Diablo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Van kulcsod?
Gigabyte B450 Aorus Elite, Ryzen 3600X, 32GB DDR4 3200MHz, PowerColor 5700XT Red Devil, 256GB + 2TB M.2 SSD
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Razer Blade 16 | Intel Core i9-13950HX | 16" 240 Hz QHD+ | GeForce RTX 4070 | 32 GB 5600 MHz RAM | 2 TB SSD
No de kezdjünk mindent az elejérõl: kezelés. Rengeteg sírás-rívás volt amiatt, hogy a Diablo se az addonokat se a modokat nem fogja támogatni. A kezelõfelület viszont annyira gyönyörû és intuitív, hogy egyáltálán nem éreztem késztetést, hogy bármilyen kiegészítéssel elcsúfítsam. Minden pontosan ott van, ahol lennie kell és úgy mûködik ahogy a játékos elvárja azt. Egyelõre – és itt azért elismételném, hogy ennek megítélésére pár órányi ingame idõ nem elegendõ – pont annyi információt látok a képernyõn amennyire szükségem van.
Volt szó róla a chaten, hogy kár, hogy nem színezi sebzéstípusként a felugró számokat a játék. Hát ez a kritika végülis jogos, de nekem személy szerint annyira azért nem hiányzott. Szólóban büntettem a démonokat, úgyhogy többszemélyes hentelést nem tudtam letesztelni. Ott lehet, hogy jól jönne még pár interface segítség (például, hogy a pajtásaink milyen sebzéstípust használnak), de ha lesz több kulcsunk ezt is kiderítjük majd.
Egyetlen problémám ezen a téren az, hogy az alt gombra nem világítja meg a játék az interaktálható tárgyakat (félreértések elkerülése végett: a tárgyak nevét feldobja, azzal nincs baj), pedig rengeteg van belõlük. Lehet, hogy csak nekem volt rosszul állítva a kliens, de egyelõre nem jöttem rá, hogy ez megodlható-e anélkül, hogy minden holttestet vagy doboz szerû tárgyat manuálisan végigscannelnék a kurzorral.
A következõ általános témakör a játékmenet és az irányítás. Hát, az irányításra aztán egy szó nem lehet: tökugyanaz mint az elõzõ részben. Egérklikkelgetõs mozgás és a shift nyomvatartása, ha mindenképpen egyhelyben szeretnénk maradni. Egyszerû és nagyszerû. Néha ugyan volt olyan természetû problémám, hogy szerettem volna egy itemet felvenni, de helyette csak mellé mozogtam – bár ez egyszerûen betudható annak, hogy túl skilles vagyok, hogy eltaláljam a tárgyakat az egérrel a földön.
Játékmenet. Én töredelmesen bevallom, hogy sokkos állapotban játszottam annyira bejött amit látok. Ezer millió apró érdekesség, iszonyatosan profi harcrendszer, gyönyörû animációk, zseniális eventek. Gyakorlatilag egy végletekig letisztult, sallangoktól és fölösleges mechanikáktól mentes rendszert éreztem a játék alatt. Minden elemnek nagyon pontosan meghatározott szerepe van, semmi sem tûnik úgy, hogy nincs a helyén. Talán korai még, de – személyes véleményem szerint – minimum hozza az elõzõ rész hangulatát, talán még olyan kijelentésekre is merném ragadtatni magam, hogy a béta alapján túl is fogja szárnyalni azt (már most kopogtatnak a lincselõk úgyhogy ezt azért inkább visszaszívom).
Hangulat. Patkányhordák szaladnak a karakter elõl a hordókból. Ezernyi holló lakmározik egy réten a halottakból, majd közeledtünkre hangos szárnycsapásokkal elrepülnek és a megcsipegetett tetemek lassanként életre kelnek. Boltívek szakadnak le, poros könyvespolcok dõlnek össze. Hátborzongató zene és csodálatos színvilág. Tízpertíz, százperszáz.
Elsõ körben ennyi, de rengeteg téma nyílt meg a béta megérkezésével, szépen telik a notepad jegyzetekkel, úgyhogy ne menjetek messzire, lassan jön a folytatás!
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
viccet félretéve egyedül az nem tetszik a barbárban hogy csak akkor kap furyt ha üt valakit 😛
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
link (1 rész, van még 2)
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
|Fatal1ty 990FX Killer|FX 8320 4.5GHz|Gigabyte HD7950OC 3GB|GEIL BLACK DRAGON 1600MHz 16GB DDR3|SAMSUNG 830 64GB SSD|
---
-Hello, ladies...
-Have you come to help us?
-I heeaaave... 😉
Beszartam a röhögéstõl. 😊
Þór vígi þessi rúnar
"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu