni. :)

Nem tudom mi bajotok van a zenékkel. Kúrva jól megvannak vágva. Azért mert nem egy Tinódi lantos sebestyén szerzemény még nem szar.
    Az előző traile Bill Elish ( nem tudom hogy írják nem is érdekel ) egy kibaszott jól eltalált trailer. Nagyon jó megvágták a zenét meg átalakították.
    Amúgy maga az eredeti egy szar. :D
    Hallottam róla, hogy mekkora botrány van a forumokon a zene miatt. A Diablo csapat kiteszi a lelkét, de állandóan van valami hiszti. Akármennyire tökéletes lenne ez a kúrva játék akkor is beleállnának valamibe az emberek. Tiszta vicc ez a mai gamer társadalom. Ez kb ugyan az mint hisztizni a druida miatt amivel játszottak az emberek 2 órát.
  • TBTPumpa
  • TomStorm
    Borzasztóak ezek a zenék Trailer-ek alatt..
  • TBTPumpa
    Akkor jöjjön hivatalos forrásból:

Az előző videót privátra tette a Sony PlayStation. :D
  • TBTPumpa
    Sztori launch trailer! Ez már spoileres lehet az arra érzékenyeknek!

Szerencsére kapunk új CGI átvezetőket is. :)
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2023.05.22. 18:22:34
  • TBTPumpa
    Július közepén érkezik az első szezon, amihez új - szezonos - karaktert kell majd indítanunk, ha meg akarjuk szerezni a már kifizetett BattlePass tartalmát.
  • repvez
  • undY1ng #78453
    Ismét egy zseniálisan hozzáillő zene............................ édes istenem.
  • Dodo55
    De a hétvége beta is bassza meg... Meg aztán én lázítok itt örökké a 70 dolláros brüsszeli sorosmigráns szankciós ár ellen, erre valahová meglógott egyenesen 90 dollár a számlámról egyik nap, hát még ilyet :O

• TBTPumpa
    Várjuk ki a végét, elvégre ez egy Blizzard játék. :)
    Hell welcomes your wallet!
  • Deviome
    Ez olaj volt a tűzre! :D