Diablo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem találkozott valaki olyan oldallal, ahol vannak képek a setekrõl magán a karaktereken?

Daell Drow
Ahhh, regi szep emlekek. 😊
Ha ott volt a haldoklo akkor Butcher, ha nem akkor Leoric.
Aradebil2
ahh,régi szép emlékek😊

Ott nem volt random quest, csak volt olyan, ami az egyik játékban nem volt benne, de egy másikban benne volt.
Én kezdéskor mindig megnéztem, hogy ott van-e a haldokló a lejáratnál, mert akkor King Leoric koronája már cuppant is a fejemre 😊

SLICK
észnél kell lenni HC-ban 😄

Riddick21
És ettõl sokkal kisebb ötlet lesz, igaz? 😊

"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

pluhi
Annyira hatalmas ötlet, hogy már a Diablo 1-ben is igy volt. 😄
McHaals
az elsõ kép jó, a többi fos

MadWolf#11626

unknown nick
😄 <#szeret>

Különc
LOOOOOOOOOOOOOOL dejó volt lentrõl kezdeni a topikot

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Daell Drow
Jo, de 5-6 ilyen utan mar unalmas.
Klemice
Miért, van olyan történet amin majd meg szakadok 😄

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

Daell Drow
Mostanaban eleg sok feltort accal csinal hasonlo kommenteket. Jo lenne mar IP alapjan utana nezni es ki banolni vegleg az SG-rol. <#levele>
BoneDragon
Ez tuti feltört acc. Másnál is láttam valami ilyesmit mostanában. Nem hiszem, hogy több éve regisztrált emberke ilyenre vetemedik...

[HUN]Crassus
ez beteg ember

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Sippie
bannolni való. nézd meg a top topikokat, mindegyikbe berakta
LOL 😉 Ez nekem bejön,és várom már,hogy tudjak játszani. 😉

Valahol,valamikor,egyszer csak..... unusual#2676

[HUN]Crassus
miapicsaez?

HeadHunter86
Én se. De most olyan jó nézni 😄

Carlos
soha nem értettem a speedrun-ok értelmét...

Þór vígi þessi rúnar

unknown nick
"Olyan hent lesz hogy iszonyatos!"

Ja fasza lesz sokkos állapotban látni a feliratot HC módban "You Have Died!" 😊

rip
rip
rip

unknown nick
Remélem iszonyat mennyiségû rare event, quest és uniq monster lesz, vagy hasonló, mint a stone of jordan-al elõhívható über dio.

[HUN]Crassus
elbaszottul idegesítõ ez a nyivákolós picsa😛

Pyotr
kedvenc streamelõm:bigfang most inditott 1 speedrunt DH-val
stream

&#9608;&#9608;

van topikja.
csá

How much can you take,before you snap?

Fúú barbárral mit zúznék egy ilyen szituációba. Ez a teleportálgatós karatélyos zsekicsenes küzdés nagyon nem jön be.

repvez
remélem ez a felugro ablakos ablak kikapcsolhato lesz , mert a legnagyobb csata közben nema legszerencsésebb az egeret elvinni a célterületröl .
amikor nincs harc majd ráér az ember megnézni hogy mit üzentek
kakaoskalacs
Lehet már valahogy mukodésre birni a beta verziot , mármint nem csak nézelödösen hanem hogy vannak mobok is (persze mindezt hivatalas beta invite nelkul) ? Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Különc
Minden vásárlás egy kockázat és mindenki szeretné a lehetõ legkisebb kockázatot, sok játék van amibõl lehet egy jó(jobb) bétát csinálni pl. Dragon Age 2 vagy Duke Nukem Forever (nem tudom abból volt-e) és hát tudjuk milyen lett a végeredmény.

Maga az ötlet lehet jó, de rosszul is elsülhet

SLICK
Na most ezt elképzeltem úgy, hogy haverokkal toljuk, egyszer csak bead egy ilyen questet hogy túlélni 30 mp-ig... OMG mekkora csorda jön majd?! 😄
Olyan hent lesz hogy iszonyatos!

CalebJoe
random pálya generálás és random questek megunhatatlan lesz
az már ki a francot érdekel? 😄
ez egy fajta kockázat, bízok benne,hogy jó lesz a játék és ezért korábban megveszem, de lehet,hogy mégsem válik be és soha többet nem játszok vele 😄
én simán bevállalnám

How much can you take,before you snap?

[HUN]Crassus
ez hatalmas ötlet

Persze van egy zsák random quest már a béta résznél is, ha megnézel több streamet sok helyen más történik.

[HUN]Crassus
wow mi az ,hogy "rare event"?? beadhat ilyen random qzuesteket? az szééép

Különc
És akinek nem tetszik a béta? Az nem azért (is) van hogy valamilyen képet kapj arról mi vár rád ha megveszed?

jah . ez teljesen korrekt lenne. nem lenne az , hogy páran béta kulcsokat árulnak...

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

bélanéni
Az életérzés azért nagyban csökkenne, ha olyan könnyû lenne bétakulcshoz jutni <#idiota>

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

Kandurex
Ötlet,....miért nem lehet a Blizzard -nak azt csinálni, hogy a battle.net aki megvásárolja a játékot, egybõl kulcsot kap a beta -hoz....korrekt lenne nem, tudtommal nem egy cég csinálja ezt?

én azonnal venném elõ a hitel kártyát....hát nem látják, hogy ez most már egy életérzésrõl szól??

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

elitehun
Neeee mért változtattad meg? 😄
elitehun
Jó szmájli választás 😄
CalebJoe
ja a blizzardosok se szarnak, katéter van kivezetve és infúzión táplálkoznak igy nem kell kimenni semmiért õk igazi hardcore-ok vannak ilyen emberek akik nem tudják elválasztani a játékot a valóságtól<#nyes><#hamm>
Tatyla
haha<#hehe>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

TurboX
teljesen korrekt hozzáállás! semmi nem vonhatja el a figyelmedet dio3 közben. háztûz esetén, a lángok növelik a komfortérzetet és segítenek jobban beleélni magad a játékba. a liberót csatold fel, ha elkapnak az ingerek egy nagyobb bosszfájt közben helyzetelõnyben vagy. zárd magadra a szoba ajtaját pár napos hideg élelemmel, családdal ne foglalkozz kibírják nélküled! telefon, tv kikapcs, redõny le, a melót felejtsd el, jó játékot!
[HUN]Crassus
és most megcsinálom a zabkásámat ,mert este 6 után már nem eszünk nehéz kaját!😛😊

[HUN]Crassus
én kúrós ember vagyoK😄

[HUN]Crassus
loptam,de elbasztam a linkelést lemaradt az eleje úgyhogy sry a forrástól😛

Pyotr
Nem ,de nem nehéz kitalálni.

&#9608;&#9608;

bélanéni
Ezt Crassus írta?

Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD

CalebJoe
ha még egy hugyozást se bir ki akkor gáz magam alá szarok<#idiota>